گزارش موج جدید تعدیل نیرو در پلی‌استیشن؛ اخراج گسترده در کمین استودیوهای بزرگ سونی

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010997.jpg

گزارش‌ها حاکی از آن است که شرکت ژاپنی سونی خود را برای موج دیگری از تعدیل نیرو و بهینه‌سازی هزینه‌ها در بخش بازی‌های ویدیویی playstation آماده می‌کند. مدیریت این شرکت در نظر دارد طی سال جاری میلادی، تعداد کارکنان چندین استودیوی داخلی و کلیدی خود را کاهش دهد.
این تعدیل نیرو گریبان‌گیر تیم‌های توسعه‌دهنده نام‌آشنایی چون Naughty Dog، Bend، Haven و Nixxes خواهد شد. بر اساس پیش‌بینی‌ها، این گروه‌ها با کاهش ۸ تا ۱۰ درصدی نیروی کار خود مواجه خواهند شد.
با این حال، شدیدترین بخش این تغییرات پرسنلی در استودیوی Bungie رخ خواهد داد. ارزیابی‌های اولیه منابع آگاه نشان می‌دهد که این تیم ممکن است به دلیل عملکرد مالی ضعیف، ناچار به اخراج تا ۴۰ درصد از کارکنان خود شود.

کلا هر مبحثی که فحش خورش خوبه و سراغ مایکرو میاد مطمئنم دو روز نشده عین همون خبر از سونیم میاد :D مایکرو رو سیبل میکنه رسما :D

از همشون ناراحت میشم غیر از بانجی:دی سنگین ترین تو پاچه کنی تاریخ سونی برای اینا بود!
مدیا مولکول هم که ماشالا دست بهشون نمیخوره. احتمالا عکس لخت مدیران سونی رو دارن که کسی بهشون چیزی نمیتونه بگه:دی
یعنی از تعطیلی Haven خوشحال نمیشی؟ :D فکر کردن به Fairgames بهم شرم نیابتی میده.

====================
بانجی شد استخون تو گلوی سونی نه میشه تعطیلش کرد نه میشه فروختش نه خروجی درستی داره. چند میلیارد دلار رو سیفون کشیدن روش رفت. احتمالا انقدر به مرور کوچیکش کنن لاقل ضرری که میزنه مدیریت شه.

به نظرم سونی تو نسل بعد موقت دوباره باید بره سمت سکند پارتی ها. معمولا همیشه هم خروجیش از اونا بهتر از فرست پارتی هاش بوده. حتی وقتی همونارو بعد ها میخره هم داستان درست میشه براش.

خب دیگه وقتی قرار نیست بازیاتو روی PC بدی، نیکسز میخوای چیکار؟ استودیو های گس ساز مزخرفی که سر ترند دنیای گیم خریداری کردن همه رو باید تعطیل کنن بره. الان همین بند استودیو از سال 2019 چیکار میکرده؟ یک ریمستر دیزگان؟! مسخره س واقعا

• Like
Reactions: Farh@d
بانجی کوچیک بشه شاید نتیجه بهتری داشته باشه.
40-50 درصد یعنی اخراج حدود 400 نفر از بانجی!
رقم قابل توجهیه ولی به نظرم کار درستیه.

اونطوری شاید سونی راحت تر بتونه یه بازی/مجموعه جدید سینگل پلیر از اینها بکشه بیرون.
دیگه اگه نتونه بیشتر به مدیریت خود سونی باید خرده گرفت تا بانجی.
مخصوصا الان که خود سونی آستین بالا زده و وارد شده.
انتظارم اینه که نهایتا تا یکی دو سال دیگه معرفی داشته باشن.

از طرفی خود بانجی این رو به صنعت بدهکاره.
بسه هرچی از دل لایوسرویس و... پول کشیدین بیرون ، الان وقت پس دادنه.
خب سختی هم داره و این مشکلات رو هم با خودش به همراه میاره.

بانجی نمونه بارز اینه که استودیوها دیگه نباید از یه حدی بزرگتر بشن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d and 3DO
ND که تازه کلی نیرو استخدام کرده:دی تیمشون الان خیلی بزرگ شده، بزرگ تر از هر زمان دیگه ای! یه مقدار عجیبه تعدیل کنن. استدیوهایی مثل Bend و MM که دارن بازی جدید میسازن هم همینطور، چون اتفاقا باید تازه در مرحله نیرو گرفتن باشن! یحتمل منظور همون بانجی باشه که میگن 50% لی آف داره! Haven هم بد نیست کلا تعطیل بشه، مفت خورای بعدی هم گوریلا هستن. شماها از بانجی بدتون میاد من از گوریلا! اینا 57 ـی وار از KZ و HZ:ZD رسیدن به این آشغال آنلاین که از شدت بد بودن حتا کسی بهش فحشم نمیده! یعنی معرفی شد، رفت تو تست، و حالا انگار نه انگار اصلا وجود خارجی داره! به کنکورد حداقل فحش میدادن، اما این لایق فحش خوردن هم نیست!

شماها از بانجی بدتون میاد من از گوریلا
من واقعا اگه بخوام بگم هیتر یه استدیو و آی پی هستم قطعا گوریلا وIP بی هویت و مزخرف هورایزنه.

کلا من بودم کل استدیوهای اروپایی سونی رو تعطیل میکردم جاش یه استدیو بزرگ تو لهستان میزدم یه فرنچایز شاخ آر پی جی AAA از توش درمیاوردم.

بهترین کار اینه که مایکروسافت استودیوهای تخته شده و IP های کنسل شدشو بده به سونی، سونی هم اجازه بده بانجی برای مایکرو Halo بسازه و سرویس محورسازها رو با جاش! بده به مایکرو. NT و Double Fine و هر کدوم که قراره بسته شن و IPهای کنسل شده به گروه خونی ایکس باکس نمی خوره، استودیوهای سرویس محورساز هم به گروه خونی پلی استیشن نمی خوره.
1000013142.gif

Haven

Bend

Media Molcule

اینا هیچ خروجی ای نداشتن خیلی وقته و فکر میکنم اینا در خطر تعطیلی باشن.

بانجی هم که رسما شده باتلاق و اینم تحفه جیم رایان بود.

با این ۴ میلیاردی که دادن بانجی میشد چقد سرمایه گذاری کرد روی بازیای داستانی و خوب.

• Like
Reactions: Farh@d
من واقعا اگه بخوام بگم هیتر یه استدیو و آی پی هستم قطعا گوریلا وIP بی هویت و مزخرف هورایزنه.

کلا من بودم کل استدیوهای اروپایی سونی رو تعطیل میکردم جاش یه استدیو بزرگ تو لهستان میزدم یه فرنچایز شاخ آر پی جی AAA از توش درمیاوردم.

من هورایزن رو دوست دارم. ZD خیلی خفن بود انصافی. ایده نو، کامبت خفن، دنیای جذاب، همه چی داشت، ولی گوریلا به بدترین شکل ممکن همه پتانسیل هاشو ویست کرد و تو شماره بعدی کل بازی رو خلاصه کرد تو اضافه شدن ماشین های بیشتر... یعنی این دنیا پتانسیل روایت چه داستان هایی رو داره، چه شخصیت هایی و بعد گوریلا چی میسازه! این پروژه آنلاینشونم که هیچی...

نمیدونم چرا هر موقع از این دست شایعات و اخبار میاد تو دلم جیم رایانو فحش میدم . میدونم که به هر حال این تصمیمات یه تیم اقتصادی و سهام دارها و … پشتشن اما خب عمو جیمی سیبل میشه ناخودآگاه که حقشه بهش برسه :دی .

• Like
  • Smile
Reactions: Farh@d and MoonD
نمیدونم چرا هر وقت قراره یه خبر اینجوری از سونی بیاد اول برای ایکس باکس منتشر میشه تا فحشش رو خوب بخوره 😂😂
سر قیمت سرویس ها هم همینجوری بود
سر گیمپس ایکس باکس فحشش رو خورد بعد سونی قیمت رو بالا برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or