اموزش هک برای کنسول PS5

اون درست طول می‌کشه ، از این جهت سوال شد برام که تو تاپیک اخبار هک گفتن هک ۱۳.۲ دیسک اومده یعنی کاراهاش انجام شده فقط عمومی میشه یا نه رو نمی‌دونم میخواستم ببینم کسی اطلاع داره
تا اونجایی میدونم فقط پچ کردن درایور کنسول هست هنوز کرنلی نیامده اصل کار کرنل هست
کرنلی تا العان آمده تا 12.7 هست بالاتر کرنلی عمومی نیست

سلام برای هارد اکسترنال سرعت هم مهمه؟ یعنی اگر نزدیک به سرعت هارد خود کنسول هم نباشه جواب میده؟ این مدل پایین چطوره؟ میخوام بدونم میتونم اینو با تبدیل ساتا به usb وصل کنم روی کنسول؟

https://www.digikala.com/product/dkp-201978/اس-اس-دی-اینترنال-sata-iii-وسترن-دیجیتال-مدل-green-ظرفیت-480-گیگابایت
سرعتش اگر درست باشه باید جواب بده

دوستان بازی اگزفتو میشه از هارد اکسترنال اجرا کرد؟
فورزا ۲۶۰ ۷۰ گیگه حافظه داخلی جا نداره ولی هارد اکسترنالو که وصل میکنم همه بازیارو میشناسه اما این که اگزفت هستو نمیشناسه

کسی نمی تونه راهنمایی کنه
درود
پوشه اصلی بازی هر چی که هست باید توی روت هارد اکسترنالت باشه داخل پوشه باشه کپی نمیکنه

فورزا ۲۶۰ ۷۰ گیگه حافظه داخلی جا نداره ولی هارد اکسترنالو که وصل میکنم همه بازیارو میشناسه اما این که اگزفت هستو نمیشناسه
اگه مراحل هک رو درست رفته باشی و پیلودها همه فعال باشه شادومانت خودش به محضی که هارد اکسترنال رو به دستگاه وصل کنی بازی رو شناسایی و نصب میکنه نیازی نیست کاری انجام بدی

درود اگه پیلودها درست اجرا بشن (برای شناسایی بازیها شادومانت پلاس از همه مهمتره) موقعی که هارد رو به کنسول وصل کنی خودش اتوماتیک بازیر و شناسایی و نصب میکنه

دوستان پچ ۶۰ فریم و رزولوشن 2k برای بازی red dead 2 واقعیه؟ کسی تست کرده؟ داخل سایت پی سی دی قرار داده نمیدونم منبع این پچ کجاست ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره بهم بگه و اگر واقعا با این کیفیت میشه بازی کرد دانلودش کنم

دیگه معرفی نمیخواد اگر خوب میخوایی تو ssd ها سامسونگ از همه بهتره
ممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.

ممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.
من یه وسترن n5000 گرفتم استفاده میکنم هم قیمتش خوبه هم کارهایش هم میشه داخلی استفاده کرد هم اکسترنال

اینجا رو نگاه کن
بهترین اس اس دی (SSD) اکسترنال موجود در بازار (خرداد 1405)

و اینکه بهترین ssd برای سامسونگ هستش و گرانتر از بقیه
من خودم ندارم و تجربه نکردم بزار دوستانی که دارند ببین کدوم برای ps5 بهتره

یه هارد اکسترنال خوب برای اجرای بازی های ps5 بهم معرفی کنید
من امروز یک SSD lexar NQ780 با یک باکس SSD فن دار از برند fideco اینترنتی خرید کردم
هنوز نرسیده ، امیدوارم خوب جواب بده
SSD سرعت نوشتن ۲۵۰۰ و سرعت خواندن تا ۶۰۰۰ مگابایت هست نسل چهارم ولی چون داخل باکس می‌ره سرعتش محدود میشه
باکس هم حداکثر سرعت ۱۰گیگابیت هست usb3.2 نسل ۲ هست خوبیش فن دار بودنش هست

یه هارد اکسترنال خوب برای اجرای بازی های ps5 بهم معرفی کنید
من امروز یک SSD lexar NQ780 با یک باکس SSD فن دار از برند fideco اینترنتی خرید کردم
هنوز نرسیده ، امیدوارم خوب جواب بده
SSD سرعت نوشتن ۲۵۰۰ و سرعت خواندن تا ۶۰۰۰ مگابایت هست نسل چهارم ولی چون داخل باکس می‌ره سرعتش محدود میشه
باکس هم حداکثر سرعت ۱۰گیگابیت هست نسل usb3.2 نسل ۲ هست خوبیش فن دار بودنش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or