Nintendo The Legend of Zelda: Ocarina of Time Remake

آخرین ویرایش:
جفتتون اون 3DS ها کوفتتون بشه:دی
حیف که در زندگی خری بیش نبودم :دی و کلکسیونم رو فروختم وگرنه حال دوتاشون رو میگرفتم . 3DS باندل زلدا داشتم رنگش طلایی بود . Wii U باندل Wind Waker داشتم . سووییچ اولد زلدا هم داشتم یعنی کنار هم اینا رو میدیدی میخواستی ارض... بشی . حیف که تو کله ام بجای مغز پهن ریختن و همه رو فروختم .
یادمه 3DS میبردم سر کلاس مدرسه بچه هایی که نمره خوب میاوردن بهشون میدادم یکم بازی کنن ( انقدر لارج بودم یعنی ) .
اگه اشتباه نکنم از مهدی @ortegoli تو فروم پرشین تولز خریدم Wii U رو . یادش بخیر عجب کنسول Underrated یی بود .

حیف که در زندگی خری بیش نبودم :دی و کلکسیونم رو فروختم وگرنه حال دوتاشون رو میگرفتم . 3DS باندل زلدا داشتم رنگش طلایی بود . Wii U باندل Wind Waker داشتم . سووییچ اولد زلدا هم داشتم یعنی کنار هم اینا رو میدیدی میخواستی ارض... بشی . حیف که تو کله ام بجای مغز پهن ریختن و همه رو فروختم .
یادمه 3DS میبردم سر کلاس مدرسه بچه هایی که نمره خوب میاوردن بهشون میدادم یکم بازی کنن ( انقدر لارج بودم یعنی ) .
اگه اشتباه نکنم از مهدی @ortegoli تو فروم پرشین تولز خریدم Wii U رو . یادش بخیر عجب کنسول Underrated یی بود .
البته من زیاد خر نبودم. یعنی مجبور بودم آرشیو بفروشم. از عناوین پلی استیشن 1 و 2 که اورجینال داشتم زمانی که اورجینال مد نبود تا باندل های گیم کیوب و ریمیک های رزیدنت که مشکی و صورتی داشتم.
ولی کالکشن راک بند و گیتار هیرو رو نگه داشتم با گیتارهاش. اینجا اقتصاد مقاومتی پیشه کردم :D

دیگه از ریس ریلی که نینتندو فن تر نداریم :D

View attachment 409309

نسخه جدیدشم بود کار به جایی نمیبرد اینکه ریمیکه :D
درسته هرگز نزدیک فروش GTA VI هم تجربه نمیکنه ولی حرف اشتباهیه به نظرم. چون خیلی ها هم هستن که گیمرن و کلا به GTA علاقه ای ندارن. مخصوصا قشر علاقه مند به نینتندو خیلیاشون فقط دوست دارن با بازی های نینتندو و کنسول دستیشون چیل کنن و ممکنه اصلا سمت GTA نرن.
یه محدوده خوب و خلوتیه برا بازی ها به نظرم برعکس کاری که دولپر ها دارن میکنن. میتونن راحت پلیر هایی که به جی تی ای علاقه ندارن یا PS5 و اکس باکس ندارن رو جذب کنن

درسته هرگز نزدیک فروش GTA VI هم تجربه نمیکنه ولی حرف اشتباهیه به نظرم. چون خیلی ها هم هستن که گیمرن و کلا به GTA علاقه ای ندارن. مخصوصا قشر علاقه مند به نینتندو خیلیاشون فقط دوست دارن با بازی های نینتندو و کنسول دستیشون چیل کنن و ممکنه اصلا سمت GTA نرن.
یه محدوده خوب و خلوتیه برا بازی ها به نظرم برعکس کاری که دولپر ها دارن میکنن. میتونن راحت پلیر هایی که به جی تی ای علاقه ندارن یا PS5 و اکس باکس ندارن رو جذب کنن
نه ببین اصلا بحث فروش نیست.
بحث توجه عمومی هست. این شرایط که قراره پیش بیاد برای همه بازیها هست نه فقط زلدا.

خود ریس ریلی اینطور توضیح داده:

IMG_20260612_002929_197.jpg

ریس ریلی: می‌خوام یه نکته رو برای طرفدارهای نینتندو توضیح بدم. مخصوصاً اون‌هایی که توی یه فضای غیرواقعی زندگی می‌کنن و فکر می‌کنن GTA 6 هیچ تأثیری روی نینتندو نخواهد داشت.

GTA 6 بدون اغراق بزرگ‌ترین لانچ تاریخ صنعت سرگرمی خواهد بود. راکستار احتمالاً نزدیک به یک میلیارد دلار صرف بازاریابی و تبلیغاتش می‌کنه. قبل از انتشار بازی و حتی مدت‌ها بعد از انتشارش، همه‌جا GTA 6 رو خواهید دید. تیک‌تاک پر از محتواهای مربوط بهش می‌شه، استریمرها و یوتیوبرها مدام درباره‌اش حرف می‌زنن و رسانه‌های گیمینگ هم شبانه‌روز پوششش می‌دن. صحبت مردم و تبلیغ دهان‌به‌دهان هم حول GTA 6 خواهد بود.

طبیعتاً طرفدارهای دوآتیشه نینتندو بازی‌های نینتندو رو در هر شرایطی می‌خرن، اما نینتندو فقط برای اون‌ها بازاریابی نمی‌کنه. نینتندو باید سراغ مخاطب‌هایی بره که خارج از حباب توییتر، ردیت و انجمن‌های گیمینگ هستن. وقتی یک بازی به‌تنهایی تمام فضای گفتگو و توجه مردم رو در اختیار گرفته باشه، رسیدن به اون مخاطب‌ها کار خیلی سختی می‌شه. این دقیقاً همون نکته‌ایه که بعضی از طرفدارهای نینتندو متوجهش نمی‌شن. به همین دلیله که ناشرها ترجیح می‌دن در ماه سپتامبر با هم رقابت کنن و حتی فروش همدیگه رو تحت تأثیر قرار بدن، اما مستقیم مقابل GTA 6 قرار نگیرن.

فصل کریسمس مهم‌ترین بازه سال برای نینتندو محسوب می‌شه و این شرکت مجبور خواهد بود چند برابر بیشتر برای تبلیغات هزینه کنه تا بتواند حتی کمی از سر و صدای عظیم GTA 6 عبور کند؛ مخصوصاً در آمریکا که بزرگ‌ترین بازار نینتندو است. بدون شک نینتندو برای فصل تعطیلات یک یا چند بازی مهم عرضه خواهد کرد و مطمئنم هر چه باشد شکست نخواهد خورد، اما حتی اگر GTA 6 روی پلتفرم نینتندو هم منتشر نشود، باز هم به شکلی روی عملکرد نینتندو تأثیر خواهد گذاشت. چون در نهایت، «توجه مردم» مهم‌ترین چیز در صنعت سرگرمی است.

جدا از شایعه جایی تایید کردن تاریخ عرضه تو نوامبر رو؟

بازی سالگرد عرضه نسخه N64 ش 21 نوامبره لذا "بعید" نیست اون تاریخ عرضه شه.
ولی این که چون پیش GTA VI قراره عرضه پس قراره بمیره.... هه :دی با این که شکی نیست راکستار رسما مخاطب عام بازار رو هیپنوتیزم کرده، فکر می کنید نینتندو دستش لب گردن همین دسته از مخاطب ها نیست؟ فاکینگ نینتندو!!? همونی که نسخه قبلی این بازی انگشت پرت کنیش الان نزدیک 19 میلیون فروخته!؟

نینتندو در بدترین سناریوی ممکن هم به زور سالم از این ماه خونین میاد بیرون اگه OoT Remake رو تو اون بازه عرضه کنه
در بهترین سناریو ممکنه جوری نینتندو از کل این هیجان نسبت به این نوامبر سوءاستفاده کنه که بقیه ناشرها تو این فکر فرو برن که چرا نجنگیده باختن :دی
تیم مارکتینگ و بازاریابی فعلی نینتندو با توجه به سابقه کاری شون به نظرم از پس این کار برمیان. اون جاش جای نگرانی نیست

از gta 6 یک جوری تعریف میکنید فکر میکنید چخبره
یک بازی پر از صحنه های ابتذال و مواد فروشی و بکش بکش مسخره بی هدف
توی گیم نت ما هر چی بچه ۷ ۸ ساله هستش میاد دنبال gta بزرگسال هامون میاد دنبال gang beats و stick fight game و مورتال
gta 6 برای من حداقل بی اهمیت ترین بازی ساله
بشخصه برای اویل ورنیکا و زلدا بیشتر هایپم تا این
فعلا دارم از کربی و اویل ۹ لذت میبرم 😁

آخرین ویرایش:
از gta 6 یک جوری تعریف میکنید فکر میکنید چخبره
یک بازی پر از صحنه های ابتذال و مواد فروشی و بکش بکش مسخره بی هدف
توی گیم نت ما هر چی بچه ۷ ۸ ساله هستش میاد دنبال gta بزرگسال هامون میاد دنبال gang beats و stick fight game و مورتال
gta 6 برای من حداقل بی اهمیت ترین بازی ساله
بشخصه برای اویل ورنیکا و زلدا بیشتر هایپم تا این
فعلا دارم از کربی و اویل ۹ لذت میبرم 😁
View attachment shkokqzuwobktvmxgdnlfvoeervjuthtsqhtjrbvqpbsyitxkqdpmktwykynbfhu (1).mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or