اموزش هک برای کنسول PS5

درود دوستانی که دنبال بهترین هارد SSD اکسترنال میگردن اینو بخونن
بهترین اس اس دی (SSD) اکسترنال موجود در بازار (خرداد 1405)
خودم یک ssd wd blue 1b قیمت 20 میلیون و یک قاب

TUF Gaming A1​

حدود 7 میلیون باهم 27 میلیون میخوام بگیرم

از نظر سرعت خیلی بالاتر و هم قیمت با ssd های اکسترنال

یک مدل ssd اکسترنال دیدم ایسوس میفروشه دقیق همین کار را کرده بود

دستگاه های دیجیتال برای هر بار هک 50 دقیقه باید صبر کنن ولی کنسول های دیسک خور همون 20 ثانیه لازمه

درود بر شما
عزیز پورت لازم نیست ... اصن لازم نیست با نت کت پی لود بفرستی
فایل ریستور بک آپ با توجه به اپدیت کنسولت رو مدل اتولودر بگیر بریز رو فلش خودش همه پی لودها رو میفرسته در اخر هم پیلود منیجر رو برات نصب میکنه .. فقط پی لودهای مد نظر رو باید توی روت فلش بریزی موقع اجرای پیلود منیجر همه رو به هارد داخل کنسول منتقل میکنی و بعد از اون لانچ و اکتیو تمام ... اتولود رو هم enable میکنی که هربار کنسولت رو دوباره هک کردی خودش اتومات لود و فعال میشه

سلام عرض ادب PS5 Slim درایو دار ورژن 12.70 با دیسک کپی میشه که اون 50 دقیقه منتظر نمونیم ؟ و دقیقا روشش چطوری است ؟
ممنون میشم توضیح کامل بدید

سلام عرض ادب PS5 Slim درایو دار ورژن 12.70 با دیسک کپی میشه که اون 50 دقیقه منتظر نمونیم ؟ و دقیقا روشش چطوری است ؟
ممنون میشم توضیح کامل بدید
درود دوستان
یه ویدئو اموزش هک ps5 به روش ساده توی یوتیوب پیدا کردم که همه کارها رو تنها با یه فلش انجام داد و به DNS یه حتی سیستم هم وصل نشد

خوبیش اینه دوتا فایل منیجر داره که انتقال بازیها از هارد اکسترنال رو با همین دوتا منیجر انجام میده و ایکون بازیها مثل بازیهای اورجینال به صفحه اصلی اضافه میشن
حتی بازیهای نصل 9 رو هم به راحتی انتقال میده به کنسول فقط نکته نگران کنندش اینه که بعد از انجام هک و ریست و یا خاموش روشن شدن کنسول که میبایست هک دوباره انجام بشه میگه که هک دوباره کنسول 47 دقیقه زمان میبره
اساتید نظراتشون رو بگن
راهنمایی هم بفرماین
ازین روش یوتوب EDIGAX گذاشته برو توی چنلش یه اموزش ساده هم برای 12.70 گذاشته از ر وی اون انجام بده

درود دوستان
خبرهای خوبی تو راه هست ...بزودی این متد جیلبریک یوتیوب که برای کنسولهای دیجیتال ارائه شده و 50 دقیقه طول میکشه قراره با یک بروزرسانی تایمش از 50 دقیقه به 30 دقیقه کاهش پیدا کنه ....

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال :
چرا وقتی روی کنسول دیجیتال برای اولین بار ریستور بک اپ رو انجام میدی (به صورت اتولودر) بعد که پی لود منیجر باز میشه و همه پی لودهای مورد نظر هم روی حافظه دستگاه کپی و نصب میشه برای بار دوم مثلا دستگاه رو خاموش و روشن میکنی دوباره اپ یوتیوب رو اجرا میکنی و 50 دقیقه صبر میکنی پیلود منیجر و الف آرسنال هیچکدومشون اجرا نمیشن؟ تا الان کسی به همچین موردی خورده؟

دوستان نمیدونم شاید ربطی نداشته باشه ولی وقتی یوتیوبو اجرا میکنم و اون ۵۰ دقیقه شروع میشه اگه تلوزیون خاموش باشه یا حداقل روی پورتی که دستگاه بهش وصله نباشه اصلا خاموش نمیشه
حداقل برای من با این روش تاحالا خاموش نشده ولی وقتی همون صفحرو دارم نگاه میکنم حداقل یه بار خاموش میشه دفعه دوم یا سوم انجام میشه

دوستان یک سوال :
چرا وقتی روی کنسول دیجیتال برای اولین بار ریستور بک اپ رو انجام میدی (به صورت اتولودر) بعد که پی لود منیجر باز میشه و همه پی لودهای مورد نظر هم روی حافظه دستگاه کپی و نصب میشه برای بار دوم مثلا دستگاه رو خاموش و روشن میکنی دوباره اپ یوتیوب رو اجرا میکنی و 50 دقیقه صبر میکنی پیلود منیجر و الف آرسنال هیچکدومشون اجرا نمیشن؟ تا الان کسی به همچین موردی خورده؟
یک فلش با فرمت xfat کن
یک پوشه در قسمت root فلش درست کن به اسم ps5_autoloader داخل پوشه pldmgr_v0.3.1.elf بزارش یک فایل txt درست کن اسمش بزار autoload داخلش بنویس pldmgr_v0.3.1.elf ذخیره کن وقتی کنسول هک شد این پوشه را بریز داخل پوشه data کنسول اینطوری دیگه احتیاجی به فلش نیست

Releases · itsPLK/ps5-payload-manager

آخرین ورژن فایل ps5-bd-jb-autoloader-v1.4.0-c27881d.iso روی بلوری رایت کردم کنسول باهاش هک کردم بمراتب پایداری یوتیوب خیلی بهتر از بلوری هست

از نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شد
خلاصه کپی خور بالای 12.00 باید برای هردفعه بعد از خاموش کردن کنسول 50 دقیقه صبر کرد
زیر 12.00 یا با دیسک یا با یوتیوب بعد از هرخاموشی کنسول حدودا 20 ثانیه هک کنسول طول میشه
معایبش فقط بعضی اوقات موقع اجرای هک کنسول خاموش میشه میگن به حافظه و رم مشکل میخورن
ولی تاحالا ندیدم از زمان ps4 کسی گفته باشه کنسولم به مشکل خورده
برای من دقیقا 12.00 هست ولی تهش شماره داره. مثلا 12.00.01 اینا. دقیقا یادم نمیاد
دیسک میخوره ولی تا الان از درایوش استفاده نکردم. اسلیم دیسک خوره
فقط در این حد خواستم بپرسم جزو گروه 50 دقیقه ای الان این محسوب میشه یا 20 ثانیه ای؟ آموزشش رو سرچ میکنم فقط سوالم در همین حد گروه بندیه. که اینه یا اون

برای من دقیقا 12.00 هست ولی تهش شماره داره. مثلا 12.00.01 اینا. دقیقا یادم نمیاد
دیسک میخوره ولی تا الان از درایوش استفاده نکردم. اسلیم دیسک خوره
فقط در این حد خواستم بپرسم جزو گروه 50 دقیقه ای الان این محسوب میشه یا 20 ثانیه ای؟ آموزشش رو سرچ میکنم فقط سوالم در همین حد گروه بندیه. که اینه یا اون
شما 12.00 هستین دفعه اول 50 دقیقه یک payload برای بلوری میفرستین از دفعات بد 20 ثانیه

• Like
Reactions: mohsen_mzh
Samsung Evo 870 SSD SATA حجمش مهمه ؟ این 2 تا که کفتی حداقل باید چقد هزینه کرد ؟
اس اس دی ها خوب زیادن و بله 870 قشنگ جواب می ده 1 تراش خودم برای فروش اما خوب یکم گرونه
درود

عزیزان کسی هست یا جایی سراغ دارید - خوب توضیح داده باشه در مورد ورژن های مختلف کپی خور ؟ اینکه میگن تا 12.70 اومده با یوتیوب - بازم باید 50 دقیقه صبر کنیم برای هر بار کپی خور کردن ؟معایبی هم داره بنظرتون برا کنسول ؟ بازیها چطوریه - چون دیدم بعضی بازیها روی اکسترنال فقط اجرا میشه - جایی هست توضیح داده باشه در این مورد ؟
یک سری جدیدها باید حتما از اکسترنال اجرا بشن که با یک شبیه ساز جدیده ممکنه هیچ وقتم درست نشه یعنی نمی شه با قطعیت گفت صبر کنید درست می شه
ضمنا کار خیلی ازار دهنده ایم هست هر سری بازی بریزید روی هاردی چیزی بعد منتقلش بکنید به اس اس دی داخلی کنسول عملا با حجم های بالای بازی ها صبر عیوب می خواد چون انتقال دخنده کنسول خیلی سرعتش پایینه من اس اس دی به اس اس دی می زنم 2 تا 3 برای بازی 150 گیگی طول می کشه
حال انکه اکسترنال تا هک می شه بازی شناسایی می شه و بعدش اجرا خیلی خیلی کار راحت تر می شه

• Like
Reactions: trainer
سلام
دوستان کسی موفق شده بازی assassin creed shadow را اجرا کنه روی حافظه داخلی و خارجی با فرمت exfat و با معمولی که کلی فایل داره اجرا میکنم لودینگ های طولانی داره وقتی هم بازی اجرا میشه بازی همش لگ میخوره لودینگ میزنه

یک فلش با فرمت xfat کن
یک پوشه در قسمت root فلش درست کن به اسم ps5_autoloader داخل پوشه pldmgr_v0.3.1.elf بزارش یک فایل txt درست کن اسمش بزار autoload داخلش بنویس pldmgr_v0.3.1.elf ذخیره کن وقتی کنسول هک شد این پوشه را بریز داخل پوشه data کنسول اینطوری دیگه احتیاجی به فلش نیست

Releases · itsPLK/ps5-payload-manager

آخرین ورژن فایل ps5-bd-jb-autoloader-v1.4.0-c27881d.iso روی بلوری رایت کردم کنسول باهاش هک کردم بمراتب پایداری یوتیوب خیلی بهتر از بلوری هست
درود بر شما من دقیقا همین کار رو میکنم پوشه اتولودر رو با همین مشخصات که گفتی داخل فلش درست میکنم دفعه اول که فلش وصله و هک انجام میشه پی لود ها اتومات ارسال میشه و بعد از هک پیلود منیجر هم خودش باز میشه و میتونی بهش فرمان بدی ولی کنسول که خاموش میشه و برای بار بعدی که میخوای هک رو انجام بدی هک انجام میشه ولی هیچ پی لودی اتوماتیک لود نمیشه و حتی برنامه الف آرسنال و پیلود منیجر هم کار نمیکنه خطای اتصال به سرور میزنه .... مشکل اینه که حتی الف ارسنال اپدیت شده به نسخه پلاس حتی نمیزاره بازی روی هارد دستگاه کپی کنی همش خطای somthing is wrong میاد

من تازه کنسولم رو هک کردم و روی فریمور 11.20 هستم. لطفا نحوه اجرای بازی های ps5 رو بهم یاد بدید. Fc26 رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم ps5 خاموش میشه.
برای اجرای بازی چی کار باید بکنم.
ممنون میشم یادم بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or