نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
کلا بحث داغ فروم های اونور ابی الان همین چند نکته ای هست که گفتی حالا تو بازیسنتر به خاطر مسائل این چند وقت اخیر کشور دل و دماغی برای بحث بین بچه ها نیست ولی واقعا چندتا حرکت عجیب و غریب دیدیم

به نظر میاد دارن برای نسل بعد آماده میشن:Whistling:

البته گیم پس برای کسی که اهل بازی کردن باشه گزینه جذابی هست بخواد به خاطرش کنسول بگیره ولی به هر حال انحصاری هم بی تاثیر نیست

سونی هم اگه ناراحت و غصه خورده یه جورایی این جواب کنسل کردن بازیهاش برای ویندوز بوده خب.

ولی مایکروسافت اول باید بازیهای خواستنی و باکیفیت بسازه که پلتفرم خودش رو جذاب کنه و تو مراحل بعد بخواد به این فکر کنه که انحصاریشون کنه.
این انحصاری کردن لحظه آخری یکی دوتا بازی هم بیشتر داره به فنها آدرس میده که ما میخوایم به همون مسیر نسل 7 برگردیم.

این صرفا با انحصاری سازی تمام عناوین به دست نمیاد که چندتا کامنت در این جهت داشتیم ، مایکرو بازی بزرگ و خاص بسازه که دل پلیرها برای تجربش غنج بره خب اصلا انحصاری کامل کنه و روی PC هم نده.
هر کسی که واقعا گیمر باشه با این هیچ مشکلی نداره.

ببینیم به اون مسیر برمیگردن یا نه؟
این احتمالا جنگ آخرالزمانی سونی VS مایکرو خواهد بود :))
=========
به اون دوستمون هم که یاد خاطرات نوستالژیش با کتاب و واحدهای فیزیک تو دبیرستان/دانشگاهش افتاده یه Kerbal Space Program ،BeamNG یا Teardown بدید که بیخیال بازیهای دیگه بشه :D

آخرین ویرایش:
مدیر عامل جدید تو یک مصاحبه با بلومبرگ عملا صحبت از ریبوت کردن برند اکس باکس کرده و تا الان هم موفق بوده حتی با متریال هایی که از مدیریت قبلی به ارث برده.
به هر نحو شخصا برای من دیگه مهم نیست این کنفرانس ها و خبر ها و زندگی منم همون ۵ ماه پیش تموم شد. به یاد همه اونایی که بین مون بودن و دیگه نیستن.

جایی هست که مراسم هارو 4k قرار داده باشه اگه نه برای دانلود 4k تک تک تریلر ها از یوتوب راهی هست ؟

اینجا بچه ها زحمت کشیدن آپلود کردن :yes:

شوکیس سونی هم صفحه های قبل هست

جایی هست که مراسم هارو 4k قرار داده باشه اگه نه برای دانلود 4k تک تک تریلر ها از یوتوب راهی هست ؟
برنامه + 4K VIDEO DOWNLOADER رو دانلود کن . نسخه رایگانش رو میتونی روزی 10 تا ویدیو 4K دانلود کنی. من خودم همینکار رو میکنم

امشب نشستم مراسم رو دیدم و به عنوان کسی که با گیرز بزرگ شده با دیدن نمایش E day واقعا احساساتی شدم اگه ایکس باکس همین یه دونه انحصاری رو هم داشته باشه برای من کافیه تا کنسولش رو بخرم دو سال پیش که وضعیت ایکس باکس جالب نبود دو دل بودم که سری ایکس رو بخرم یا نه و تنها دلیلی که باعث شد بخرمش تجربه ی دوباره ی کالکشن گیرز با کیفیت 4k بود و الان چقدر از تصمیمم خوشحالم به هیتر ها هم توصیه میکنم حداقل گیرز 3 رو با کیفیت 4k امتحان کنن و ببینن که یه بازی 360 چه گرافیکی در سال 2011 داشته

من خودم همیشه اولین دلیلی که باعث می‌شد ایکس باکس هم در کنار پلی استیشن بگیرم همین گیرز بود. این نسل هم تا دو سال پیش داشتم کنسول رو ولی فروختم. ولی به خاطر نمایش بازی که شدید حس شماره اول رو میده E-Day . هر طور شده یک سری ایکس برای خودم جور میکنم که بازیش کنم. در درستی این تصمیم که بازی رو انحصاری کردن همین که یکی مثل من برای انجام دادن بازی میخواد ایکس باکس دوباره بگیره یعنی ایده انحصاری بازی جواب داده. چون واقعا خیلیا رو قلقلک میده که ایکس باکس تهیه کنن به خصوص که این سبک گیم پلی مشابه اش تو پلی استیشن نیست.

برای PS5 نمیاد؟

پ ن: سکوت نشانه.. :D
اینو من در جواب اون دوستمون که ویو یوتیوب رو ملاک لول بالا بودن یک بازی می دونست قرار دادم :D
ساخته شده توسط یه استودیو ترد پارتی که از اکتیویژن جدا شد و نخواست جزو مایکروسافت باشه آره واقعا تو یه لول دیگست :D.
Fu-JW2LXwAARYij.jpg
:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or