قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اینا اگه مشتری نداشته باشن به گور باباشون خندیدن اگه بتونن همچین قیمتایی بذارن. منتهی خب جماعت نفهمی که با پول ددیش میره از این هزینه ها میکنه عقل و شعورش نمیرسه موجب له له زدن چه بی شرفایی برای پول بیشتر میشه.
مردم ما اگه ماشین گرون، سیستم گیمینگ گرون، کنسول گرون و nتا چیز گرون دیگه رو نمیخریدن و پول توی جیب حرومیا نمیریختن، اوضاع اینجوری نمیشد.
دقیقا من موردای مشابه تو خیلی زمینه ها اینجوری زیاد دیدم ، مهم اون فعل انجام دادنشه که صرف بشه و هیچکس انجامش نمیده،ملت ما عاشق صفن !!!هیچ سیستم و برنامه و الگوریتم خاصی روشون جواب نمیده و نمیشه باهش هماهنگشون کرد .این فرهنگ و تفکرت که باعث میسه ما هزینه فرصت رو تو جامعه از دیت بدیمو ازونور چن برابر پرداختش کنیم !!! یعنی باعثش تمینان که ما داریم ۱۰ ای ۲۰ برابر برا قیمت یه جنس پرداخت میکنیم . متاسفانه….

متاسفانه تو كشورى كه تامين نياز هاى اوليه زندگى چالش زا بشه و واسه نون و برنج و روغن كالا برگ (!) بدن مشخصه كه جنبه ديجيتال زندگى و على الخصوص بخش سرگرميش تبديل به كالاى لوكس ميشه.
كالاى لوكس هم اسمش روشه.
قيمت بالا و در مواردى غير واقعى.

و معمولا مشترى كالاى لوكس هم هميشه چهد درصد بالاى جامعه ميشن و تو مملكت ما كه تعريف كالاى لوكس غير واقعيه و به خاطر وضع اقتصادى درب و داغونه،همون قشر ثروتمند هم اوناييش ميرن دنبال خريد اين كالا ها كه اكثرا پول مفت در آوردن.
من الان ميتونم برم فلان كارت گرافيكو بخرم ولى پوستم واسه پولى كه دارم كنده ميشه و عمرا نميرم اينجورى بريزمش تو دهن اينا.
ولى اونى كه همينجورى واسه خودش ول ميچرخه و بى حساب براش پول مياد اهميتى نميده.

View attachment 408996
حالا بازار کنسول یه طرف اوضاع بازار pc خیلی جالبه و خیلی راحت دارن رقمای ملیاردی میزارن رو کیس ها و عادی سازی داره میشه !!! اما باطن ماجرا خیلی اسفناک و خطرناکه … قشنگ روحی روانی این رقما میتونه نابود کنه اینده یه جامعه رو‌.
وضعیت اسفناکی شده،من دلم برای هیچکی نمیسوزه بغیر از خودمون که گیم همیشه بخشی از زندگیمون بود ولی با این اوصاف باید باهاش خداحافظی کنیم...

وضعیت اسفناکی شده،من دلم برای هیچکی نمیسوزه بغیر از خودمون که گیم همیشه بخشی از زندگیمون بود ولی با این اوصاف باید باهاش خداحافظی کنیم...
اره واقعا حالا اینم بگم طرف سیستمم جم کنه با این پیک مصرف و هزینه ها که فقط ۳۰۰ وات gpu ناقابل مصرف میکنه باقی قطعات بماند قشنگ بالای ۲یا ۳ تومن تا ۵ تومنم قبض برق احتمالا بیاد خصوصا تو مصرف مداوم و ساعتای اوج ، کلا از هر طرف تحت فشاری تو هزینه ها .

این کلمه عادی سازی چه مضخرفیه که افراد با جهل بالا مدام استفاده می کنن
ما یک چیز داریم اونم اسمش حقیقته
حالا این حقیقت شیرینه تلخه یا موجب عادی سازی می شه هر چی هست حقیقت اصل ماجراست
اینکه می گید گران فروشی داره می شه عادی سازی می کنن خوب عادیش نکنید اگر فکر می کنید گرون دارن می دن نخرید
اما اینکه پی سی میلیاردی شده قیمتش استثنا ربطی به دلال های ما نداره حتی قیمت ها همین الان زیر قیمت دلاریشون هست علت قیمت زیر هم فقط جنس قدیم با شوک بازار هست که همه منتظرن توافقی چیزی بشه قیمت ها بریزه کاسبی خوابیده
شرکت های اصلی مشابه الماس سازگار اینا تقریبا از ابان به این طرف هیچ جنسی وارد نکردن یعنی بگردید همه ی گارانتی ها تهش از ابان شروع می شه حالا با قطع ارتباط با دوبی با گران شدن حمل و نقل جهانی با بیمه هاش قطع شدن کامل ارز نیمایی افزایش شدید کالاهایی که با ناند یا رم سر کار دارن حساب کنید رم با اس اس دی بار جدید یا هر چیزی مشابه ش حتی لپ تاپ ها چقدر از اینی هم که هست گرون تر می شه حالا باز بگید عادی سازی نکنید اینا الکی رقم میلیاردی کردن بعد طرف نمی خره چند ماه دیگه نصف همونم بهش نمی دن
که این حکومت ورشکسته اتفاقا بعد از توافق چنان قیمت دلار بالا ببره که حالا صبر کنید نهایت اندک مدتی جوش باعث بشه قیمت دلار کمی ریزشی بشه که مدت کوتاه تاثیری روی قیمت ها نمی ذاره یا ناچیزه
بازم می گم قیمت گرافیک اس اس دی با رم جهانی گرون شده کافیه امازون امریکا سری بزنید قیمت ها دستتون میاد. این شرایط هم گفتن طی 3 فصل اینده بدترم می شه گرون ترم می شه (جهانی). تقریبا همه شرکت های معتبر هشدارش داد
احتمالا بازم کنسول ها گرون تر بشن
اوضاع هم گفتن حداقل تا 2028 ادامه داره برخی پیشبینی ها هم تا 2030 گفتن ادامه داره پس اگر تحملش ندارید پولش دارید اقدام کنید

حالا ممکنه یک عده بگن چقدر بدبینی از پست های من خوششون نیاد بگن پست هات گل و بلبل نیست اما گفتم اوایل پستم حقیقت مهمه حالا اینکه حقیقت قشنگ نیست علتش اینکه نه اوضاع دنیا خوبه نه مخصوصا ایران
البته اینا اسم پیشبینی هست هر چیزی ممکنه اما بحث احتمال هست 80 درصد به بالا ما یک موج شدید افزایش قیمت داریم چه توافق بشه چه نشه چه حتی حکومت بریزه

واقعا دلم میسوزه که هنوز انگشت اتهام بعضیا طرف "مردم" هست. دیوار کوتاه تر پیدا نمیشه انگار. تمام میکانیسم های علم اقتصاد، وضعیت آرامش بازار، ارتباط عادی تجاری با دنیا و ارزش پول ملی و ....همه کشکه. ولی خریدن "مردم" میشه صحبت اصلی.
در ضمن وضعیت اینجا با هیچ جای دنیا قابل مقایسه نیست. اینکه چیپ ست و رم و ...داستانش چیه در دنیا و چه اثری داره یه بحثه(قیمت جهانی) و شرایط اینجا بحث دیگه. البته که اثرگذار هست.
ps5.jpg

من قبل مهر پارسال PS5 Pro مو فروختم 55 به همکارم. یه مدت اصلا حس گیم نداشتم واقعا دلم میسوخت گوشه خونه داشت خاک میخورد. الان که فکر میکنم ای کاش میذاشتمش تو جعبه ش دلمم هیچ وقت نمیسوخت 😶

واقعا دلم میسوزه که هنوز انگشت اتهام بعضیا طرف "مردم" هست. دیوار کوتاه تر پیدا نمیشه انگار. تمام میکانیسم های علم اقتصاد، وضعیت آرامش بازار، ارتباط عادی تجاری با دنیا و ارزش پول ملی و ....همه کشکه. ولی خریدن "مردم" میشه صحبت اصلی.
در ضمن وضعیت اینجا با هیچ جای دنیا قابل مقایسه نیست. اینکه چیپ ست و رم و ...داستانش چیه در دنیا و چه اثری داره یه بحثه(قیمت جهانی) و شرایط اینجا بحث دیگه. البته که اثرگذار هست.
View attachment 409036
با این دلار استاندارد باید 95 میل باشه مشخصه وضعیت منطقه و واردات هم تاثیر زیادی در قیمت داره

• Like
Reactions: bayern_vahid
با این دلار استاندارد باید 95 میل باشه مشخصه وضعیت منطقه و واردات هم تاثیر زیادی در قیمت داره

قیمت دلاری کنسول ها از ماه آوریل بالا رفته، نسخه استاندارد از 550 شده 650 دلار، قیمت داخلیش تقریبا همینه دیگه
احتمالا به خاطر افزایش قیمت جهانی رم و SSD هست
Screenshot 2026-06-10 115857.jpg

مثلا قیمت SSD 1TB 990Pro از میانگین 100 دلار رسیده به 250 دلار، حالا تازه یک مقدار اوضاع بهتر شده

Screenshot 2026-06-10 120342.jpg

هر کسی یک جور فکر بدختیش هست
یکی که کنسول نداره فکر اینه پول خرید کنسول رو چجوری جور کنه
اونی که کنسول داره فکر اینه پول بازیش رو چجوری جور کنه
اونی که هر دو رو داره فکر اینه نسل بعد بیاد پول خریدش رو نداره چیکار کنه !!!!
وضعیت اینترنت هم که کنسول بهش وابسته هست هم که مشخصه
فکر نمیکنم جامعه ی گیمر دیگه آرامش و آسایش فکری برای لذت بردن از گیم داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or