اموزش هک برای کنسول PS5

assassin shadow

فشرده کردم ریختم حافظه داخلی به شدت لودینگ داره
هرچند ثانیه بازی لگ میخوره لودینگ کنه

دوستانی با elf arsenal کار کردن یک راهنمایی میکنن چطور اجرا میشه
پیلود میفرستم اتفاقی نمیافته
pkg نصب کردم پیلود ارسال کردم بازم اجرا نمیشه

• Like
Reactions: satellitedvb
assassin shadow

فشرده کردم ریختم حافظه داخلی به شدت لودینگ داره
هرچند ثانیه بازی لگ میخوره لودینگ کنه

اگر برات امکان هست اینام تست کن
spiderman remester ps5

Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
red dead redemption 1 remastered ps5
Stellar Blade ps5

The Last of Us Part II Remastered ps5
The Last of Us Part I ps5

elendig ring ps5
Wo Long fallen Dynasty ps5

lies of p ps5
ghost of tsushima: director's cut ps5

به نظرم فشرده نکنید بازی ها رو بهتره مگه داخل اس اس دی خودش یا اس اس دی nvme داخلیش باشه
چه باکس ساتا چه m.2 هم حتما usb 10 بخرید چون 5 هم پشتی هاش 10 هستن خیلی تاثیر داره
اگر ساتا باکس دارید که بهتون سرعت مکس 550 نمی ده حدود 430 اینا می ده یعنی 5 هست نه 10

اگر نظر من میخواهین یک ssd m2 gen4 بگیرین یک باکس هم براش بگیرین اینطوری هم اینترنال هست هم اکسترنال
سرعتی هم میده خیلی بهتراز ssd های اکسترنال هست

با این دو پیلود Kstuff Lite 1.07 Beta ,ShadowMountPlus 1.6test15-fix2 بدون مشکل اجرا میشن
ممنون دوست عزیز این دو فایل رو داخل ps5 atolouder باید ریخت درسته؟

سلام مجدد
دوستان چطوری می شه فهمید پورت شبکه ps5 چنده؟
می خوام با netcat gui رو دستگاه payload بریزم نیاز به شماره پورت داره 5000، 50000، 9020، 9021 رو تست کردم نشد

آخرین ویرایش:
اگر نظر من میخواهین یک ssd m2 gen4 بگیرین یک باکس هم براش بگیرین اینطوری هم اینترنال هست هم اکسترنال
سرعتی هم میده خیلی بهتراز ssd های اکسترنال هست

با این دو پیلود Kstuff Lite 1.07 Beta ,ShadowMountPlus 1.6test15-fix2 بدون مشکل اجرا میشن
از لحاظ کنترل دما به داستان نمی‌خوره؟ منم همچین چیزی به نظرم اومد ولی باکسی که سیستم کولینگ داشته باشه پیدا نکردم🤔

ممنون دوست عزیز این دو فایل رو داخل ps5 atolouder باید ریخت درسته؟
بله دقیقا فقط اسم فایل باید دقیقا داخل تکس یکی باشه
از لحاظ کنترل دما به داستان نمی‌خوره؟ منم همچین چیزی به نظرم اومد ولی باکسی که سیستم کولینگ داشته باشه پیدا نکردم🤔
بستگی به اس اس دیش داره و اینکه باکس اس اس دی چه کولینگی داره
البته می تونید به صورت دستی هم روش هیت سینک اضافه کنید کاری که خودمم کردم
اگرم داخلش بذارید دیجی خاله کلی هیت سینک متفرقه براش داره کار جمع می کنه
خودم 2 تا نسل 4 خیلی خوب دارم احتمالا چند وقت دیگه بازارچه اینجا بذارمش برای فروش

درود
دوستانی که میگن در بازیها لگ دارن این مربوط به بازی نیست بلکه مربوط به پیلودها یا همون فایل بک آپ ریستور نامناسب با کنسول خودشون هست که پس از اجرای هک و ارسال پی لود ها باعثش میشه
بنده کنسولم دیجیتال هست و بک اپ ریستور 1.5 به بهترین شکل روش جواب میده ولی موقعی که اتولودر جدید مناسب با 12.7 رو اجرا میکنم لگ شدید در خود منوی دستگاه یا اجرای بازی دارم

ELFARSENAL اخرین ورژنش با نسخه 1.5 بک اپ Y2JB خوب کار میکنه با نسخه جدید سازگار نیست

سلام مجدد
دوستان چطوری می شه فهمید پورت شبکه ps5 چنده؟
می خوام با netcat gui رو دستگاه payload بریزم نیاز به شماره پورت داره 5000، 50000، 9020، 9021 رو تست کردم نشد
اگر با گوشی هات اسپات میکنی دقیقا همون ای پی گوشیت که داخل سیستم نشون میده همونه
وگر نه ای پی مودمت رو نگاه کن اونه
ای پی دستگاه هم دقیقا جایی که ورژن دستگاتو نگاه میکنی همونجاست

آخرین ویرایش:
من سرعتای ssdهای اکسترنال رو چک کردم. اونایی که تو بازار هستن تا ۲۰۰۰mb/s هستن. چه مدل‌هایی گرفتید که اجرای بازی باهاش اوکی هست و اذیت نمی‌کنه؟

باکس سرعت بالا هم پیدا نکردم.

آخرین ویرایش:
من سرعتای ssdهای اکسترنال رو چک کردم. اونایی که تو بازار هستن تا ۲۰۰۰mb/s هستن. چه مدل‌هایی گرفتید که اجرای بازی باهاش اوکی هست و اذیت نمی‌کنه؟

باکس سرعت بالا هم پیدا نکردم.
خودم sp ds72 داشتم خوب بازی را اجرا میکرد خیلی کم توی بازی های سنگین لگ لودینگ داشت سوخت رفت گارانتی بجاش verbatim poket ssd دادن جفتشون سرعت اسمیشون 1000 هست ولی این کلا توی بازی لگه

خودم دارم یک ssd m2 gen4 میگیرم با این کیس توی توضیحات نوشته تا سرعت 10گیگ

EC700G M.2 PCIe/SATA SSD​

خودم sp ds72 داشتم خوب بازی را اجرا میکرد خیلی کم توی بازی های سنگین لگ لودینگ داشت سوخت رفت گارانتی بجاش verbatim poket ssd دادن جفتشون سرعت اسمیشون 1000 هست ولی این کلا توی بازی لگه

توی برندهای گمنام فقط مایا برند خوبیه
اس اس دی خریدن خوب کلی اطلاعات می خواد ریزه کاری زیاد داره من بعدا یک سری مدل های تاپ معرفی می کنم ارزشش داره براشون بیشتر هزینه کنید
بیخیال این فلش طوری ها هم بشید یا m.2 پدر مادر دار بگیرید ساتا هم پیشنهادم 870 evo هست

• Like
Reactions: RoadRash and SHAM
جالبه برام فایل پیلود elf arsenal از پیج خودش میگیرم جواب نمیده از یک کلیپ توی یوتیوب میگیرم قشنگ جواب میده

تجربه خودم میگم پایداری کنسولم 100% شده اصلا خاموشی نداشتم

توی پوشه ps5_autoloader فقط زدم peyload manager اجرا بشه

pyload ها را هم تک تک دستی میزنم اجرا بشن توی برنامه payload manager نزدم اتوماتیک
etahen هم اصلا اجرا نمیکنم خیلی از خاموشی ها مربوط به همین etahen هست

از وقتی اینکار کردم اصلا به هیچ عنوان شکست توی هک یا خاموشی نداشتم

آخرین ویرایش:
سلام امروز کنسول ورژن 12.00 رو کپی خور کردم پیلود منیجر نبود دستی نصب کردم پیلود ها رو زدم ولی با هر بار خاموش روشن کردن پیلود منیجر اجرا نمیشه میگه پیلود در حافظه داخلی نیست در صورتی که اضافه کردمش میشه راهنمایی کنید

ds72 حکم فلش داره و واس تبادل دیتا هست. باهاش بازی اجرا کنی خب میسوزه😁 منم دارم دو ساله دارم. عالیه ولی واس اجرای بازی حرارتش میره بالا میسوزه واضحا.

من دنبال سرعت بالاتر بودم. ولی با USB مثل اینکه تهش همینه

• Like
Reactions: SHAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or