گزارش مایکروسافت قصد دارد سازنده South of Midnight را تعطیل کند

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010891.jpg

فوری: گزارش‌ها حاکی از آن است که مایکروسافت قصد دارد استودیوی Compulsion Games، سازنده بازی South of Midnight، را تعطیل کند.

رسانه Kotaku با استناد به منابع آگاه اعلام کرده که این استودیو در جریان موج جدید تعدیل نیرو و بازسازی ساختار Xbox بسته خواهد شد. این خبر هنوز به‌صورت رسمی توسط مایکروسافت تأیید نشده است.
جیسون شرایر و NateTheHate نیز این گزارش را تأیید کرده‌اند. در صورت نهایی شدن این تصمیم، Compulsion Games پس از عرضه South of Midnight به فهرست استودیوهایی اضافه می‌شود که در پی سیاست‌های جدید کاهش هزینه‌های Xbox فعالیت خود را متوقف خواهند کرد.

🔳 شایعه: بودجه South of Midnight و The Outer Worlds 2 مشخص شد

▫️به گفته Simon Pulman، یکی از تحلیلگران حوزه سرگرمی، بودجه توسعه و مارکتینگ عناوین The Outer Worlds 2 و South of Midnight (برای هرکدام و به صورت جداگانه) بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

▪️این تحلیلگر ادامه داد که South of Midnight حدود ۵۰۰ هزار نسخه فروخته و The Outer Worlds 2 نیز تنها ۱ میلیون نسخه فروش داشته است.

منبع ترجمه: MoonMedia
اینا درسته باشه پس یحتمل نینجا تئوری هم برای هلبلید یه همچین بودجه ای زده به اونجای گاو ....
نظرم برگشت کاملا حقشونه با تیپا تعطیلشون کنن حروم لقمه ها رو ....

• Like
Reactions: Sobhan_23
🔳 شایعه: بودجه South of Midnight و The Outer Worlds 2 مشخص شد

▫️به گفته Simon Pulman، یکی از تحلیلگران حوزه سرگرمی، بودجه توسعه و مارکتینگ عناوین The Outer Worlds 2 و South of Midnight (برای هرکدام و به صورت جداگانه) بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

▪️این تحلیلگر ادامه داد که South of Midnight حدود ۵۰۰ هزار نسخه فروخته و The Outer Worlds 2 نیز تنها ۱ میلیون نسخه فروش داشته است.

منبع ترجمه: MoonMedia
اون outer worlds زباله چی داره ۱۰۰ میل بودجه گرفته؟حالم از rpg های بتزدایی بهم میخورن(گرافیک مال دو نسل قبل-انیمیشن در حد نسخه پری آلفا بازیهای دو نسل قبل-پر از باگ گلیچ افت فریم و کرش-رابط کاربری در حد بازیهای سال ۲۰۰۰). امیدوارم این نوع rpg ها نسلشون منقرض بشه وقتی شاهکارهایی مثل ویچر و سایبر و kingdom come و بالدرز گیت و ... هست که هم واقعا از لحاظ فنی عالی هم گیمیپلی هم داستان خیلی خوبی دارن و هم رابط کاربری مدرنی هم دارن واقعا هیچ نیازی به rpg های زباله بتزدایی نیست

اینا درسته باشه پس یحتمل نینجا تئوری هم برای هلبلید یه همچین بودجه ای زده به اونجای گاو ....
نظرم برگشت کاملا حقشونه با تیپا تعطیلشون کنن حروم لقمه ها رو ....
اینا اول روی آنریل انجین ۴ بودن
بعد ۵ معرفی شد گفتن خب بریم سراغ ۵ و کلی پول و سرمایه هدر دادن.
تهشم یه دموی شبیه ساز پیاده روی تحویل دادن با ۲ تا نوار سیاه اجباری که مثلا حس سینمایی بده. بدون هیچ پیشرفتی با نو آوری
من اوایل پیش خودم فکر میکردم اینا میخوان یچیزی در حد گاد آف وار بسازن!

• Like
Reactions: Love Console
با این قضایا نباید احساسی برخورد کرد
کمپانی های بزرگ عاشق چشم و ابرو ما نیستن از جیبشون هزینه کنن و در آخر به سود‌دهی نرسن

در رابطه با همین مورد کمپانی مادر اومده بدون محدودیت بودجه و امکانات در اختیارشون گذاشته و هر ‌کمکی از دستش برمیومده انجام داده،در آخر ماه عسل کار یک عنوان در بهترین حالت متوسط خروجیشون بوده
(اتفاقا منم با south of midnight خیلی حال کردم ولی هر چی بود مورد اسقبال عموم واقع نشد و پروژه شکست خورده)

دنیای اقتصاد و بیزینس خیلی خیلی بی‌رحمه و کوچکترین لغزشی باعث نابودی میشه

مایکرو و سونی هم نداره
حتی استدویو‌های بزرگی مثل سانتا‌مونیکا،ناتی‌داگ و پلی‌گرند با کارنامه های درخشان ۲ تا بازی پشت سر هم بسازن به سود‌دهی نرسه بدون هیچ تعارفی تعطیل میشن

مایکرو هم به نظر من استدویو نخاله زیاد داره که هم بهشون زمان داده و هم بودجه ولی خروجی افتضاح
یکی یکی نوبت همشون میرسه

مشکل اینه که با این بودجه که به نظرم منطقی نیست بازم درگیر day1 گیمپس هست و این یعنی بازی فروش خوبی نمیکنه و بدون نسخه PS5 قطعا بیچاره میشن . هم تو فروش به مشکل میخورن هم آخر نسلی این یه بازی کنسول سلر هم نمیتونه باشه اونم با این شرایط عجیب غریبی که این یکی دو روز گزارش شده

علی در خصوص E-Day و کلا بازی های انحصاری Xbox که روز اول رو گیم پس میان میزان فروش یا کنسولی که بخاطرش فروخته میشه مهم نیست، فقط و فقط میزان یوزری که به گیم پس اضافه میکنن اهمیت داره و جایگزین فروشه. یعنی مسلما با توجه به اینکه رو گیم پس هست فروش خوبی نمیکنه. این واضحه، اما اگه بتونه به اشتراک های گیم پس به عدد قابل توجهی اضافه کنه، اون وقت دیگه مهم نیست و کارو در آورده. ولی مشکل اینجاست که حتا CoD هم نتونسته این کارو انجام بده، دیگه چه برسه به E-Day و ظاهرا این سرویس خیلی مبتنی بر بازی نیست، بیشتر کلیت + قیمت مهمه. یعنی یه عدد ارزونی برای اشتراک بزارن و توش پر بازی باشه. در این صورت هم باز مهم اینه که بالاخره بازی تاپ توش گذاشته باشن و اینجا دیگه خرج کلی که برای امدن این همه بازی شده و نسبتش به میزان یوزرها مهمه.

یعنی یه فاکتوری به اسم Cost Per User. روش رسیدن بهش هم ساده است، میان کل هزینه ای که برای گیم پس شده رو در تعداد یوزرها تقسیم میکنن، بعد در میاد برای جذب هر یوزر چقدر خرج کردن و آیا این منطقی هست یا نه؟ و بعد اینکه حالا میزان بازگشت این یوزرها چطوریه، مثلا من نوعی که گیم پس داشتم آیا بعدش امدم تمدید کنم یا نه؟ و دلیل اینکه امدم یا نیومدم چیه؟ آیا با بازی ها مشکل داشتم، یا با قیمت یا صرفا هیچ کدوم، حال نکردم کلا با این اکوسیستم بازی کنم؟

الان در حال حاضر مشکل بزرگ مایکروسافت CPU ـه که منتج به یه درآمد کم میشه. که فکر کنم گفتن یه عدد وحشتناکیه، 20 میلیارد دلار هزینه کردن 500 تو سود گرفتن! یعنی میومدن تو بازار شوش صدی سه پول نزول میدادن N برابر بخش گیم زده بودن به جیب:دی

حالا برای درست کردن این رویه چندتا کار باید بکنن، اولین قدم که بسیار هم درسته کوچیک کردن بیزنسه. یعنی بخش گیم مایکروسافت دیگه نباید 20 میلیارد دلار هزینه داشته باشه. باید هرچی سود ده نیست رو بریزن بره، هزینه تولید بیاد پایین و کلا عوض داشتن N تا IP مرده یا غیر سود ده، تمرکز رو بزارن رو تعداد کم اما در عوض پرفروش.

بعد در گام بعدی باید بیان درآمد رو درست کنن که اینجا به نظرم بخش فشل مایکروسافته و حداقل من یه نفر متوجه نمیشم دقیقا دارن چیکار میکنن؟ یا باید بدون تعارف برگردن به انحصار و متمرکز بشن رو افزایش یوزر گیم پس که کاست پر یوزر بیاد پایین، یا باید بیخیال دی وان بشن و گیم پس بشه واقعا یه آپشن اضافه و درآمد اصلی از فروش بازی ها باشه، یعنی بگن E-Day میخوای؟ بخر آقا! نه؟ صبر کن 6 ماه بعد رو گیم پس بزن! یا دی وان میخوای رو گیم پس بزنی؟ اشتراک پریمیوم بگیر. یا کلا مالتی پلتفرم بشن و بازی ها درست و حسابی و همون روز اول برای کنسول های دیگه هم بیاد، که حداقل طرف بتونه از PS5 هزینه تولید رو در بیاره، خرج یوزرهاش تو گیم پس کنه!

مایکروسافت هنوز معلوم نیست با خودش چند چنده، ولی مشتاقم بدونم تصمیمش برای آینده چیه، چون یکی از این حالت هاست قطعا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or