یک یادداشت در صفحه وب سایت رسمی نینتندو مشاهده شده که بعدا برداشته شد. با این مضمون که این عنوان، یک ریمیک کامل و وفادار به نسخه نینتندو 64 خواهد بود.
"این عنوان کلاسیک نینتندو 64 به صورت یک ریمیک کامل برای سوییچ 2 دوباره متولد شده است. Ocarina of Time را با گرافیک خیره کننده، طراحی آپدیت شده و گیم پلی بدون زمان تجربه کنید."
View attachment 409619
Nintendo quietly confirms Ocarina of Time Switch 2 is a full remake, not just a remaster | AltChar
بشخصه تا خودم نبینم اعتمادی نمی کنم.
از نظر داستان و گیم پلی که بدون شک تغییرش نمیدن اما گرافیک یه مسئله دیگه پشتشه و اونم اینه که با توجه به این تیزر
ممکنه اتمسفر هنری نسخه اصلی رو برای واقع گرایی کاملا از بین ببرن نسخه تری دی اس بخاطر محدودیت هاش و البته توجه خود سازنده این اتفاق واسش نی افتاد
ولی اینجا بعید نیست که بخوان از نظر گرافیکی به بازی های مدرن سینمایی نزدیکش کنن.
از طرف دیگه با اینکه botw شاهکار به حساب میاد و tok بازی خوب و خودمم موفقیت این دوتا بازی رو قبول دارم
اما نینتندو ذره ذره و زیر زیرکی شروع به اضافه کردن تنوع نژادی به هایرول کرد اول با چندتا ان پی سی بعد اومد گفت جد زلدا یا در واقع تمام زلداها رنگین پوست بوده
از بین تمام زلداهایی که بازی کردم و دیدم بجز یه شخصیت اسکای وارد سورد یادم نمیاد که اهالی هایرول تنوع کالیفرنیا رو داشته باشن.
خنده دارش اینجاست که Gerudoها سیاه پوستن ولی مثل اینکه برای این جماعت نژاد پرست چنین چیزی کافی نیست
درسته که چیزی از خود بازی کم نمیکنه اما توی هر نسخه که میسازن ممکنه بیشتر و بیشتر بشه و مثل بازی های غربی یروز به چشم بیاد.