بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
دوستان نظرتون راجب خرید سی دی اشتراکی از سایت cd key share چیه؟ من میخواستم total war warhammer 3 رو بگیرم ولی اولین بارمه که سی دی کی اشتراکی میخوام بخرم آشنا نیستم با روالش.

دوستان نظرتون راجب خرید سی دی اشتراکی از سایت cd key share چیه؟ من میخواستم total war warhammer 3 رو بگیرم ولی اولین بارمه که سی دی کی اشتراکی میخوام بخرم آشنا نیستم با روالش.
از صد کیلومتریش هم رد نشو. پیرت میکنه تا اکانت رو بده بهت.

کلاه برداری روپل گیم: ruppell game
من در تاریخ 4 ژانویه ی 2026 معادل 14 دی 1404 دو اکانت قانونی بازی ps4 رو در تخفیفات کریسمس این فروشگاه خریدم

از اون روز تا الان حدود 170 روز میگذره
با توجه به 70 روز قطعی اینترنت جنگ آمریکا و ایران و 21 روز قطعی نت در دی ماه حدود بیش از 80 روز در ایران در این بازه ی زمانی باز بوده و در این مدت تمام فروشگاه های اینترنتی قادر به تحویل اکانت بوده اند

این فروشگاه ادعا میکنه که حداکثر در 48 ساعت اکانت های قانونی بازی رو تحویل میده
در صورتی که من بعد از 170 روز هنوز اکانتی رو که خریدم تحویل نگرفتم

در این شرایط بد اقتصادی و اوضاع بد مالی
چنین فروشگاهی اینطور به خرید و اعتماد خریداران بی تعهدی نشون میده

علاوه بر اون من در تمام این 80 روز از 170 روزی که اینترنت ازاد بوده از این فروشگاه در خواست میکردم که اکانت رو تحویل بده
اوایل میگفت تا چند ساعت دیگه و چند روز دیگه و بعد از چند وقت سین میکرد و بعد کلا سین هم نمیکرد
علی رغم اینکه با اکانت های دیگه وقتی تست میکردم و از موجودی اکانت ها میپرسیدم کمتر از 10 دقیقه پاسخ میدادن

و متاسفانه امروز در روز 171 ام بعد از خرید و بعد از حداقل 80 روز اینترنت عادی اومدن میگن امروز انلاین باشید اکانت ها رو تحویل بدیم

و بعد از اینکه بهشون گفتم بعد از این همه تاخیر دیگه نه اکانت رو میخوام نه پول رو فقط پیامم رو لایک کرد و رفت 💔

656 هزار تومن برای من اهمیتی نداره ولی این بی تعهدی نسبت به اعتماد خریدار اون هم در این شرایط بد اقتصادی و این همه سین کردن و جواب ندادن و اذیت کردن خریدار اصلا در شان یک جوان ایرانی نیست

در همون مدت 170 روز هم اون اکانت رو هم 3 اکانت قانونی دیگه رو از فروشگاه های دیگه خریدم و کمتر از 2 ساعت میانگین بهم تحویل دادن

کلاه برداری روپل گیم: ruppell game
من در تاریخ 4 ژانویه ی 2026 معادل 14 دی 1404 دو اکانت قانونی بازی ps4 رو در تخفیفات کریسمس این فروشگاه خریدم

از اون روز تا الان حدود 170 روز میگذره
با توجه به 70 روز قطعی اینترنت جنگ آمریکا و ایران و 21 روز قطعی نت در دی ماه حدود بیش از 80 روز در ایران در این بازه ی زمانی باز بوده و در این مدت تمام فروشگاه های اینترنتی قادر به تحویل اکانت بوده اند

این فروشگاه ادعا میکنه که حداکثر در 48 ساعت اکانت های قانونی بازی رو تحویل میده
در صورتی که من بعد از 170 روز هنوز اکانتی رو که خریدم تحویل نگرفتم

در این شرایط بد اقتصادی و اوضاع بد مالی
چنین فروشگاهی اینطور به خرید و اعتماد خریداران بی تعهدی نشون میده

علاوه بر اون من در تمام این 80 روز از 170 روزی که اینترنت ازاد بوده از این فروشگاه در خواست میکردم که اکانت رو تحویل بده
اوایل میگفت تا چند ساعت دیگه و چند روز دیگه و بعد از چند وقت سین میکرد و بعد کلا سین هم نمیکرد
علی رغم اینکه با اکانت های دیگه وقتی تست میکردم و از موجودی اکانت ها میپرسیدم کمتر از 10 دقیقه پاسخ میدادن

و متاسفانه امروز در روز 171 ام بعد از خرید و بعد از حداقل 80 روز اینترنت عادی اومدن میگن امروز انلاین باشید اکانت ها رو تحویل بدیم

و بعد از اینکه بهشون گفتم بعد از این همه تاخیر دیگه نه اکانت رو میخوام نه پول رو فقط پیامم رو لایک کرد و رفت 💔

656 هزار تومن برای من اهمیتی نداره ولی این بی تعهدی نسبت به اعتماد خریدار اون هم در این شرایط بد اقتصادی و این همه سین کردن و جواب ندادن و اذیت کردن خریدار اصلا در شان یک جوان ایرانی نیست

در همون مدت 170 روز هم اون اکانت رو هم 3 اکانت قانونی دیگه رو از فروشگاه های دیگه خریدم و کمتر از 2 ساعت میانگین بهم تحویل دادن
کاربر جدید هستی نمیتونم بگم باید اینجا استعلام میگرفتی قبل از خریدت ، ولی الانم میتونی توی یک گروهی هست توی تلگرام این دزد رو میتونی تگ‌ کنی و اتفاقی که واست رقم‌ زده رو مطرح کنی ، اونجا وقتی بفهمه کانال و پیج‌ و سایت و هر کوفتیش میره توی لیست اسکمرها و دزدان ، شاید جوابت رو داد !
این آیدیشه.
IranScamReport

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
من باب اطلاع :D

نخل GTA VI رو‌ عملا پیچوند و به جاش گفته هر کی عضو نخل پلاس باشه یک میلیون و‌پانصدهزار تومن اعتبار برای خرید اکانت gta vi میده:D:|
البته خوب از چند وقت پیش که اسم رو از تو لیست دراورده بود معلوم بود که چه خبره ولی با این تگ قیمتی و حمله همه جانبه ملتی که عضو بودن برای گرفتن اکانت، مشخص بود که برنامه ای براش هست

من باب gta
توصيه من اينه اگه ميتونيد كه رو اكانت هودتون بخريد فول پرايس
ولى در غير اين صورت اگه تعدادتون زياد باشه،شايد بشه با ادمين گيم سيتى صحبت كرد واسه بچه ها بازيسنتر تخفيفى اولويتى چيزى بذاره يا حداقلش اينه كه ١٠٠ مطمئنه.

احتمال اشتراكى فروختن و كلاهبردارى اينا سر اين بازى زياده بهتره از هر جاى رندومى نخريد.

آخرین ویرایش:
من باب gta
توصيه من اينه اگه ميتونيد كه رو اكانت هودتون بخريد فول پرايس
ولى در غير اين صورت اگه تعدادتون زياد باشه،شايد بشه با ادمين گيم سيتى صحبت كرد واسه بچه ها بازيسنتر تخفيفى اولويتى چيزى بذاره يا حداقلش اينه كه ١٠٠ مطمئنه.

احتمال اشتراكى فروختن و كلاهبردارى اينا سر اين بازى زياده بهتره از هر جاى رندومى نخريد.
موافقم حاجی
من خودم به شخصه تو چنل‌های فروش گیم سیتی رو از همه بیشتر قبول دارم و ازش خرید میکنم

• Like
Reactions: capitan milan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or