مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان برای کارت 5080
برندهای اقتصادی مثل Zotac Solid OC
و Palit
کدومو پیشنهاد میدین؟
و اینکه یه 3080 10gb ROG Strix دارم
اینو چند بفروشم خوبه؟

آترین‌کالا هنوز کارش درسته توی گرافیک؟
خیلی وقته خرید نداشتم ازش
قیمتاش خوبه تقریبا

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
کلا برند زوتک رو من بیشتر از پلیت قبول دارم از هر نظر...
5080 هم در صورتی بگیر که مادربردت PCIE5 ساپورت کنه بتونی بهره ببری مگرنه 4070 خیلی بازدهیش برات بیشتره اگه مادربردت فوق حرفه ای نیس
درمورد 3080 هم الان رندهای داغونش 65 معامله میشه پس زیر 73-74 اصلا نده
گفتی اترین کالا ،اتفاقا امروز داشتم یه بررسی میکردم واقعا خوش قیمته (مثلا RTX 5050) نوش رو گذاشته 47 تومن و از طریق دیجی پی هم قسطی میده.واقعا خوشم اومد از مجموعه شون.:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان سیستمی که مشخصاتش رو داخل امضام گذاشتم رو جدیدا جمع کردم... بنظرتون جوابه برای گیمای جدید(2024-2026)؟
کارت گرافیکمم RTX 3050 6G ASUS DUAL اکبند خریدم با گارانتی اصلی 34200. یه هفته پیش
نظرتونو بگین که اوکیه برا 1080؟
البته کلا 560 دلار هم نشد هزینه سیستمم،منظورم یه باجت سیستم گیمینگه

کلا برند زوتک رو من بیشتر از پلیت قبول دارم از هر نظر...
5080 هم در صورتی بگیر که مادربردت PCIE5 ساپورت کنه بتونی بهره ببری مگرنه 4070 خیلی بازدهیش برات بیشتره اگه مادربردت فوق حرفه ای نیس
درمورد 3080 هم الان رندهای داغونش 65 معامله میشه پس زیر 73-74 اصلا نده
گفتی اترین کالا ،اتفاقا امروز داشتم یه بررسی میکردم واقعا خوش قیمته (مثلا RTX 5050) نوش رو گذاشته 47 تومن و از طریق دیجی پی هم قسطی میده.واقعا خوشم اومد از مجموعه شون.:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان سیستمی که مشخصاتش رو داخل امضام گذاشتم رو جدیدا جمع کردم... بنظرتون جوابه برای گیمای جدید(2024-2026)؟
کارت گرافیکمم RTX 3050 6G ASUS DUAL اکبند خریدم با گارانتی اصلی 34200. یه هفته پیش
در مورد هشدار شما درباره PCIe نسل ۵ خواستم فقط یک‌ اصلاحیه بدم برای دوستمون.
من پیشنهاد می‌کنم رفرنس زیر رو از GamersNexus چک‌ کنید که یک ۵۰۹۰ رو در سه نسل مختلف PCIe مقایسه کردن.
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexus
تفاوت پهناهی باند با اینکه وجود داره، در عمل به خصوص تو بازی گلوگاه خاصی درست نمیکنه و خروجی حتی روی PCIe نسل سوم شاید کمتر از ۵ درصد پایینتر باشه.

برای کارت های رده بالا تفاوت عملکرد بین نسل های pcie خیلی کمه.
ولی برای پایین رده های مثل 5060یا5050 که فقط از 8لین pcie 5استفاده میکنن تفاوت عملکرد تو بعضی بازی ها خیلی زیاد میشه حتما باید رو pcie5نصب بشه.
تو بعضی بازی ها هم تفاوت خیلی کمه.
تاثیرش هم رو کارت های انویدیا ازamdبیشتره

در مورد هشدار شما درباره PCIe نسل ۵ خواستم فقط یک‌ اصلاحیه بدم برای دوستمون.
من پیشنهاد می‌کنم رفرنس زیر رو از GamersNexus چک‌ کنید که یک ۵۰۹۰ رو در سه نسل مختلف PCIe مقایسه کردن.
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexus
تفاوت پهناهی باند با اینکه وجود داره، در عمل به خصوص تو بازی گلوگاه خاصی درست نمیکنه و خروجی حتی روی PCIe نسل سوم شاید کمتر از ۵ درصد پایینتر باشه.
به شخصه با رایزر نسل 4 به 5 خودم تست کردم تفاوت چندانی ندیدم شاید حدود 3 درصد فرقش بود برای 5080 که صد درصد هیچ اختلافی نیست
برای رایزر هم کلی تست کردم فقط رایزر لیانلی هست که افت پرفورمنس نداره مشکل بلک اسکرین اینا هم نداره بقیه همه داستان دارن

درود عزیز تست کردی این سیستم جدیدتو ؟ چطور بود عملکردش تو گیم ها ؟

به شخصه با رایزر نسل 4 به 5 خودم تست کردم تفاوت چندانی ندیدم شاید حدود 3 درصد فرقش بود برای 5080 که صد درصد هیچ اختلافی نیست
برای رایزر هم کلی تست کردم فقط رایزر لیانلی هست که افت پرفورمنس نداره مشکل بلک اسکرین اینا هم نداره بقیه همه داستان دارن

نظر شمارو هم دوس دارم بدونم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
این پست بنده رو :
دوستان برای کارت 5080
برندهای اقتصادی مثل Zotac Solid OC
و Palit
کدومو پیشنهاد میدین؟
و اینکه یه 3080 10gb ROG Strix دارم
اینو چند بفروشم خوبه؟

آترین‌کالا هنوز کارش درسته توی گرافیک؟
خیلی وقته خرید نداشتم ازش
قیمتاش خوبه تقریبا

نظر شمارو هم دوس دارم بدونم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
این پست بنده رو :
اترین کالا دوستم جدیدا ازش خرید کرده راضی بود خودم خرید نداشتم بازم احتیاط لازم بکنید به هر حال بانه ای هست
سری 5000 که گیگا طبق معمول با خلاقیت های عجیبش گند زده کلا باید گاپ اشغال داد بهش برند الکی معروف همیشه مشکل دار یعنی نشد یک نسل عین ادم باشه
ایسوس واقعا این نسل سنگ تموم گذاشته تافش پیشنهاد می کنم
زوتک این سری از پلیت بهتر عمل کرده کلا کیفیت ساخت های زوتک واقعا خوبه اما یکم خنک کاریش ضعیفه
اما پلیتم برای 5080 قابل قبوله
msi هم سری suprim با vanguard عالیه
بهترین هم استریکس یا همان استرال هست نه چون اسم در کرده چون این نسل برندیه که با اینکه دمای هات اسپات حذف شده 7 تا سنسور حرارتی جاهای مختلف کارت کار شده به علاوه سیستم تشخیص امپر کابل 16 پین داره(برای تک تک 6 تا پین برق) که نه تنها بهت می گه اگر مشکلی باشه می تونی تنظیمش کنی عین من که در صورت مشکل کامپیوتر خاموش کنه که خیلی چیز مهمیه تقریبا همه ی کابل های 16 پین مشکل دارن و خودم مشکلش با همین اطلاعات رفع کردم
گارانتی اصلی هم اواژنگ الماس بعد اینا سازگار پاسخگو هستن اوضاع مالی خیلی خوبیم دارن
البته گرین با ماتریس هم گارانتی های خوبی هستن اما برای گرافیک کمتر دیده می شن
گارانتی شرکتیم که کلا فکر کن گارانتی نداره

اترین کالا دوستم جدیدا ازش خرید کرده راضی بود خودم خرید نداشتم بازم احتیاط لازم بکنید به هر حال بانه ای هست
سری 5000 که گیگا طبق معمول با خلاقیت های عجیبش گند زده کلا باید گاپ اشغال داد بهش برند الکی معروف همیشه مشکل دار یعنی نشد یک نسل عین ادم باشه
ایسوس واقعا این نسل سنگ تموم گذاشته تافش پیشنهاد می کنم
زوتک این سری از پلیت بهتر عمل کرده کلا کیفیت ساخت های زوتک واقعا خوبه اما یکم خنک کاریش ضعیفه
اما پلیتم برای 5080 قابل قبوله
msi هم سری suprim با vanguard عالیه
بهترین هم استریکس یا همان استرال هست نه چون اسم در کرده چون این نسل برندیه که با اینکه دمای هات اسپات حذف شده 7 تا سنسور حرارتی جاهای مختلف کارت کار شده به علاوه سیستم تشخیص امپر کابل 16 پین داره(برای تک تک 6 تا پین برق) که نه تنها بهت می گه اگر مشکلی باشه می تونی تنظیمش کنی عین من که در صورت مشکل کامپیوتر خاموش کنه که خیلی چیز مهمیه تقریبا همه ی کابل های 16 پین مشکل دارن و خودم مشکلش با همین اطلاعات رفع کردم
گارانتی اصلی هم اواژنگ الماس بعد اینا سازگار پاسخگو هستن اوضاع مالی خیلی خوبیم دارن
البته گرین با ماتریس هم گارانتی های خوبی هستن اما برای گرافیک کمتر دیده می شن
گارانتی شرکتیم که کلا فکر کن گارانتی نداره
خیلی ممنون
خود آترین‌کالا گارانتی داره واسه گرافیکاش که یه مقداری هزینش بیشتر میشه ، خیلی کم
بدون گارانتی بگیرم پس؟
قبلا 3080 استریکس گرفتم ازشون بدون گارانتی مشکلی هم نبود

در مورد قیمت فروش این 3080 استریکس هم اگه نظری دارین ممنون میشم

خیلی ممنون
خود آترین‌کالا گارانتی داره واسه گرافیکاش که یه مقداری هزینش بیشتر میشه ، خیلی کم
بدون گارانتی بگیرم پس؟
قبلا 3080 استریکس گرفتم ازشون بدون گارانتی مشکلی هم نبود

در مورد قیمت فروش این 3080 استریکس هم اگه نظری دارین ممنون میشم

نهایت تعمیر می کنن دیگه اگر هزینه ش منطقی بکنید
فکر کنم حدود 70 قیمت مناسبی باشه قیمتا بالاتره اما قیمتی که بره همین حدوداس

• Like
Reactions: Sampler

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or