Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

1779501689738.png
Mortal Kombat II 2026
3/10

دقیقاً نمی‌دانم مقصر چرخش روایی ناگسسته در فیلم مورتال کامبت 2 سیاست‌های وارنر بوده است یا تصمیم‌های جرمی اسلتر؛ چون برای من قابل توجیه نیست که قهرمان فیلم نخست (محصول سال 2021) را در حد یک شخصیتِ مکملِ بی‌اهمیت پایین بیاوری و با مرگِ مضحک از داستان نیز حذف کنی؛ شخصیتی که با تمام ضعف‌هایش، بیلدآپِ قابل‌قبولی در فیلمِ نخست داشت. فیلم مورتال کامبت 2 مملو از شخصیت‌های کاغذی است؛ نه بلیدآپ دارند و نه اوج‌وفرود؛ گویا تمام ابعادشان بر اساس همان تک‌نوشته‌های موجود در بازی‌هایشان است. نویسنده‌ای که در سریال «مون‌نایت» درخشان ظاهر می‌شود، در این فیلم دیالوگ‌های سطحی نوشته و کارگردان بدون توجه به الگوی موفق جان ویک، کُندترین صحنه‌های مبارزه را تحویل مخاطب می‌دهد. نقش‌آفرینی بازیگران هم چنگی به دل نمی‌زند؛ حتی موضوع حتی برای کارل اربن صدق می‌کند که نتوانسته میان پرسوناژِ جانی کیج و بوچرِ بویز تمایز ایجاد کند. طراحی صحنه که ادای دینی به استیج‌های نسخه‌های کلاسیک مورتال کامبت است، شاید تنها نکته مثبت این فیلم برای من محسوب می‌شود.​

آخرین ویرایش:
View attachment 407303
Mortal Kombat II 2026
3/10

دقیقاً نمی‌دانم مقصر چرخش روایی ناگسسته در فیلم مورتال کامبت 2 سیاست‌های وارنر بوده است یا تصمیم‌های جرمی اسلتر؛ چون برای من قابل توجیه نیست که قهرمان فیلم نخست (محصول سال 2021) را در حد یک شخصیتِ مکملِ بی‌اهمیت پایین بیاوری و با مرگِ مضحک از داستان نیز حذف کنی؛ شخصیتی که با تمام ضعف‌هایش، بیلدآپِ قابل‌قبولی در فیلمِ نخست داشت. فیلم مورتال کامبت 2 مملو از شخصیت‌های کاغذی است؛ نه بلیدآپ دارند و نه اوج‌وفرود؛ گویا تمام ابعادشان بر اساس همان تک‌نوشته‌های موجود در بازی‌هایشان است. نویسنده‌ای که در سریال «مون‌نایت» درخشان ظاهر می‌شود، در این فیلم دیالوگ‌های سطحی نوشته و کارگردان بدون توجه به الگوی موفق جان ویک، کُندترین صحنه‌های مبارزه را تحویل مخاطب می‌دهد. نقش‌آفرینی بازیگران هم چنگی به دل نمی‌نزد؛ حتی موضوع حتی برای کارل اربن صدق می‌کند که نتوانسته میان پرسوناژِ جانی کیج و بوچرِ بویز تمایز ایجاد کند. طراحی صحنه که ادای دینی به استیج‌های نسخه‌های کلاسیک مورتال کامبت است، شاید تنها نکته مثبت این فیلم برای من محسوب می‌شود.​
منم موافقم یعنی اینطوری که اینا بهش گند زدن بعیده کسی بتونه اینطوری کمبت رو نابود کنه
حداقل از اون انیمیشن موفق یه الهامی میگرفتند

• Like
Reactions: Origami 2008
1000210383.png

Project Hail Mary: 9/10

به نظرم از حالا می تونیم فیلم رو به تالار مشاهیر Sci-fi اضافه کنیم.
ادعای بزرگیه اما به نظرم میشه در کنار Interstellar این فیلم رو بهترین وارث اودیسه فضایی بدونیم.

طبیعتا منبع اقتباسی اصلا به اندازه‌ی رمان کلارک بی‌رحم نیست، اما همین باعث شده فضا و تم فیلم کاملا مستقل و تازه به نظر برسه.

حتما ببینید یکی از بهترین first contactهای ژانر علمی تخیلی رو نشون می‌ده و می‌ره کنار Arrival ویلنوو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or