دستگاه های دیجیتال برای هر بار هک 50 دقیقه باید صبر کنن ولی کنسول های دیسک خور همون 20 ثانیه لازمهاز نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شد
خلاصه کپی خور بالای 12.00 باید برای هردفعه بعد از خاموش کردن کنسول 50 دقیقه صبر کرد
زیر 12.00 یا با دیسک یا با یوتیوب بعد از هرخاموشی کنسول حدودا 20 ثانیه هک کنسول طول میشه
معایبش فقط بعضی اوقات موقع اجرای هک کنسول خاموش میشه میگن به حافظه و رم مشکل میخورن
ولی تاحالا ندیدم از زمان ps4 کسی گفته باشه کنسولم به مشکل خورده
درود بر شماسلام ممنون بابت ریپلای
مشکل IP ندارم مشکل اینه برنامه port هم می خواد ولی من نتونستم پیداش کنم.با چند تا برنامه اسکن شبکه هم تست کردم پورت شبکه PS5 رو نشون نمی ده
عزیز پورت لازم نیست ... اصن لازم نیست با نت کت پی لود بفرستی
فایل ریستور بک آپ با توجه به اپدیت کنسولت رو مدل اتولودر بگیر بریز رو فلش خودش همه پی لودها رو میفرسته در اخر هم پیلود منیجر رو برات نصب میکنه .. فقط پی لودهای مد نظر رو باید توی روت فلش بریزی موقع اجرای پیلود منیجر همه رو به هارد داخل کنسول منتقل میکنی و بعد از اون لانچ و اکتیو تمام ... اتولود رو هم enable میکنی که هربار کنسولت رو دوباره هک کردی خودش اتومات لود و فعال میشه
آخرین ویرایش: