اموزش هک برای کنسول PS5

سلام به همگی دوستان
من کپی خور ورژن 12.40 رو که انجام میدم برای دیجیتال تا اخرای کار میره توی یوتیوب اما کنسول خاموش میشه و کرش میکنه تا حالا چند بار امتحان کردم همینطوره به نظرتون مشکلش چیه

سلام وقت بخیر
دوستان من از خرید و فروش اکانت و قیمت های کذایی و نجومی خسته شدم
ورژن اپدیت کنسول دیسک خور هم 14 ه.
می خوام من بعد کپی خور کنم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
احتمال بن شدن یا از کار افتادن دستگاه هست؟ بعدا به نت وصل شم یا اپدیت کنم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ همه بازی های به روز رو میشه بازی کرد؟

سلام وقت بخیر
احتمال بن شدن یا از کار افتادن دستگاه هست؟ بعدا به نت وصل شم یا اپدیت کنم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ همه بازی های به روز رو میشه بازی کرد؟
سلام
اول ورژن ۱۴ هک نشده تا ۱۲:۴۰ هستش اونم پایدار درست حسابی نیست
دوم دیگه به اینترنت وصل نمیشی که بن بشه هر وقت هم خواستی میتونی برگردونی به تنظیمات اولیه و اورجینال استفاده کنی
سوم بازیها هک میشن براش اما فعلا همون روز عرضه نیست و طول می‌کشه تا بیاد اگر بیاد فعلا مشکلات خاص خودشو داره

• Like
Reactions: vet.miladh
سلام
دوم دیگه به اینترنت وصل نمیشی که بن بشه هر وقت هم خواستی میتونی برگردونی به تنظیمات اولیه و اورجینال استفاده کنی
سوم بازیها هک میشن براش اما فعلا همون روز عرضه نیست و طول می‌کشه تا بیاد اگر بیاد فعلا مشکلات خاص خودشو داره
چهارم آخرین آپدیت ۱۳.۴۰ هست
شما چطور ۱۴ هستید؟

• Like
چهارم آخرین آپدیت ۱۳.۴۰ هست
شما چطور ۱۴ هستید؟
درسته عزیز من اشتباه کردم تا همین 13.40 اپدیت شده.
سلام
خیلی ممنون
پس فعلا صبر کنم تا این نسخه هم هک شه و دیگه کنسول رو آپدیت نکنم.
بهترین سایت اموزشی چیه؟

سلام وقت بخیر
سلام
هکش هم چین بدون هزینه نیست شما برای یه سری بازی باید ssd اکسترنال بخرید

• Like
من یک هارد m2 دارم که داخل کنسول نصب کردم ،می تونم با یک قاب هارد اکسترنال به جای هارد ssd اکسترنال ازش استفاده کنم

اینجا کسی روش جدید فشرده سازی بازی‌ها را امتحان نکرده
سایت یا جایی را سراغ دارید زیر نویس فارسی بازیهای جدید ps5 را داشته باشه

من یک هارد m2 دارم که داخل کنسول نصب کردم ،می تونم با یک قاب هارد اکسترنال به جای هارد ssd اکسترنال ازش استفاده کنم

یک باکس بگیر راحت میشه حافظه اکسترنال بدون مشکل استفاده کن
بعضی بازی ها فشرده جواب میده بعضی ها نه باید تست کرد بازی هایی فعلا جواب نداده assassin creed shadow , spiderman 2 (اجرا میشن ولی کلی لگ دارن و با لودینگ خیلی طولانی)
مثلا بازی kena را از 31 گیگ 18 گیگ کرده
زیرنویس جایی ندیدم برای ps5

امیدی به ۱۳.۲۰ هست یا نه ؟ شانس من بازیهام ظرفیت سه هست ، آپدیت اجباری کرده از اکانت ها لاگوت شده میگه باید آپدیت کنی

العان دوستانی تونستن هک کنن حدودا یکسال کنسول آپدیت نکرده بودن

هیچ چیزی نمیشه گفت شاید فردا هکش بیاد شایدم اصلا نیاد

من چطوری بازی هامو بدون etahen انتقال بدم کسی روشی چیزی بلده می خوام با هارد انتقال بدم بدون etahen وارد ps5 explorer نمیشه

بنظر خودم etahen یک چیز چرته خودم 10.01 هستم پیلودش را اصلا اجرا نمیکنم

elf-arsenal

آخرین ویرایش:

در مورد زیر نویس فارسی بازیهای جدید ps5 در کانال تلگرام وبسایت p30day
در P30Day PS5 Topic میتونید استفاده کنین

العان دوستانی تونستن هک کنن حدودا یکسال کنسول آپدیت نکرده بودن

هیچ چیزی نمیشه گفت شاید فردا هکش بیاد شایدم اصلا نیاد

elf-arsenal
اون درست طول می‌کشه ، از این جهت سوال شد برام که تو تاپیک اخبار هک گفتن هک ۱۳.۲ دیسک اومده یعنی کاراهاش انجام شده فقط عمومی میشه یا نه رو نمی‌دونم میخواستم ببینم کسی اطلاع داره

مثل اینکه روش هک نتفلکیس هم بروز شده و تا فریمور 12.40 ساپورت میکنه ولی گویا ۷۰ دقیقه طول میکشه و هر دفعه اینترنت میخواد فعلا جای دیگه ندیدم و از یه کانال تلگرام دیدم (@ps5pvjb) از جاهای معتبرتر بود تو تاپیک اخبار هک هم میذارم

• Like
Reactions: HD5870

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or