Dark_Souls
کاربر سایت
من بازی ها رو ffpfsp کردم ولی متاسفانه کمی لگ دارند طبیعی هست!؟ کاری نمیشه کرد!؟
سلام من دستگاهم ورژن 9 هستش با ایتا هن از هارد داخلی بسیار روون اجرا شد البته exfat نبودسلام کسی گوست اف یوتی رو از حافظه داخلی کنسول اجرا کرده؟آیا اجرا میشه یا خیر؟چون توی توضیحات نسخه هک شده ps5 اش توی سایت dlpsgames.com که نسخه exfat هم گذاشته نوشته فقط روی ssd اترنال و خارجی اجرا میشه خواستم ببینم حقیقت داره یا توی ssd داخلی خود کنسول هم اجرا میشه.ممنون
سلامسلام دوستان شرمنده اگه سوال تکراریه
من کنسولم اسلیم دیجیتال آخرین ورژن آپدیت شده، قانونی بازی میکنم سر تعویض بازی نمیدونم اشترک نخل پلاس و... پاره شدم هم قیمتا فشار میاره هم رفتار اکانت فروشا ، تا حالا هم کنسول هکی نداشتم
حالا فرضا بخوام کنسول تعویض کنم ، میخوام بدونم بهترین گزینه کنسول با ورژن 10.01 یا پایین تره ؟! بعد دیجیتال یا داریو دار فرقی نمیکنه ؟! حتما باید ssd اکسترنال داشته باشم ؟! کلا هک پایداری محسوب میشه و اینکه بازی ها جدیدم میشه بدون مشکل اجرا کرد؟! خلاصه یه راهنمایی مخصوص آدم نوب میخوام
بازم شرمنده بابت سوال تکراری چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده اس
خوندم ولی نتونستم نتیجه بگیرم
خودم حلش کردمسلام دوستان
هرکار میکنم بازی های تک فایل را اجرا کنم چه با فرمت FFPFSC چه ffpkg
shadowmountplus بازی های معمولی را شناسایی میکنه ولی تک فایل نه
هر پوشه ای هم که شده تست کردم شناسایی نکرد
از دوستانی که تونسته اجر کنه یک راهنمایی میکنن
الان کنسول منی که ۱۲.۰۲ اونم دیجیتال هستش رو میشه راحت مثل نسخه های زیر ۱۰ هک کرد؟gezine ورژن 1.6 روش نرم افزاری Y2JB رو منتشر کرد
تغییرات اعمال شده :
- Added support for 12.60 and higher firmware
- Added payload validation to remote js loader
- Updated elfldr with 13.40 support
Firmware 4.03 – 12.40 → Y2JB_backup_1.6(4.03)
Firmware 12.60 and up → Y2JB_backup_1.6(12.20)
Releases · Gezine/Y2JB
شما میتونی از همو روش Y2JB که توی کلیپ بالاتر گذاشتم استفاده کنی منتها تنها عیبش الان همون 50 دقیقه وقتیه که باید برای هر بار دستگاتو خاموش روشن میکینی بزاریالان کنسول منی که ۱۲.۰۲ اونم دیجیتال هستش رو میشه راحت مثل نسخه های زیر ۱۰ هک کرد؟
خود دستگاه از حالت فشرده خارج میکنه بازیو رو برای اجرا....Ghost of yoti بعد از دانلود و اکسترکت حدود ۱۵۰ گیگ میشه. من تبدیل به exfat می کنم. بعد از اینکه کپی می کنمش به هارد داخلی میبینم که ۲۰۰ گیگ هاردم پر شده. چجوریاست این. دقت کردم همه بازیهایی که ریختم اینجورن. بیشتر از اونچه که ریختم پر کردن هاردو.