گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
مایکرو و xb به جز سالهای اولش، چیزی جز مشکلات و نکبت به این صنعت اضافه نکرده.
تو که می دونستی این استودیوها چطور بازی می سازن و چقدر فروش دارن، چرا خریدیشون که الان داری یکی یکی می بندیشون؟؟؟ تو که حتی cod با فروش میلیادردلاری رو هم نمی تونی سودآور نگه داری و مجبور میشی بعد یه مدت از گیم پس حذفش کنی چه اصراری به ادامه حضور در این صنعت داری ؟؟؟

برین به گوشه یه ناشر بشید بازیهای همیشگیتونو بفروشید دیگه.

.​

آخرین ویرایش:
یه جوری بخش گیمینگ استخون تو گلو ماکروسافت شده هی داره خودش رو به در و دیوار میزنه که استخون رو دربیاره. باور کنید دن متریک میموند و بهش بیشتر وقت میدادن وضع این نمیشد. بدبخت فقط یه قیمت گذاری اشتباه کرد و یه حرف مفت که هر کی ناراحته 360 بگیره زد ولی بازم تهش دنبال بازی تو کنسول بود. اون گند با یه عذرخواهی یه 90 درجه خم شدن حل میشد.
شما فکر کنم زورچپونی کینکت و نیاز به اتصال دایم به اینترنت و عدم اشتراک گذاری گیم رو فراموش کردی.

اینا اگر id رو تعطیل کنن واقعا یه کمپین بین المللی راه میندازم کل مایکروسافت رو ignore کنن ملت😁😔.
بعیده واقعا استودیویی با همچین legacy ای رو که پایه اصلی ژانر شوتر هست تعطیل کنن. ولی حقیقتا امیدوارم id و machin games و bethesda و arkane هر چه زودتر به یه نحوی مستقل بشن و از یوق ناشرای بزرگ بیان بیرون. حالا چه این ناشر سونی باشه چه مایکروسافت چه زنیمکس و چه....

از MachineGames هم نباید غافل شد . وضعیت اونا بدتر از آرکین نباشه بهتر نیست
منم همین رو میگم ، اگه id بخواد بره اینها اتومات بای بای میشن.
درسته مستقل که بودن وزنه ای بودن و امضای خودشون تو صنعت رو داشتن اما الان به نظرم بدون id کاری از پیش نمیتونن ببرن.
مخصوصا کمکی که id از لحاظ فنی بهشون میکنه.

انگار که ریشه درخت رو بزنی انتظار داشته باشی اون شاخه های بالایی با میوه هاشون صحیح و سالم بمونن.

منم همین رو میگم ، اگه id بخواد بره اینها اتومات بای بای میشن.
درسته مستقل که بودن وزنه ای بودن و امضای خودشون تو صنعت رو داشتن اما الان به نظرم بدون id کاری از پیش نمیتونن ببرن.
مخصوصا کمکی که id از لحاظ فنی بهشون میکنه.

انگار که ریشه درخت رو بزنی انتظار داشته باشی اون شاخه های بالایی با میوه هاشون صحیح و سالم بمونن.
id به احتمال زیاد تعدیل نیرو داشته باشه ولی MachineGames قشنگ سرش در خطر ـه

بخش گیمینگ مایکروسافت از هیچی ضربه نخورده جز مسئله مدیریت
تیم مدیریتی ایکس باکس از انتهای نسل ۷ دومینو اشتباهاتشون شروع شده
شما کافیه یکبار هم که شده مراسم معرفی ایکس باکس وان رو دوباره ببینید که به درستی معروف شده به مراسم تدفین برند ایکس باکس تازه اونجا میفهمید که اینا به طور کلی توی یک دنیای دیگه زندگی میکنند
حالا شاید مثال خوبی نباشه ولی وقتی مدیریت ایکس باکس رو می بینم یاد مملکت خودمون میفتم
حجم عظیمی از پول ولی دریغ از کمی مدیریت
این میشه مدرکی برای کسایی که فکر میکنن پول همه چیز رو حل می کنه
درسته مایکروسافت پول زیادی داره ولی قبول کنید هرچی خرج ایکس باکس شده هنوز که هنوزه واقعا خروجی مناسب که نه اصلا خروجی نداشته
یادمه زمانی که مایکروسافت مثل خلیفه خرج می‌کرد خیلی ها شاکی شده بودن چرا سونی خرج نمیکنه چرا یک جا نشسته و...
البته نمی‌خوام از سونی دفاع کنم به نظر من یکی از بدترین خریدهای تاریخ، خرید همین بانجی بود
دقیقا بانجی برای سونی چه سودی داشته
غیر این بود که پلتفرم اصلی دستنی همین پلی استیشن بود و در عرضه تمام محتویات پلی استیشن در اولویت بود پس چرا اصلا باید این استودیو خریداری می شد
تا فقط بیاد بگه لست فکشن کنسل بشه
والا به منم ۱۰ دلار می دادید بهتون میگفتم که لست فکشن نیاز به پشتیبانی بلند مدت داره اصلا ذات بازیهای سرویس محور همینه در واقع در اینجور بازی ها بخش اصلی توسعه یک جورایی بعد از عرضه شروع میشه که تیم توسعه دهنده با دریافت بازخورد از مخاطب تغییرات رو اعمال می‌کنه و منتظر نتیجه میشه
ولی ناتی داگ هیچوقت چنین سرمایه ای رو نداشته که هم بتونه بازی ویترین پلی استیشن رو بسازه هم از یک بازی سرویس محور پشتیبانی کنه(نسل هم داره تموم میشه هنوز ناتی داگ بازی نداده)
شما اپیک رو نگاه کنید کل سرمایه و انرژی شرکت خرج سه چیز شده فورتنایت موتور انریل و فروشگاه
حتی جای یک بازی دیگه نیست و حتی نیازم نیست یک بازی دیگه توسعه بدن
ولو یک نمونه دیگه
پس مشکل بی برو برگرد از مدیریته که بقول داخلی ها جهادی عمل می‌کنه ما خودمون دارای مدرک دکترا در مدیریت جهادی هستیم و نتیجشو بعد از ۴۷ سال دیدیم
والا اینجور پول خرج کردن ها قرار نیست کسی رو نجات بده

ایده مایکروفن در توجیه رویکرد مایکرو اینه: چقدر فروختی؟ چقدر هزینه کردی؟ چقدر سود کردی؟ کسب و کاری هم که سود نده باید انداخت سطل اشغال، بدون اپسیلون همدلی؛ رسما انگار یک سهامداری هست که اصن نمیدونه بازی چیه.... گیمر بماند. واقعا اینا گیمر هستند؟

با همین ایده بازار، ملت مخالف این هستند که ابربازی هایی مثل الدر اسکلرولز انحصاری و قربانی پلتفرم شکست خورده ای بشه که نه سود درست میکنه (کمتر از کانال یوتوبش به گفته مدیر اصلی) نه اینده مشخصی داره که اصن میمونه نمیمونه واگذار میشه نمیشه...
این نه ربطی به فن بودن داره نه به گیمر بودن
من نگفتم کار مایکرو درسته گفتم منطق هر صنعتی اینه
به جای این همه حرف های خوشگل و پر احساس با واقعیت ها رو به رو بشید
چیزی که سود نده در همه جای دنیا محکوم به نابودی هست
آیا من گفتم کار خوبیه؟؟خیر
آیا گفتم دوست دارم انجام بشه؟خیر
آیا گفتم درود به ایکس باکس که همچین کاری میکنه؟؟
اینقدر تو چارچوب کوچیکتون حبس نشید
در هر سطحی از کوچیک تا بزرگ بیزینسی که منفعتی نداشته باشه محکوم به نابودیه
این که یک استودیو هست خود ایکس باکس هم بحث فروش و بستنش به خاطر این که ضرر میداد مطرح شد😂 یعنی مایکروسافت با خود ایکس باکس هم تعارفی نداره
شما یه سوپر مارکت هم بزنی ضرر بدی می‌بندی مغازه رو
حرفی که من زدم با عقل سرد و منطق بود نه به عنوان یک گیمر .
در بحث تصمیم گیری هم نبود در بیان حقیقت بود

• Like
Reactions: pouria.sh
این نه ربطی به فن بودن داره نه به گیمر بودن
من نگفتم کار مایکرو درسته گفتم منطق هر صنعتی اینه
به جای این همه حرف های خوشگل و پر احساس با واقعیت ها رو به رو بشید
چیزی که سود نده در همه جای دنیا محکوم به نابودی هست
آیا من گفتم کار خوبیه؟؟خیر
آیا گفتم دوست دارم انجام بشه؟خیر
آیا گفتم درود به ایکس باکس که همچین کاری میکنه؟؟
اینقدر تو چارچوب کوچیکتون حبس نشید
در هر سطحی از کوچیک تا بزرگ بیزینسی که منفعتی نداشته باشه محکوم به نابودیه
این که یک استودیو هست خود ایکس باکس هم بحث فروش و بستنش به خاطر این که ضرر میداد مطرح شد😂 یعنی مایکروسافت با خود ایکس باکس هم تعارفی نداره
شما یه سوپر مارکت هم بزنی ضرر بدی می‌بندی مغازه رو
حرفی که من زدم با عقل سرد و منطق بود نه به عنوان یک گیمر .
در بحث تصمیم گیری هم نبود در بیان حقیقت بود
بحث سود و منفعت نیس. بحث عدم شناخت و شوت بودن سران xb هستش

اولا همه این استودیویهایی که بسته شدن یا دارن میشن، قبل خریده شدن توسط مایکروسافت هم مشخص بودن بازیهاشون چقدر فروش داره و با علم به این قضیه خریداری شدن. پس اگر بدونی بازیهای اینا کم فروشه ولی باز بخریشون و بعد ببندیشون یعنی عملا شوت تشریف داری.
دوما مایکرو ابر بازی مثه cod رو یه جوری باهش برخورد کرده که اونم سودآوریش کم شده :D اینکه قبلا فروش خفنی داشت...(ولی چون سندروم انتشار رو گیم پس داشتن فروش اینم داغون کردن)

اینا این همه استودیو خریدن به امید شلوغ شدن گیم پس و درو کردن پول های اشتراک چند میلیاردی، ولی چیزی که نصیبشون شد یه انگشت بزرگ بود:Dبرا همین چون الان نمیتونن قضیه رو جمع کنن این بیچاره ها رو دارن هی تعطیل می کنن

.​

آخرین ویرایش:
اگه قرار بر بسته شدن id هست کاش سونی یه غلطی بکنه و بتونه اینا رو بخره
هم یه شاهکاری مثل doom حفظ میشه هم سونی یه تکونی به fisrt person shooter خودش میده

بحث سود و منفعت نیس. بحث عدم شناخت و شوت بودن سران xb هستش

اولا همه این استودیویهایی که بسته شدن یا دارن میشن، قبل خریده شدن توسط مایکروسافت هم مشخص بودن بازیهاشون چقدر فروش داره و با علم به این قضیه خریداری شدن. پس اگر بدونی بازیهای اینا کم فروشه ولی باز بخریشون و بعد ببندیشون یعنی عملا شوت تشریف داری.
دوما مایکرو ابر بازی مثه cod رو یه جوری باهش برخورد کرده که اونم سودآوریش کم شده :D اینکه قبلا فروش خفنی داشت...(ولی چون سندورم انتشار رو گیم پس داشتن فروش اینم داغون کردن)

اینا این همه استودیو خریدن به امید شلوغ شدن گیم پس و درو کردن پول های اشتراک چند میلیاردی، ولی چیزی که نصیبشون شد به انگشت بزرگ بود:Dبرا همین چون الان نمیتونن قضیه رو جمع کنن این بیچاره ها رو دارن هی تعطیل می کنن

.​
خب گاو بودن مدیران ایکس باکس که مورد تایید همه هست و کسی بحثی روش نداره😁
بحث اینه که آرکین در حالت عادی هم با این وضع فروش نمی‌تونست زیاد به وضع فعلی ادامه بده
شما میگی ایکس باکس غلط کرد وقتی میدونست وضع اینه اینا رو خرید.من هم میگم قطعا حرف شما درسته.
این بی شعورها من حتی شک دارم امار فروش استودیو ها رو نگاه کرده باشن .همینجوری یه کام گرفتن و رفتن خرید استودیو .
ولی من در بحث مورد خاص هست نه عام.بحث من فقط در مورد آرکین هست چون دوستان خیلی حساس شدن نسبت به اینا.
فکت اینه در مورد آرکین چیزی جز بسته شدن حتی در حالت عدم خرید توسط مایکرو در انتظارش نبود

این هفته هر روز بلند میشم اخبار ایکس باکس رو که میخونم شبیه این اخبار حوادثه که هر روز یه مجتمعی داره منفجر میشه میسوزه توش.

رسماً داریم منهدم شدن کامل یه پلتفرم هولدر رو همزمان به صورت زنده مشاهده می کنیم. والا زمان از هم پاشیدن سگا به عنوان پلتفرم هولدر بنده ۴ سال سن داشتم :دی ولی طبق شواهد تاریخی هم بعید می‌دونم اوضاع اون موقع این قدر بد بوده باشه.

بعدها سروده ها و ساعت ها ویدیوی یوتیوب در مورد این سقوط افسانه ای مردم خواهند ساخت :دی

قبلا یبار گفتم مایکروسافت با خریدن این استدیوها بزرگترین خدمت رو به ویدیو گیم و خود این استدیو ها کرد چون اینا به هر حال همون 7-8 سال پیش تعطیل میشدن. در اصل حاضر شد یه پولی رو آتیش بزنه بلکه 4 تا استدیو بازیسازی رو حفظ کنه. اینکه تو یک دهه نتونستن یه خروجی قابل قبول داشته باشن دیگه مقصرش هرکی باشه مایکرو نیست.

فقط یه سوالی واسه من پیش اومده اونم اینکه این مخاطبین مدرن چرا اصلا بازی نمیخرن؟ :D نکنه صرفا یه اقلیت لوزر و پر سر و صدا تو اینترنتن؟
بازیهای انلاینی اکثرا بازی میکنن . یک سری گیم های شناخته شده و جواب پس داده رو مثلا میخرن .توی ایکس باکس مثلا دیدم هر کی مخاطب گیم های ترسناک بوده این ایول ۹ رو خریده .همینجا که میگن بازی نمیخرن و دنبال اینن روز اول بیاد روی گیم پس ترکوندن از بس خریدن ، فروش بازی وحشتناک بوده .

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or