YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

سلام
لطفا یک راهنمایی بکنید برای اجرای بازی متروید پرایم۴ روی ریجیونیکس که اصلا اجرا نمیشه روی سیترون هم که اجرا میشه یک فریم وحشتناکی بهم میده که اصلا باور کردنی نیست این همه افتضاح باشه شما تونستید این بازی اجرا کنید؟ تنظیماتتون رو چی بوده یا اگر ویدیو راهنمایی از نصبش دارین لطفا اینجا قرار بدین ممنونم

سلام
لطفا یک راهنمایی بکنید برای اجرای بازی متروید پرایم۴ روی ریجیونیکس که اصلا اجرا نمیشه روی سیترون هم که اجرا میشه یک فریم وحشتناکی بهم میده که اصلا باور کردنی نیست این همه افتضاح باشه شما تونستید این بازی اجرا کنید؟ تنظیماتتون رو چی بوده یا اگر ویدیو راهنمایی از نصبش دارین لطفا اینجا قرار بدین ممنونم

من روی سخت افزار AMD که نتونستم اجرا کنم

منو بای میاد و new game هم میزنم تا یه جایی میره یهو صفحه سیاه میشه

انگار کلا شبیه ساز سازگار باهاش نیومده

• Like
Reactions: navid_x360
سلام
با شبیه ساز eden تست کن

• Like
من روی سخت افزار AMD که نتونستم اجرا کنم

منو بای میاد و new game هم میزنم تا یه جایی میره یهو صفحه سیاه میشه

انگار کلا شبیه ساز سازگار باهاش نیومده
منم amdدارم اما سیپیو اینتل بود کردمش amd اما گرافیکم انویدیاس برای من تو سیترون تا داخل بازی میره دمو اینارو خوب نشون میده با فریم ۶۰ اما همچین که شروع میشه با اولین انفجار بنفش اول بازی فریمم میترکه فریم میشه یک باید بیام بیرون.
با شبیه ساز eden تست کن
دوسته عزیز لینکی ازش داری سرچ کردم انروید بود برا pcمیخوام

• Like
Reactions: ravi
منم amdدارم اما سیپیو اینتل بود کردمش amd اما گرافیکم انویدیاس برای من تو سیترون تا داخل بازی میره دمو اینارو خوب نشون میده با فریم ۶۰ اما همچین که شروع میشه با اولین انفجار بنفش اول بازی فریمم میترکه فریم میشه یک باید بیام بیرون.

دوسته عزیز لینکی ازش داری سرچ کردم انروید بود برا pcمیخوام
Eden v0.2.0 - eden-emu/eden

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or