ds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزهخودم sp ds72 داشتم خوب بازی را اجرا میکرد خیلی کم توی بازی های سنگین لگ لودینگ داشت سوخت رفت گارانتی بجاش verbatim poket ssd دادن جفتشون سرعت اسمیشون 1000 هست ولی این کلا توی بازی لگه
خودم دارم یک ssd m2 gen4 میگیرم با این کیس توی توضیحات نوشته تا سرعت 10گیگ
EC700G M.2 PCIe/SATA SSD
نمایندگی متین گفت سوختگی این مدل زیاده خیلی مورد سوختگی این مد داشتیمds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزهمنم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.
من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه
اتفاقا بیشترین دما برای زمانی هست که روش رایت می کنیدds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزهمنم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.
من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه
همین که عوضش کرده جاش پول اضافه هم نگرفته خیلیه اکثرشون می گن جنس نیست واقعا هم الان نیست می فرستنت برای 6 ماه ایندهنمایندگی متین گفت سوختگی این مدل زیاده خیلی مورد سوختگی این مد داشتیم
مواظبش باش همشونم با یک ssd آشغال verbatim poket ssd عوض میکنه
برای بازی نسوخت روی ps5 خیلی خوب بود وصلش کردم به NVR dahua کندمش بعد زدم به پورت جلو سیستم دیگه بالا نیامد
الان این اس اس دی اکسترنال برای پلی 5 . به عنوان دخیره سازی مثل هارد پی سی هستش یا به عنوان رم داخلی پی سی برای سرعت ! مثال زدما .اتفاقا بیشترین دما برای زمانی هست که روش رایت می کنید
کلا یک باکس اس اس دی که خودش هیت سینک المینیومی هم داره با یک مدلی که حرارتش سقف هم نیست جوابه
پورت پشتی 5 جفتش 10 گیگابیت هست یعنی 1 گیگ بر ثانیه
اما خوب سرعت خطی یک بخش کوچک ماجرا هست پارامترهای دیگه ای هم دخیله
اگر می خواید حرفه ای اس اس دی بخرید برندش بیخیال ببینید ناند با کنترلرش چی هست
اساسا کنترلر 3 4 تا شرکت حسابی داریم ناند هم 3 4 تا عالی داریم
ضمنا ناند داخلی 5 هم برای شرکت توشیبا هست که با برند kioxia شناخته می شه اگر اشتباه نکنم 112 لایه tlc هست
به فرض توی ایران همه عشق سامسونگ هستن چون خیلیم دلال ها روش تبلیغ کردن نه اینکه اس اس دی خوبی نباشه اما به شخصه ناند kioxia که هیچ کسی بهش توی ایران بها نمی ده به ناند سامسونگ ترجیح می دم به مراتب سگ جون تره طبیعی هم هست توشیبا مخترع اس اس دی های امروزیه یک شرکت فوق خفن ژاپنیم هست
همین که عوضش کرده جاش پول اضافه هم نگرفته خیلیه اکثرشون می گن جنس نیست واقعا هم الان نیست می فرستنت برای 6 ماه اینده
یا به فرض مشابه ش حتی با قیمت کمتر می گن هست اما می گن باید فلان رقم پرداخت کنی نکنی هم می گن پس صبر کن تا بار جدید برسه
گارانتی ایران اگر خوب باشه شما روی 70 تا 80 درصد پولت حساب باز کن اکثرا عینش نمی دن برای همینم یا بهتره مدل بالاترش بخرید یک پولی بهشون بدید یا بگید 70 80 درصد مبلغ کف بازارش قیمت روزش حساب کنن بهتون همون لحظه بدن بازم 70 یا 80 درصد پولش بدن اونم خیلی سریع گزینه ی بدی نیست
سلام ممنون بابت ریپلایاگر با گوشی هات اسپات میکنی دقیقا همون ای پی گوشیت که داخل سیستم نشون میده همونه
وگر نه ای پی مودمت رو نگاه کن اونه
ای پی دستگاه هم دقیقا جایی که ورژن دستگاتو نگاه میکنی همونجاست
Samsung Evo 870 SSD SATA حجمش مهمه ؟ این 2 تا که کفتی حداقل باید چقد هزینه کرد ؟باکس تبدیل SATA به USB 3.1 ای دیتا مدل EX500
+
Samsung Evo 870 SSD SATA
تمام بازی ها به راحتی اجرا میشه
میتونید هارد رو استوک بخرید با هلث بالای 95
https://www.digikala.com/product/dkp-419669/باکس-تبدیل-sata-به-usb-31-ای-دیتا-مدل-ex500/?variant_id=77397880
فکرک نم حداقل 10 میل رو بخواد تازه 500 گیگشSamsung Evo 870 SSD SATA حجمش مهمه ؟ این 2 تا که کفتی حداقل باید چقد هزینه کرد ؟
کسی خواست 500 و 1 ترا موجود دارم پیام خصوصی بدهباکس تبدیل SATA به USB 3.1 ای دیتا مدل EX500
+
Samsung Evo 870 SSD SATA
تمام بازی ها به راحتی اجرا میشه
میتونید هارد رو استوک بخرید با هلث بالای 95
https://www.digikala.com/product/dkp-419669/باکس-تبدیل-sata-به-usb-31-ای-دیتا-مدل-ex500/?variant_id=77397880
بنظرم ارزششو نداره . برای ما فقرا . صبر کنیم هک کاملتر بشه.فکرک نم حداقل 10 میل رو بخواد تازه 500 گیگش
از نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شددرود
عزیزان کسی هست یا جایی سراغ دارید - خوب توضیح داده باشه در مورد ورژن های مختلف کپی خور ؟ اینکه میگن تا 12.70 اومده با یوتیوب - بازم باید 50 دقیقه صبر کنیم برای هر بار کپی خور کردن ؟معایبی هم داره بنظرتون برا کنسول ؟ بازیها چطوریه - چون دیدم بعضی بازیها روی اکسترنال فقط اجرا میشه - جایی هست توضیح داده باشه در این مورد ؟
من ۴ سال PS4 هک میکردم روزی ۶ بار خاموش میشد هیچیش نشداز نظر اجرا بازی کدام روی حافظه داخلی کدام خارجی ، اکثرا روی هردو میشن ولی بعضی ها روی داخلی اجرا نمیشن فقط فقط با تست کردن میشه متوجه شد
خلاصه کپی خور بالای 12.00 باید برای هردفعه بعد از خاموش کردن کنسول 50 دقیقه صبر کرد
زیر 12.00 یا با دیسک یا با یوتیوب بعد از هرخاموشی کنسول حدودا 20 ثانیه هک کنسول طول میشه
معایبش فقط بعضی اوقات موقع اجرای هک کنسول خاموش میشه میگن به حافظه و رم مشکل میخورن
ولی تاحالا ندیدم از زمان ps4 کسی گفته باشه کنسولم به مشکل خورده