شایعه تام هندرسون: Gears of War E-Day بودجه 400 میلیون دلاری داشته است

kourooshkabir25

کاربر سایت
1781371283911.png

تام هندرسون، خبرنگار و اینسایدر صنعت بازی، مدعی شده که بودجه بازی Gears of War: E-Day به رقم بسیار بالایی رسیده است:

«بودجه Gears of War: E-Day دیوانه‌وار است. شنیده‌ام که از ۴۰۰ میلیون دلار هم بیشتر شده است.»

آخرین ویرایش:
چون نه در حد سه گانه ظاهر میشه، نه متای 90 میگیره و نه به لطف گیم پس هزینه ش رو در میاره :)

گیرز جدید با بازی های ناتی داگ اونم تلو ۲ مقایسه میکنی؟ 😂 😂
حدس بر اساس شرایط چند سال اخیر...

همچین هم بی راه نیست
خوب خوبه که
به نفع شما میشه :D
بازی متای ۸۰ میگیره بودجش هم در نمیاد و استودیو هم درش تخته میشه.
شماهم تا چن ماه سوژه ترول و بحث دارین:D

ولی خب حداقل بزارید بیاد و اینجوری که حدس میزنید بشه، بعد شروع کنید. چون در غیر این صورت بقیه حسابی از خجالتتون در میان.

یا یه حالت دیگه هم که هست اینه که نمایشای گیم پلی رو دیدین و خوشتون اومده و ناراحتین که چرا برای پلی استیشن نمیاد پس یجورایی میخواین خودتون رو دلداری بدین:D

چون نه در حد سه گانه ظاهر میشه، نه متای 90 میگیره و نه به لطف گیم پس هزینه ش رو در میاره :)

گیرز جدید با بازی های ناتی داگ اونم تلو ۲ مقایسه میکنی؟ 😂 😂
این قدر ناراحتی نداره که سیمین جون
خودم امشب به اشا زنگ میزنم میگم بازی رو برای PS پورت کنه حتما....
چرا این قدر خودتو ناراحت میکنی
یه بازیه بابا حرص خوردن نداره که =)) =)) =)) =))

نسخه ۴ و ۵ که زباله بودن، سر مولتی پلیر کلی بازیکن رو پای خودشون نگه داشتن! این نسخه که از در و دیوارش کامبک زدن داره میباره قطعا اونقدری پلیر جمع میکنه و درامد کسب میکنه که سازنده هاش پول خوبی به جیب بزنن!
اصلا تصور کردنی نیست که بخش کوآپ و آنلاین قراره چند ده و چند صد ساعت مارو سرگرم کنه! پشتیبانی سیزنی هم که قراره داشته باشه. کسب درآمد اونم زیاد رو شاخشه. هزینه ساخت رو برمیگردونه.

ته زورش متا ۸۶ باشه عیبش چیه؟! عیب رو اونی داره که پلی دادن بازی با متای ۸۶ رو کسر شان میدونه! این خزعبلات رو کی یادتون میده خداوکیلی! توی گروهتونم قفله همچین حرفایی!
اگه سر vs و کل کل هم همچین چیزی یکی بگه ینی خیلی از گیمینگ پرته.
خود سونی این نسل چندتا بالای ۹۰ داشته اصلا؟! حقیقتا wtf

نسخه ۴ و ۵ که زباله بودن، سر مولتی پلیر کلی بازیکن رو پای خودشون نگه داشتن! این نسخه که از در و دیوارش کامبک زدن داره میباره قطعا اونقدری پلیر جمع میکنه و درامد کسب میکنه که سازنده هاش پول خوبی به جیب بزنن!
اصلا تصور کردنی نیست که بخش کوآپ و آنلاین قراره چند ده و چند صد ساعت مارو سرگرم کنه! پشتیبانی سیزنی هم که قراره داشته باشه. کسب درآمد اونم زیاد رو شاخشه. هزینه ساخت رو برمیگردونه.
اتفاقا همون ۴ و ۵ هم بازی‌های خوبی بودن :دی ولی خب منطقی هست با سه گانه مقایسه بشه که از این نظر خیلی پایین‌تر به حساب میان. البته اینکه شخصیت‌های جالبی نداشتن هم قضیه رو بدتر کرد :دی ولی خب الان دیگه The Coalition تجربه خیلی بیشتری کسب کرده و انتظارات ازشون بالا هست و امیدوارم این نسخه حداقل کیفیت بالاتری نسبت به دو تای قبلی داشته باشه.

ولی خب حداقل بزارید بیاد و اینجوری که حدس میزنید بشه، بعد شروع کنید. چون در غیر این صورت بقیه حسابی از خجالتتون در میان.
خوب اگر الان حدس نزنیم و بعد که اومد بگیم که اسمش دیگه حدس زدن نیست:دی

مگه یه زمانی عبارت معروفی نبود که اگر بازی ناتی ( U4 یا تلو2 ؟ ) متاش 94 نشه، باید در ناتی رو تخته کرد و ... :D

ولی به طور کلی یه سری چیزا حدسه؛ بر اساس شرایط بازی های قبل استودیو، بر اساس وضعیت بازار ، بر اساس استودیوهای دیگه ی ناشر و ...

یه زمانی اینجا برا هلبلید2 هم شاهنامه ها میسرودن اینجا! کسی میگفت نمایشش مثل بازی قبله، هزارتا فحشم میخورد... یا نهایت این بود که نخیر خیلیم خوبه و سبکش اینه و فروشش مهم نیست و از پول اشتراک Xمیلیون کاربر گیم پس راحت در میاد و اصلا با پول اشتراک این تعداد کاربر؛ هر دو سه ماه بودجه یه بازی AAA در میاد (این جملات عین واقعیته ها)
بفرما... حالا الانم وضعیت NT و دیگر استودیوهای کم هزینه تر مشخصه... انگار خیر اون دو سه ماه یه بازی AAA ، پول اینا رو هم در نیورده...

پس بازی هایی که هزینه بیشتری دارن، این بحث لبه ی تیغ هم خطرناک تر وجود داره اگر جواب نگیرن...

البته قبل هم گفتم، مولتی کردن گیرز راه چاره ی وضعیت Xbox نیست، و صرفا نهایتا باعث بشه خودش بازی موفقی باشه
و مولتی کردنش به بقیه ی xbox ضربه میزنه

این بخش کارشون درسته، ولی باید اصلاحات دیگه ای هم صورت بگیره
در کنارش خود بازی هم بترکونه و به اوجش برگرده...
سابقه هایپ بازی های xbox زیاد بوده که همیشه مخصوصا اینجا ازشون انتظار +90 میرفته، و نرسیدن... همین حرفا برا گیرز 4 و 5م میزدید خو... برا هلبلیدم میزدید، استارفیلدم میزدید، هیلو هم میزدید و ...
خو وقتی یه سری حرف تکراری زده میشه، تبدیل میشه به داستان چوپان دروغگو :دی

حتی اگر ایندفعه بازی موفق بشه همه جوره واقعا، اینکه با شک و تردید بهش نگاه بشه منطقی تره... چون چندسال اخیر رویه این بوده!

خوب اگر الان حدس نزنیم و بعد که اومد بگیم که اسمش دیگه حدس زدن نیست:دی

مگه یه زمانی عبارت معروفی نبود که اگر بازی ناتی ( U4 یا تلو2 ؟ ) متاش 94 نشه، باید در ناتی رو تخته کرد و ... :D

ولی به طور کلی یه سری چیزا حدسه؛ بر اساس شرایط بازی های قبل استودیو، بر اساس وضعیت بازار ، بر اساس استودیوهای دیگه ی ناشر و ...

یه زمانی اینجا برا هلبلید2 هم شاهنامه ها میسرودن اینجا! کسی میگفت نمایشش مثل بازی قبله، هزارتا فحشم میخورد... یا نهایت این بود که نخیر خیلیم خوبه و سبکش اینه و فروشش مهم نیست و از پول اشتراک Xمیلیون کاربر گیم پس راحت در میاد و اصلا با پول اشتراک این تعداد کاربر؛ هر دو سه ماه بودجه یه بازی AAA در میاد (این جملات عین واقعیته ها)
بفرما... حالا الانم وضعیت NT و دیگر استودیوهای کم هزینه تر مشخصه... انگار خیر اون دو سه ماه یه بازی AAA ، پول اینا رو هم در نیورده...

پس بازی هایی که هزینه بیشتری دارن، این بحث لبه ی تیغ هم خطرناک تر وجود داره اگر جواب نگیرن...

البته قبل هم گفتم، مولتی کردن گیرز راه چاره ی وضعیت Xbox نیست، و صرفا نهایتا باعث بشه خودش بازی موفقی باشه
و مولتی کردنش به بقیه ی xbox ضربه میزنه

این بخش کارشون درسته، ولی باید اصلاحات دیگه ای هم صورت بگیره
در کنارش خود بازی هم بترکونه و به اوجش برگرده...
سابقه هایپ بازی های xbox زیاد بوده که همیشه مخصوصا اینجا ازشون انتظار +90 میرفته، و نرسیدن... همین حرفا برا گیرز 4 و 5م میزدید خو... برا هلبلیدم میزدید، استارفیلدم میزدید، هیلو هم میزدید و ...
خو وقتی یه سری حرف تکراری زده میشه، تبدیل میشه به داستان چوپان دروغگو :دی

حتی اگر ایندفعه بازی موفق بشه همه جوره واقعا، اینکه با شک و تردید بهش نگاه بشه منطقی تره... چون چندسال اخیر رویه این بوده!
آکیبا این همه داستان گفتی اگه راست میگی بیا سر متای ۹۰+ این شرط ببندیم 😆 :دی

جز کوردن توی پادکست جدیدش اعلام کرد که بودجه ۴۰۰ میلیونی برای Gears of War: E-Day حقیقت نداره! تموم‌ شد و رفت! چه فکتایی که نشنیدیم ما از دوستان تحلیلگر!
گفته این رقم صرفا هزینه های فنی رو شامل میشه که استودیو کوالیشن برای استودیوهای زیرمجموعه Xbox انجام میده.
من با قضیه ۴۰۰ تا مشکلی ندارم. جز کوردن کلا شر زیاد میگه. به عنوان سورس دیگه بهش اعتنا نکنید.

این قدر ناراحتی نداره که سیمین جون
خودم امشب به اشا زنگ میزنم میگم بازی رو برای PS پورت کنه حتما....
چرا این قدر خودتو ناراحت میکنی
یه بازیه بابا حرص خوردن نداره که =)) =)) =)) =))
حقیقتش بازی برای PS5 هم ساخته شده و تکمیله، فقط Gold نشده بود که آشا پروژه رو دراپ کرد😁 سر همین عزیزان یه مقدار اعصاباشون خراب شده.

آخرین ویرایش:
من با قضیه ۴۰۰ تا مشکلی ندارم. جز کوردن کلا شر زیاد میگه. به عنوان سورس دیگه بهش اعتنا نکنید.
بهترین کار اینه که صبر کرد خود بازی بیاد و نتیجه رو دید. بعدش مشخص میشه همه چی. که طبق نمایشها خیلی خیلی بعیده فنهارو پشیمون کنن.

بهترین کار اینه که صبر کرد خود بازی بیاد و نتیجه رو دید. بعدش مشخص میشه همه چی. که طبق نمایشها خیلی خیلی بعیده فنهارو پشیمون کنن.
من به عنوان یه فن حقیقت به قدر کافی جذبم نکرد. بهتر از مزخرفات ۴ و ۵ بود ولی یچیزای چیزای مسخره هم داشت. حالا باید بازی بیاد ببینم چی میشه.

• Like
Reactions: MyJinx
باز دوباره متا و این مزخرفات شروع شد
بله یه زمانی هست متا یه اشتغالی مثل ردفال قرمز میشه اون زمان متا نشون دهنده افتضاح مدیریت و روند ساخت بازی هست
ولی مثلا متای ۸۶ مگه بده که باهاش بشه تمسخر کرد؟؟
نسخه دوم ghost برای من به شدت فوق العاده بود ولی ۸۶ شد .خب که چی؟؟
این بازی کاملا باب سلیقه من بود .دو بار تا حالا تمومش کردم و به خیلی از بازی های ۹۰ به بالا ترجیحش میدم
یه چیز دیگه هم برام عجیبه .من خودم به شخصه از returnal خوشم نیومد و سبک من نبود .واسه همین نسخه جدید استودیو سازنده رو نه اخبارش رو دنبال کردم نه برام مهم بود که متاش چند میشه.
خب چرا من باید برم جو تاپیکش رو خراب کنم؟؟
دوستان به خدا بهترین کار برای چیزی که نه پلی میدین و نه می‌خرید ایگنور کردنش هست
اینجوری نه اعصاب بقیه رو نابود میکنید نه به خودتون فشار وارد میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or