همون مسیر مولتی پلتفرم شدن این 2 سال اخیر رو باید طی میکردن، این اختراع دوباره چرخ توسط اشا هم راه به جایی نمیبره،
همین اسپنسر که امروز مد شده همه مایکروفن هام بهش فحش میدن، تا همین 2 سال پیش یادتونه چقدر ازش تعریف میکردن دیگه؟ چقدر دقیق بر اساس چرخش کلام اسپنسر اینام نظراتشون میچرخید؟ یک روز انحصاری خوب بود یک روز بد؟ واتور دت مینز رو یادتونه؟ شارمام همین مسیر رو میره،
اسپسنر هم سال های اول هرچی تونست انحصاری کرد حتی از توم ریدر هم نگذشت، خودشم گیمر بود تی شرت هاش و دراور پشت سرش و ایتم هاشم راز های نهفته سوپر برنامه های اینده اکس باکس رو افشا میکرد؟ یادتونه چقدر بازی برای ساخت داشتند که خیلی هاشون کنسل یا اپیک فیل شد؟ خب الان شارما چیکار میخواد بکنه که اسپنسر نکرد؟ دقیقا داره همون کار های 2014-16 اسپنسر رو میکنه، واویلا که در ادامه همین مسیر تکرار کار های اسپنسر، باز هم ناشر بخرند، یادتونه نادلا بعد اکتی بلیز میگفت اکوزیشن های عظیممون هنوز تموم نشده؟
الانم به نظرم بهتر بود همون مسیر مولتی پلتفرم شدن اکس باکس و تمرکز رو مایکروسافت گیمینگ رو ادامه میدادن، اینا پارادایم شیفت های دردناکی بودند که یکبار دردش رو به جون خریدن فحشش رو به جون خریدن تو 2 سال اخیر، حالا به جای بهره برداری و تثبیت این روند، اومدن دوباره روز از نو روزی از نو، دوباره برگشتیم به خونه اول 2014، دوباره باید چند سال بگذره یک نسل دیگه اکس باکس شکست بخوره تا باز بیان سیاست مولتی پلتفرم شدن رو پیش بگیرند، این وسط ما استودیو ها و بازی های دوست داشتنی رو از دست میدیم.
هنوزم کسی براش سوال هست که عنوانی مثل TES 6 از روز اول باید مولتی پلتفرم باشه؟ یا واقعا کسی هم هست که علاقه داشته باشه این سوپربازی و بازی های شبیه بهش، قربانی پلتفرم شکست خورده ی پا در هوا و انگشت در دهان بشه؟
مهرداد من خودم از طرفداران اسپنسر بودم تا دو سال قبل ، درست قبل بسته شدن تانگو گیم ورکز و آرکین آستین.
ولی بحث مد شدن نیست اسپنسر شومن بود واقعا نمیشه حتی لقب مدیر بهش داد، بحث سر خروجی هست استودیوهایی که مایکروسافت از 2018 خریده تازه بعد از 2024 خروجی هاشون داریم میبینیم .
همه انتظار داشتن hell blade 2 بتونه جای خالی یک اکشن ادونچر تو لاین آپ ها ایکس باکس پر کنه.
کی فکر میکرد دابل فاین بعد از ساخت شاهکار psychonauts2 بره سراغ ساخت کیپر وکلین.
یا آبسیدین از pillars of eternity و نیووگاس برسه به یک اکشن آرپی جی مدیکور مثل Avowed.
اصلا بحث سر اینه چرا از پتانسیل این استودیوها درست استفاده نشده چرا نینجاتئوری که یک کارکشته در ساخت بازی ها h&s بود باید روی بیاره به ساخت تجربه ها سینماتیک مثل هل بلید دو و پروژه مارا.
چرا جاش سایر افسانه ای تو این سال ها باید یه گوشه بشینه و نهایت کارش بشه بازی pentiment .
چرا هاروی اسمیث که یکی از پدر ها سبک ایمرسیوسیم هست و شاهکار دیزآنرد ساخته خروجیش بشه Redfall. جوابش تو یک کلمه هست عدم مدیریت اسپنسر.
وقتی من میام خروجی اسپنسر میبینم آخرش به فاجعه ختم شده مسلما با غلتک از روش رد میشم.
تا دو سال پیش و قبل مولتی کردن بازی ها xbox واقعا نمیدونستیم اونجا چه خبر.
تا اینجای کار میشه یه چیز فهمید اسپسنر مدیریت بلد نبود کاری که آشا شارما تا الان نشون داده بلده اما افسوس که اسپنسر خیلی از پل هارو هم تو این دوازده سال پشت سرش خراب کرده و حتی گفتم پیترمور هم بیاد باید معجزه کنه تا دوباره xbox به حالت قبل از 2013 برگرده.
سیاست مولتی پلتفرم شدن هم در نهایت باعث نابودی ایکس باس میشد ولی فعلا مایکروسافت می خواد بهعنوان یک پلتفرم نگهش داره وگرنه نیاز به این همه هرس کردن نبود.