نه به خاورمیانه دیگه وصل نمیشه ، چون لطف کردن دیتا سنتر بحرین زدن و تعطیل شده !! خود عربها هم الان به سرورهای اروپا وصل میشن ! پینگش هم حدودا بین ۸۰ تا ۹۵ هستش ! پایدار هستش ، من مشکلی ندیدممثل قدیم به سرور های خاورمیانه وصل میشه ؟ پینگش چطوره ؟
اگه قول بدی فقط برای اخباره که بهت میگمبوخودا فقط برای اخبار میخوام
View attachment 408833
شرکتی که گفتی رو نمیشناسم ولی از قبل قطعی نت هم تقریبا همه isp ها به اینترنتشون آب می بستن! همین الآن من بسته مثلا 80 گیگ نامحدود همراه اول رو گرفتم به 40 گیگ مصرف نرسید سرعت رو تا نا مو س پایین آوردن!سلام به همگی.
دوستان کسی از سرویس TDLTE شرکت Wenex استفاده کرده؟
از لحاظ اعتبار شرکت و کیفیت سرویس اگه اطلاعاتی بهم بدید ممنون میشم.
پ.ن. سرویسی که الان دارم از شرکت رسپینا هست که قشنگ دارن 2 برابر حجم دانلودی ازم کم میکنن، سر همین حجمخوری میخوام عوض کنم ISP رو.![]()
رسپینا رسما دزده. 2 برابر کم میکنه که هیچی قیمت بسته هاش رو 2 برابر کرد بعد وصل شدن اینترنت.سلام به همگی.
دوستان کسی از سرویس TDLTE شرکت Wenex استفاده کرده؟
از لحاظ اعتبار شرکت و کیفیت سرویس اگه اطلاعاتی بهم بدید ممنون میشم.
پ.ن. سرویسی که الان دارم از شرکت رسپینا هست که قشنگ دارن 2 برابر حجم دانلودی ازم کم میکنن، سر همین حجمخوری میخوام عوض کنم ISP رو.![]()

وقتی نویز باشه خود مودم اینقدر ریست میشه و سرعت رو پایین میاره تا جایی که به snr مناسب برسه.میتونی این گزینه رو پیدا کنی و غیرفعالش کنی(اگه مودمت داشته باشه)ولی به احتمال زیاد قطعی خیلی بیشتر میشه.بچه ها من با اینترنت ADSL م یه مشکلی دارم.
وقتی سیم هایی که از بیرون میان دم در رو از پایین میبندم به هم و با چسب سفت میکنم و مودم رو خاموش روشن میکنم سرعت عالی و ۱ مگابایته. ولی بعد یه ساعت حدودا چند بار قطع میشه و سرعت رو ۵۰۰ تا افت میکنه و بعد چند روز حتی به ۲۰۰ میرسه.
اگه از دوباره برم پایین و سیم ها رو ببندم و باز کنم و چسب کنم دوباره همین پروسه تکرار میشه.
سیم ها توکارن. راه حلی برای این مشکل ندارید؟ نمیدونم چکار کنم واقعا رو اعصابمه. فکر کنم به خاطر نویزه که اینطور سرعت کم میشه تا نت قطع نشه ولی نویز از کجاس خب؟
چرا وقتیی سیم ها رو از پایین سفت میکنم نویز رفع میشه؟
مشکل اینه ما طبقه آخر و ۶ هستیموقتی نویز باشه خود مودم اینقدر ریست میشه و سرعت رو پایین میاره تا جایی که به snr مناسب برسه.میتونی این گزینه رو پیدا کنی و غیرفعالش کنی(اگه مودمت داشته باشه)ولی به احتمال زیاد قطعی خیلی بیشتر میشه.
اون که از پایین هم میری سیم ها رو باز و بسته میکنی مثل این میمونه که مودم رو دستی ریست کنی برای همین برمیگرده رو سرعت اصلیش.احتمالا اگه از پشت مودم هم دکمه پاور رو بزنی و خاموش روشن کنی همین اثر رو داره
تنها راه هم اینه که سیم کشی رو عوض کنی.یا سیم رو کار بکشی.منم همین مشکل رو داشتم پارسال دیگه رفتم سیم رو کار کشیدم از باکس دم در خونه مستقیم داخل اتاقم