اینترنت فیبر نوری (تانوما)

قبل جنگ پینگ ثابت 50 بود الان شد 110 انواع dns های پولی رو تست کردم ولی فرقی نکرد زنگ بزنم شرکت چی بگم بهشون؟
زنگ بزنی اونم میگه از زیرساخته و دست ما نیست که البته راست هم میگه.هنوز خیلی از دیتاسنترها و پروتکل ها رو باز نکردن....الان هیچکس تو ایران نیست که پینگش مثل فبل قطعی باشه.فقط نت تو نیست که زنگ بزنی درستش کنن

زنگ بزنی اونم میگه از زیرساخته و دست ما نیست که البته راست هم میگه.هنوز خیلی از دیتاسنترها و پروتکل ها رو باز نکردن....الان هیچکس تو ایران نیست که پینگش مثل فبل قطعی باشه.فقط نت تو نیست که زنگ بزنی درستش کنن
سرورهای بحرین و امارات تو جنگ به فنا رفتن خود عربا هم به اروپا وصل میشن فعلا که پینگش حدود ۱۰۰ ایناست
در مورد پروتکل ها هم من با فیبر مخابرات تو کال اف دیوتی هم کانکتینگ اولش میموندم رفتم تو تنظیمات مودم پورت فورواردینگ انجام دادم و دی ان اس پولی هم زدم رفت تو گیم

سرورهای بحرین و امارات تو جنگ به فنا رفتن خود عربا هم به اروپا وصل میشن فعلا که پینگش حدود ۱۰۰ ایناست
در مورد پروتکل ها هم من با فیبر مخابرات تو کال اف دیوتی هم کانکتینگ اولش میموندم رفتم تو تنظیمات مودم پورت فورواردینگ انجام دادم و دی ان اس پولی هم زدم رفت تو گیم
خب منم دارم فیفا بازی میکنم.بحث سر پینگ بد بود نه اینکه نشه بازی کرد.تازه شاتل dns هم نمیخواد ولی باز پینگ بالاست که این نه دست ما هست و نه ispها

خب منم دارم فیفا بازی میکنم.بحث سر پینگ بد بود نه اینکه نشه بازی کرد.تازه شاتل dns هم نمیخواد ولی باز پینگ بالاست که این نه دست ما هست و نه ispها
آره درسته این قضیه پینگ این سریع استثنا از اون ور مرزهاست
من خودم رادیویی شاتل هم دارم و بتلفیلدو میاره بالا ولی خیلی ناپایداره

جالبه برای ما سیم کشی رایگان انجام دادن
مودم رایگان دادن
امروزم فعال شد فهمیدم 500 گیگ اینترنت 3 ماهه رایگان رو فیبر دادن بهمون
عجیبه اینقدر رایگان بازی از مخابرات
سرعت هم تست گرفتم فیکس 100 مگابیت عه با vpn هم تست گرفتم همون 100 مگابیت بود

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند چطوری میتونم سرعت رو بالاتر بگیرم
چون تو پنل هم فقط بسته های 100 مگابیت داره

جالبه برای ما سیم کشی رایگان انجام دادن
مودم رایگان دادن
امروزم فعال شد فهمیدم 500 گیگ اینترنت 3 ماهه رایگان رو فیبر دادن بهمون
عجیبه اینقدر رایگان بازی از مخابرات
سرعت هم تست گرفتم فیکس 100 مگابیت عه با vpn هم تست گرفتم همون 100 مگابیت بود

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند چطوری میتونم سرعت رو بالاتر بگیرم
چون تو پنل هم فقط بسته های 100 مگابیت داره
زنگ بزن یا حضوری برو
اما در کل فکر کنم جشنواره محدودیت سرعت /حجم/ بسته شبانه داره

• Like
Reactions: barney stinson
آخه اصلا تو پنلش سرعت بالاتراش خیلی خنده داره
مثلا داره ۱۰۰۰ مگ اما زده ۶ ماه ۱۲۰ گیگ حجم ماهانه ۱۲۰ گیگ هم نیست انگاری

View attachment 409604
بخاطر جشنواره هست باید صبر کنی یکسال بگذره
یا اینکه یه پول جریمه ای بدی و طرحت از جشنواره بشه عادی

• Like
Reactions: barney stinson
رفقا امروز واسم پیام اومده
مشتری گرامی
درخواست سرویس اتصال نورانت 480 گیگ- قرارداد 3 ماهه پیش پرداخت با فیبرکشی و مودم رایگان (کلاسB) شما با احتساب مالیات بر ارزش افزوده به مبلغ 0 ریال جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
در ضمن هزینه دایری و تخلیه سرویس شما با احتساب مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 0 ریال می باشد.
شرکت مخابرات ایران

من آسیاتک رو رفتم لوکیشن زدم و مشخصات گرفت و انتخاب سرویس کردم دیگه رفت تو بخش پرداخت. ولی من نفهمیدم این الان یعنی اینکه میتونن تو منطقه ما سرویس بدن؟ الکی 10-15 میلیون پیاده نشیم یه سال علاف کنن :D

من آسیاتک رو رفتم لوکیشن زدم و مشخصات گرفت و انتخاب سرویس کردم دیگه رفت تو بخش پرداخت. ولی من نفهمیدم این الان یعنی اینکه میتونن تو منطقه ما سرویس بدن؟ الکی 10-15 میلیون پیاده نشیم یه سال علاف کنن :D
تا با کسی صحبت نکردید پول واریز نکنید
تماس بگیرید اول ببینید شرایط چطوره
با خود پیمانکارش که صحبت کردید و مطمعنی شدید بعد
من خودم بعد فیبر کشی پول دادم نه قبلش ( به جز هزینه جزئی شماره تلفن ) ، البته من مخابرات بودم

شاتل تا کوچه بالایی ما اومده فیبرش٬ اما ۱ ساله نمیاد یکم اینورتر ما هم استفاده کنیم٬ میشه کاری کرد؟
شاید مثلاً ۱۰ تا درخواست و امضا بتونه کمک کنه زودتر بیان اگر ببینن متقاضی داره

معلوم نیست کی میان واسه نصب؟
تماس بگیرید یا حضوری برید شاید پروسه زودتر انجام بشه

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or