بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان با ماهی 5 دلار سرور بخرید شخصی برای خودتون و خانواده و نزدیک ها

یه وی پی ان روش بسازید که یک ربع طول میکشه
روی همه چی هم وصل میشه
وایگارد هم روش بزنید برای بازی

اما برای گیم انلاین پشنهاد وضعیت الان : Gearup booster

ماهی 600 هزار تومن

مثل قدیم به سرور های خاورمیانه وصل میشه ؟ پینگش چطوره ؟
نه به خاورمیانه دیگه وصل نمیشه ، چون لطف کردن دیتا سنتر بحرین زدن و تعطیل شده !! خود عربها هم الان به سرورهای اروپا وصل میشن ! پینگش هم حدودا بین ۸۰ تا ۹۵ هستش ! پایدار هستش ، من مشکلی ندیدم

• Like
Reactions: ezio252
بوخودا فقط برای اخبار می‌خوام
View attachment 408833
اگه قول بدی فقط برای اخباره که بهت میگم :D

روش گوگل اسکریپت یا mhr بین آب باریکه ها از همه بهتره و قطع نمیشه، فقط مشکلی که داره مثلا رو گوشی اپ باز نمیکنه و فقط جایی مثل کروم کار میکنه که https داره.

فقط 2 نکته داره.اول اینکه میگن با ایمل اصلی نسازید چون احتمال داره گوگل اکانت رو فلگ کنه دوم اینکه چون گوگل محدودیت 20 هزار ریکوئست در 24 ساعت داره برای اینکه در طول روز حجمش تموم نشه بهتره با 2-3(یا هر چندتا ایمیل که داری) deploy کنی و تو فایل کانفیگش بذاری

حالا اگه قبلا نساختی شاید یکم ترسناک به نظر بیاد ولی تو یوتیوب سرچ کنی روش mhr فیلم آموزش قدم به قدم رو میاره.

این روش هم تا وقتی صفحه اول گوگل باز باشه کار میکنه

سلام به همگی.
دوستان کسی از سرویس TDLTE شرکت Wenex استفاده کرده؟
از لحاظ اعتبار شرکت و کیفیت سرویس اگه اطلاعاتی بهم بدید ممنون میشم. 🙏

پ.ن. سرویسی که الان دارم از شرکت رسپینا هست که قشنگ دارن 2 برابر حجم دانلودی ازم کم میکنن، سر همین حجم‌خوری میخوام عوض کنم ISP رو. 😐

سلام به همگی.

پ.ن. سرویسی که الان دارم از شرکت رسپینا هست که قشنگ دارن 2 برابر حجم دانلودی ازم کم میکنن، سر همین حجم‌خوری میخوام عوض کنم ISP رو. 😐
شرکتی که گفتی رو نمیشناسم ولی از قبل قطعی نت هم تقریبا همه isp ها به اینترنتشون آب می بستن! همین الآن من بسته مثلا 80 گیگ نامحدود همراه اول رو گرفتم به 40 گیگ مصرف نرسید سرعت رو تا نا مو س پایین آوردن!

• Like
Reactions: Maniac Gamer
آقا با استفاده از رایتل و همراه اول تقریبا بعد اتصال دوباره نت، یوتیوب برای من بدون v p n باز میشه و همه ویدیوها رو 1080p و روان میاره فقط thumbnail ها رو نمایش نمیده. سایت whatismyipaddress ایرانه میزنه ip رو ولی chatgpt میگه باکو! حتی طبق اطلاعات جدید خود openAi آمار استفاده از chatgpt در آذربایجان تو ماه اخیر جهش خیلی زیادی کرده!

چه غلطی دارن میکنن!؟🤔

1000036385.jpg

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام به همگی.

رسپینا رسما دزده. 2 برابر کم میکنه که هیچی قیمت بسته هاش رو 2 برابر کرد بعد وصل شدن اینترنت.
من که دیگه این آخرین بار بود ازشون خرید کردم. حتی قیمت همراه اول و شاتل و ایرانسل از رسپینا کمتره در حالی که سرعت 10 برابر بهتری دارن.

• Like
Reactions: Maniac Gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or