Multi Platform Lords of the Fallen II

1755630948675.png
در طی مراسم افتتاحیه گیمزکام 2025، از سومین بازی از سری Lords of the Fallen رو نمایی شد.
داستان بازی 100 سال پس از وقایع قسمت قبلی به وقوع می پیوندد.
این عنوان در سال 2026 برای 3 پلتفرم اصلی عرضه خواهد شد.
به نظر می رسد نسخه PC این اثر در انحصار فروشگاه اپیک قرار خواهد داشت.
اطلاعات بیشتر، به زودی...

من تو یکی دو صحنه از تریلر دیدم مثل اینکه داج دادن و ضربه زدنش احتمالا تغییری نکرده و مثل قبلی کلانکی طور می زد! خدا به خیر کنه.

View attachment 406447View attachment 406448

بعضی ها طراحی این دشمن از روی یکی از کاراکترهای ER Nightreign کپی شده اما رئیس استودیو شفاف سازی کرد که طرح نهایی این کاراکتر ظاهرا پنج ماه قبل از معرفی Nightreign تکمیل شده.

View attachment 406449
استایلش چقدر شبیه دشمنا و آرمور های بازی اول (2014) هست.

تریلر معرفی نسخه قبلی با اون موزیک Danzig که فوق العاده بود.
دوباره تریلرش رو ببین ، برای من هنوز جزو بهترین های چندسال اخیره.

اما قبول دارم این یکی خیلی مزخرف بود .
مخصوصا که همین موزیک رو پارسال اینترگلکتیک روی تریلرش آورده بود.
It's A Sin - Pet Shop Boys

نمیدونم روی چه حسابی دوباره از این موزیک استفاده کردن؟

اون هم از یه میکس بد آهنگ استفاده کردن ، به تریلر هم اصلا نمیخورد.
حتی اگه در آخر با دنیای بازی خیلی هم ارتباط داشته باشه باز هم حرکت فولی بود.
با توجه به اینکه بالاخره با تریلر دیشب معلوم شد از انحصار اپیک در ‌اومده گفتم پیگیر اخبار بازی بشم!
اینا چه صحبتیه اینجا میشه؟
تریلر درسته آهنگ it’s a sin بوده ولی اینجا کاور اون اهنگ از گروه ghost بوده. قبل از این فقط دسترسی به این ترک محدود بوده نسخه دلوکس فیزیکی آلبوم و روی پلتفرم های استریم کردن به جز غیر رسمی رو یوتوب در دسترس نبوده.
رسما تریلر دوباره این اهنگ رو اورد سر زبونا و الان هم ghost به صورت یک ep منتشر کرده، همراهش هم یک ویدیو برای متن اهنگ داده بیرون.

در کل از بازی سولز لایک که با گروه های متال برای موزیک همکاری کردن میشه هر دو نسخه Lords of the fallen رو گفت، یا Mortal Shell یک با Rotting Christ بوده (حتی بعدا به عنوان موزیک درون بازی هم یک سری کارای ویژه از گروه استفاده شد) تو نسخه دوم هم گفتن که دارن با Behemoth همکاری میکنند. Mandragora: Whispers of the Witch Tree هم که باز اخیرا منتشر شده با Septicflesh همکاری کردن.

با توجه به اینکه بالاخره با تریلر دیشب معلوم شد از انحصار اپیک در ‌اومده گفتم پیگیر اخبار بازی بشم!
اینا چه صحبتیه اینجا میشه؟
تریلر درسته آهنگ it’s a sin بوده ولی اینجا کاور اون اهنگ از گروه ghost بوده. قبل از این فقط دسترسی به این ترک محدود بوده نسخه دلوکس فیزیکی آلبوم و روی پلتفرم های استریم کردن به جز غیر رسمی رو یوتوب در دسترس نبوده.
رسما تریلر دوباره این اهنگ رو اورد سر زبونا و الان هم ghost به صورت یک ep منتشر کرده، همراهش هم یک ویدیو برای متن اهنگ داده بیرون.

در کل از بازی سولز لایک که با گروه های متال برای موزیک همکاری کردن میشه هر دو نسخه Lords of the fallen رو گفت، یا Mortal Shell یک با Rotting Christ بوده (حتی بعدا به عنوان موزیک درون بازی هم یک سری کارای ویژه از گروه استفاده شد) تو نسخه دوم هم گفتن که دارن با Behemoth همکاری میکنند. Mandragora: Whispers of the Witch Tree هم که باز اخیرا منتشر شده با Septicflesh همکاری کردن.
ولی انصافا این کاورش خیلی ضعیف بود.
it’s a sin رو رسما اینترگلکتیک دوباره برجسته کرد.
اینکه سال بعدش یه کاور از روی اون رو دوباره بزاری روی تریلر LOTF 2 واقعا خیلی تنبلی بود ، انصافا هم خیلی نتیجه کار ضعیف از آب در اومد.
برعکس نسخه اول که Mother از Danzig کاملا روی تریلر نشسته بود ، چه تریلر خفنی بود اون :x

• Like
Reactions: Oakenshield

Lifting the Veil’ Ep. 10 Dev Update | Katanas, Co-op & Steam​

===========
پادکست ویدئویی ماهانه استودیو ، این بار در توضیحات در مورد UE5 ، روابطشون با اپیک گیمز و اومدن بازی به استیم (مدتی قبل تایید کردن که LOTF II از انحصاری زمانی اپیک در اومده و به طور همزمان روی استیم هم منتشر میشه).
در مورد سیستم Co-op هم توضیح دادن.
بازی همچنان از Epic Online Services برای کراس پلی ، coop /PVP استفاده میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or