بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
حالا دکتر یه رحمی بکن کمتر پسی‌ بزن بر گردن ما :D
من تنها زمان هایی که اکانت مکانت خرید و فروش کردم کلی سال پیش بود ( در حد medal of honor warfighter ) که میشه زمان نسل هفت !!! همون موقع هم یه ذره ترس و واهمه بود چون اکانت بر عکس فیزیکی راه در روی پیچوندنش بیشتر بود

حرفات رو قبول دارم ولی دلم خون و از اونور چرکین
گرونی هم که بیداد میکنه

یعنی ادم میگه بره همون‌قسطی خودش رو وارد مصیبت نخل کنه :| ولی فعلا یه پلاس شریکی با دوستم دارم همون کفایت میکنه :D
شما اصلا اکانت خرید و فروش نمیکنی ظرفیتی ولی همیشه جوری جو میدی و شرایط رو متشنج میکنی که یکی ندونه انگار توی گروه های خرید و فروش ۱۰۰ میلیون ضرر کردی!
یک نفر از کسایی که اهل اکانت ظرفیتیه اینقدر استرس به بقیه نداده و از کاه کوه نساخته و شرایط خرید و فروش رو جهنمی نشون نداده که شما همیشه این کارو انجام میدی بدون اینکه خودت انجام داده باشی یا ضربه ای خورده ای باشی! شاید بهتر باشه خرید و فروش اکانت ظرفیتی که انجام ندادی، الکیم بابتش غر نزنی که بقیه رو هم به اشتباه نندازی! اگه بده که خب انجامم نمیدی ولی یه زحمتی بکش جوری شرایطو غلو نکن که انگار هرروز داری بابت ظرفیتی ضرر میکنی و فقط کلاه سرت رفته و توی گروه ها یه مشت کلاه بردار بیکار نشستن که مال بقیه رو بالا بکشن! ۲ نسله من و رفیقام و n نفر داخل همین فروم داریم این کارو از طریق جاهای معتبر انجام میدیم نه اذیت شدیم نه چیزی ولی شما فقط کاربرای جدید و نابلد رو الکی میترسونی و نمیذاری از این روش امن و راحت خریدی انجام بدن!
رفتارت بشدت عجیب و گمراه کنندس! معذرت میخوام که رک میگم. فقط داری بقیه رو با این شدت واکنش هات به اکانتای ظرفیتی گمراه میکنی! عزیز اهلش نیستی پس چیزی هم دربارش غلو و زیاده روی شده، نگو خب.

همون چت شما با پشتيبانى فروشگاه كه ميگى دارم اين اكانت رو به اين يوزر ميفروشم مدرك معامله هست و انقد جناييش نكنيد :D
بحث ترسوندن و جنایی کردن نیست اتفاقی هست که خیلی عادی شده ،در مورد چت با پشتیبانی هم می‌تونه دلیلی بر این باشه قصدت کلاهبرداری نبوده ولی بخوای سماجت کنی فرضا پول برنگردونی میوفتی تو یه روند طولانی قض.ایی که یهو میبینی یه پرونده اس با ۱۰۰ شاکی از همه جای ایران :D( از جمله خودت و اونی که واست پول زده ) تو همین تایم ممکنه نتونی حسابتو باز کنی ( همه اینا باز ربط مستقیم به اون قا.ضی رسیدگی کننده و شرایط کلی پرونده و...)
البته همش احتماله بازم میگم در مورد اکانت چون قیمتا زیاد بالا نیست و نهایت از پولت میگذری مهم نیست ولی اعصابت و اعتمادت به اف میره و اینکه احتیاط شرط عقل و نباید گذاشت این بی ناموس.ا به راحتی کلاه سرمون بذارن
...
واسه اینکه خیلی آف تاپیک هم نشه ، گیم پارازیت(Game Parazit )چند تا بازی ازش خریدم کمی گرون تر هست ولی تا الان که مشکل نداشتم پاسخگویی و اخلاقشم هم خوب بوده و اینکه الآنم یه طرح در مورد بازی های جدید داره مثلاً 007 اگه بخری و ۱۴ روزه تحویل بدی با ۶۰۰ کسر ( ۴۵۰ واسه ظرفیت ۳) پولتو برمیگردونه( تا یه ماه هم داره با کسر بیشتر ) که البته خودم این طرحشو تست نکردم

• Like
Reactions: Wave 8500
ده ها تا اکانت مجموعا از گیم سیتی، پلی باکس، مون شاپ و ... گرفتیم یا به دوستان و بچه های همین فروم معرفی کردیم یکی شاکی نبوده! بعد کسی که اصلا اهل اکانت ظرفیتی نیست فقط میاد توی دل تازه کارا خالی میکنه و میره!
بخدا که درست نیست. توی این گرونی طرف میاد ظرفیتی اکانت بخره یا توی‌گروه از شاپ معتبر خرید و فروش انجام بده، سنگ میندازی جلوی پاش فقط.
کسیم شاپای معتبر رو ول میکنه بخاطر ارزونی میره از شاپ توی‌ گوگل خرید میکنه تقصیر خودشه! شاپی که ۱۰۰تا شاکی داره ۱۰۰۰ نفر گفته بودن کسی ازش خرید نکنه حتی بخاطرش کانال استعلام زده شد. دیگه یکی گوش نمیکنه هم همون بهتر سرش کلاه بره که درس عبرت بشه براش.

• Like
Reactions: Esperanto
الان من پست های این تاپیک رو خوندم نمیدونم چرا ظرفیتی خریدن رو اینقدر ترسناک جلوه میدین :D
من این نسل بجز چندتا بازی خاص مثل gow ragnarok و elden ring و spider-man 2 و FH5 و … که حیفه تا ابد رو اکانتت نداشته باشیش با گیفت کارت گرفتم بقیه بازی هارو ظرفیتی گرفتم یا فروختمشون یا تعویضشون کردم مشکلی هم نداشتم حتی چندتا بازی تو کانال خود شاپ فروش نمیرفت توی گروه buy & sell فروختم مشکلی نبوده نمیدونم چرا غول ساختین از خرید و فروش ظرفیتی :D

الان من پست های این تاپیک رو خوندم نمیدونم چرا ظرفیتی خریدن رو اینقدر ترسناک جلوه میدین :D
من این نسل بجز چندتا بازی خاص مثل gow ragnarok و elden ring و spider-man 2 و FH5 و … که حیفه تا ابد رو اکانتت نداشته باشیش با گیفت کارت گرفتم بقیه بازی هارو ظرفیتی گرفتم یا فروختمشون یا تعویضشون کردم مشکلی هم نداشتم حتی چندتا بازی تو کانال خود شاپ فروش نمیرفت توی گروه buy & sell فروختم مشکلی نبوده نمیدونم چرا غول ساختین از خرید و فروش ظرفیتی :D
نکته عجیب ماجرا میدونی چیه؟ اون یک نفری که سنگر نخریدن بازی ظرفیتی و خرید و فروش از گروه ها و کانال هاس، اصلا اکانت ظرفیتی نخریده! باز اگه خریده بود و چند میلیون ضرر میکرد یه چیزی! خودش میگه از نسل ۷ه هیچ اکانتی کلا نخریده ولی تنها و تنها نفریه که همش آیه یاس میخونه و بقیه رو گمراه میکنه!
ماها که میخریم و میفروشیم نه کلاه سرمون رفته نه ضرر کردیم نه سر خرید و فروش اذیت شدیم. اونی که کلا اهل اکانت ظرفیتی نیست دم به دقیقه توی دل بقیه زو خالی میکنه که نخرین و نفروشین و سمت ظرفیتی نرین و گروه ها همه کلاه بردار و دلالن و فلان و بیسار! یبار دوبار اولش اوکی بود الان یسالی هست پستای ایشونو میبینم که فقط داره بقیه رو گمراه میکنه و ترس و استرس الکی و بیجا توی دل تازه واردا میندازه! :D

شما اصلا اکانت خرید و فروش نمیکنی ظرفیتی ولی همیشه جوری جو میدی و شرایط رو متشنج میکنی که یکی ندونه انگار توی گروه های خرید و فروش ۱۰۰ میلیون ضرر کردی!
یک نفر از کسایی که اهل اکانت ظرفیتیه اینقدر استرس به بقیه نداده و از کاه کوه نساخته و شرایط خرید و فروش رو جهنمی نشون نداده که شما همیشه این کارو انجام میدی بدون اینکه خودت انجام داده باشی یا ضربه ای خورده ای باشی! شاید بهتر باشه خرید و فروش اکانت ظرفیتی که انجام ندادی، الکیم بابتش غر نزنی که بقیه رو هم به اشتباه نندازی! اگه بده که خب انجامم نمیدی ولی یه زحمتی بکش جوری شرایطو غلو نکن که انگار هرروز داری بابت ظرفیتی ضرر میکنی و فقط کلاه سرت رفته و توی گروه ها یه مشت کلاه بردار بیکار نشستن که مال بقیه رو بالا بکشن! ۲ نسله من و رفیقام و n نفر داخل همین فروم داریم این کارو از طریق جاهای معتبر انجام میدیم نه اذیت شدیم نه چیزی ولی شما فقط کاربرای جدید و نابلد رو الکی میترسونی و نمیذاری از این روش امن و راحت خریدی انجام بدن!
رفتارت بشدت عجیب و گمراه کنندس! معذرت میخوام که رک میگم. فقط داری بقیه رو با این شدت واکنش هات به اکانتای ظرفیتی گمراه میکنی! عزیز اهلش نیستی پس چیزی هم دربارش غلو و زیاده روی شده، نگو خب.
حالا من نفهمیدم این rant بود دعوا بود قرار بود مارو کتک بزنید یا هر چی که نفهمیدم چرا این وسط سر من خالی شد!
من خیلی قشنگ و محترمانه در چهارچوب فروم فقط نظرم رو گفتم و گفتم هم حرفای دکتر رو قبول دارم ولی یه سری چیزها ادم میبینه که هیچی ولش کن !

اتفاقا خرید داشتم ولی هیچ وقت سمت فروش انچنانی نرفتم، یه بار که فروختم به خود همون‌شاپ فروختم! از نخل و بخل اینا هم داشتم که جریاناتش همین جا هست
یه بار خواستم بخرم به طرف گفتم اینا اوکیه و خفت نمی شیم خیلی ساده برگشت ادرس سایت سونی رو داد گفت میخوای بی مشکل بخری برو اینجا، خیلی هم پر‌رو و بی ادب بود!
سایت و کانال خوب داریم خودم هم خرید داشتم ولی برای فروش و اینا نه زیاد کار‌نکردم خصوصا به ملت

حالا چرا منو این وسط کتک کاری کردید من نمیدانم! فقط نظرم رو گفتم! اگر سمپاشی کردم به نظر شما، عذر میخوام

• Smile
Reactions: EL-BARTO
حالا دکتر یه رحمی بکن کمتر پسی‌ بزن بر گردن ما :D
من تنها زمان هایی که اکانت مکانت خرید و فروش کردم کلی سال پیش بود ( در حد medal of honor warfighter ) که میشه زمان نسل هفت !!! همون موقع هم یه ذره ترس و واهمه بود چون اکانت بر عکس فیزیکی راه در روی پیچوندنش بیشتر بود

حرفات رو قبول دارم ولی دلم خون و از اونور چرکین
گرونی هم که بیداد میکنه

یعنی ادم میگه بره همون‌قسطی خودش رو وارد مصیبت نخل کنه :| ولی فعلا یه پلاس شریکی با دوستم دارم همون کفایت میکنه :D

مصيبت نخل اونم قسطى (!) الان به نظرت خيلى حركت خوبيه؟ :|

دوستان ار راهنمایی کنید ممنون میشم

اینکه فروشندگان میگن از اکانت ظرفیت دوم هنگام تسویه اکانت که دی اکتیو کردن از کنسول و ساین اوت کردنش فیلم و عکس بگیریم چه جوریه ؟؟ اولین بارم هست ؟ حین فیلمبرداری خودمم بگم مثلا اکانت فلان برا فروشگاه فلان همین لحظه در تاریخ مثلا ساین اوت کردن از اکانت ؟؟؟

در کل من نفهمیدم اگر قرار هست اونا مطمعن بشن که یک طرف ساین اوت کرده و اکانت رو دی اکتیو کرده از کنسولش خب طرف بعد از ارسال مدرک میتونه باز دوباره enable کنه و sign in کنه دیگه

دوستان ار راهنمایی کنید ممنون میشم

اینکه فروشندگان میگن از اکانت ظرفیت دوم هنگام تسویه اکانت که دی اکتیو کردن از کنسول و ساین اوت کردنش فیلم و عکس بگیریم چه جوریه ؟؟ اولین بارم هست ؟ حین فیلمبرداری خودمم بگم مثلا اکانت فلان برا فروشگاه فلان همین لحظه در تاریخ مثلا ساین اوت کردن از اکانت ؟؟؟

در کل من نفهمیدم اگر قرار هست اونا مطمعن بشن که یک طرف ساین اوت کرده و اکانت رو دی اکتیو کرده از کنسولش خب طرف بعد از ارسال مدرک میتونه باز دوباره enable کنه و sign in کنه دیگه

شاپ معتبر روی اکانت تایید ۲ مرحله میذاره. شما وقتی اکانت رو دیزیبل و ساین اوت و دیلیت میزنی دیگه راحت نمیتونی بعد که مثلا تحویل دادی، دوباره اطلاعاتو بزنی و وارد شی! کد و رمز میخواد که خیلی مواقع شاپ حتی رمز رو هم تغییر میده. کد که دیگه بماند یبار مصرفه.
چیز خاصیم نیست. دوربین رو بگیر سمت تیوی. از دیزیبل کردن و بعد دیلیت یا ساین اوت فیلم بگیر. محض اطمینان که شاپ گیر اضافی نده اخر ویدیو روی آیکون بازی برو و نشون بده که قفل شده. چیزیم نمیخواد بگی فقط از پروسه فیلم بگیر.

کسی می دونه ظرفیت 2 یه بازی رو داشته باشیم و روی اکانت خودمون بازی کنیم بعد دی ال سی یا محتوای add-ons اون گیم رو روی اکانت خودمون بخریم میاره برامون؟
ریجن اکانت ظرفیتی با ریجن اکانت خودمون باید یکی باشه حتما یا نیاز نیست؟ اگه اره از لحاظ عددی ریجنا یکی باشه کفایت می کنه یا نه حتما باید کشورشون یکی باشه؟

کسی می دونه ظرفیت 2 یه بازی رو داشته باشیم و روی اکانت خودمون بازی کنیم بعد دی ال سی یا محتوای add-ons اون گیم رو روی اکانت خودمون بخریم میاره برامون؟
ریجن اکانت ظرفیتی با ریجن اکانت خودمون باید یکی باشه حتما یا نیاز نیست؟ اگه اره از لحاظ عددی ریجنا یکی باشه کفایت می کنه یا نه حتما باید کشورشون یکی باشه؟
ریجن اکانت با ریجن خودت یکی باشه (عددی حتی) شدنیه. خودم زیاد ظرفیتی ریجن ۱ گرفتم که بتونم پرداخت درون برنامه ای یا dlc رو از روی اکانت خودم انجام بدم.

• Love
Reactions: jdepp
ریجن اکانت با ریجن خودت یکی باشه (عددی حتی) شدنیه. خودم زیاد ظرفیتی ریجن ۱ گرفتم که بتونم پرداخت درون برنامه ای یا dlc رو از روی اکانت خودم انجام بدم.
یه سوال برا ظرفیت 3 دیگه نمیاره نه؟ یعنی با اکانت خودمون محتوای اضافه رو بخریم بعد داخل ظرفیت 3 بازیشون کنیم؟
در صورت برابری ریجن ها.

یه سوال برا ظرفیت 3 دیگه نمیاره نه؟ یعنی با اکانت خودمون محتوای اضافه رو بخریم بعد داخل ظرفیت 3 بازیشون کنیم؟
در صورت برابری ریجن ها.
فک کنم اگه اکانت خودت رو به عنوان ظرفیت ۲ انیبل کرده باشی و بازی قابلیت Share شدن dlc داشته باشه و هم ریجن باشه، میای از اکانت خودت اون dlc رو میزنی دانلود و توی ظرفیت ۳ بازیش میکنی

• Like
Reactions: jdepp
مصيبت نخل اونم قسطى (!) الان به نظرت خيلى حركت خوبيه؟ :|
چه بگویم دکتر :|
یه سری بازی های جدید که اومدن واقعا ادم رو وسوسه میکنن ولی واقعا ۲۱ تومن بدی اولتیمیت خیلی ظلمه تازه اخرش هم بگه برو سه هفته دیگه بیا
گفتم شاید شاید گلد بگیرم که یه بار تخفیف گذاشت حدود نه و خورده ای اونم قسطی شاید خوب باشه که عطایش رو‌ به لقایش بخشیدم‌خصوصا با این وضع نت

یکی از اشنایان رو خودم براش فایو گرفتم، برای بازی هم گفت چه کنم میگن ده تا ظرفیت یکی میریزیم برات پنج تومن ( از کجا پرسیده بود نمیدونم ) گفتم چرا اینجوری میکنی بیا برو گلد بگیر تو هم اکانت برات مهم نیست، خرید بنده خدا هم حال کرده بود حتی تعویض کرده به کاستوم پنج بازی که یکی اومد بتونن بشینن کامبت و فیفا بزنن
اقا سه چهار ماه اخر اکانتش خورد به جنگ، اینم زنگ زد برا کنسل کردن که پول رو بدن حدود یه ماه پیش زنگ زدن بش که اقا کنسل نکن حیفه اصلا چه کاریه و اینا، راضیش کرده بودن از همون‌ادامه اکانتش بره جلو !!! یعنی اگر میخواستیدنخل رو خفت کنید هم میتونستید، سعی کرده بودن پول پس ندن حتی برای سه ماه گلد !!!

حالا اخرین بار گفت چه کنم، گفتم هنوز گلد قسطیش خوبه همونو بگیر ولی من خودم دیگه نمیگیرم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or