Showgirls 1995
شوگرلز داستان دختر بی نام و نشانیه که راهی لاس وگاس میشه تا به رویای رقصنده نمایش (واقعا معادل فارسی درست حسابی برای Showgirls نداریم) شدن برسه! بخش اصلی فیلم نمایش حال و هوای حرفه رقصندگی و رقابت ها و سواستفاده ها و مسیر پر زد و خورد ترقی برای رسیدن به شهرت هست.
کارگردان فیلم پال وِرهُوِن هلندی هست که در کارنامه ـش آثار بسیار خوبی مثل Basic Instinct 1992، Total Recall 1990، Robocop 1987 و ... رو داره و به همین خاطر این فیلم در زمان نمایشش به خاطر انتظارات بالا به شدت کوبیده شد و هم در گیشه عملکرد بسیار بدی داشت و هم منتقدین با لودر از روی فیلم رد شدن! فیلم درجه سنی NC17 هم داره که به خاطر صحنه های برهنگی زیاد عملا یه پله پایین تر از فیلم های بزرگساله!!
عمده انتقاد ها هم متوجه بازی Over the top الیزابت برکلی (نقش اصلی فیلم) و صحنه های شاید اغراق آمیز و برهنگی زیاد در فیلم و کارگردانی ورهون هست
بعد از این فیلم عملا زندگی حرفه ای الیزابت برکلی پایان پیدا کرد و متاسفانه دیگه از سمت هالیوود بهش توجهی نشد!
اما !
با گذشت زمان و فروش قابل توجه فیلم بر روی DVD عملا این فیلم تبدیل به یک اثر کالت شد، جالبه که خیلی فیلم های این مدلی از دهه 90 سراغ داریم که زمان ریلیز به شدت کوبیده شده، امیتاز IMDb پایین و عملکرد گیشه افتضاح (هم منتقدین و هم مخاطب عام فیلم رو نپسندیده) اما به مرور زمان با انتشار فیلم بر روی VHS و DVD و ... نظرات به مرور مثبت میشه تا اینکه حتی عده ای فیلم رو به شدت تحسین میکنن و جایگاه کالت هم پیدا میکنه!!
من خودم جزو کسانی هستم که به شدت فیلم رو پسندیدم و به نظرم یکی از بهترین ها در این ژانر خاص هست، بازی الیزابت برکلی هم به نظرم بر عکس انتقادات فراوان بسیار خوب بود و کاملا شخصیت یک دختر مصمم که گذشته خودش رو پنهان میکنه و دنبال رسیدن به شهرته رو درآورده + کارگردانی خوب ورهون
امتیاز IMDb این فیلم همین الان 5.2 هست! که به نظر من یکی از آندرریتد ترین فیلم های دهه 90 هست
در ضمن فیلم سینماتوگرافی خیلی خوشگلی داره، حتما کیفیت تصویر خوبی از فیلم تهیه کنید، نسخه UHD ـی که Vinegar Syndrome منتشر کرده بهترین کیفیت تصویر رو داره
https://www.1337x.to/torrent/657872...er-1080p-BluRay-x265-10bit-HDR-EAC3-5-1-OxMe/