بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام و درود دوستان ؛
یکی از دوستانم میخواد برای خودش یک مودم TD-LTE بگیره ، سمت جایی که هست توی تهران همراه اول پوشش آنتن خیلی خوبی داره با گوشی ، میخواد جوری باشه که جوابگوی نیاز هاش باشه که مثلا وصل کردن به 3-4 تا گوشی و Android Box و تلویزیون بهش امکان پذیر باشه ، کیفیت و پایداری اتصال براش خیلی مهمه ، به خاطر اینکه نمیخواد یک سیستم ثابت داشته باشه و ترجیح می ده یک مودم قابل جابجایی داشته باشه که در صورت جابجایی راحت با خودش حمل کنه ؛ ممنون میشم راهنمایی کنید. به صورت خلاصه ؛ 1- یک مودم به صرفه که توی آنتن دهی و پایداری اتصال خیلی خوب داشته باشه 2- درصورت امکان هم بهترین ISP (ایرانسل یا همراه یا رایتل یا سیم های دیگه) هم که بهترین تعرفه و کیفیت رو داشته باشه رو پیشنهاد بدید ممنون >:D<>:D<>:D<
مودم H155-381 هوآوی استوک.از هر نظر عالیه و آنلاک کارخونه ای هم هستن.یعنی میتونی با خیال راحت آپدیتشون هم بکنی.من خودم از بهاگیر گرفتم و کارشون درسته

سرعت با مودم x28 و سیمکارت ایرانسل
تازه هر کاری میکنم آنتن سبز نمیشه و زرده
سرعت رو کیلوبایته
حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ مگابیت سرعته

Screenshot_20260612-205444.png

اینم تست با وی پی ان رایگان که خوب سرعت رو کمتر می‌کنه باز

Screenshot_20260612-205737.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
بسته های نامحدود حذف شدن والا برای من یکی نیست تو اپش نه توی سایتش تازه خبرای رسمیش اومده حالا یسریا دارن فکر کنم ربط به ورژن اپش همراه من داره و اون یکی کدم(ستاره هزاره) هم کار نکرد برای من میزنه شما شامل ابن پکیج نشدید یه همچین چیزی :D

• Like
همراه اول برا منم حذف شد از اپ
ولی با کد*1000*252# ویژه گیمر اینو اورد
1000065762.jpg
ایرانسل هم حذف کرده فقط تو بخش پیشنهاد میاره. این بخش هم محدود بسته داره شاید فقط 1باربشه فعال کرد

• Like
مودم H155-381 هوآوی استوک.از هر نظر عالیه و آنلاک کارخونه ای هم هستن.یعنی میتونی با خیال راحت آپدیتشون هم بکنی.من خودم از بهاگیر گرفتم و کارشون درسته
ممنونم از راهنماییت.
این مودم برای هر نوع اپراتوری جوابگو هست ؟ و اینکه بهترین اپراتور کدوم هست به نظرتون ؟ قیمت حدودی ـش چنده ؟

• Like
ممنونم از راهنماییت.
این مودم برای هر نوع اپراتوری جوابگو هست ؟ و اینکه بهترین اپراتور کدوم هست به نظرتون ؟ قیمت حدودی ـش چنده ؟
استوک بی جعبه ۱۲.۵ و با جعبه ۱۴.۵
من خودم ۲ تا از اینا خریدم و خیلی تر و تمیز هستن.آک بخای بخری ۲۲ تا ۳۰ تومنه تو بازار.همه ی اپراتورها هم روش کار میکنه

استوک بی جعبه ۱۲.۵ و با جعبه ۱۴.۵
من خودم ۲ تا از اینا خریدم و خیلی تر و تمیز هستن.آک بخای بخری ۲۲ تا ۳۰ تومنه تو بازار.همه ی اپراتورها هم روش کار میکنه
پیشنهاد خودتون کدوم ISP هست ؟ همین سه تا اصلیا یا مثلا این سیم کارتای شاتل و اینا هست خوبن ؟
همچنین مودمی زیر 10 تومن هم سراغ دارید ؟ شاید شاید نخواد این قدر هزینه کنه

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or