نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
View attachment 409193
واقعا بازی های XBOX تو یه لول دیگن :D
10 میل ویو:D
صحیحه ...
اولین نمایش گیمپلی از نسخه جدید ip قدیمی xbox در چنل xbox :

IMG_6CD180F32BDA-1.jpeg

اولین نمایش گیمپلی از نسخه جدید ip قدیمی playstation در چنل playstation :

IMG_837CA5D22FD8-1.jpeg

الان اگه کرش بندیکوت بود و اینقدر استقبال میگرفت، هم حتما شاهکار مایکرو بود دیگه که کرش بندیکوت رو چنین مطرح و شناخته شده و دوست داشتنی کرده :دی یک شبه :دی ناتی داگ کیه اصن؟ :دی
البته باید بگیم خاک بر سر سونی که این همه مدت این دو تا آی پی زیر دست اکتیویژن داشتن خاک میخوردن و سونی هیچ اراده ای نداشت که آی پی ها رو یه جوری ازشون پس بگیره.

چون اساتید تک بعدی سونی نسل هفت و هشت فکر میکردن دنیا رو اکشن های سینماتیک میچرخه نسل نه هم لایوسرویس. حالا نسل بعدی رو چی قفلی بزنن مشخص نیست خدا رحم کنه.

با اینکه دم P3/اسپنسر گرم که حقیقتا XBOX رو تا آخرین لحظه حفظ کرد و واقعا هم به نظر من نیت ـش به جا گذاشتن یه میراث خوب از خودش بود (Game Pass صراحتا شاهکار این آدم و تیم ـش بود)، ولی نیاز احساس میشد که از اینجا به بعد یه آدم ریسک‌پذیر‌تر و با جسارت بیشتر کار رو دست بگیره. معمولا تجربه ثابت کرده مدیریت طولانی مدت یه مجموعه به مرور باعث یه جورایی تبدیل اون جسارت به احساس نگرانی/ترحم برای حفظ اون مجموعه میشه که اتفاقا به نظر من مستقیما با کسب تجربه بیشتر در ارتباط ـه و ضعف شخص نیست. البته Sarah Bond بحث ـش جداست این آدم رو حتی دیگه نباید بذارن نزدیک کل برند بشه :دی
ولی این Asha Sharma ـی که من میبینم با تیمی که جمع کرده نسل بعدی قراره پر قدرت وارد بشه و ظاهرا هم اصلا براش اهمیت ـی نداره طی این چند سال اخیر XBOX به چیا پایبند بوده. اصلا بعید نمیبینم یه سری تایتل کنسل شده رو هم به نحوی برگردونه.

Screenshot 2026-06-11 001433.png

آقا یه بنده/بندگان خدایی تاپیک همسایه، اونم تازه تاپیک تایتل خود XBOX نه وسط تاپیک PlayStation سر صرفا یه meme که از reddit برداشته بودم ظاهرا یه مقدار اذیت شدن این یکی که احیانا ترول/اسپم محسوب نمیشه؟ :دی میگم بهتر نیست Console War جدید شروع نشده یه ذره ظرفیت خودمون رو هم بالا ببریم؟ آقا قبل اینکه پست طرف رو بزنین پاک کنین یه نگاه بندازین شاید طرف مقابل برخلاف شما اصلا تعصبی نداره و اون‌ قدری هم تامین هست که جفت کنسول‌های هر 3 نسل رو هم همین الان داره و کلی گیم day-one روی هر کدوم تهیه کرده و هدف ـش تخریب نیست و اصلا نیازی هم نداره به این موضوع! :دی الان reddit و X رو باز میکنی طرفین دارن سنگین همدیگه رو ترول میکنن و خروجی ـش اتفاقا یه سری کامنت جدیده که به شخصه اولین باره دارم میبینم و اونم اینه که اکثرا برمیگردن میگن ما multi platform پلیریم و جفت کنسول‌ها رو داریم و قراره لذت ببریم، اینجا که اصلا فروم خودمونه باید همه توش راحت باشن :دی
خودمونیم زشته خدایی حالا من سنی ندارم ولی از خیلی بچه‌ها سنی گذشته دیگه انتظار میره به همون اندازه ظرفیت ـشون بالاتر رفته باشه طی سال‌ها :دی از من ممکنه انتظار نره، ولی از شما قطعا عملکرد درست انتظار میره تو این سن :دی

جدای از این حرفا دیگه برای همه محرزه که برخلاف نسل 7، سونی نسل 8 و 9 رو تونست موفق‌تر عمل کنه. نسل 8 با وجود ضعیف تر بودن PS4 Pro نسبت به XBOX One X و حواشی 4K و upscale/native بودن گیم‌ها، و نسل 9 هم با وجود ضعیف تر بودن روی کاغذ PS5 پایه نسبت به Series X (که خب نهایتا PS5 Pro و حقیقتا شاهکار Mark Cerny و تیم ـش اتفاق افتاد) و حتی صدا کردن و موفق بودن Series S برای خیلی از کسایی که میخواستن نسل رو شروع کنن، سونی تونست بیش‌تر سر انحصاری‌ها و یه مقدار هم الکی به حاشیه رفتن خود XBOX در مجموع موفق تر باشه، البته باز تاکید میکنم "در مجموع" :دی همین Game Pass یه جوری تن و بدن سونی رو لرزوند که مجبور شد tier های Plus خودش رو معرفی کنه.
ولی خودمونیم ادامه این مسیر چیزی جز اتفاقاتی مشابه منتفی شدن game sharing از سمت سونی (درست چیزی که نسل هشت باهاش مایکرو رو سنگین ترول کرد :دی) و بعد هم اعتراض شدید ملت و سوسکی عقب نشینی و تکذیب سونی و از اونور GaaS شدن گیم‌ها تو دوره Jim Ryan و باز هم کنسل شدن کلی پروژه و تعطیل شدن Bluepoint بنده خدا نخواهد بود، تعصب رو بذارین کنار با واقعیت روبه‌رو میشین :دی

حقیقت نسل بعدی موفقیت XBOX ـه و حالا ایشالا هم موفقیت PlayStation در کنارش. آماده کنین خودتونو :دی (مجددا تاکید میشه خود من نسل بعدی رو هم مثل همین 3 نسل، تمامی پلتفرم‌ها رو قویا خواهم داشت و از رقابت ـشون لذت خواهم برد :دی ولی سونی باید از همین الان یه فکری به حال خودش کنه :>)

View attachment Official PlayStation Used Game Instructional Video.mp4

دوستان گرامی و قدیمی :دی دقت داشته باشید گرز اف وار یکی از بزرگ ترین فرنچایز های گیمینگ تاریخ هست 20 سال و 3 نسل سابقه داره کلی نسخه ازش اومده... و درست نیست با یک ای پی جدید که کلا یک نمایش داشته و حتی 2 دقیقه گیم پلی هم ازش ندیدیم مقایسه بشه :دی اگر ناتی داگ داشت انچارتد میساخت و تریلرش اومده بود، اون موقع باید مقایسه میکردید و فکر کنم نتیجه هم از الان مشخص میبود :دی

دوستان گرامی و قدیمی :دی دقت داشته باشید گرز اف وار یکی از بزرگ ترین فرنچایز های گیمینگ تاریخ هست +20 سال و 3 نسل سابقه داره کلی نسخه ازش اومده... و درست نیست با یک ای پی جدید که کلا یک نمایش داشته و حتی 2 دقیقه گیم پلی هم ازش ندیدیم مقایسه بشه :دی اگر ناتی داگ داشت انچارتد میساخت و تریلرش اومده بود، اون موقع باید مقایسه میکردید و فکر کنم نتیجه هم از الان مشخص میبود :دی
ولی مقایسه تریلر رونمایی GoW با تریلر دوم Gears درسته؟ 👀 هر چند اسم ND خودش به اندازه ده تا بازی هایپ داره! :دی

اسپنسر این اخریا برند به نابودی کشونده بود ادم یه سری اخبار میخونه شاخ درمیاره
نمیدونم چه اسراری بود اینو این همه مدت زمان طولانی نگه داشته بودن:D

• Like
Reactions: dark souls
یه زمان ملاک برای قیاس بازی ها متا و فروش و این چیزا بود، الان شده ویو یوتوب:دی

از بازی های مورد علاقه تون لذت ببرید بابا. این حرفا چیه.
جدا واس نسل جدید عددای لایک و تعداد پلی موزیک تو فلان‌ پلتفرم میشه علت خفنی😁

اسپنسر این اخریا برند به نابودی کشونده بود ادم یه سری اخبار میخونه شاخ درمیاره
نمیدونم چه اسراری بود اینو این همه مدت زمان طولانی نگه داشته بودن:D
دو سال آخر نادلا دست گرفت، همون یوزرهای گیمپس رو هم‌ پروند🤣🤣🤣

آخرین ویرایش:
جدا واس نسل جدید عددای لایک و تعداد پلی موزیک تو فلان‌ پلتفرم میشه علت خفنی😁

ویو تریلر احمقانه ترین چیز ممکنه به نظرم. چون الزاما اصلا ربطی به کیفیت و خفنیت و حتا فن بیس نداره. الگوریتم ها تصمیم میگیرن چه ویدئویی بازدید بیشتر بگیره، و اونم خیلی وابسته به ترند رسانه هاست. ممکنه تریلر یه بازی سر یه موضوعی بسیار ترند بشه و بازدیدش بره بالا. همین الان Spyro تو چنل خود بازی ویو 10 میلیون رو هم رد کرده، از همه این بازی ها که سرشون دعواست بیشتر. یعنی چی؟ آیا فن بیسش بیشتره؟ نیست! آیا بهتره؟ نیست! آیا محبوب تره؟ نیست!

حالا بگذریم که اساسا مقایسه بازی ها بیهوده است. هرکی شخصیت خودش، و فن بیس مستقلی داره. اینکه خوبه یا نه هم معطوف به خودشه، نه در قیاس با دیگران. یعنی ملاک برای تعیین جذابیت یه بازی باید این باشه که ببینیم چقدر تونسته برای فن هاش و مخاطبین اون ژانر بازی جذابی بسازه و سرگرمشون کنه نه اینکه در قیاس با بقیه بهتره یا بدتر. بحث کل کل کنسولی البته این چیزا رو نمیشناسه، اما اونجا هم باز به نظرم متا و فروش عاقلانه تر از ویو تو چنل یوتوبه! این دیگه واقعا فیله. چون باز تاکید میکنم، فقط منوط به فن بیس و این چیزا نیست و خیلی عوامل زیادی درش دخیلن.

آخرین ویرایش:
صحیحه ...
اولین نمایش گیمپلی از نسخه جدید ip قدیمی xbox در چنل xbox :

View attachment 409200

اولین نمایش گیمپلی از نسخه جدید ip قدیمی playstation در چنل playstation :

View attachment 409201

اوففی خیلی وقت بود یه پست مستقیما VS ندیده بودم جیگرم حال اومد :D

چند سال پیش اول فروم پاستوریزه شد چون چون دوستان بهشون بر میخورد و بعدم که کلا xbox از رقابت خارج شد. داره برمیگرده اون روزا...

ویو تریلر احمقانه ترین چیز ممکنه به نظرم. چون الزاما اصلا ربطی به کیفیت و خفنیت و حتا فن بیس نداره. الگوریتم ها تصمیم میگیرن چه ویدئویی بازدید بیشتر بگیره، و اونم خیلی وابسته به ترند رسانه هاست. ممکنه تریلر یه بازی سر یه موضوعی بسیار ترند بشه و بازدیدش بره بالا. همین الان Spyro چون چنل خود بازی ویو 10 میلیون رو هم رد کرده، از همه این بازی ها که سرشون دعواست بیشتر. یعنی چی؟ آیا فن بیسش بیشتره؟ نیست! آیا بهتره؟ نیست! آیا محبوب تره؟ نیست!

حالا بگذریم که اساسا مقایسه بازی ها بیهوده است. هرکی شخصیت خودش، و فن بیس مستقلی داره. اینکه خوبه یا نه هم معطوف به خودشه، نه در قیاس با دیگران. یعنی ملاک برای تعیین جذابیت یه بازی باید این باشه که ببینیم چقدر تونسته برای فن هاش و مخاطبین اون ژانر بازی جذابی بسازه و سرگرمشون کنه نه اینکه در قیاس با بقیه بهتره یا بدتر. بحث کل کل کنسولی البته این چیزا رو نمیشناسه، اما اونجا هم باز به نظرم متا و فروش عاقلانه تر از ویو تو چنل یوتوبه! این دیگه واقعا فیله. چون باز تاکید میکنم، فقط منوط به فن بیس و این چیزا نیست و خیلی عوامل زیادی درش دخیلن.
بعضی وقت ها هم تریلر ها به عنوان تبلیغ یوتیوب استفاده میشن ویو بالا میخورن مثل همین تریلر Spyro

• Like
Reactions: Cloud Strife
ویو تریلر احمقانه ترین چیز ممکنه به نظرم. چون الزاما اصلا ربطی به کیفیت و خفنیت و حتا فن بیس نداره. الگوریتم ها تصمیم میگیرن چه ویدئویی بازدید بیشتر بگیره، و اونم خیلی وابسته به ترند رسانه هاست. ممکنه تریلر یه بازی سر یه موضوعی بسیار ترند بشه و بازدیدش بره بالا. همین الان Spyro تو چنل خود بازی ویو 10 میلیون رو هم رد کرده، از همه این بازی ها که سرشون دعواست بیشتر. یعنی چی؟ آیا فن بیسش بیشتره؟ نیست! آیا بهتره؟ نیست! آیا محبوب تره؟ نیست!

منم قبول دارم‌چیزی که میگی همینه ولی مسیر واقعا داره تغییر پیدا می‌کنه. مارکتینگ مرتبط با نسل جدید خیلی عجیب غریبه.

مثلا GTA باشه، همکاری مسخره‌ای با اینستاگرام و تیک تاک کنن. باور کن‌ ملت تو بخش انلاین میشین واس هم تو بازی ریلز میفرستن🤣🤣 ویدئو می‌گیرن میفرستن و کلی مسخره بازی دیگه.

این روزا کیفیت و قدرت و خفنی و فروش تو عشق ابدیه نه اثر فاخر🤣😁

• Like
Reactions: Cloud Strife
خوب ناوشکن سلامت به مقصد رسید :>

امیدوارم گیرز و کلاک ورک ،برای پلی‌استیشن هم منتشر بشه

به عنوان کسی که هیچوقت طرفدار گیرز نبوده ، از نمایش لذت بردم .مکانیکایی که برای جابجایی افزودن به همراه سلاح جدید تنوع در گیمپلی رو افزایش میده . مشکلی که من همشه با گیرز داشتم تکراری شدن بعد از چند مرحله بود، احتمالا در این نسخه حل شده

ایراد نمایش، نبود سوپراز بزرگ و نمایش کالاف برای بازی آخر بود . همچنان خبری از بلید نیست :(

ولی مشخصا ایرادهای نمایشهای سالهای گذشته رو نداشت . بجای cg گیمپلی پخش کردن ، تقریبا همه بازیهای نمایش داده شده زمان انتشار گرفتن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or