Multi Platform Beast of Reincarnation

سازنده
Gamefreak
تاریخ انتشار
13 مرداد 140
ناشر
Fictions
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header (1).jpg

سازنده:Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اگست 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC
Beast of Reincarnation جدیدترین اثر استودیو Game Freak سازنده بازی‌های Pokémon است. داستان بازی در سال 4026 در ژاپن و در دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد، جایی که نیرویی به اسم "Blight" تمام موجودات زنده را فاسد و به گونه‌هایی به اسم "malefact" تبدیل کرده است. شخصیت اصلی بازی Emma با بیماری blight به دنیا آمده است و از این رو قابلیت کنترل گیاهان را در اختیار دارد. وی که فاقد هرگونه احساسات و حافظه ای است و از جامعه طرد شده، در طول بازی با سگی به اسم Koo که خود جزئی از موجودات malefact هست آشنا می شود. این دو با همکاری هم با سفر به غرب و غلبه بر چالش‌های که بر سر راه آنها قرار دارد، از جمله موجودات غول پیکری به اسم "نوشی" و‌ جذب قدرت آنها، خود را برای رویارویی با منبع تمام این شرارت ها یعنی موجودی به اسم Beast of Reincarnation آماده کنند.

گیم پلی بازی مبتنی بر مبارزات سریع و خشن با استفاده از کاتانای اِما و همینطور مهارت‌های کو که از طریق یک سیستم فرماندهی همانند بازی‌های نقش آفرینی نوبتی فعال می‌شود و از اِما پشتیبانی می‌کند است. در طول مبارزات می‌توانید با پری کردن ضربات دشمن‌ها با اِما امتیازهایی را کسب کرد و از آن برای آزاد کردن مهارت‌های کو استفاده کرد. شما می‌توانید در هر زمان از مبارزه منوی فرماندهی کو را باز کنید و از طیف گسترده مهارت‌های طراحی شده برای انواع موقعیت‌های نبرد استفاده کنید. هنگام باز کردن منو زمان آهسته می شود و به شما این اجازه را می‌دهد که استراتژی متناسب با میدان نبرد را انتخاب کنید. همچنین در طول بازی آیتم‌هایی به اسم spirit stone پیدا خواهید کرد که بر اساس اعمال شما در طول مبارزه قابلیت‌های مختلفی خواهند داشت. از طریق جستجو در دنیای بازی کاتاناهای جدیدی برای اِما و چارم هایی برای کو پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت منحصر به فردی دارند و از این طریق می‌توانید سبک مبارزه خود را شخصی سازی کنید. بازی دارای سه درجه سختی استوری، استاندارد و هارد خواهد بود.

انصافا بازی بی سروصداییه.
چند روز پیش تو انجمن جستجو کرده بودم که چرا کسی از این بازی حرف نمیزنه؟
فقط یکی از کاربرهای دیگه خبرش رو گرفته بود.

عجیبتر از اون اینکه تبلیغات خاصی هم روی بازی نیست.
==========
نمایشهای بازی حداقل اونجاهایی که روابط شخصیت اصلی با اون گرگ همراهش رو نشون میده برای من خیلی جذاب به نظر رسید.
بازی تو انتشار روی گیم پس میاد.

انصافا بازی بی سروصداییه.
چند روز پیش تو انجمن جستجو کرده بودم که چرا کسی از این بازی حرف نمیزنه؟
فقط یکی از کاربرهای دیگه خبرش رو گرفته بود.

عجیبتر از اون اینکه تبلیغات خاصی هم روی بازی نیست.
==========
نمایشهای بازی حداقل اونجاهایی که روابط شخصیت اصلی با اون گرگ همراهش رو نشون میده برای من خیلی جذاب به نظر رسید.
بازی تو انتشار روی گیم پس میاد.
توی دایرکت ایکس باکس بود منتهی وسط بی نتی ما بود کسی نبود اهمیتی بده بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or