اموزش هک برای کنسول PS5

سلام کسی گوست اف یوتی رو از حافظه داخلی کنسول اجرا کرده؟آیا اجرا میشه یا خیر؟چون توی توضیحات نسخه هک شده ps5 اش توی سایت dlpsgames.com که نسخه exfat هم گذاشته نوشته فقط روی ssd اترنال و خارجی اجرا میشه خواستم ببینم حقیقت داره یا توی ssd داخلی خود کنسول هم اجرا میشه.ممنون
سلام من دستگاهم ورژن 9 هستش با ایتا هن از هارد داخلی بسیار روون اجرا شد البته exfat نبود

• Like
Reactions: FOX VS XOF
درود دوستان
یه ویدئو اموزش هک ps5 به روش ساده توی یوتیوب پیدا کردم که همه کارها رو تنها با یه فلش انجام داد و به DNS یه حتی سیستم هم وصل نشد

خوبیش اینه دوتا فایل منیجر داره که انتقال بازیها از هارد اکسترنال رو با همین دوتا منیجر انجام میده و ایکون بازیها مثل بازیهای اورجینال به صفحه اصلی اضافه میشن
حتی بازیهای نصل 9 رو هم به راحتی انتقال میده به کنسول فقط نکته نگران کنندش اینه که بعد از انجام هک و ریست و یا خاموش روشن شدن کنسول که میبایست هک دوباره انجام بشه میگه که هک دوباره کنسول 47 دقیقه زمان میبره
اساتید نظراتشون رو بگن
راهنمایی هم بفرماین

پلی 5 اسلیم بدون درایو من نسخه 12.2 هستش . با همین روش یوتیوب کپی خورش کردم .بازیها رو بصورت exfat روی هارد داخلی با برنامه الف ارسنال داخلی پوشه homebrew کپی کردم بدون هیچ مشکلی و بدون لگ هم رزیدنت اویل 9 و هم شینوبی براحتی اجرا میشه. تنها ضدحالش همون 50 دقیقه معطلی اولشه فقط این مشکل هنوز روی مخه !!!!

آخرین ویرایش:
اگه بالاتر از 10 هک شده چرا صفحه اول بروز نمیشه چرا آموزشی نیست شاید یکی دسترسی درست به یوتوب نداره الان دیدم تا 12.40 هک شده اگه میشه یه آموزش درست حسابی داخل صغحه آموزش بزارید بی بهره نمونیم از هک

• Like
Reactions: crashh
سلام دوستان
هرکار میکنم بازی های تک فایل را اجرا کنم چه با فرمت FFPFSC چه ffpkg
shadowmountplus بازی های معمولی را شناسایی میکنه ولی تک فایل نه
هر پوشه ای هم که شده تست کردم شناسایی نکرد

از دوستانی که تونسته اجر کنه یک راهنمایی میکنن

سلام دوستان شرمنده اگه سوال تکراریه
من کنسولم اسلیم دیجیتال آخرین ورژن آپدیت شده، قانونی بازی میکنم سر تعویض بازی نمیدونم اشترک نخل پلاس و... پاره شدم هم قیمتا فشار میاره هم رفتار اکانت فروشا ، تا حالا هم کنسول هکی نداشتم
حالا فرضا بخوام کنسول تعویض کنم ، می‌خوام بدونم بهترین گزینه کنسول با ورژن 10.01 یا پایین تره ؟! بعد دیجیتال یا داریو دار فرقی نمیکنه ؟! حتما باید ssd اکسترنال داشته باشم ؟! کلا هک پایداری محسوب میشه و اینکه بازی ها جدیدم میشه بدون مشکل اجرا کرد؟! خلاصه یه راهنمایی مخصوص آدم نوب می‌خوام :دی
بازم شرمنده بابت سوال تکراری چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده اس
خوندم ولی نتونستم نتیجه بگیرم

سلام دوستان شرمنده اگه سوال تکراریه
من کنسولم اسلیم دیجیتال آخرین ورژن آپدیت شده، قانونی بازی میکنم سر تعویض بازی نمیدونم اشترک نخل پلاس و... پاره شدم هم قیمتا فشار میاره هم رفتار اکانت فروشا ، تا حالا هم کنسول هکی نداشتم
حالا فرضا بخوام کنسول تعویض کنم ، می‌خوام بدونم بهترین گزینه کنسول با ورژن 10.01 یا پایین تره ؟! بعد دیجیتال یا داریو دار فرقی نمیکنه ؟! حتما باید ssd اکسترنال داشته باشم ؟! کلا هک پایداری محسوب میشه و اینکه بازی ها جدیدم میشه بدون مشکل اجرا کرد؟! خلاصه یه راهنمایی مخصوص آدم نوب می‌خوام :دی
بازم شرمنده بابت سوال تکراری چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده اس
خوندم ولی نتونستم نتیجه بگیرم
سلام
زیر 10.01 باشه خیلی بهتره
اگر زیر 10.01 باشه دیجیتال هم باشه مم نیست ولی سعی کن خیلی سعی کن :D دیسک دار بگیری
ولی اگرگیرت نیومد زیر 12.00 دیسک دار بگیر

ssd حتما نیست ولی بودنش خیلی بهتر از نبودنش هست اگر pc داشته باشی بازی ها را از lan میشه بدون ssd انتقال داد ولی بعضی از بازی ها فقط روی ssd اجرا میشن
هیچ هکی از زمان ps4 پایداری کاملی نداره ولی ندیدم مشکلی برای کنسول پیش بیاد اینقدری مغازه دارها میگن برای جیب خودشون هست نه اینکه دلشون برای ما بسوزه
فعلا خیلی از بازی های روز اومدن ولی نباید انتظار بازی کردن بازی ها توی روز عرضه داشته باشی

نتیجه کلی اگر کنسول هکی داشته باشی تنها هزینه ای که میکنی هزینه دانلود دیتای بازی هست با هزینه های العان اگر آنلاین باز نیستی فقط هک
برفرض اینی که فروشنده ها دارن میگن هک نکنید حافظه کنسول خراب میشه
اگرم خراب بشه شما کلی بازی کردی کلی هزینه اکانت و ... را ندادی بازم اگر حافظه را تعویض کنی سود کردی

ولی کل این تایپیک بگردی یکنفر نگفته من هک کردم کنسولم مورد پیدا کرده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
هرکار میکنم بازی های تک فایل را اجرا کنم چه با فرمت FFPFSC چه ffpkg
shadowmountplus بازی های معمولی را شناسایی میکنه ولی تک فایل نه
هر پوشه ای هم که شده تست کردم شناسایی نکرد

از دوستانی که تونسته اجر کنه یک راهنمایی میکنن
خودم حلش کردم
مشکلم با ورژن قبلی برنامه
Release exFAT Image Builder v3.6.2 — Stability & Pipeline Validation Release · kerrdec97/ps5-exfat-builder

تبدیل کرده بودم
با ورژن جدید sillent hill 2 از 97 گیگ به 56 گیگ رسید و بدون مشکل با Kstuff Lite 1.07 Beta , etaHEN-2.6B-1,ShadowMountPlus 1.6test15-fix2 بدون مشکل اجرا شد

• Like
Reactions: rahavard
gezine ورژن 1.6 روش نرم افزاری Y2JB رو منتشر کرد
تغییرات اعمال شده :

• Added support for 12.60 and higher firmware
  • Added payload validation to remote js loader
  • Updated elfldr with 13.40 support

Firmware 4.03 – 12.40 → Y2JB_backup_1.6(4.03)
Firmware 12.60 and up → Y2JB_backup_1.6(12.20)

Releases · Gezine/Y2JB
الان کنسول منی که ۱۲.۰۲ اونم دیجیتال هستش رو میشه راحت مثل نسخه های زیر ۱۰ هک کرد؟

Ghost of yoti بعد از دانلود و اکسترکت حدود ۱۵۰ گیگ میشه. من تبدیل به exfat می کنم. بعد از اینکه کپی می کنمش به هارد داخلی میبینم که ۲۰۰ گیگ هاردم پر شده. چجوریاست این. دقت کردم همه بازیهایی که ریختم اینجورن. بیشتر از اونچه که ریختم پر کردن هاردو.

الان کنسول منی که ۱۲.۰۲ اونم دیجیتال هستش رو میشه راحت مثل نسخه های زیر ۱۰ هک کرد؟
شما میتونی از همو روش Y2JB که توی کلیپ بالاتر گذاشتم استفاده کنی منتها تنها عیبش الان همون 50 دقیقه وقتیه که باید برای هر بار دستگاتو خاموش روشن میکینی بزاری

Ghost of yoti بعد از دانلود و اکسترکت حدود ۱۵۰ گیگ میشه. من تبدیل به exfat می کنم. بعد از اینکه کپی می کنمش به هارد داخلی میبینم که ۲۰۰ گیگ هاردم پر شده. چجوریاست این. دقت کردم همه بازیهایی که ریختم اینجورن. بیشتر از اونچه که ریختم پر کردن هاردو.
خود دستگاه از حالت فشرده خارج میکنه بازیو رو برای اجرا....

نکته برای دوستان شاید به درد کسی بخوره :
MODED WARFARE دوتا فایل توی کپشن صفحه یوتیوبش گذاشته بود برای بازیهایی که کرش میکنن و اجرا نمیشن... هربازی که پوشه fakelib داخل فایلهاش نباشه ، شما به صورت دستی این پوشه رو ایجاد میکنی بعد اون دوتا فایل به فرمت های SPRX رو داخل این پوشه کپی میکنی وبعد توسط هارد اکسترنال پوشه بازی روبه صورت کامل به دستگاهت منتقل میکنی وبازی بدون کرش اجرا میشه ...
من بازی GEARS OF WAR واسم اجرا نمیشد با این روش اجرا کردمش ولی بازی سیو نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SHAM
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or