گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
عرضه نام منظم ، دیرهنگام ، فول پرایس و بدون قفل بازی ، بهینه سازی ضعیف ، نبود اندک تبلیغات و.... خودت هم بودی نمی خریدی
همین ها رو میتونی برای استلار بلید هم در نظر بگیری ولی جواب متفاوته.عرضه های ایکس باکس روی پلی استیشن هم نشون میده گذر زمان قرار نیست‌ خیلی فروش بازی بازی رو تحت تأثیر قرار بده فورزا شایدی یکی دو میلیون بیشتر می‌فروخت یا ایندیاناجونر روز عرضه نهایت چندصدهزار نسخه بیشتر می‌فروخت.قرار نبود معجزه بشه همون مقدار فروش بیشتر هم بعدا با از دست دادن کاربراش ضررشو میکشید

• Like
Reactions: Love Console
Gayming Award

IMG_20260612_205716_527.jpg
یعنی الان ما که Gaymer نیستیم چی ایم؟:دی

از این حرف های Nadella بوی اخراج هزاران نفر میاد ....

Microsoft CEO Satya Nadella on Xbox: ‘We have to turn this into a sustainable business’
"No one can accuse Microsoft of not having invested for the last 25 years," Nadella said of the Xbox and games business. "And now we have to turn this into a sustainable business."

For all the entertainment value Xbox provides, he said, Microsoft hasn't been monetizing that entertainment, and has actually been subsidizing it. He added with a chuckle, "In fact, there's more monetization of Xbox games happening on YouTube than at Microsoft
1781374397285.png

"I think we have to find ways to deliver the games in which it's economically relevant for the customer and for us," Nadella said when Newton asked whether he could offer any sort of "carrot" for gamers, or whether consoles and games would simply get more expensive​

از این حرف های Nadella بوی اخراج هزاران نفر میاد ....

Microsoft CEO Satya Nadella on Xbox: ‘We have to turn this into a sustainable business’
"No one can accuse Microsoft of not having invested for the last 25 years," Nadella said of the Xbox and games business. "And now we have to turn this into a sustainable business."

For all the entertainment value Xbox provides, he said, Microsoft hasn't been monetizing that entertainment, and has actually been subsidizing it. He added with a chuckle, "In fact, there's more monetization of Xbox games happening on YouTube than at Microsoft
View attachment 409492

"I think we have to find ways to deliver the games in which it's economically relevant for the customer and for us," Nadella said when Newton asked whether he could offer any sort of "carrot" for gamers, or whether consoles and games would simply get more expensive​
اوه اوه چقدر نادلا عصبانیه :D دیگه خود نادلا مستقیم حرفی که ما همیشه میزدیم رو گفت xbox سود ده نیست و اگر ترزیق پول ددی این ۲۵ سال نبود xbox برشکست میشد .
اون قسمت هم که گفت درامد یوتوب از بازی های xbox بیشتر از خود xbox ه خیلی دردناک بود :D

پ.ن: مثل اینکه ساتیا نادلا هم سونی فنه بعد اینکه دوتا بازی انحصاری شدن غم گرفتش داره خبر های منفی پخش میکنه :))

آخرین ویرایش:
اوه اوه چقدر نادلا عصبانیه :D دیگه خود نادلا مستقیم حرفی که ما همیشه میزدیم رو گفت xbox سود ده نیست و اگر ترزیق پول ددی این ۲۵ سال نبود xbox برشکست میشد .
اون قسمت هم که گفت درامد یوتوب از بازی های xbox بیشتر از خود xbox ه خیلی دردناک بود :D

پ.ن: مثل اینکه ساتیا نادلا هم سونی فنه بعد اینکه دوتا بازی انحصاری شدن غم گرفتش داره خبر های منفی پخش میکنه :))
کجا گفته ؟؟؟؟

من انگلیسی بلد نیستم اصلا (دروغ)
میشه خلاصه بگید چی می گه :دی من و داداش 8 ساله ام (بازم دروغ) میخوایم بدونیم چخبره

بعد این نوع شایعات و حدس و گمان ها و توییت های گنگ رو بذارید تو تاپیک بحث و شایعات خود پلتفرم بهتره. خیلی "خبر" محسوب نمیشن

من انگلیسی بلد نیستم اصلا (دروغ)
میشه خلاصه بگید چی می گه :دی من و داداش 8 ساله ام (بازم دروغ) میخوایم بدونیم چخبره
فقط من نیستم که فک کردم توی‌ فروم انگلیسی زبان حضور دارم پس! :D

یه شایعاتی هم شده که آرکین هم قرار تعطیل شه و بلید هم کنسل شده!
حالا باید دید چه میشه
این کامپالژن همون زمانی که خریدن من امید زیادی نداشتم بهشون
هر روز عکس میزاشتن که نمیدونم محیط کاریشون خوب و راحته و این چرت و پرتا و نمیدونم رفتن دفتر جدید و مدرن تر.

تهشم یدونه بازی تحویل دادن با ترند روز و برای مخاطبای مدرن و تهشم این

در مورد آرکین
بازی قبلیشون دث لوپ من دوبار سعی کردم بازی رو ادامه بدم ولی اصلا خوشم نیومد و زود ولش کردم
چیز دندون گیری نبود
اگه بخوان بلید رو هم همونجوری بدن بهتره همون کنسل بشه و استودیو هم تخته بشه.

وقتی میبینم یه استودیو مث سندفال‌ میاد با ۱۰ میلیون بودجه چه شاهکاری میسازه، پیش خودم میگم بقیه استودیو ها چه غلطی میکنن دقیقا؟
این پولا رو چیکار میکنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or