گزارش ماکروسافت Senua را برای فروش Ninja Theory رونمایی کرد

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000011017.jpg

براساس گزارش‌های جدید، Xbox در جریان رویداد هفته گذشته خود بازی جدید Senua را معرفی کرد تا بتواند توجه سرمایه‌گذاران را جلب کرده و خریداری برای استودیوی Ninja Theory پیدا کند.
استودیو Theory در میان چندین استودیویی قرار دارد که با خطر تعطیلی از سوی مایکروسافت مواجه هستند.

طبق گزارش Game File، مایکروسافت برنامه تعطیلی یا جداسازی Ninja Theory را قبل از نمایشگاه Xbox Game Showcase در ۷ ژوئن نهایی کرده بود. هدفشان این بود که «وعده یک بازی تازه رونمایی‌شده، علاقه سرمایه‌گذاران به استودیو را جلب کند.»
اما ظاهراً این استراتژی طبق برنامه پیش نرفته و گزارش‌ها همچنان نشان می‌دهند که Ninja Theory در حال تعطیلی است. در حالی که استودیوهای دیگری مثل Compulsion و Double Fine در حال مذاکره با مایکروسافت برای جلوگیری از تعطیلی هستند، Ninja Theory احتمالاً تعطیل خواهد شد.

XBOX Revealed Senua to Attract Ninja Theory Buyer

قابل توجه بعضی از دوستان که به مایکرو که میرسه فقط میخوان مخالفت کنن.
حتما میدونستن ولی خب هم یه نمایش خوب برای ایکس باکس ترتیب دادن و هم در مقابل به نظرم این کمترین کاری بود که میشد در حق NT کرد و بازیشون رو اونجا نمایش دادن.
شاید تیری در تاریکی یه ناشری پیدا شد و باهاشون همکاری کرد ، اصلا شاید خود مایکرو هم با ناشر ثردپارتی سر حق نشر Senua به توافق رسید.
بهترین کاری که میشد کرد نبود ، بهتر این بود که تیم حفظ میشد ولی الان هم به نظرم خیلی عجیب نیست این حرکتی که انجام دادن.
اصلا منظورم تو نیستی @.Amirone
:D
========
اینجا یک عدد تنسنت میخواد که وارد بشه.
عجیبه که برای ناشری جذاب نبوده.
حیف NT پتانسیل خفنی داشت که هیچوقت به طور کامل استفاده نشد.
نگاه که میکنم همه بازیهاشون یه چند درصدی برای اینکه تو بازه خیلی خوب تا شاهکار قرار بگیرن کم داشتن.
از heavenly Rain بگیر تا Enslaved یا DmC و همین هلبلیدها.

آخرین ویرایش:
قابل توجه بعضی از دوستان که به مایکرو که میرسه فقط میخوان مخالفت کنن.

اصلا منظورم تو نیستی @.Amirone
:D
========
اینجا یک عدد تنسنت میخواد که وارد بشه.
عجیبه که برای ناشری جذاب نبوده.
حیف NT پتانسیل خفنی داشت که هیچوقت به طور کامل استفاده نشد.
نگاه که میکنم همه بازیهاشون یه چند درصدی برای اینکه تو بازه خیلی خوب تا شاهکار قرار بگیرن کم داشتن.
از heavenly Rain بگیر تا Enslaved یا DmC و همین هلبلیدها.
مخالفم به نظر من از همون اول هم در بهترین حالت متوسط بودن DmC که هنوز متوجه نمی شم چجوری چراغ سبز گرفتن یعنی دوست داشتم می شد حافظم رو پاک کنم اون دانته عملی رو یادم بره

مخالفم به نظر من از همون اول هم در بهترین حالت متوسط بودن DmC که هنوز متوجه نمی شم چجوری چراغ سبز گرفتن یعنی دوست داشتم می شد حافظم رو پاک کنم اون دانته عملی رو یادم بره
پس منظورت اینه که موافقی :D

پس منظورت اینه که موافقی :D
منظورم کیفیت کارشون بود در هر صورت یکی توی توییتر حرف قشنگی زد ، در مورد این استدیو هایی که دارن بسته می شن می گفت اینایی که حالا ناراحتن موقع خرید بازی ها کجا بود چون اگه فروش درست حسابی داشتن که تعطیل نمی شدن کلی وقت گذاشتن روی ویژوال بازی که شبیه ساز پیاده روی بشه بعد mina the hollower میاد ۸بیتی با متای 92 اونجوری میترکنه وازش حمایت می شه

• Like
Reactions: Farh@d
منظورم کیفیت کارشون بود در هر صورت یکی توی توییتر حرف قشنگی زد ، در مورد این استدیو هایی که دارن بسته می شن می گفت اینایی که حالا ناراحتن موقع خرید بازی ها کجا بود چون اگه فروش درست حسابی داشتن که تعطیل نمی شدن کلی وقت گذاشتن روی ویژوال بازی که شبیه ساز پیاده روی بشه بعد mina the hollower میاد ۸بیتی با متای 92 اونجوری میترکنه وازش حمایت می شه
این گیر دادن به پلیرها رو انصافا خیلی نمیشه در مورد همه بازیها انجام داد.
من خودم چند روز پیش همین بحث بسته شدن آرکین که پیش اومد در مورد دیسانرد/Prey گفتم که پلیرها نمیخرن بازی رو ، احمق شدن و حاضرن برای بازیهای سالانه پول آتیش بزنن و...
اون بازیها چه از لحاظ گیم پلی ، چه داستان و... بازیهای درجه یکی هستن که خب عجیبه چرا از سمت پلیرها تحویل گرفته نمیشن.(البته عوامل دیگه مثل تبلیغات و بازاریابی ناشر هم هست ولی بحثمون در مورد خود پلیرهاست)

اما خب یه بازی مثل هل بلید 2 با اون گیم پلی غایبی که داره از روز شروع به ساختش مشخصه که پلیر زیادی نمیتونه داشته باشه.
همه بازیها رو نمیشه یه کاسه کرد.
برای همین شاید شروع روند بسته شدن NT از همون آغاز ساخت هلبلید 2 استارت خورد ، این 7-6 سالی رو هم که این وسط آتیش زدن مزید بر علت شد.

من همچنان میگم این استودیوهای کوچکتر فرست پارتی باید مستقل بشن ، نه سونی/مایکرو دیگه براشون میصرفه که اینها رو نگه دارن و نه بازیهاشون به دلیل انحصاری بودن و... میتونن از تمام ظرفیتهاشون استفاده کنن.

امیدوارم اگه Ninja Theory فروخته میشه، IP همه بازی‌های اون هم باهاش به فروش بره چون یکم تغییر اسم بازی جدید از Hellblade به Senua مشکوک می‌زنه. شاید مایکروسافت بخواد IP رو برای خودش نگه داره.

من خودم عاشق نسخه اول Hellblade هستم، Enslaved یکی از بازی‌های موردعلاقه‌ام در نسل 7 بود و dmc هم تنها نسخه از اون فرنچایزه که کامل بازیش کردم :D با این وجود ادای احترام هم بعضی از دوستان بازی‌سنتری و هم تعدادی از کاربران توییتر به Heavenly Sword رو تا حدی عجیب می‌دونم. اون بازی رو به‌راحتی میشه با Ryse مقایسه کرد؛ هر دو شوکیس‌های گرافیکی فوق‌العاده‌ای برای کنسولی بودند که روشون عرضه می‌شدند، اما گیم‌پلی خاصی نداشتند. عجیب‌تر از این موضوع، تعریف از گیم‌پلی اون بازی و به‌صورت همزمان تشبیه Hellblade II به شبیه‌ساز پیاده‌رویه. درسته که در Hellblade II با دشمنان زیادی مواجه نمی‌شیم، اما هر رویارویی هیجان‌انگیز و نفس‌گیره، اما Heavenly Sword رو با دکمه‌زنی بی حساب و کتاب هم میشه برد جلو. البته من نسخه دوم Hellblade رو در مقایسه با نسخه اول یک عقبگرد تقریبا کامل می‌دونم، اما Heavenly Sword به هیچ وجه اون بازی نیست که یک عده بخاطر میارنش.

پ.ن: این توییت زیر رو یه نگاهی بندازید که یکی از مبارزان حق بر علیه ووک ارسال کرده و نزدیک به 4 هزار لایک هم گرفته.

با چنین جماعتی چجور می‌شه انتقاد سازنده کرد؟ آخه Hellblade کجاش رادیکاله؟! بجای اینکه ممنون باشیم بازی‌هایی مثل Hellblade سطح صنعت بازی رو در زمینه روایت داستان ارتقا میدن، یه عده فقط دنبال این هستند که کدوم کاراکتر خوشگله و کدوم زشت. همین اراجیف رو زمان انتشار نسخه بعدی God of War هم خواهیم شنید. این حرف‌ها رو هم منی می‌زنم که قید خیلی از بازی‌ها و فیلم‌ها رو بخاطر زیاده‌روی‌های هویتی زدم. اما این جماعت مایله Gachaهای زباله رو فقط برای شخصیت‌های زیبا بازی کنه و در عین حال خودش رو از تجربه بعضی از جواهرهای این مدیوم محروم کنه. البته یه زمانی یه بازی مثل Stellar Blade هم میاد که هم گیم‌پلی خوبی داره و هم جلوه‌های بصری چشم‌نواز :D و همه در کنار هم ازش لذت می‌بریم.

پ.ن: این توییت زیر رو یه نگاهی بندازید که یکی از مبارزان حق بر علیه ووک ارسال کرده و نزدیک به 4 هزار لایک هم گرفته.

با چنین جماعتی چجور می‌شه انتقاد سازنده کرد؟ آخه Hellblade کجاش رادیکاله؟! بجای اینکه ممنون باشیم بازی‌هایی مثل Hellblade سطح صنعت بازی رو در زمینه روایت داستان ارتقا میدن، یه عده فقط دنبال این هستند که کدوم کاراکتر خوشگله و کدوم زشت. همین اراجیف رو زمان انتشار نسخه بعدی God of War هم خواهیم شنید. این حرف‌ها رو هم منی می‌زنم که قید خیلی از بازی‌ها و فیلم‌ها رو بخاطر زیاده‌روی‌های هویتی زدم. اما این جماعت مایله Gachaهای زباله رو فقط برای شخصیت‌های زیبا بازی کنه و در عین حال خودش رو از تجربه بعضی از جواهرهای این مدیوم محروم کنه. البته یه زمانی یه بازی مثل Stellar Blade هم میاد که هم گیم‌پلی خوبی داره و هم جلوه‌های بصری چشم‌نواز :D و همه در کنار هم ازش لذت می‌بریم.
بعضی وقت‌ها اعتراض‌هایی به این مسائل می‌شه که منطقیه، ولی بعضی از اعتراض‌ها هم به سمت و سویی رفته که حالت کمدی سیاه پیدا کرده.
سنوئا از نظر ظاهری هیچ مشکلی نداره و بنده خدا فقط از نظر باطنی خل و چل هست! :دی اتفاقاً همین قضیه هم جذابیت زیادی به این شخصیت و داستان بازی‌هاش داده و باعث شده یکی از متفاوت‌ترین شخصیت‌پردازی‌ها رو ببینیم که مشابهش خیلی کم پیدا می‌شه. توی اون فضا و اتمسفری که بازی‌های Hellblade می‌گذره هم کسی نباید انتظار داشته باشه که کاراکتر حتماً یه عروسک ناز با دو تا هندونه ۲۰ کیلویی باشه!
-----
اگه دقت کنین، اکثر این جور اکانت‌های توئیتر که از این چرندیات می‌کنن (مثل همین یارو) تیک آبی دارن که بی‌علت نیست. وقتی تیک آبی داشته باشین، با یه سری شرایط می‌تونین ازش درآمدزایی کنین و هرچقدر یه توئیت بیشتر بازدید داشته باشه و زیرش بحث و صحبت بشه، درآمد هم بالاتر می‌ره. همین قضیه باعث شده یه عده از هر روشی برای داغ کردن توئیت‌هاشون استفاده کنن و یه سری خزعبلات بگن تا ملت زیرش شروع کنن به دعوا و درگیری و در نهایت پولش بره توی جیب طرف! :دی
دقیقاً مثل بعضی از یوتیوبرها که زندگی‌شون از این راه می‌گذره و هر چیزی می‌بینن، سریع یه ویدیو می‌سازن و یه عکس اغراق‌آمیز برای Thumbnailـش درست می‌کنن و گیر می‌دادن به زاویه دماغ و مدل مو و انگشت پای کاراکترها تا بازدید زیادی به دست بیارن و عشق و حال کنن.
قضیه در حدی مسخره شده که مثلاً به بازیگر فیلم Supergirl هم گیر می‌دن، در حالی که قیافه طرف هیچ مشکلی نداره و خیلی هم جذابه و توی همون چند دقیقه حضورش توی فیلم Superman هم نشون داد که کارش رو بلده. ولی این عزیزان باید به هر چیزی که دم دستشون هست چنگ بندازن و حاشیه درست کنن تا پول بیشتری گیرشون بیاد.
روش کار هم ساده هست. مثلاً می‌گردن توی تریلر فیلم، یه صدم ثانیه از فلان سکانس که دهنِ کاراکتر به خاطر یه اتفاقی کج شده یا چمیدونم کتک خورده و به فنا رفته رو برمی‌دارن و می‌ذارن کنار یه عکس جذاب از یه کاراکتر دیگه و به همین راحتی مقایسه انجام می‌شه و خلاص! در حالی که من شک ندارم زمان اکران فیلم The Flash هم یه سری از همین افراد به Supergirl گیر دادن و گفتن چرا این شکلیه و چرا این رنگیه و فلان و چنان. :دی

011617_26sd3.jpg

c95a17_26ad4t.jpg

یه نکته هم که اخیراً زیاد می‌بینم اینه که «تمام تقصیر شکست تجاری بازی‌ها» رو میندازن گردن همین ماجراهای ووک موک!
بله، «بعضی وقت‌ها» این قضیه تأثیر زیادی می‌ذاره ولی مفهومش این نیست که هر بازی‌ای نمی‌فروشه، از این مشکلات داره. مثلاً Hi-Fi Rush یکی از بهترین IPهای جدید این نسل بود و خیلی هم سالم و مهربون و بی‌حاشیه، ولی متأسفانه فروش خیلی خوبی نداشت و ربطی هم به ووک و کوفت و زهرمار نداشت.
یا همین نینجا تئوری، بازی Enslaved که طرف مثال زده هم متأسفانه از نظر تجاری عملکرد خوبی نداشت و به فروشی که نامکو باندای براش پیش‌بینی کرده بود نرسید و برای همین نسخه دوم ساخته نشد. مثلاً یکی از اولین آمارهایی که ازش اومد، این بود که بعد از گذشت چهار ماه فقط ۴۶۰ هزار نسخه فروخته و بعد از حدود یک سال، همچنان به یک میلیون نرسیده بود و ۷۳۰ هزار نسخه فروخته بود.
یا قبل از اون، بازی Heavenly Sword هم با اینکه فروشش نسبت به اون دوران خیلی بد نبود (۱.۵ میلیون نسخه) ولی طبق صحبت‌های مؤسس استودیو، گویا بازی براشون سودآور نبوده و برای همین مولتی‌پلتفرم شدن. ولی این طرف یه جوری توئیت زده که انگار نینجا تئوری قبلاً هر چی می‌ساخته ۲۰ میلیون نسخه می‌فروخته و یه دفعه با Hellblade مشتری‌هاش رو از دست داده و این تقصیر طراحی کاراکتر هست!

گند و کثافتی که مایکروسافت و شخص فیل اسپنسر به صنعت گیم زد، تا سال های سال پاک نخواهد شد.
اسپنسر خرید و کلی پول ریخت پاشون. این استودیوها از اسپنسر بدردنخورتر بودن

کاش تئوری نینجا رو با بانجی تاخت بزنتش🤣😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or