rezaaanam
کاربر سایت
مودم H155-381 هوآوی استوک.از هر نظر عالیه و آنلاک کارخونه ای هم هستن.یعنی میتونی با خیال راحت آپدیتشون هم بکنی.من خودم از بهاگیر گرفتم و کارشون درستهسلام و درود دوستان ؛
یکی از دوستانم میخواد برای خودش یک مودم TD-LTE بگیره ، سمت جایی که هست توی تهران همراه اول پوشش آنتن خیلی خوبی داره با گوشی ، میخواد جوری باشه که جوابگوی نیاز هاش باشه که مثلا وصل کردن به 3-4 تا گوشی و Android Box و تلویزیون بهش امکان پذیر باشه ، کیفیت و پایداری اتصال براش خیلی مهمه ، به خاطر اینکه نمیخواد یک سیستم ثابت داشته باشه و ترجیح می ده یک مودم قابل جابجایی داشته باشه که در صورت جابجایی راحت با خودش حمل کنه ؛ ممنون میشم راهنمایی کنید. به صورت خلاصه ؛ 1- یک مودم به صرفه که توی آنتن دهی و پایداری اتصال خیلی خوب داشته باشه 2- درصورت امکان هم بهترین ISP (ایرانسل یا همراه یا رایتل یا سیم های دیگه) هم که بهترین تعرفه و کیفیت رو داشته باشه رو پیشنهاد بدید ممنون![]()
همراه اول دیگه بسته شبانه ندارهبزودی همراه آخر و ایرانسل این بسته رو جمع می کنند
یه کد جدیدی اومده انگارهمراه اول دیگه بسته شبانه نداره
من هرچی گشتم توی اپ و کد های دستوری پیدا نکردم
داره . تو آپ خودشهمراه اول دیگه بسته شبانه نداره
من هرچی گشتم توی اپ و کد های دستوری پیدا نکردم
والا که نیستتو اپ برو تو قسمت بسته ها تو سربرگ ۱ ماهه هست.
View attachment 409417
ممنونم از راهنماییت.مودم H155-381 هوآوی استوک.از هر نظر عالیه و آنلاک کارخونه ای هم هستن.یعنی میتونی با خیال راحت آپدیتشون هم بکنی.من خودم از بهاگیر گرفتم و کارشون درسته
نه برای منم نیست و حذف شده همون سرویس گیمر که دوستمون بالاتر گفت میاره با کد *1000#والا که نیست
چند بار چک کردم ، یعنی برای من حذف شده ؟خیلی عجیبه ،ماه پیش روی خطم فعال بود
استوک بی جعبه ۱۲.۵ و با جعبه ۱۴.۵ممنونم از راهنماییت.
این مودم برای هر نوع اپراتوری جوابگو هست ؟ و اینکه بهترین اپراتور کدوم هست به نظرتون ؟ قیمت حدودی ـش چنده ؟
پیشنهاد خودتون کدوم ISP هست ؟ همین سه تا اصلیا یا مثلا این سیم کارتای شاتل و اینا هست خوبن ؟استوک بی جعبه ۱۲.۵ و با جعبه ۱۴.۵
من خودم ۲ تا از اینا خریدم و خیلی تر و تمیز هستن.آک بخای بخری ۲۲ تا ۳۰ تومنه تو بازار.همه ی اپراتورها هم روش کار میکنه