ds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزه

منم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.
من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه
اتفاقا بیشترین دما برای زمانی هست که روش رایت می کنید
کلا یک باکس اس اس دی که خودش هیت سینک المینیومی هم داره با یک مدلی که حرارتش سقف هم نیست جوابه
پورت پشتی 5 جفتش 10 گیگابیت هست یعنی 1 گیگ بر ثانیه
اما خوب سرعت خطی یک بخش کوچک ماجرا هست پارامترهای دیگه ای هم دخیله
اگر می خواید حرفه ای اس اس دی بخرید برندش بیخیال ببینید ناند با کنترلرش چی هست
اساسا کنترلر 3 4 تا شرکت حسابی داریم ناند هم 3 4 تا عالی داریم
ضمنا ناند داخلی 5 هم برای شرکت توشیبا هست که با برند kioxia شناخته می شه اگر اشتباه نکنم 112 لایه tlc هست
به فرض توی ایران همه عشق سامسونگ هستن چون خیلیم دلال ها روش تبلیغ کردن نه اینکه اس اس دی خوبی نباشه اما به شخصه ناند kioxia که هیچ کسی بهش توی ایران بها نمی ده به ناند سامسونگ ترجیح می دم به مراتب سگ جون تره طبیعی هم هست توشیبا مخترع اس اس دی های امروزیه یک شرکت فوق خفن ژاپنیم هست
نمایندگی متین گفت سوختگی این مدل زیاده خیلی مورد سوختگی این مد داشتیم
مواظبش باش همشونم با یک ssd آشغال verbatim poket ssd عوض میکنه
برای بازی نسوخت روی ps5 خیلی خوب بود وصلش کردم به NVR dahua کندمش بعد زدم به پورت جلو سیستم دیگه بالا نیامد
همین که عوضش کرده جاش پول اضافه هم نگرفته خیلیه اکثرشون می گن جنس نیست واقعا هم الان نیست می فرستنت برای 6 ماه اینده
یا به فرض مشابه ش حتی با قیمت کمتر می گن هست اما می گن باید فلان رقم پرداخت کنی نکنی هم می گن پس صبر کن تا بار جدید برسه
گارانتی ایران اگر خوب باشه شما روی 70 تا 80 درصد پولت حساب باز کن اکثرا عینش نمی دن برای همینم یا بهتره مدل بالاترش بخرید یک پولی بهشون بدید یا بگید 70 80 درصد مبلغ کف بازارش قیمت روزش حساب کنن بهتون همون لحظه بدن بازم 70 یا 80 درصد پولش بدن اونم خیلی سریع گزینه ی بدی نیست