بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
آقا یه سایت یا کانالی میشناسید که سیستم تحویل بازی مثل نخل داشته باشه؟ منظور اینه مبلغی پرداخت بشه دیگه بازی هایی که میخوای رو بگیری و بعد تحویل بدی و بعدی رو بگیری
اینا که سه ماه اشتراک رو خوردن بهشون میگی هم میگن اگه قراره اضافه شه تو پروفایلتون مشخص میشه :|
یه ساعت علاف میشیم برای گرفتن اکانت، تقریبا دو هفته پیش درخواست 007 دادم بعد دو هفته گفتن مشکلی پیش اومده نمیتونیم تحویل بدیم فعلا برو تا 7 تیر (ولی فعلا زمان اکانت فریز میشه تا اون موقع) قبل اینم اکانت رو باید حذف میکردیم که تعویض کنن عملا من بازی در اختیار ندارم دیگه حداقل مشغول شم :D
کلا خواستم بگم اگه سیستم خریدی مثل اینا باشه و میشناسید بگید تا از اون خرید کنیم، من نمیتونم هی اکانت بخرم هی دنبال مشتریش باشم چون حالشو ندارم واقعا (طرف کلاهبردار باشه، اذیت بکنه، هی بره بیاد پیام بده و...) اگه پیدا نشد که دیگه هیچی کنسول رو میذارم تو جعبه ش زیر تختم :دی (وضعیت پلاس هم جالب نیست آخه)
اون نخل هم بخاطر بازی های جدید بود که میتونستم بگیرم با مبلغ ثابت، واقعا حیف شد گند زدن به خودشون

آقا یه سایت یا کانالی میشناسید که سیستم تحویل بازی مثل نخل داشته باشه؟ منظور اینه مبلغی پرداخت بشه دیگه بازی هایی که میخوای رو بگیری و بعد تحویل بدی و بعدی رو بگیری
اینا که سه ماه اشتراک رو خوردن بهشون میگی هم میگن اگه قراره اضافه شه تو پروفایلتون مشخص میشه :|
یه ساعت علاف میشیم برای گرفتن اکانت، تقریبا دو هفته پیش درخواست 007 دادم بعد دو هفته گفتن مشکلی پیش اومده نمیتونیم تحویل بدیم فعلا برو تا 7 تیر (ولی فعلا زمان اکانت فریز میشه تا اون موقع) قبل اینم اکانت رو باید حذف میکردیم که تعویض کنن عملا من بازی در اختیار ندارم دیگه حداقل مشغول شم :D
کلا خواستم بگم اگه سیستم خریدی مثل اینا باشه و میشناسید بگید تا از اون خرید کنیم، من نمیتونم هی اکانت بخرم هی دنبال مشتریش باشم چون حالشو ندارم واقعا (طرف کلاهبردار باشه، اذیت بکنه، هی بره بیاد پیام بده و...) اگه پیدا نشد که دیگه هیچی کنسول رو میذارم تو جعبه ش زیر تختم :دی (وضعیت پلاس هم جالب نیست آخه)
اون نخل هم بخاطر بازی های جدید بود که میتونستم بگیرم با مبلغ ثابت، واقعا حیف شد گند زدن به خودشون

یعنی میخواید بگید تو نخل پلاس درخواست بازی دادید، بعد دو هفته بازی که ندادن هیچی تازه فرستادنتون تا حدود سه هفته دیگه ؟!؟! دلیل خاصی داره یا پیچوندن؟

اینجوری که بوش میاد اینام شروع کردن زاییدن زیرش

چندتا جا من دیدم این سیستم رو داره ولی حدس میزنم همه شون یا قبلا زاییدن زیرش یا اخرش با کلاهبرداری در میرن چون این که نخل بود و این همه اولدورم بوادورم داره اینجوری میکنه وای به حال بقیه

والا بخدا خرید و فروش اکانت ظرفیتی هیچ دردسر و دشواری نداره! کلاه بردارم تا خودت سوتی ندی سرت کلاه نمیذاره!
این همه آدمیم nساله ظرفیتی خرید و فروش میکنیم نمیدونم چرا برای خودتون غول مرحله آخر ازش ساختین؟! حاضرین برین ۱۰ ۲۰ میلیون پول بدین شاپای دیگه که معلوم نیست پولتونو بالا بکشن یا نه که سراغ نخل نرین ولی اکانت ظرفیتی از شاپ معتبر خرید و فروش نکنین؟! شاپ مشابه نخل که بدتره خطر کلاه برداریش! چقدر عجیبین. :D

• Like
Reactions: ultimate team 2
والا بخدا خرید و فروش اکانت ظرفیتی هیچ دردسر و دشواری نداره! کلاه بردارم تا خودت سوتی ندی سرت کلاه نمیذاره!
این همه آدمیم nساله ظرفیتی خرید و فروش میکنیم نمیدونم چرا برای خودتون غول مرحله آخر ازش ساختین؟! حاضرین برین ۱۰ ۲۰ میلیون پول بدین شاپای دیگه که معلوم نیست پولتونو بالا بکشن یا نه که سراغ نخل نرین ولی اکانت ظرفیتی از شاپ معتبر خرید و فروش نکنین؟! شاپ مشابه نخل که بدتره خطر کلاه برداریش! چقدر عجیبین. :D
یه سری اکانت ها و اینا اصلا ارزش خرید و فروش نداره
فرض کن من بخوام GoW بازی کنم یا استلار بلید، از اونجایی که اینا قدیمی شدن باید بدونماگر گیر بیارم رو دست خودم میمونه، سر همین جور چیزا ادم یه ذره دو دل میشه، بازی جدید هم بیاد باید بدو بدو تموم کمی بفروشی از قیمت نیفته

کلا همه مون یه مدلی فیلم شدیم

فرض کن من بخوام GoW بازی کنم یا استلار بلید، از اونجایی که اینا قدیمی شدن باید بدونماگر گیر بیارم رو دست خودم میمونه، سر همین جور چیزا ادم یه ذره دو دل میشه، بازی جدید هم بیاد باید بدو بدو تموم کمی بفروشی از قیمت نیفته

اینایی که میگی کلیت نداره. من بازیای داستان محور جدید و قدیمی، ریمیک و اینارو که بین ۶ ماه تا یسال پیش خریده بودم بعد وصلی نت راحت فروختم. حتی یکیشو توی قطعی نت فروختم (با کانفیگ وصل شدم تل و با شکن از طریق کنسول دیزیبل اینا کردم). دیگه از این شرایط بدتر؟ اونم بازی که طرفدار زیادی نداشت.
شما وقت بذاری برای خرید و فروش و از شاپ معتبر بگیری اکانت، این دردسرهارو نداره. من Khazan که اونقدر اصلا شناخته شده نیست هم حتی ۲بار اکانتشو خریدم و راحت فروختم یبارش نسخه دیلاکسش بود. همین یماه اخیر یبارم اکانت ظرفیتی Xbox بازی قدیمی باز فروختم.
۲تا از اکانتام به قدری قدیمی بود و خوب فروش رفت (یکیش اکانت رزیدنت ایول ۵ بود!) که ناخواسته حتی سود کردم سرشون!
بازیای جدیدم بجز چندتا انگشت شمار بقیشو ظرفیتی اکانت خریدم (از نخل نبود). (بوردرلندز ۴، استاکر ۲، Dispatch و فاینال ریبرث و ...) بدو بدو بازی نکردم و همچنان با کمترین ضرر مشتری بعد چندماه براشون پیدا کردم صرفا با پست هرچند ساعت اکانتام داخل گروه ها.
خیلیا اصلا خرید و فروش نکردن و فقط یچیزی شنیدن و طبق همون هی بد میگن از خرید و فروش اکانت ظرفیتی که هیچکدومش درست نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Blood Brothers
من قبلا هم گفتم الان بازم میگم خودتون برید داخل استور اون گیم هایی رونمایی شدن ببینید این گیم هایی تاریخ خوردن تا مراسم vga هست اگر اشتباه نکنم میشه ماه ۹ یا ماه ۱۰ شمسی تا اون موقع احتمالا بازی ای رونمایی نشه و تا اون زمان تایم رلیز نخوره .تا ماه ۹ یعنی آذر شما اگر استور رو ببینید در بدترین حالت ۵ ۶ عنوان هست میخواین بازی کنید و در سال کلا ۱۰ عنوان که این عناوین رو راحت میتونید ظرفیتی بخرید و بفروشید کار خاصی هم بخدا نداره نه معادله ریاضیه نه انتگرال .یک بازی ای میخرید توی بای اند سل مشخصاتشو میذارید چند بار در روز اونو سند میکنید داخل گروه مشتری پیدا میشه زارت میفروشید . اصلا ارزش نداره بخواین این همه برای یک سرویسی مثل نخل هزینه کنید نسل هفت که نیست هر ماه میرفتی مغازه حداقل ۴ ۵ گیم خوب میومد الان در بدترین حالت سالانه ۱۰ عنوان باب سلیقه ادم میاد .که اگر سرویس هایی مثل پلاس و گیم پس هم داشته باشید یک سریشون داخل اون سرویس ها هم میاد پس پول الکی بابت امثال نخل و بقول پوریا به این ارازل ندید 🤣

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
اینایی که میگی کلیت نداره. من بازیای داستان محور جدید و قدیمی، ریمیک و اینارو که بین ۶ ماه تا یسال پیش خریده بودم بعد وصلی نت راحت فروختم. حتی یکیشو توی قطعی نت فروختم (با کانفیگ وصل شدم تل و با شکن از طریق کنسول دیزیبل اینا کردم). دیگه از این شرایط بدتر؟ اونم بازی که طرفدار زیادی نداشت.
شما وقت بذاری برای خرید و فروش و از شاپ معتبر بگیری اکانت، این دردسرهارو نداره. من Khazan که اونقدر اصلا شناخته شده نیست هم حتی ۲بار اکانتشو خریدم و راحت فروختم یبارش نسخه دیلاکسش بود. همین یماه اخیر یبارم اکانت ظرفیتی Xbox بازی قدیمی باز فروختم.
۲تا از اکانتام به قدری قدیمی بود و خوب فروش رفت (یکیش اکانت رزیدنت ایول ۵ بود!) که ناخواسته حتی سود کردم سرشون!
بازیای جدیدم بجز چندتا انگشت شمار بقیشو ظرفیتی اکانت خریدم (از نخل نبود). (بوردرلندز ۴، استاکر ۲، Dispatch و فاینال ریبرث و ...) بدو بدو بازی نکردم و همچنان با کمترین ضرر مشتری بعد چندماه براشون پیدا کردم صرفا با پست هرچند ساعت اکانتام داخل گروه ها.
خیلیا اصلا خرید و فروش نکردن و فقط یچیزی شنیدن و طبق همون هی بد میگن از خرید و فروش اکانت ظرفیتی که هیچکدومش درست نیست.

منم قبول دارم کلیت نداره ولی یه مقدار فاکتور شانس و اقبال رو هم بذارید کنارش، کلا اوضاع سخت و مزخرفی شده

یعنی میخواید بگید تو نخل پلاس درخواست بازی دادید، بعد دو هفته بازی که ندادن هیچی تازه فرستادنتون تا حدود سه هفته دیگه ؟!؟! دلیل خاصی داره یا پیچوندن؟
گفتن مشکلی پیش اومده و فعلا نمیتونیم تحویل بدیم و زمان اکانت هم فریز شد

نه والا شنیدنی نبوده ظاهرا از بدشانسی بنده بوده، در موردش بد هم نگفتم صرفا ظرایط و مشکلی که داشتمو گفتم :-?

نخل با اين يد طولا و سابقه طولانى زيرش زاييد شما دنبال سرويس مشابهيد؟ :D

منم قبول دارم کلیت نداره ولی یه مقدار فاکتور شانس و اقبال رو هم بذارید کنارش، کلا اوضاع سخت و مزخرفی شده

ربطى به شانسم نداره.
از جاى درست بخر
درستم بفروش
هيچى نميشه

بازياى خيلى قديمى رو ميتونى گاها با زير ١ تومن بخرى.
الان استلار بليد ١ تومن اينا خريد فروش ميشه.
هر بازى ميخواى بگو من تا فردا برات فروشندشو بيارم.
نكرديد يه كاريو الكى عيب روش نذاريد شايد يه نفر اومد همينا رو خوند باورش شد.

• Like
Reactions: Esperanto
والا من هر‌اکانتی داشتم نتونستم بفروشم، آلن ویک ۲، هیتمن یا حتی بازی های قدیمی تر. به خود اونی که ازش خریده بودم با کسر ۳۰ درصد قیمت فروختم. کلا خریدن یه سری بازی ها که انلاین ندارن برای ظرفیت ۲ اشتباهه. ظرفیت ۳ یا کرایه بازی هایی که خطی هستند و ظرف ۱۰-۱۲ روز تموم میشن نهایت خیلی به صرفه تر هست.

تا اینجا هم اومدم بگم این PSU Rent خیلی ادم مشتی هست دوتا اکانت گرفتم ازش.

در مورد فروش مجدد تو کانالی مثل Buy & sell خیلی مراقب باشید ، حتما مطمئن بشین اونی که دارین بازیو بهش می‌فروشین با کارت خودش خرید بزنه چون متاسفانه کلاهبرداری زیاده ،طرف میاد یه چیزی که وجود نداره ، رو دیوار ( یا هر پلتفرم دیگه ) میفروشه ( یا بیعانه میگیره ) شماره کارت شمارو میده اون بدبخت از همه جا بی خبر ( تا حدی اوسکول) پولو میزنه به کارت شما ، جناب کلاهبردار اکانت رو از شما میگیره ،چند روز بعد میبینی حساب شما توسط پل.یس فت.ا ( که اتفاقا حواسش به همه چی هست:دی ) بسته میشه
می‌دونم مبالغ سنگین نیست نهایت میشه پول برگردوند ولی به همین اعصاب خوردیش نمی ارزه
جالبه که من سر همین مسائل گیر دادم به cd stop گفتم بابا بذار یارو به حساب تو بزنه بازیو بهش بدم منم یه بازی دیگه بردارم ولی هیچ جوره قبول نکرد متاسفانه( واقعا دلیلشو نفهمیدم چون اون طرفم احراز هویت شد ) ، خلاصه که گیم زدن تو ا.یر.ان مصیبته:|
کلا تو هر خرید و فروش آنلاینی خیلی حواستون جمع باشه این مدل کلاهبرداری فراوونه دستتونم به جایی بند نیست

آخرین ویرایش:
در مورد فروش مجدد تو کانالی مثل Buy & sell خیلی مراقب باشید ، حتما مطمئن بشین اونی که دارین بازیو بهش می‌فروشین با کارت خودش خرید بزنه چون متاسفانه کلاهبرداری زیاده ،طرف میاد یه چیزی که وجود نداره ، رو دیوار ( یا هر پلتفرم دیگه ) میفروشه ( یا بیعانه میگیره ) شماره کارت شمارو میده اون بدبخت از همه جا بی خبر ( تا حدی اوسکول) پولو میزنه به کارت شما ، جناب کلاهبردار اکانت رو از شما میگیره ،چند روز بعد میبینی حساب شما توسط پل.یس فت.ا ( که اتفاقا حواسش به همه چی هست:دی ) بسته میشه
می‌دونم مبالغ سنگین نیست نهایت میشه پول برگردوند ولی به همین اعصاب خوردیش نمی ارزه
جالبه که من سر همین مسائل گیر دادم به cd stop گفتم بابا بذار یارو به حساب تو بزنه بازیو بهش بدم منم یه بازی دیگه بردارم ولی هیچ جوره قبول نکرد متاسفانه( واقعا دلیلشو نفهمیدم چون اون طرفم احراز هویت شد ) ، خلاصه که گیم زدن تو ا.یر.ان مصیبته:|
کلا تو هر خرید و فروش آنلاینی خیلی حواستون جمع باشه این مدل کلاهبرداری فراوونه دستتونم به جایی بند نیست
ممنون از اطلاعت! فقط یه سوال چجوری میتونیم مطمئن بشیم از طرف که با کارت خودش خرید بزنه؟

• Like
Reactions: AxeL90
ممنون از اطلاعت! فقط یه سوال چجوری میتونیم مطمئن بشیم از طرف که با کارت خودش خرید بزنه؟
خواهش میکنم ، ترجیحا از سایت های واسطه استفاده کنید ( مثلاً ایسام یا فروش امن دیوار ) در مورد اکانت به نظرم با فروشگاه صحبت کنید پول به حساب خودشون بره ، اگه قبول کنن بهترین گزینه اس ، اینم نشد تنها گزینه اینه از خریدار تصویر کارت ملی و کارت بانکی که میخواد واریز کنه رو واستون بفرسته( ترجیحا تو یه عکس )
احتمال اینکه مقاومت کنه زیاده(حقم داره البته )ولی میتونید بگید مثلاً قسمت شماره ملی کارت ملی و cvv2 و تاریخ انقضا کارت س.ا.نسور کنه
تو همین حالتم احتمال کلاهبرداری هست ولی خیلی کمتر

همون چت شما با پشتيبانى فروشگاه كه ميگى دارم اين اكانت رو به اين يوزر ميفروشم مدرك معامله هست و انقد جناييش نكنيد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or