بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
چه بگویم دکتر :|
یه سری بازی های جدید که اومدن واقعا ادم رو وسوسه میکنن ولی واقعا ۲۱ تومن بدی اولتیمیت خیلی ظلمه تازه اخرش هم بگه برو سه هفته دیگه بیا
گفتم شاید شاید گلد بگیرم که یه بار تخفیف گذاشت حدود نه و خورده ای اونم قسطی شاید خوب باشه که عطایش رو‌ به لقایش بخشیدم‌خصوصا با این وضع نت

یکی از اشنایان رو خودم براش فایو گرفتم، برای بازی هم گفت چه کنم میگن ده تا ظرفیت یکی میریزیم برات پنج تومن ( از کجا پرسیده بود نمیدونم ) گفتم چرا اینجوری میکنی بیا برو گلد بگیر تو هم اکانت برات مهم نیست، خرید بنده خدا هم حال کرده بود حتی تعویض کرده به کاستوم پنج بازی که یکی اومد بتونن بشینن کامبت و فیفا بزنن
اقا سه چهار ماه اخر اکانتش خورد به جنگ، اینم زنگ زد برا کنسل کردن که پول رو بدن حدود یه ماه پیش زنگ زدن بش که اقا کنسل نکن حیفه اصلا چه کاریه و اینا، راضیش کرده بودن از همون‌ادامه اکانتش بره جلو !!! یعنی اگر میخواستیدنخل رو خفت کنید هم میتونستید، سعی کرده بودن پول پس ندن حتی برای سه ماه گلد !!!

حالا اخرین بار گفت چه کنم، گفتم هنوز گلد قسطیش خوبه همونو بگیر ولی من خودم دیگه نمیگیرم :D

ملتو هل نده توى چاه حالا خودت اصرار دارى برى توش كار نداريم :D

• Smile
Reactions: NERO 7
در مورد فروش اکانت ظرفیتی بگم که:
دو روز قبل وصل شدن نت، فیفا ۲۶ و اویل ۴ رو تو اولین گروهی که صدرا گذاشته پست اول، گذاشتم برای فروش. دقیقا دو روز بعدش جفتش باهم فروش رفت. بعد فروشش هم باز چهار پنج پیام اومد که بازی رو می خواستن.

نمیدونم بعضیا چرا این فروش اکانت ظرفیتی رو ترسناک جلوه میدن. هیچ مشکلی و دردسری نداره فروش اکانت ظرفیتی. ۱۰ـ۱۲ بازی فقط تو همین بازیسنتر فروختم و کلی بازی هم بیرون سایت.

بنده همين چند وقت اخير خواستم كنسولو خالى كنم نزديك ٦ تا اكانت نسبتا قديمى رو فروختم.
بازياى خيلى پر طرفدارى هم نبودن.
مثلا يكيش ريميك legacy of kain بود.

يه گروه خريد و فروش ديگه هم اضافه شد.
ليست كلاهبردارا هم اپديت شد.

خیلی خوشحالم که دیگه درگیر نخل نیستم و توصیه میکنم کسی خودش رو درگیر اعصاب خوردی و سروکله زدن با پشتیبانی!!! نخل نکنه

منم یه ریمن از گاماگیم و یه واچ داگز لیجن از گیم سنتر دارم میخوام بفروشم
تو این کانالهای خریدوفروش خریدار براش پیدا کنم فروشگاه همکاری میکنه برای فروشش؟

چه بگویم دکتر :|
یه سری بازی های جدید که اومدن واقعا ادم رو وسوسه میکنن ولی واقعا ۲۱ تومن بدی اولتیمیت خیلی ظلمه تازه اخرش هم بگه برو سه هفته دیگه بیا
گفتم شاید شاید گلد بگیرم که یه بار تخفیف گذاشت حدود نه و خورده ای اونم قسطی شاید خوب باشه که عطایش رو‌ به لقایش بخشیدم‌خصوصا با این وضع نت

یکی از اشنایان رو خودم براش فایو گرفتم، برای بازی هم گفت چه کنم میگن ده تا ظرفیت یکی میریزیم برات پنج تومن ( از کجا پرسیده بود نمیدونم ) گفتم چرا اینجوری میکنی بیا برو گلد بگیر تو هم اکانت برات مهم نیست، خرید بنده خدا هم حال کرده بود حتی تعویض کرده به کاستوم پنج بازی که یکی اومد بتونن بشینن کامبت و فیفا بزنن
اقا سه چهار ماه اخر اکانتش خورد به جنگ، اینم زنگ زد برا کنسل کردن که پول رو بدن حدود یه ماه پیش زنگ زدن بش که اقا کنسل نکن حیفه اصلا چه کاریه و اینا، راضیش کرده بودن از همون‌ادامه اکانتش بره جلو !!! یعنی اگر میخواستیدنخل رو خفت کنید هم میتونستید، سعی کرده بودن پول پس ندن حتی برای سه ماه گلد !!!

حالا اخرین بار گفت چه کنم، گفتم هنوز گلد قسطیش خوبه همونو بگیر ولی من خودم دیگه نمیگیرم :D
هرچی از نخل بد بگم کم گفتم ولی انصافا پول رو راحت پس دادن من با اسنپ پی پرداخت کرده بودم و بعد از ۳ ماه(اگر درست یادم مونده باشه) درخواست لغو دادم و اسنپ کل پولم رو پس داد حالا نمیدونم من اشتباه حساب کردم یا اونا ولی به هرحال راحت اکانت رو لغو کردن و سریع بازپرداخت کردن

• Like
Reactions: NERO 7
دوستان نظرتون راجب خرید سی دی اشتراکی از سایت cd key share چیه؟ من میخواستم total war warhammer 3 رو بگیرم ولی اولین بارمه که سی دی کی اشتراکی میخوام بخرم آشنا نیستم با روالش.

دوستان نظرتون راجب خرید سی دی اشتراکی از سایت cd key share چیه؟ من میخواستم total war warhammer 3 رو بگیرم ولی اولین بارمه که سی دی کی اشتراکی میخوام بخرم آشنا نیستم با روالش.

بنده همين چند وقت اخير خواستم كنسولو خالى كنم نزديك ٦ تا اكانت نسبتا قديمى رو فروختم.
بازياى خيلى پر طرفدارى هم نبودن.
مثلا يكيش ريميك legacy of kain بود.

يه گروه خريد و فروش ديگه هم اضافه شد.
ليست كلاهبردارا هم اپديت شد.
فروش تو گروه ها به چه صورت هست ؟ بعد اینکه مشتری پیدا کردم باید به خود شاپی که ازش اکانت خریدم معرفی کنم؟

فروش تو گروه ها به چه صورت هست ؟ بعد اینکه مشتری پیدا کردم باید به خود شاپی که ازش اکانت خریدم معرفی کنم؟

ميرى به شاپ ميگى
اون طرفم از شاپ استعلامتو ميگيره
يه ويديو از ديزيبل كردن و لاگ اوت و دليت اكانت ميدى و هر وقتم طرف پولتو زد به شاپ ميگى تحويلش بده اكانتو.

اين سايت كلا توصيه نميشه.

ميرى به شاپ ميگى
اون طرفم از شاپ استعلامتو ميگيره
يه ويديو از ديزيبل كردن و لاگ اوت و دليت اكانت ميدى و هر وقتم طرف پولتو زد به شاپ ميگى تحويلش بده اكانتو.

اين سايت كلا توصيه نميشه.
این وسط حق الزحمه ای هم باید به شاپ پرداخت بشه؟

این وسط حق الزحمه ای هم باید به شاپ پرداخت بشه؟
هر شاپ فرق داره. اگه خودشون مشتری برات پیدا کنن که کارمزد میگیرن هیچی.
اگه خودت از همین گروها مشتری پیدا کنی بعضیا هزینه انتقال میگیرن بعضیا نه. باید ببینی خود شاپ چجوریه.

• Like
Reactions: abi69
ظ۲ داستانی های کوتاهی که میدونی بعدش شاید محتوای آنچنانی نگیره ، درسته خود اکانت شاید قیمتی حدود ۶ حالا کمی بالا پایینتر داشته باشه ، ولی هرکدوم واسه من هزینه ای حدود ۴۰۰ ۵۰۰ داشته!
اون قیمت اولیه خریدم با اندکی پایینتر توی همین گروه ها فروختم و تمام! نه دردسری نه چیزی.
بازی ای هم بخوام بيشتر داشته باشمش و مهم باشه برام روی اکانت خودم میخرمش.

این ماه یکی از سخت ترین نظرسنجیای نخل رو داشتیم! باقی بازیا که هیچی ولی بین لگو بتمن و Pragmata نمیشد انتخاب کرد واقعا! توی کانال بله‌شون Pragmata زده جلو توی نظرسنجی که نامردا ای کاش لااقل بتمنو نمیذاشتن و میاوردنش دیفالت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or