آخرین ویرایش:
چون نه در حد سه گانه ظاهر میشه، نه متای 90 میگیره و نه به لطف گیم پس هزینه ش رو در میاره
گیرز جدید با بازی های ناتی داگ اونم تلو ۲ مقایسه میکنی؟![]()
![]()
خوب خوبه کهحدس بر اساس شرایط چند سال اخیر...
همچین هم بی راه نیست
این قدر ناراحتی نداره که سیمین جونچون نه در حد سه گانه ظاهر میشه، نه متای 90 میگیره و نه به لطف گیم پس هزینه ش رو در میاره
گیرز جدید با بازی های ناتی داگ اونم تلو ۲ مقایسه میکنی؟![]()
![]()

اتفاقا همون ۴ و ۵ هم بازیهای خوبی بودننسخه ۴ و ۵ که زباله بودن، سر مولتی پلیر کلی بازیکن رو پای خودشون نگه داشتن! این نسخه که از در و دیوارش کامبک زدن داره میباره قطعا اونقدری پلیر جمع میکنه و درامد کسب میکنه که سازنده هاش پول خوبی به جیب بزنن!
اصلا تصور کردنی نیست که بخش کوآپ و آنلاین قراره چند ده و چند صد ساعت مارو سرگرم کنه! پشتیبانی سیزنی هم که قراره داشته باشه. کسب درآمد اونم زیاد رو شاخشه. هزینه ساخت رو برمیگردونه.
خوب اگر الان حدس نزنیم و بعد که اومد بگیم که اسمش دیگه حدس زدن نیستولی خب حداقل بزارید بیاد و اینجوری که حدس میزنید بشه، بعد شروع کنید. چون در غیر این صورت بقیه حسابی از خجالتتون در میان.
آکیبا این همه داستان گفتی اگه راست میگی بیا سر متای ۹۰+ این شرط ببندیمخوب اگر الان حدس نزنیم و بعد که اومد بگیم که اسمش دیگه حدس زدن نیست
مگه یه زمانی عبارت معروفی نبود که اگر بازی ناتی ( U4 یا تلو2 ؟ ) متاش 94 نشه، باید در ناتی رو تخته کرد و ...
ولی به طور کلی یه سری چیزا حدسه؛ بر اساس شرایط بازی های قبل استودیو، بر اساس وضعیت بازار ، بر اساس استودیوهای دیگه ی ناشر و ...
یه زمانی اینجا برا هلبلید2 هم شاهنامه ها میسرودن اینجا! کسی میگفت نمایشش مثل بازی قبله، هزارتا فحشم میخورد... یا نهایت این بود که نخیر خیلیم خوبه و سبکش اینه و فروشش مهم نیست و از پول اشتراک Xمیلیون کاربر گیم پس راحت در میاد و اصلا با پول اشتراک این تعداد کاربر؛ هر دو سه ماه بودجه یه بازی AAA در میاد (این جملات عین واقعیته ها)
بفرما... حالا الانم وضعیت NT و دیگر استودیوهای کم هزینه تر مشخصه... انگار خیر اون دو سه ماه یه بازی AAA ، پول اینا رو هم در نیورده...
پس بازی هایی که هزینه بیشتری دارن، این بحث لبه ی تیغ هم خطرناک تر وجود داره اگر جواب نگیرن...
البته قبل هم گفتم، مولتی کردن گیرز راه چاره ی وضعیت Xbox نیست، و صرفا نهایتا باعث بشه خودش بازی موفقی باشه
و مولتی کردنش به بقیه ی xbox ضربه میزنه
این بخش کارشون درسته، ولی باید اصلاحات دیگه ای هم صورت بگیره
در کنارش خود بازی هم بترکونه و به اوجش برگرده...
سابقه هایپ بازی های xbox زیاد بوده که همیشه مخصوصا اینجا ازشون انتظار +90 میرفته، و نرسیدن... همین حرفا برا گیرز 4 و 5م میزدید خو... برا هلبلیدم میزدید، استارفیلدم میزدید، هیلو هم میزدید و ...
خو وقتی یه سری حرف تکراری زده میشه، تبدیل میشه به داستان چوپان دروغگو
حتی اگر ایندفعه بازی موفق بشه همه جوره واقعا، اینکه با شک و تردید بهش نگاه بشه منطقی تره... چون چندسال اخیر رویه این بوده!
من با قضیه ۴۰۰ تا مشکلی ندارم. جز کوردن کلا شر زیاد میگه. به عنوان سورس دیگه بهش اعتنا نکنید.جز کوردن توی پادکست جدیدش اعلام کرد که بودجه ۴۰۰ میلیونی برای Gears of War: E-Day حقیقت نداره! تموم شد و رفت! چه فکتایی که نشنیدیم ما از دوستان تحلیلگر!
گفته این رقم صرفا هزینه های فنی رو شامل میشه که استودیو کوالیشن برای استودیوهای زیرمجموعه Xbox انجام میده.
حقیقتش بازی برای PS5 هم ساخته شده و تکمیله، فقط Gold نشده بود که آشا پروژه رو دراپ کرداین قدر ناراحتی نداره که سیمین جون
خودم امشب به اشا زنگ میزنم میگم بازی رو برای PS پورت کنه حتما....
چرا این قدر خودتو ناراحت میکنی
یه بازیه بابا حرص خوردن نداره که![]()
![]()
![]()
![]()
بهترین کار اینه که صبر کرد خود بازی بیاد و نتیجه رو دید. بعدش مشخص میشه همه چی. که طبق نمایشها خیلی خیلی بعیده فنهارو پشیمون کنن.من با قضیه ۴۰۰ تا مشکلی ندارم. جز کوردن کلا شر زیاد میگه. به عنوان سورس دیگه بهش اعتنا نکنید.
من به عنوان یه فن حقیقت به قدر کافی جذبم نکرد. بهتر از مزخرفات ۴ و ۵ بود ولی یچیزای چیزای مسخره هم داشت. حالا باید بازی بیاد ببینم چی میشه.بهترین کار اینه که صبر کرد خود بازی بیاد و نتیجه رو دید. بعدش مشخص میشه همه چی. که طبق نمایشها خیلی خیلی بعیده فنهارو پشیمون کنن.
احتمالا میخوان ps5 بخرن saros رو بازی کننView attachment 410239
گیرز انحصاری داره میاد چرا همه دارن ایکس باکسا رو میفروشن؟