اموزش هک برای کنسول PS5

ds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزه😁 منم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.

من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه
نمایندگی متین گفت سوختگی این مدل زیاده خیلی مورد سوختگی این مد داشتیم
مواظبش باش همشونم با یک ssd آشغال verbatim poket ssd عوض میکنه
برای بازی نسوخت روی ps5 خیلی خوب بود وصلش کردم به NVR dahua کندمش بعد زدم به پورت جلو سیستم دیگه بالا نیامد

• Like
Reactions: RoadRash
ds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزه😁 منم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.

من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه
اتفاقا بیشترین دما برای زمانی هست که روش رایت می کنید
کلا یک باکس اس اس دی که خودش هیت سینک المینیومی هم داره با یک مدلی که حرارتش سقف هم نیست جوابه
پورت پشتی 5 جفتش 10 گیگابیت هست یعنی 1 گیگ بر ثانیه
اما خوب سرعت خطی یک بخش کوچک ماجرا هست پارامترهای دیگه ای هم دخیله
اگر می خواید حرفه ای اس اس دی بخرید برندش بیخیال ببینید ناند با کنترلرش چی هست
اساسا کنترلر 3 4 تا شرکت حسابی داریم ناند هم 3 4 تا عالی داریم
ضمنا ناند داخلی 5 هم برای شرکت توشیبا هست که با برند kioxia شناخته می شه اگر اشتباه نکنم 112 لایه tlc هست
به فرض توی ایران همه عشق سامسونگ هستن چون خیلیم دلال ها روش تبلیغ کردن نه اینکه اس اس دی خوبی نباشه اما به شخصه ناند kioxia که هیچ کسی بهش توی ایران بها نمی ده به ناند سامسونگ ترجیح می دم به مراتب سگ جون تره طبیعی هم هست توشیبا مخترع اس اس دی های امروزیه یک شرکت فوق خفن ژاپنیم هست

نمایندگی متین گفت سوختگی این مدل زیاده خیلی مورد سوختگی این مد داشتیم
مواظبش باش همشونم با یک ssd آشغال verbatim poket ssd عوض میکنه
برای بازی نسوخت روی ps5 خیلی خوب بود وصلش کردم به NVR dahua کندمش بعد زدم به پورت جلو سیستم دیگه بالا نیامد
همین که عوضش کرده جاش پول اضافه هم نگرفته خیلیه اکثرشون می گن جنس نیست واقعا هم الان نیست می فرستنت برای 6 ماه اینده
یا به فرض مشابه ش حتی با قیمت کمتر می گن هست اما می گن باید فلان رقم پرداخت کنی نکنی هم می گن پس صبر کن تا بار جدید برسه
گارانتی ایران اگر خوب باشه شما روی 70 تا 80 درصد پولت حساب باز کن اکثرا عینش نمی دن برای همینم یا بهتره مدل بالاترش بخرید یک پولی بهشون بدید یا بگید 70 80 درصد مبلغ کف بازارش قیمت روزش حساب کنن بهتون همون لحظه بدن بازم 70 یا 80 درصد پولش بدن اونم خیلی سریع گزینه ی بدی نیست

آخرین ویرایش:
اتفاقا بیشترین دما برای زمانی هست که روش رایت می کنید
کلا یک باکس اس اس دی که خودش هیت سینک المینیومی هم داره با یک مدلی که حرارتش سقف هم نیست جوابه
پورت پشتی 5 جفتش 10 گیگابیت هست یعنی 1 گیگ بر ثانیه
اما خوب سرعت خطی یک بخش کوچک ماجرا هست پارامترهای دیگه ای هم دخیله
اگر می خواید حرفه ای اس اس دی بخرید برندش بیخیال ببینید ناند با کنترلرش چی هست
اساسا کنترلر 3 4 تا شرکت حسابی داریم ناند هم 3 4 تا عالی داریم
ضمنا ناند داخلی 5 هم برای شرکت توشیبا هست که با برند kioxia شناخته می شه اگر اشتباه نکنم 112 لایه tlc هست
به فرض توی ایران همه عشق سامسونگ هستن چون خیلیم دلال ها روش تبلیغ کردن نه اینکه اس اس دی خوبی نباشه اما به شخصه ناند kioxia که هیچ کسی بهش توی ایران بها نمی ده به ناند سامسونگ ترجیح می دم به مراتب سگ جون تره طبیعی هم هست توشیبا مخترع اس اس دی های امروزیه یک شرکت فوق خفن ژاپنیم هست

همین که عوضش کرده جاش پول اضافه هم نگرفته خیلیه اکثرشون می گن جنس نیست واقعا هم الان نیست می فرستنت برای 6 ماه اینده
یا به فرض مشابه ش حتی با قیمت کمتر می گن هست اما می گن باید فلان رقم پرداخت کنی نکنی هم می گن پس صبر کن تا بار جدید برسه
گارانتی ایران اگر خوب باشه شما روی 70 تا 80 درصد پولت حساب باز کن اکثرا عینش نمی دن برای همینم یا بهتره مدل بالاترش بخرید یک پولی بهشون بدید یا بگید 70 80 درصد مبلغ کف بازارش قیمت روزش حساب کنن بهتون همون لحظه بدن بازم 70 یا 80 درصد پولش بدن اونم خیلی سریع گزینه ی بدی نیست
الان این اس اس دی اکسترنال برای پلی 5 . به عنوان دخیره سازی مثل هارد پی سی هستش یا به عنوان رم داخلی پی سی برای سرعت ! مثال زدما .

لطفا یکی از دوستان یه هارد خوب معرفی کنه که بتونم باهاش بازی های ps5 رو روی کنسول اجرا کنم.
یه هارد دارم می خوام fc26 رو اجرا کنم همون اول کار کنسول خاموش میشه

اگر با گوشی هات اسپات میکنی دقیقا همون ای پی گوشیت که داخل سیستم نشون میده همونه
وگر نه ای پی مودمت رو نگاه کن اونه
ای پی دستگاه هم دقیقا جایی که ورژن دستگاتو نگاه میکنی همونجاست
سلام ممنون بابت ریپلای
مشکل IP ندارم مشکل اینه برنامه port هم می خواد ولی من نتونستم پیداش کنم.با چند تا برنامه اسکن شبکه هم تست کردم پورت شبکه PS5 رو نشون نمی ده

net.jpg

اون بالا سمت راست​

باکس تبدیل SATA به USB 3.1 ای دیتا مدل EX500​

+
Samsung Evo 870 SSD SATA

تمام بازی ها به راحتی اجرا میشه

میتونید هارد رو استوک بخرید با هلث بالای 95

https://www.digikala.com/product/dkp-419669/باکس-تبدیل-sata-به-usb-31-ای-دیتا-مدل-ex500/?variant_id=77397880
Samsung Evo 870 SSD SATA حجمش مهمه ؟ این 2 تا که کفتی حداقل باید چقد هزینه کرد ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
درود

عزیزان کسی هست یا جایی سراغ دارید - خوب توضیح داده باشه در مورد ورژن های مختلف کپی خور ؟ اینکه میگن تا 12.70 اومده با یوتیوب - بازم باید 50 دقیقه صبر کنیم برای هر بار کپی خور کردن ؟معایبی هم داره بنظرتون برا کنسول ؟ بازیها چطوریه - چون دیدم بعضی بازیها روی اکسترنال فقط اجرا میشه - جایی هست توضیح داده باشه در این مورد ؟

درود

عزیزان کسی هست یا جایی سراغ دارید - خوب توضیح داده باشه در مورد ورژن های مختلف کپی خور ؟ اینکه میگن تا 12.70 اومده با یوتیوب - بازم باید 50 دقیقه صبر کنیم برای هر بار کپی خور کردن ؟معایبی هم داره بنظرتون برا کنسول ؟ بازیها چطوریه - چون دیدم بعضی بازیها روی اکسترنال فقط اجرا میشه - جایی هست توضیح داده باشه در این مورد ؟
از نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شد
خلاصه کپی خور بالای 12.00 باید برای هردفعه بعد از خاموش کردن کنسول 50 دقیقه صبر کرد
زیر 12.00 یا با دیسک یا با یوتیوب بعد از هرخاموشی کنسول حدودا 20 ثانیه هک کنسول طول میشه
معایبش فقط بعضی اوقات موقع اجرای هک کنسول خاموش میشه میگن به حافظه و رم مشکل میخورن
ولی تاحالا ندیدم از زمان ps4 کسی گفته باشه کنسولم به مشکل خورده

از نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شد
خلاصه کپی خور بالای 12.00 باید برای هردفعه بعد از خاموش کردن کنسول 50 دقیقه صبر کرد
زیر 12.00 یا با دیسک یا با یوتیوب بعد از هرخاموشی کنسول حدودا 20 ثانیه هک کنسول طول میشه
معایبش فقط بعضی اوقات موقع اجرای هک کنسول خاموش میشه میگن به حافظه و رم مشکل میخورن
من ۴ سال PS4 هک میکردم روزی ۶ بار خاموش میشد هیچیش نشد
آخرشم فروخمش:D

دستگاه های دیجیتال برای هر بار هک 50 دقیقه باید صبر کنن ولی کنسول های دیسک خور همون 20 ثانیه لازمه

سلام ممنون بابت ریپلای
مشکل IP ندارم مشکل اینه برنامه port هم می خواد ولی من نتونستم پیداش کنم.با چند تا برنامه اسکن شبکه هم تست کردم پورت شبکه PS5 رو نشون نمی ده

View attachment 409420

اون بالا سمت راست​
درود بر شما
عزیز پورت لازم نیست ... اصن لازم نیست با نت کت پی لود بفرستی
فایل ریستور بک آپ با توجه به اپدیت کنسولت رو مدل اتولودر بگیر بریز رو فلش خودش همه پی لودها رو میفرسته در اخر هم پیلود منیجر رو برات نصب میکنه .. فقط پی لودهای مد نظر رو باید توی روت فلش بریزی موقع اجرای پیلود منیجر همه رو به هارد داخل کنسول منتقل میکنی و بعد از اون لانچ و اکتیو تمام ... اتولود رو هم enable میکنی که هربار کنسولت رو دوباره هک کردی خودش اتومات لود و فعال میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or