Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
View attachment 409613
چه باسی ، چه باس آرنایی چه طراحی هایی 😵😵‍💫
Miquella is mine and mine alone...

یادش بخیر جای در پشت سرت من یه message گذاشتم!:D

خوشحالم یه نفر دیگه به جمع طرفداران این شاهکار اضافه شد.

تقریبا 84 ساعت ویدئو از داستان این بازی دیدم تا حالا
و هنوز چیزی حدود همین مقدار باقی مونده تا داستان کامل این بازی رو بفهمم

دوستانی که فکر میکنن متوجه داستان این بازی شدن سخت در اشتباهن
هر قانیه از این ویدئو ها چیزی جدید برای شما رو میکنه که تو مغزتون نمیگنجه
بازی که شاید 5 دقیقه کات سین نداشته باشه اما میتونه چقدر از نظر داستانی عمیق باشه ...

ELDEN RING™_20260619184039.jpg
رادان رادان که میگفتن این بود؟ 😌😏
در پشت صحنه دارم میمیرم از استرس :دی
توی راند اول گیم‌ به رادان رسیدم ، یه چند باری امتحانش کردم دیدم نه حریف نمیشم ، بازی اصلی رو تموم کنم قوی‌تر برگردم ، رفتم داستان اصلی بازی رو تموم کردم ولی اون آخرش حواسم نبود چیکار کردم دسترسیم به کل مپ‌ بازی اصلی و DLC از دست رفت 🙄
اولش گفتم سگ توش! با سرعت تمومش میکنم تا دوباره برسم به اون نقطه ، یه خورده راه افتادم ، تصمیم با سرعت تمومش کنم تبدیل شد به اینکه نمیخوام چیزی رو از قلم بندازم :دی
خلاصه بازی اصلی رو تا یه جایی رفتم و DLC رو هم زیر و رو کردم
حقیقتا که واسه من که توی راند اول خیلی دقیق و وسواس گونه کل مپ‌ اصلی و DLC رو گشته بودم ، توی راند دوم باز هم کلی آیتم و راه نرفته رو پیدا کردم 🙄
اینبار دیگه رسیدم به رادان و حقیقتا قوی‌تر برگشته بودم ، هم لول خود کاراکترم بالا بود هم جفت لول آپ های DLC فول مکس لول شده بودن ،
یکی دوبار تستش کردم ، دیدم باز هم حریف نمیشم ، Great rune خود رادان رو که از تقابل اول توی فستیوال توی بازی اصلی گرفته بودم رو فعال کردم ، یه چیزی هم خانومم گفت :دی گفت نزدیک اون کپی خودت بمون تا مشغول اون شه :دی دیدم جوابه :)) خلاصه بعد از دو سه ترای ، زدمش #:-S
قلبم اومد شلوارم :دی
به نظر خیلیا ، خفن‌ترین سخت ترین ، با اباهت ترین و ... کل سری بازی های سولز هستش🫡😎
چه طراحی ای! چه عظمتی!
20260619_194039(1).jpg
پرونده بازی هم تقریبا برام تموم میشه ،
ممنون از میازاکی و جورج‌ آر آر مارتین بابت خلق این اثر هنری که با تک تک لحظه هاش زندگی کردم 🥹
حالا که تموم شد ، دلم براش تنگ میشه...
...
چندتا شات هم همینطوری دلی ...
اوایل بازی که ضعیف بودم!
ELDEN RING™_20260513042323.jpg
...
ELDEN RING™_20260519010327.jpg
ELDEN RING™_20260609031850.jpg ELDEN RING™_20260525165243.jpg
ELDEN RING™_20260613040001.jpg
ELDEN RING™_20260525154853.jpg
ELDEN RING™_20260523033622.jpg
ELDEN RING™_20260523033043.jpg
ELDEN RING™_20260515011147.jpg
ELDEN RING™_20260525175111.jpg ELDEN RING™_20260608025952.jpg ELDEN RING™_20260606004309.jpg

View attachment 410111
رادان رادان که میگفتن این بود؟ 😌😏
در پشت صحنه دارم میمیرم از استرس :دی
توی راند اول گیم‌ به رادان رسیدم ، یه چند باری امتحانش کردم دیدم نه حریف نمیشم ، بازی اصلی رو تموم کنم قوی‌تر برگردم ، رفتم داستان اصلی بازی رو تموم کردم ولی اون آخرش حواسم نبود چیکار کردم دسترسیم به کل مپ‌ بازی اصلی و DLC از دست رفت 🙄
اولش گفتم سگ توش! با سرعت تمومش میکنم تا دوباره برسم به اون نقطه ، یه خورده راه افتادم ، تصمیم با سرعت تمومش کنم تبدیل شد به اینکه نمیخوام چیزی رو از قلم بندازم :دی
خلاصه بازی اصلی رو تا یه جایی رفتم و DLC رو هم زیر و رو کردم
حقیقتا که واسه من که توی راند اول خیلی دقیق و وسواس گونه کل مپ‌ اصلی و DLC رو گشته بودم ، توی راند دوم باز هم کلی آیتم و راه نرفته رو پیدا کردم 🙄
اینبار دیگه رسیدم به رادان و حقیقتا قوی‌تر برگشته بودم ، هم لول خود کاراکترم بالا بود هم جفت لول آپ های DLC فول مکس لول شده بودن ،
یکی دوبار تستش کردم ، دیدم باز هم حریف نمیشم ، Great rune خود رادان رو که از تقابل اول توی فستیوال توی بازی اصلی گرفته بودم رو فعال کردم ، یه چیزی هم خانومم گفت :دی گفت نزدیک اون کپی خودت بمون تا مشغول اون شه :دی دیدم جوابه :)) خلاصه بعد از دو سه ترای ، زدمش #:-S
قلبم اومد شلوارم :دی
به نظر خیلیا ، خفن‌ترین سخت ترین ، با اباهت ترین و ... کل سری بازی های سولز هستش🫡😎
چه طراحی ای! چه عظمتی!
View attachment 410120
پرونده بازی هم تقریبا برام تموم میشه ،
ممنون از میازاکی و جورج‌ آر آر مارتین بابت خلق این اثر هنری که با تک تک لحظه هاش زندگی کردم 🥹
حالا که تموم شد ، دلم براش تنگ میشه...
...
چندتا شات هم همینطوری دلی ...
اوایل بازی که ضعیف بودم!
View attachment 410106
...
View attachment 410107
View attachment 410108View attachment 410109
View attachment 410110
View attachment 410112
View attachment 410113
View attachment 410114
View attachment 410115
View attachment 410116View attachment 410118View attachment 410119
امیدوارم کامل لذت برده باشی . ولی زدن باس ها دو نفری تقریبا ایزی مود میشه

• Like
Reactions: jdepp and soheil_66
من سولزباز نیستم، ابایی هم ندارم از گفتنش ، وقتی سازنده یه چیزی گذاشته بیخودی نذاشته هدفش این بوده همه بتونن این شاهکار رو تجربه کنن از دنیای زیبا و داستان خفنش لذت ببرن ، چیت و ترینر که نزدم که اینطوری تکفیر میکنید!
فقط هم‌ واسه رادان از اون قابلیت mimic tear استفاده کردم ، پلیر که سامن نکردم ، اتفاقا هوش مصنوعی جالبی هم نداره اون sprit ashe ، اصلا هم aggro رو از روی من برنمیداره برعکس چندتای دیگه...
چه جوّ عجیبی توی کامیونیتی فارسی زبان این سبک گیما حکمفرما هست😏

#استفاده از قابلیتهایی که خود گیم داده رو بزرگنمایی نکنیم! :D
مهم لذت بردن از بازیه حالا هرطور که هرکسی ممکنه این مسیر رو طی کنه.

من سولزباز نیستم، ابایی هم ندارم از گفتنش ، وقتی سازنده یه چیزی گذاشته بیخودی نذاشته هدفش این بوده همه بتونن این شاهکار رو تجربه کنن از دنیای زیبا و داستان خفنش لذت ببرن ، چیت و ترینر که نزدم که اینطوری تکفیر میکنید!
فقط هم‌ واسه رادان از اون قابلیت mimic tear استفاده کردم ، پلیر که سامن نکردم ، اتفاقا هوش مصنوعی جالبی هم نداره اون sprit ashe ، اصلا هم aggro رو از روی من برنمیداره برعکس چندتای دیگه...
چه جوّ عجیبی توی کامیونیتی فارسی زبان این سبک گیما حکمفرما هست😏
اینو نگفتم که ناراحت بشی . کلی گفتم . خود من هم سر همین باس بعد از 50 بار مردن که فاز 1 رو 90 درصد میزدم تو فاز 2 گیر میکردم . دیگه حوصلم نکشید فاز یک رو که زدم تو فاز دوم همین میمیک رو احضار کردم و زدمش
بعدشم تقصیر خودت هست با جمله خط اولت
رادان رادان که میگفتن این بود؟ :D

اینو نگفتم که ناراحت بشی . کلی گفتم . خود من هم سر همین باس بعد از 50 بار مردن که فاز 1 رو 90 درصد میزدم تو فاز 2 گیر میکردم . دیگه حوصلم نکشید فاز یک رو که زدم تو فاز دوم همین میمیک رو احضار کردم و زدمش
بعدشم تقصیر خودت هست با جمله خط اولت
رادان رادان که میگفتن این بود؟ :D
اون‌ جمله اول که از فشاری شدن بود و حالت گنده گوزی داشت! :دی
توی اسپویلر هم توضیح ش رو دادم.
‌‌.‌..
نه داداش ناراحت چی؟ الان مثلا میگفتی : تو از بازی لذت نبردی و اصل لذتش فلانه و فلان!
مگه این باعث می‌شد من از بازی لذت نبرم؟ هرکس یه جوره ، این جوّی که راه میوفته که بازی فقط یه راه و روش داره و اینکه من میگم درسته ، این رو من‌ باهاش مخالفم همین!

*هر کسی، هر جور که دوست داره، باید بازی کنه، این مدل درست بازی کردن هست. همین اواخر دن هوسر هم در همین مورد سخن بسیار درستی زد:

‘The Most Fun Thing About the Game Isn't Any Rubbish We Write, It's the Systems That We Make’ — Dan Houser Says There’s No Right Way to Play an Open-World Game at Tribeca Festival Panel

البته منظورش بازی های اپن ورد هست بیشتر ولی در مورد تمام بازی ها بدون استثنا صدق میکنه. اصن گیمر هاردکور گیمری هست که بازی رو از همه جهت میترکونه، همه جهات، همه مدل، همه روش، نه فقط یک جهت. یک مدل، یک روش.

حالا این که دیکوی یا اینجا مثلا سامن، بازی رو ساده میکنه حقیقت هست، ساده چون باس مشغول دیکوی میشه و با دیکوی میجنگه و شما فرصت پیدا میکنی به یک باس از پشت شلیک کنی و بدون هدف مستقیم بودن باهاش بجنگی، میدونم باس در این حالت اگر مثلا کواپ باشه سخت تر میشه و اینجوریم نیست که کلا دیگه سراغت نیاد و اکثرا هم دیکوی تموم میشه یا سامن زودتر میمیره، اما تردیدی وجود نداره که نهایتا دیکوی و سامن کار رو خیلی خیلی راحت تر و در حد ایزی و وری ایزی میکنه؛

من 99.99 درصد استفاده نمیکنم از دیکوی به هر نحوی، ولی شده بازی این مکانیک رو داشته و استفاده کردم لذت هم بردم، دقیقا دوستان درست میگکند هر امکاناتی که Legit و توسط سازنده دورن بازی قرار داده شده هیچ گونه و هرگز چیت حساب نمیشه، و استفاده ازش ازاده، اصن اینکه بتونی با استفاده از امکانات بازی و محیط، باس رو بزنی خودش یک هنر هست، اما این که بتونی با امکانات کمتر و محدودتر (مثل مد هایخاص مثل تروفی اچیومنت) باس رو بزنی هم خودش یک هنر هست دیگه :دی

فراتر از تمام این حرف ها، به نظرم هر کسی هرجوری دلش میخواد باید بازی کنه، بدون محدودیت، دوست داری Legit بازی کنی بکن، دوست داری به خودت سخت بگیری رو اخرین دیفیکالتی یا هر درجه سختی نایف انلی میلی انلی پیستول انلی مجیک فری بری برو ( کاری که خودم معمولا میکنم، مثلا فاز میگیرم از فولان قابلیت که کار رو راحت تر میکنه استفاده نکنم که چالش بازی حفظ شه، تو بازی های کوناگون رو میگم نه فقط الدن رینگ) دوست داری چیت بزنی ماد بزنی، بزن،

هر چیزی که درون بازی Legit توسط سازنده قرار داده شده یعنی گلیچ و باگ نیست، ازاد هست و چیت نیست، هرچیزی درون یا بیرون بازی که توسط سازنده به بازی اضافه نشده، چیت هست، ولی هر کسی باید هرطوری دوست داره بازی کنه، من وایس سیتی رو چندین بار رو تمام پلتفرم ها بدون اپسیلون چیت تموم کردم، اما ان بار هم با ان عدد ماد و چیت رو پی سی تموم کردم، یا پی اس تو.... مگه میشه رو پی سی جی تی ای رو ترکونده باشی و پیتزا و هسویام و انواع و اقسام چیت و ماد و ترینر رو نترکونده باشی؟ :دی

با این حال 15 سالی میشه؛ که تقریبا 100 درصد، Legit بازی میکنم، بدون هیچ چیت یا ماد یا ترینر. شاید بیشتر چون کنسول هام اریجینال شدن و تروفی اچیومنت میگیرم. پی سی هم بیشتر برای بازی های کلاسیک و رترو استفاده میکنم سال های اخیر...

ببینید دوستان، شما مختارید هر سبکی که دوست دارید بازیتون رو انجام بدید. هر مدل دوست دارید از بازی لذت ببرید، هرجوری که عشقتون می کشه اصلا و این درست هم هست. یکی لذت بدون هیچ چالشی براش مهمه، یکی براش چالش اولویت داره یکی ترکیب هر دو و الی آخر.
اما یه حقیقتی هم وجود داره. اینکه من خودم به چشم دیدم و برخورد داشتم که طرف مثلا اومده با سامن OP یا سلاح OP یا بیلد خرکی (که مسلمه گیم اینو گذاشته برای کسی که نمی تونه رد کنه یا اصلا مکانیزم بازی رو درک نکرده و قصدشم نداره درک کنه و صرفا می خواد رد کنه و اینا) با اینا برداشته گیم رو تموم کرده، بعد میاد می گه این بازی مثلا باساش آسون تر بودن از فلان بازی دیگه یا مثلا ادعا می کنه من بازیش کردم و خیلی آسون بود و من خدام تو این گیم. :D

اینه که اشتباهه و دیگه جای بحث نداره. اگه با این روش هر گیمی ( نه فقط الدن رینگ) رو رفتی دیگه نباید ادعات هم بشه (دیدم که می گم) یا بگی بازی آسون بود یا مثلا به قول @AM!R جوری بازیو رفته که 60 درصد گیم رو از دست داده بعد می گه من بازی رو تموم کردم و تازه بخواد بازی رو قضاوت هم بکنه. بحث بنظرم بیشتر سر اینه وگرنه که اونکه گفته بشه حق نداری از فلان چیز استفاده از بیخ اشتباهه.

اما یه حقیقتی هم وجود داره. اینکه من خودم به چشم دیدم و برخورد داشتم که طرف مثلا اومده با سامن OP یا سلاح OP یا بیلد خرکی (که مسلمه گیم اینو گذاشته برای کسی که نمی تونه رد کنه یا اصلا مکانیزم بازی رو درک نکرده و قصدشم نداره درک کنه و صرفا می خواد رد کنه و اینا) با اینا برداشته گیم رو تموم کرده، بعد میاد می گه این بازی مثلا باساش آسون تر بودن از فلان بازی دیگه یا مثلا ادعا می کنه من بازیش کردم و خیلی آسون بود و من خدام تو این گیم. :D
تازه همون بیلد خرکی و سلاح های اورپاور هم با گاید و تقلب پیدا کرده :دی نه تجربه و ازمون خطا و تلاش و مهارت خودش :دی بعد میگن بازی اسون شده :دی در مورد همین الدن رینگ هم داشتیم :دی

بحث دقیقا همینه، هر کسی هرطوری دوست داره باید بازی کنه این بدیهی هست مگه ما گفتیم فلان طور بازی کنید یا نکنید؟ :دی بیان حقیقت و توصیف یک سیستم که به معنی قانون ساختن نیست، دوست داری گاید استفاده کنی یا از فولان مکانیک استفاده کنی؟ خب بکن اصن مگه کسی اهمیت میده که بکنی یا نکنی؟ :دی بحث توصیف یک موضوع هست،

در مورد اعتراضات غیر منطقی به اسون شدن بازی ها مثلا، اینکه اول و اخر گاید و تقلب و مکانیک های بازی رو یکی کنی بعد بگی بازی اسونه خب کلا از منطق خارجه دیگه :دی

تو همین تاپیک با چشم خودم دیدم الانم هست، طرف تو یک پست اومده استدلال میکنه که گاید خیلی هم خوبه و اشکالی نداره استفاده کنی، بعد چند پست دیگه ایراد گرفته که الدن رینگ ساده و کژال شده :دی

آخرین ویرایش:
طرف مليون ها نفر سابسكرايبر داره يوتيوب و واكتروى ١٠٠٪؜ همه بازياى ميازاكى و اكثر سولزلايكا رو ساخته ولى از سامن استفاده ميكنه؛وا بديد جان جدتون :D
اوشون نوب است:D
=======
در مورد خودم من استفاده از سامون رو مایه ننگ میدونم برای خودم.
ولی همه که نباید اینطور بیمار باشن :))

به نظرم جذابیت این بازیها اینه که چندبار تموم کنی.
حداقل یکبار چالشی ... سولو بری.
یک بار اگه اهل تروفی/اچیومنتی و... چیزخورش کنی و از همه چی که دوست داری استفاده کنی.
البته با توجه به حجم الدن رینگ همون یکبار تموم کردنش هم هنر میخواد واقعا.
تازه بعضی از بازیها بعد از دور اول بازی تازه شروع میشه ،مثل Nioh ها و...
مثلا تو تاپیک Nioh 3 دیدم یکی از دوستان گفته بود انتظارم از بازی چیز دیگه ای بود ، همون دور اول تموم کرد و گذاشته بود کنار.

خلاصه آره به بقیه نباید گیر داد که چرا اونطور رفتی و فلان طور نرفتی.
البته دوستمون @mehrdadb3 هم که منظورش اصلا این نبود ، کلی میگم.
بازی رکوردی و... نیست که با شرایط خاصی رفتن افتخار خاصی داشته باشه ، خودمون سطح سختی بازی رو حین گیم پلی برای خودمون تعیین میکنیم.

مثلا یکی میگه من سولو رفتم ولی اونقدری اورلوله که باسها از دستش فرار میکنن ، خب این چه افتخاری داره حتی سولو رفتنش؟:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehrdadb3
تازه همون بیلد خرکی و سلاح های اورپاور هم با گاید و تقلب پیدا کرده :دی نه تجربه و ازمون خطا و تلاش و مهارت خودش :دی بعد میگن بازی اسون شده :دی در مورد همین الدن رینگ هم داشتیم :دی

بحث دقیقا همینه، هر کسی هرطوری دوست داره باید بازی کنه این بدیهی هست مگه ما گفتیم فلان طور بازی کنید یا نکنید؟ :دی بیان حقیقت و توصیف یک سیستم که به معنی قانون ساختن نیست، دوست داری گاید استفاده کنی یا از فولان مکانیک استفاده کنی؟ خب بکن اصن مگه کسی اهمیت میده که بکنی یا نکنی؟ :دی بحث توصیف یک موضوع هست،

در مورد اعتراضات غیر منطقی به اسون شدن بازی ها مثلا، اینکه اول و اخر گاید و تقلب و مکانیک های بازی رو یکی کنی بعد بگی بازی اسونه خب کلا از منطق خارجه دیگه :دی

تو همین تاپیک با چشم خودم دیدم الانم هست، طرف تو یک پست اومده استدلال میکنه که گاید خیلی هم خوبه و اشکالی نداره استفاده کنی، بعد چند پست دیگه ایراد گرفته که الدن رینگ ساده و کژال شده :دی
همینی که گفتی، مورد من بیلده رو هم از واکترو دیده بود :D

دقیقا وقتی افرادی مثل همینکه از گاید استفاده کرده بعد گفته آسون شده اگه بدون گاید می رفت (یحتمل نرفته که گفته) بعد اون موقع می فهمید بازی چقدر براش گنگ و سخت می شد، چون استفاده کرده متوجه اش نمی شه. اصلا یدونه ویدیو از بازی یه پلیر حرفه ای رو دیده باشه همین بسه برای آسون تر شدن بازی براش:D چون متوجه تایمینگ اتک و داجها می شه حالا چه برسه به دیدن بیلد.
اینکارو بکنن هیچ مشکلی نیست ولی دیگه ادعایی هم نداشته باشن و فکت صادر کنن.:D

همون بيلد بستن رو گايدم حوصله و بيكارى ميخواد بابا.
اينو بردار اونو بردار
اينو الان بزن اونو بعدش بزن

يبار اومدم واسه يه پلى ترو اين كارو بكنم يه بيلد ازين يوتيوبيا ببندم وسطش حوصلم نكشيد صحنه رو ترك كردم باز رفتم سراغ همون بلاد هاوند خودم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or