گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
آرکین خیلی حیف میشه اگه تعطیلشون کنن! آرزو به دل شدم یه Dishonored 3 ازشون ببینم! ردفال آبروی اینارو برد (با اینکه مال شعبه دیگشون بود ولی اسم کل استودیو رو لکه دار کرد) ولی واقعا حیفه اگه دیگه چیزی ازشون نبینیم! خدا باعث و بانیشو لعنت کنه! :-<
استودیو Compulsion من با South of Midnightشون بشدت حال کردم منتهی متاسفانه اونطور که باید دیده و تحویل گرفته نشد! بازیاشونم کلا مخاطب خاصی داشتن همیشه و توقع فروش زیادی نمیشه ازشون داشت! شاید اگه یه سبک همه پسندتری امتحان میکردن به این روز نمی افتادن.
من فقط دلم به حال آرکین میسوزه که سبک و سیاق بازیاشون و کلا ایده هاشون اونقدری خفن و دوست داشتنی بود که اگه نباشن واقعا دل آدم میگیره! ای کاش حقیقت نداشته باشه. ای کاش بجای بلید لااقل روی نسخه سوم Dishonored یا Prey 2 کار میکردن که بازخورد بهتری میگرفتن.

حالا باید دید چه میشه
این کامپالژن همون زمانی که خریدن من امید زیادی نداشتم بهشون
هر روز عکس میزاشتن که نمیدونم محیط کاریشون خوب و راحته و این چرت و پرتا و نمیدونم رفتن دفتر جدید و مدرن تر.

تهشم یدونه بازی تحویل دادن با ترند روز و برای مخاطبای مدرن و تهشم این

در مورد آرکین
بازی قبلیشون دث لوپ من دوبار سعی کردم بازی رو ادامه بدم ولی اصلا خوشم نیومد و زود ولش کردم
چیز دندون گیری نبود
اگه بخوان بلید رو هم همونجوری بدن بهتره همون کنسل بشه و استودیو هم تخته بشه.

وقتی میبینم یه استودیو مث سندفال‌ میاد با ۱۰ میلیون بودجه چه شاهکاری میسازه، پیش خودم میگم بقیه استودیو ها چه غلطی میکنن دقیقا؟
این پولا رو چیکار میکنن؟

یه موضوعی هست که در شرایط عادی آدم ناراحت میشه از تعطیلی استدیو ها ولی در عمل بعضی از این استدیو ها هیچ خروجی قابل قبولی حتی توی کل دوره فعالیتشون نداشتن که بگیم حالا این بازی جدید مثلا خوب نیست باید بهشون فرصت داد:bash:

به نظرم مایکروسافت روی استدیو های قوی خودش تمرکز کنه و یه سری بازی هم با استدیو های ترد پارتی انحصاری کنه خیلی نتیجه بهتری داره تا اینکه هتل استدیو ایجاد کنه برای خوش گذرونی اعضا اون استدیو:Cheesygrin:

یه موضوعی هست که در شرایط عادی آدم ناراحت میشه از تعطیلی استدیو ها ولی در عمل بعضی از این استدیو ها هیچ خروجی قابل قبولی حتی توی کل دوره فعالیتشون نداشتن که بگیم حالا این بازی جدید مثلا خوب نیست باید بهشون فرصت داد:bash:

به نظرم مایکروسافت روی استدیو های قوی خودش تمرکز کنه و یه سری بازی هم با استدیو های ترد پارتی انحصاری کنه خیلی نتیجه بهتری داره تا اینکه هتل استدیو ایجاد کنه برای خوش گذرونی اعضا اون استدیو:Cheesygrin:
Arkane؟ خروجی قابل قبول؟ فرصت؟ 😯 یکی دوستمون رو بن کنه لطفا ☠️ :دی

از همین جا باید فاتحه استدیو های کوچیک ماکروسافت رو خوند .
کنجکاوم ببینم Double Fine رو چیکار میکنن . عملا هیچ خروجی درست حسابیی که بخواد ذره ای درامد زایی کنه اینا نداشتن

آخرین ویرایش:
بالاخره یه چیز باهم هم نظریم :D ادم پشماش میریزه وقتی دوستان بخاطر فن بازی به سازنده سری Dishonored و Prey و Deathloop میگن تو کل دوران فعالیتشون خروجی خوب نداشتن یا اگر Blade مثل بازی ها قبلیشون باشه درش تخته شه بهتره :D

بالاخره یه چیز باهم هم نظریم :D ادم پشماش میریزه وقتی دوستان بخاطر فن بازی به سازنده سری Dishonored و Prey و Deathloop میگن تو کل دوران فعالیتشون خروجی خوب نداشتن یا اگر Blade مثل بازی ها قبلیشون باشه درش تخته شه بهتره :D
حالا حتی Prey رو هم در نظر نگیریم، Dishonored به تنهایی یکی از بازی‌های برجسته این صنعت هست. مرحله A Crack in the Slab نقطه اوج بازی‌سازی هست، واقعا چطور میشه اینا رو تعطیل کرد؟ باور نمیشه و هنوز امیدوارم واقعیت نداشته باشه.

به نظرم این استودیو ها که بعد‌ چند سال خروجیشون فقط برا modern audience بوده و با پوز خوردن زمین تعطیل شن برن بهتره. خودشون انتخاب کردن این مسیرو و دنیای بیزینس هم بی رحمه. با شادمان بودن و فضا کاری خوب پول در نمیاد.

فقط چون‌ یه استودیو ۱۵ سال قبل یه ای پی خوب ساخته دلیل نمیشه ۲۰ سال دیگه بعشون فرصت داد. اون افرادی که قبلا بودن رفتن و فقط یه اسم از استودیو مونده

حالا حتی Prey رو هم در نظر نگیریم، Dishonored به تنهایی یکی از بازی‌های برجسته این صنعت هست. مرحله A Crack in the Slab نقطه اوج بازی‌سازی هست، واقعا چطور میشه اینا رو تعطیل کرد؟ باور نمیشه و هنوز امیدوارم واقعیت نداشته باشه.

پری رو چرا در نظر نگیری؟ یکی از بهترینا بود :D خیلی چیزای یونیک داشت.

دث‌لوپ هم میتونم درک کنم به خاطر روگ‌لایک بودنش همه خوششون نمیاد ولی اینکه بگی خوشم نیمد پس دربشون رو تخته کنید خیلی ستمه دیگه :D واقعا بازی جالبی بود. شروعش سخت بود اما وقتی قلقش رو میگرفتی و سلاح و آیتمای خوب پیدا میکردی همه چیز عالی میشد.

آرکین خیلی حیف میشه اگه تعطیلشون کنن! آرزو به دل شدم یه Dishonored 3 ازشون ببینم! ردفال آبروی اینارو برد (با اینکه مال شعبه دیگشون بود ولی اسم کل استودیو رو لکه دار کرد) ولی واقعا حیفه اگه دیگه چیزی ازشون نبینیم! خدا باعث و بانیشو لعنت کنه! :-<

من فقط دلم به حال آرکین میسوزه که سبک و سیاق بازیاشون و کلا ایده هاشون اونقدری خفن و دوست داشتنی بود که اگه نباشن واقعا دل آدم میگیره! ای کاش حقیقت نداشته باشه. ای کاش بجای بلید لااقل روی نسخه سوم Dishonored یا Prey 2 کار میکردن که بازخورد بهتری میگرفتن.
از اینی که میگم خوشحالی برای بسته شدن (احتمالی) آرکین برداشت نشه ولی ببینید Dishonored با death of the outsiser رسما تموم شد و دیگه چیزی برای ارائه دادن نداره.من میدونم خیلی ها منتظر شماره ۳ هستند ولی بنظرم دسته کم دیگه پتانسیل داستانی بازی با همون آخری تموم شد و تقریبا حفره داستانی ای نداره Dishonored

prey نه نسخه 2006 نه نسخه 2017 هر دو از نظر فروش توی دیوار بودن.عمرا حتی اگه زنیمکس(بتسدا سافتورکز) هم مستقل بود دنبالش رو میساختن.کاری به کیفیت بازیا ندارم ولی شاید دوستان باور نکنن ولی هر ۳ نسخه Dishonored فروش کمی داشتن.یکی از اون چیزهاست که خودم هنوزم در تعجبم ولی اصلا ip بفروشی نبود

• Like
Reactions: meisam2007
حالا باید دید چه میشه
این کامپالژن همون زمانی که خریدن من امید زیادی نداشتم بهشون
هر روز عکس میزاشتن که نمیدونم محیط کاریشون خوب و راحته و این چرت و پرتا و نمیدونم رفتن دفتر جدید و مدرن تر.

تهشم یدونه بازی تحویل دادن با ترند روز و برای مخاطبای مدرن و تهشم این

در مورد آرکین
بازی قبلیشون دث لوپ من دوبار سعی کردم بازی رو ادامه بدم ولی اصلا خوشم نیومد و زود ولش کردم
چیز دندون گیری نبود
اگه بخوان بلید رو هم همونجوری بدن بهتره همون کنسل بشه و استودیو هم تخته بشه.

وقتی میبینم یه استودیو مث سندفال‌ میاد با ۱۰ میلیون بودجه چه شاهکاری میسازه، پیش خودم میگم بقیه استودیو ها چه غلطی میکنن دقیقا؟
این پولا رو چیکار میکنن؟
Compulsion اومد دست گذاشت رو سوژه و تمی که در کل صنعت گیم شاید یکی دو تا بازی بهش پرداختن، modern چه audience ی برادر من؟ :دی جز Hunt Showdown و یک بخش مپ RDR2 (:دی) چیز دیگه ای سراغ داری تو اون حال و هوا؟ :D

----

لیاقت گیمر جماعت Action RPG سوم شخص خطی و کلا ۳ تا IP مجزاست، امیدوارم تمام ژانر ها و IP های دیگه همینجوری نابود بشن و هرگز در حد AAA فاند نگیرن :دی

قبلا یبار گفتم مایکروسافت با خریدن این استدیوها بزرگترین خدمت رو به ویدیو گیم و خود این استدیو ها کرد چون اینا به هر حال همون 7-8 سال پیش تعطیل میشدن. در اصل حاضر شد یه پولی رو آتیش بزنه بلکه 4 تا استدیو بازیسازی رو حفظ کنه. اینکه تو یک دهه نتونستن یه خروجی قابل قبول داشته باشن دیگه مقصرش هرکی باشه مایکرو نیست.

فقط یه سوالی واسه من پیش اومده اونم اینکه این مخاطبین مدرن چرا اصلا بازی نمیخرن؟ :D نکنه صرفا یه اقلیت لوزر و پر سر و صدا تو اینترنتن؟

Compulsion اومد دست گذاشت رو سوژه و تمی که در کل صنعت گیم شاید یکی دو تا بازی بهش پرداختن، modern چه audience ی برادر من؟ :دی جز Hunt Showdown و یک بخش مپ RDR2 (:دی) چیز دیگه ای سراغ داری تو اون حال و هوا؟ :D

----

لیاقت گیمر جماعت Action RPG سوم شخص خطی و کلا ۳ تا IP مجزاست، امیدوارم تمام ژانر ها و IP های دیگه همینجوری نابود بشن و هرگز در حد AAA فاند نگیرن :دی
وقتی یه فرنچایز جدید خلق میکنی، اولین چیزی که برای مخاطب جلب توجه میکنه شخصیت اصلیشه که گویای همه چیزه! بازی فروش آنچنانی هم نداشته و وقتی زیر مجموعه شرکت بزرگی مث مایکروسافت هستن معلومه تهش چی میشه.

گفتم بعضی از استدیو ها منظورم صرفا Arkane نبود که :Cheesygrin:

هر چند اون استدیو هم شخصا بازی هاش با سلیقه من سازگار نیست ولی خب بعد Deathloop اومدن Blade بسازن که اونم چیزی ازش معلوم نیست:Whistling:

من با Deathloop هم اصلا ارتباط نگرفتم:Cheesygrin:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or