کسی نمی تونه راهنمایی کنهموقعی که می خوام چیزی انتقال بدم با elf arsenal error میده چیکار کنم
درودکسی نمی تونه راهنمایی کنه
اگه مراحل هک رو درست رفته باشی و پیلودها همه فعال باشه شادومانت خودش به محضی که هارد اکسترنال رو به دستگاه وصل کنی بازی رو شناسایی و نصب میکنه نیازی نیست کاری انجام بدیدوستان بازی اگزفتو میشه از هارد اکسترنال اجرا کرد؟
فورزا ۲۶۰ ۷۰ گیگه حافظه داخلی جا نداره ولی هارد اکسترنالو که وصل میکنم همه بازیارو میشناسه اما این که اگزفت هستو نمیشناسه
دیگه معرفی نمیخواد اگر خوب میخوایی تو ssd ها سامسونگ از همه بهترهیه هارد اکسترنال خوب برای اجرای بازی های ps5 بهم معرفی کنید
درود اگه پیلودها درست اجرا بشن (برای شناسایی بازیها شادومانت پلاس از همه مهمتره) موقعی که هارد رو به کنسول وصل کنی خودش اتوماتیک بازیر و شناسایی و نصب میکنهدوستان بازی اگزفتو میشه از هارد اکسترنال اجرا کرد؟
فورزا ۲۶۰ ۷۰ گیگه حافظه داخلی جا نداره ولی هارد اکسترنالو که وصل میکنم همه بازیارو میشناسه اما این که اگزفت هستو نمیشناسه
ممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.دیگه معرفی نمیخواد اگر خوب میخوایی تو ssd ها سامسونگ از همه بهتره
من یه وسترن n5000 گرفتم استفاده میکنم هم قیمتش خوبه هم کارهایش هم میشه داخلی استفاده کرد هم اکسترنالممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.
اینجا رو نگاه کنممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.
من امروز یک SSD lexar NQ780 با یک باکس SSD فن دار از برند fideco اینترنتی خرید کردمیه هارد اکسترنال خوب برای اجرای بازی های ps5 بهم معرفی کنید
من امروز یک SSD lexar NQ780 با یک باکس SSD فن دار از برند fideco اینترنتی خرید کردمیه هارد اکسترنال خوب برای اجرای بازی های ps5 بهم معرفی کنید
خودم sp ds72 داشتم عالی جواب میداد ولی سوخت گارانتی گفت این مدل خرابی زیاد دارهممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.