امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

Last edited by a moderator:
RESIDENT EVIL REQUIEM​
سری اویل برای من فقط یه بازی نیست، زندگیه. خاطرات دوران نوجوونی و کرایه کردن PS1 و سر و کله زدن با بازی ایی که یه دنیای جدید ساخته بود. بدون اینکه زبان بلد باشی. همش باید میگشتی و تو محیط چرخ میزدی تا یه پازل رو حل کنی و به اوج لذت برسی.

حالا اویل دوباره برگشته. همونطور که تو تاپیک مورد انتظارترین بازیهای ۲۰۲۶ گفتم، این بازی حتی از جی تی ای ۶ هم برای من مهم تر بود. و خوشحالم که انتظاراتم رو برآورده کرد.

بازی در یک کلام شاهکاره. همه چیز بازی عالیه و واقعا نمیشه ایراد خاصی ازش گرفت. تنها ایراد ممکن اینه که ای کاش بازگشت به RPD و راکون سیتی، بیشتر روش کار میشد. اما بازم عالی بود. مخصوصا بازگشت به RPD که دوجین خاطره برای هر اویل فنی زنده میکنه.

نکات مثبت:​
گرافیک فوق العاده عالی
داستان به شدت درگیر کننده
شخصیتهای منفی به شدت جذاب هستن
شخصیت گریس فوق العاده کار شده
قسمت های مربوط به لیان و اکشنش عالیه
برقراری تعادل عالی بین اکشن و ترس
تنوع عالی سلاح
گیم پلی گریس در القای حس ترس عالی عمل کرده

نکات منفی:​
ندارد

قبل از این که جنگ و اعتراضات و کلا این موج قطعی اینترنت شروع شه من بعد از سالیان دراز تونستم سیستم ام رو با دنگ و فنگ ارتقاء بدم
به همین دلیل این ایام تا بود بازی هایی که دلم میخواست رو PC برم رو زدم
این شما و این هم بسته دوران جنگ و قطعی اینترنت من

1780512030742.png

Red Dead Redemption 2

من همیشه فکر می کردم تو نقد کردن، یا حتی همین جوری الکی نمره دادن، باید یه حد وسطی بین مقوله های فنی یه بازی به عنوان یه قطعه مبتنی بر تکنولوژی و مقوله های هنری به عنوان اثری که کلی آدم خلاق پشت اش نشستن باشه

تا این که RDR2 رو روی PC بازی کردم
و به این نتیجه رسیدم که کوفت و ک**** و زهرمار و مقوله فنی و هنری :Censored:
وقتی بازی رو روی استیم میخری، کدوم ک*** نشوری تو راکستار به ذهنش رسیده که یه لانچر دیگه از خودش بسازه که پنج ماهه تو صورت من داره میگه لاگین ات فیل شده و نمیذاره هیچ رقمه داخل بازی شم.
اصن گور بابای مقوله. بازی ای که بخری و به خاطر گاو بودن ناشرش عین آدم که هیچی، اصن رو سیستم ات بالا نیاد کار به مقوله پقوله نمیرسه تو نمره دهی

تف به ذات راکستارx-(
واقعا اعصابم سر لانچرش خورد شد
و شدیدا این قضیه رو تصمیم ام برای خرید GTA VI در آینده دور اثر منفی گذاشته. فارغ از این که بازی GAME 2.0 باشه یا هر چیز دیگه

0/10

آخیش اعصابم آروم گرفت... بریم سراغ بقیه بازی ها :دی

1780518412839.png

Nier Automata

این بار سوم یا چهارمیه که این بازی رو استارت میزنم
و این دفعه بالاخره همه پایان های اصلی بازی رو گرفتم. فوق العاده است این بازی. مخصوصا وقتی به مقوله کارگردانی میرسه به نظرم یکی از بنچمارک های افسانه ای کل صنعته این بازی. این که چطور میتونن با کمترین چیز ممکن به بهترین نحو ممکن احساسات مختلف رو انتقال بدن و همچین بازی در عمل کوچیک ولی در ظاهر بزرگ و فوق العاده رو ارائه بدن.

البته بازی یه مشکل عمده داره و اونم اینه که چرخه گیم پلی نمیتونه پا به پای طول مدت 30 الی 40 ساعته بازی بیاد و خیلی مشخصه که از یه نقطه ای به بعد داستان بازی که مخاطب رو با خودش میکشونه سمت خط پایان اصلی بازی. البته این مشکل برای کسیه که بخواد همه پایان های بازی رو ببینه. در غیر این صورت یه پلی تروی عادی کاملا از این لحاظ بی نقصه.

البته کلا نمیدونم چطور بگم ولی Nier Automata انگار یک و نصفی بازی تو یه پکیج ـه. توضیحش سخته ولی از یه نقطه ای به بعد بازی یه جوری با خودش رفتار می کنه که انگار وارد دنباله خودش شده و کامل به عنوان مخاطب این حقیقت تقلبی رو قبول می کنی از بس خوب ارائه میشه کل موضوع.

به غیر از همه این ها هم موسیقی بازی... هنوزم که هنوزه به نظرم بعد این همه سال کمتر بازی ای در حد موسیقی این بازی خداست!

نمره: 9.5/10

4VB63ysG.jpg

Doom 2016

دووم 2016 بازی خوبیه واقعا. ولی با این که ایراد خاصی بهش وارد نیست هیچ جای بازی هم نیست که بتونه خودش رو تو ذهنت حک کنه.
البته دروغ چرا باس اول بازی، اون جایی که برمیگردی مریخ دوباره و می بینی دیگه رسما به فاک رفته و یکی دو تا جای دیگه واقعا عالی بود

با این حال نمیدونم، شاید انتظار من زیاد بود. ولی دووم 2016 با این که بازی خوش ساختیه و گلیم خودشو تو ژانر FPS خوب از آب میکشه بیرون، بازم هیچ نقطه متمایز کننده ای نداره کلیت اش برام

نمره 8/10

پ.ن: الان که نگاه می کنم ساعت 12 شبه. مغزم دیگه جواب نمیده چیزی در مورد بازی مازی بنویسم. بقیه بسته بره برای یه روز دیگه تا در مورد RE4 و RE9 و DMC 5 و KCD و... صحبت کنم

View attachment 407999

Red Dead Redemption 2

من همیشه فکر می کردم تو نقد کردن، یا حتی همین جوری الکی نمره دادن، باید یه حد وسطی بین مقوله های فنی یه بازی به عنوان یه قطعه مبتنی بر تکنولوژی و مقوله های هنری به عنوان اثری که کلی آدم خلاق پشت اش نشستن باشه

تا این که RDR2 رو روی PC بازی کردم
و به این نتیجه رسیدم که کوفت و ک**** و زهرمار و مقوله فنی و هنری :Censored:
وقتی بازی رو روی استیم میخری، کدوم ک*** نشوری تو راکستار به ذهنش رسیده که یه لانچر دیگه از خودش بسازه که پنج ماهه تو صورت من داره میگه لاگین ات فیل شده و نمیذاره هیچ رقمه داخل بازی شم.
اصن گور بابای مقوله. بازی ای که بخری و به خاطر گاو بودن ناشرش عین آدم که هیچی، اصن رو سیستم ات بالا نیاد کار به مقوله پقوله نمیرسه تو نمره دهی

تف به ذات راکستارx-(
واقعا اعصابم سر لانچرش خورد شد
و شدیدا این قضیه رو تصمیم ام برای خرید GTA VI در آینده دور اثر منفی گذاشته. فارغ از این که بازی GAME 2.0 باشه یا هر چیز دیگه
اینکه نت ما شخمیه و با لانچرها مشکل داره رو چرا گردن بهترین بازی تاریخ میندازی؟x-(:-??:|

آخرین ویرایش:
wu kong
۱۰/۱۰
جیز ززز
چطور این بازی بازی سال نشد؟؟
حق داشتن عصبانی بشن سازنده هاش
الان چپتر ۲ بازی ام همینجا بازی تموم بشه من راضی ام ۱۰ رو میدم
یه بازی مگر چقدر میتونهه قشنگ میتونه باشه آخه
بازی کاملا روتوش شده محیط ها چشم نواززز موسیقی ها گوشو نوازش میده
پر از آیتم های معنا دار پر از داستان های فرعی که معنی دارن یه
هنره که تو خون این بازی جریان داره
چپتر دو من فقط می ایستم در و دیوار نگاه میکنم و به صدای محیط گوش میدم واقعا نمیخوام برم حلو این بازی تموم شه

پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما فور کی بازی کنید حیفه بخدا حروم نکنید بازی رو روی ریزولیشن و گرافیک پایین

1780555702818.png
Luigi's Mansion 2 HD
8/10​
از اونجایی که من قبل از اینکه این نسخه رو تجربه کنم، ۳ رو بازی کرده بودم، می‌شه گفت لذتی که باید از ۲ می‌بردم رو نبردم. هسته ۲ و ۳ عملا یکیه، با این فرق که توی ۲ مرحله انتخاب می‌کنیم و توی ۳ نه (تا جایی که یادمه). در کنارش هم طبیعتا توی ۳ خیلی چیزا بهتر و جذاب تر پیاده شدن. ولی به طور کلی گیم خوبی بود و خوب تونست سرگرم کنه.

1780556569440.png
Xenoblade Chronicles Definitive Edition
7.5/10
من حس می‌کنم برای گیم‌های jrpg خیلی پیر شدم دیگه، کشش این سبکو ندارم :دی تو دوران بچگیم با زینوبلید و The Last Story روی Wii زندگی کردم، ولی دیگه حوصله این حجم از گرایند کردن برای ادامه دادن گیم‌هارو ندارم واقعا. با اینکه داستان گیم خیلی خوبه، گیم پلی هم بعد این همه سال، هنوز هم جذابه، ولی طولانی بودن بیش از حد گیم برام خیلی خسته کننده شده بود دیگه. حتی با اینکه داشتم روی Casual Mode بازی می‌کردم.
از اونجایی که هنوز ۲ و ۳ رو بازی نکردم (به همین دلیل پیر شدن)، چند وقت دیگه می‌رم سراغشون، ولی امیدوارم انقدر گرایند لازم نداشته باشن.

1780557645578.png
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Mode
10/10
بازگشت همه به سوی اوست :دی بعد از تجربه TotK فکر نمی‌کردم BotW دیگه اونقدر بهم بچسبه و حال بده، TotK به حدی خوب بود که بقیه گیم‌هارو از چشمم انداخت. توی این مدت که حوصله‌ام سر رفته بود گفتم من هیچوقت رو مستر مود تموم نکردم این بزرگوار رو، شروع کردم و Boy Oh Boy :دی انگار برگشتم به ۶ سال پیش. همچنان همونقدر گیم برام جذاب و لذت بخش بودش.
اوایل بازی کلا برام یک تجربه متفاوت بود نسبت به حالت نرمال بازی، انقدر کمبود مهمات و غذا و اینا داشتم که گیم تبدیل به Survival شده بود برام :دی میرفتم شکار، تا جایی که می‌تونستم شمشیر و کمان هامو نگه می‌داشتم و قبل اینکه بخوام با دشمنی چیزی درگیر بشم انداز برانداز می‌کردم که الان ارزشش رو داره برم سراغشون یا نه، مثل سگ بدو ام و فرار کنم :دی خیلی حس خوبی داشت.
تنها مشکلی که مستر مود داشت این بود که باس هاش خیلی خیلی ساده بودن. توقع داشتم خیلی سخت‌تر باشن، ولی کشتن یک Gold Moblin از کل باس‌ها روی هم سخت‌تر بود.
واقعا حیف که برای TotK مستر مود ندادن، توقع داشتم همزمان با نسخه سوییچ ۲ بالاخره منتشرش کنن که نکردن، خاک بر سرشون. :دی

1780559004415.png
Another Crab's Treasure
9/10
ترکیب سولز لایک با یکم پلتفرمر، در یک دنیای گوگولی رنگ و وارنگ، توییست خوبی روی سبک سولز لایک بودش. داستانش خوب و عجیب بود، گیم پلی و مکانیک های گیم رو خیلی خوب درآورده بودن، باس‌ها هم اکثرا سخت و پدر درآر.

1780559332394.png
The Rouge Prince of Persia
10/10​
عجب گیمی بود ایشون، گیم پلی‌اش برای من خیلی اعتیاد آور بود، از معدود بازی‌های عمرم بود که بدون راهنما اچیومنت‌هاشو ۱۰۰٪ کردم، از بس که خوب بود :D
طراحی مراحل و موسیقی بازی فوق‌العاده بودن به نظرم، به لطف این گیم هم با دنی اسدی آشنا شدم که به طور روزانه آهنگ‌هاشو گوش می‌دم.
فقط به عنوان یک گیم روگ لایک خیلی ساده بود، حتی روی سخت‌ترین حالت‌هاش بازم اونقدرا سخت نبود. ولی یک جوری عاشق این گیم شدم من که از کم کاری هاشون چشم پوشی می‌کنم :دی

1780559660581.png
Hades II
10/10​

۱۰۰ ساعت از زندگیمو گذاشتم که ایشون رو هم ۱۰۰٪‌ کنم :دی نمی‌تونم واقعا بین نسخه ۱ و ۲ یکی رو انتخاب کنم، انقدر که جفتشون خوب بودن. باس‌ها (اکثرا) عالی، طراحی محیطی و دشمن‌ها عالی.
مشکل ساده بودن مثل شاهزاده پارسی نداشت و حسابی پوست آدم رو می‌کند. در کنارش Darren Korb هم دوباره با موسیقی‌های شاهکارش همیشه کنارمون بود :دی
فقط اندینگ و ترو اندینگ رو خراب کردن. ولی داستان‌ شخصیت‌ها و ریز جزئیات همه‌اشون خوب بودن.

بازی هایی که تو این چند ماه تموم کردم در حد خلاصه بیشترشون مربوط به قبل قطع اینترنت هستن
2 red dead redemption
بزرگترین دستاورد در صنعت گیم این بازی هست
براحتی و با اختلاف میتونه رتبه یک بهترین بازی هارو تا مدت های طولانی داشته باشه مگه اینکه نسخه سومش بیاد و بتونه ازش بگیره
ابر شاهکار 10
-
the witcher 3 wild hunt complete edition
فکر نمی کردم انقدر زیبا و سرگرم کننده باشه اینم در دسته ابر شاهکار ها قرار میگیره صفر تا صد بازی عالی بود ، دنیای زیبا و پویا ، گرافیک عالی ، گیم پلی بی نقص ، فعالیت ها و ماموریت های استثنایی و....
10
-
detroit become human
بازی زیبا و به یاد ماندنی بود من بشدت لذت بردم ، داستان ، گیم پلی ، گرافیک و بازیگراش و همه چیش عالی بودن ، فقط باید بازیش کرد و به هنرش پی برد
10
-
dark souls 3 complete
فقط میتونم بگم wow عالی و از هر لحاظ پرفکت بود از گیم پلی ، گرافیک ، داستان ، موسیقی و ..... فقط باید فرام سافتور بود تا چنین شاهکاری هایی رو ساخت
10
-
elden ring
محتوای بازی در عین با کیفیت بودن انقدر زیاد هست که فک ادم باز میمونه این بازی واقعا دیگه تکامل فرام سافتور تو ساخت بازی های سولز لایک بود
ابر شاهکار 10
-
rayman legends
یکی از زیبا ترین بازی های یوبیسافت واقعا یه پکیج کامل از ریمن هست که میشه ده ها ساعت باهاش سرگرم شد جزو معدود بازی هایی بود که بیشتر اچیومنت هاش رو باز کردم
10‌
-
tekken 8
محتوای داستانی بازی عالی بود ، گرافیک و گیم پلی نسبت به نسخه 7 واقعا پیشرفت زیادی داشت از هر لحاظ بهتر شده بود اما متاسفانه نتونستم وارد بخش انلاینش بشم که لذت بیشترش اونجاست
9
-
mk1
من لذت بردم برخلاف بقیه که نظرات متفاوتی داشتن بنظر من عالی بود چه از لحاظ گیم پلی ، چه گرافیک ، داستان و..... ، البته که 11بهتر بود اما اینم تجربه متفاوت و باحالی بود جدای اینکه کمی ووک بود
8.5/10

سلام، منم چند تا بازی داخل قطعی نت زدم که امتیازام به این شرحه ( اضافه کنم جفتش با روش هایپروایزر زدم، خدا عمر بده به کاشف این روش )
اول بهترین بازی که این مدت زدم: Yakuza 3 Kiwami Dark Ties
y3dt.jpg
10/10
این بازی برای طرفداران سری از واجباته و به تمام طرفدارای سبک BeatEmUp هم شدید پیشنهاد میشه.
اومدن تمام مشکلات یاکوزا 3 رو شناسایی و حذف کردن، به جاش مینی گیم ها و مینی استوری های بسیار جذاب گذاشتن.
+ بخش مدیریت یتیم خونه با کلی مینی گیم جالب و سیستم reputation با بچه ها با مینی استوری مخصوص هر کدوم از بچه ها
+بخش مدیریت گنگ موتور سواری کیریو و استوری مخصوص خودش
+ سیستم فایت بازی رو کلا عوض کردن و 100 برابر بهتر از اورجینالش هست.
+ دی ال سی بسیار جذاب Mine که روند آشناییش با - به نظر من یکی از بهترین شخصیت های سری - سلطان Kanda. (دمه دنه هم میخونه :D )
+ برای اولین بار، کاستومایز کلی کیریو ! ظاهر خفن بخواین فان، جدی هر چی بخواین هست.
+++ اضافه شدن قابلیت دعوت دعوت دوستان به مینی گیم ها، چه صفایی داره با ماجیما kareoke بری دمه دنه و cindrella 24 =)) یا با کاندا بری بولینگ:D.
خلاصه که از دست ندین بی نظیره.
MoC.jpg

Mafia Old Country
8/10
+ داستان بازی و موسیقی و گرافیک در بهترین حالت خودشون قرار دارن و بازی رو کری میکنن واقعا فقط فقط:
ازتون خواهش میکنم با ویس اکتینگ سیسیلی بازی کنید، چقدر زیبا کار کردن،حیفه خودتون رو محروم کنید از این لحجه شیرین ایتالیایی.
+شخصیت های خاص و به یاد موندنی، ستینگ و مپ و دوره زمانی بی نظیری رو انتخاب کردن.
با کرکتر های اصیلی طرف هستیم که مرد هاشون به مرد میبره و زن هاشون به زن. چیزی قاطی نشده که تو این دوره زمونه قابل ستایشه.
- متاسفانه Hangar 13 بلد نیست گیم پلی خوب بسازه، گیم پلی بازی به شدت تکراری، کم عمق و با انیمیشن های فاجعه هست.
- بازی اصلا نیاز به اوپن ورد بودن نداشت و فقط باعث تلف وقت شد که میتونستن با خطی کردن، وقتشون رو روی چیزای مهم تری بزارن
+++ بزرگترین نکته مثبت بازی هم پایان بندیش هست که به بهترین نحو داستان رو به اخر رسوندن که اینم باز تو این زمونه به شدت کمیابه!

آخرین ویرایش:
First Light 007

1000059398.jpg

داستان :
درباره جیمز باند یک سرباز ساده که طی عملیاتی در ایسلند وارد ماجرایی شده و مسیرش با سازمان جاسوسی MI6 انگلستان گره می خورد . حال او باید بعد عضویت به دنبال مامور افسارگسیخته با نام مستعار 009 بگردد .

جدیدترین شماره از سری جیمزباند که به نوعی این فرانچایز محبوب رو احیا و ریبوت کرده .

بازگشت به دنیای ماجراجویی ، خیانت و جاسوسی از نوع 007 .

اتمسفر بازی و جو بازی قشنگ حس و حال فیلم های جیمزباند انتقال نی دهد و اون آهنگ های نوستالژی که جز DNA این سری هست به فضاسازی کمک شایانی می کند .

انتخاب دیالوگ ها جالب در بازی که گاهی باید هوشمندانه انتخاب کرد . معماها طراحی جالبی دارند و در کل بلزی ترکیب هیتمن و واچ داگز و آنچارتد هست .

تخریب پذیری محیطی عالیه در حد بازی Control .

از همان ابتدا ، بازی قدرتمند و با صلابت شروع می شود و بازیباز میخکوب می گردد . بازی خطی ولی با آزادی عمل هست و ریتم و هیچان آن لحظه ای افت نمی کند .

طراحی مراحل فوق العاده عالی و با لوکیشن های متنوع و گیم پلی در کامل اختیار بازی در جهت لذت هر چه بیشتر هست .

گجت ها همگی در جهتی کارآمد برای پیشبرد مخفی کاری و پیشروی در داستان . مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و میشه وامدار از سری WATCH DOGS هم دانست . می تونم بگم مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و کلی استراتژی برای انجام هست حتی بلوف و فریب دادن هم گنجانده شده .

سیستم تیراندازی عالیه و قشنگ حس یک مامور آموزش دیده القا می کند مخصوصا صحنه آهسته کردن ها و هدشات ها .

آموزش های اولیه بازی به زیبایی انجام می شوند .

هوش مصنوعی دشمنان عالیه . در درجات سختی بالا واقعا مو دماغ می‌شوند.

گرافیک هنری و طراحی محیط بی نظیره و گرافیک فنی جز خوب های نسل ۹ . چهره ها و حرکات اعضا صورت طبیعی هستند .

بازی بسیار بهینه و عالی و روان اجرا می شد .

عملا با نسخه جدید و با کیفیتی از این سری رو به رو هستید که آینده روشن دارد .

شخصیت پردازی بازی در سطح عالی هست و کارکترهای ماندگار هستند . انتخاب بازیگر جیمزباند عالیه و قشنگ روی کارکتر نشسته و حس شوخ طبعی و کله شقی القا می کند . حس بازی هتی آنچارتد در بازی موج می زند .

بازی ۱۰ چپتر دارد ولی طولانیه . گاهی یک چپتر دو ساعت طول می کشد . تایم گیم پلی من حدود ۱۵ ساعت بود .

خلاصه بگم بازی فوق العاده هست و منو واقعا سوپرایز کرد . در انجامش شک نکنید .
بازی گاهی بسیار سخت و چالشیه با طراحی مبارزه هوشمندانه با باس ها .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 9 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 10 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 10 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 9.5 از 10

آخرین ویرایش:
Reaident Evil Requiem
تجربه ی میکسی بود برای من. بعد از تجربه ی ریمیک نسخه ی ۲ و نسخه ی ۴، انتظار از نسخه ی جدید این بازی برای من خیلی بالاتر رفت. به شخصه رزیدنت ایول رو با حس مرموز بودنش و معماهاش میشناسم. اون تعقیب و گریز های هراس آور و حس مورمور کننده ی تقابل با زامبی ها.
اما نسخه ی ۹ برای من این حس رو تداعی نکرد زیاد.
هرچند بخش اول بازی از نظرم بسیار عالی و با کشش فراوون بود، بخش لیان برای من فاجعه بود. علی الخصوص بعد از ورودش به راکون سیتی که رسما هیچ شباهتی به رزیدنت ایول نداشت! بیش از حد اکشن شدن، حرکات آکروباتیک و... به نظرم مناسب این بازی نیس. جدای از همه ی اینها، معماهای بازی بی نهایت سطحی، ساده و کسل کننده بود.
به شخصه با اینکه بازیو تموم کردم, و تمامی نسخه ها رو پلت کردم، این نسخه رو حتی برای بار دوم هم میل ام نکشید تموم کنم :دی

Hades 2:
زیبا! پر کشش! سریع! سرشار از آدرنالین و اعتیاد آور :دی
با تک تک لحظات بازی خاطره ساختم و لذت بردم. بازی تقریبا از هر لحاظ پیشرفت داشته، علی الخصوص در زمینه ی گیم پلی. اضافه شدن بخش ورود به سطح و خروج از under world بسیار جذاب و پر کشش بود.
البته باید اینو هم در نظر بگیریم که نسخه ی اول متاش بالای ۹۰ بوده و ساخت نسخه ی پیشرفته تر از نسخه ی اول، کار بسیار بزرگ و‌ عظیمی بود که خوشبختانه موفق به انجامش شدند.
تا حالا نزدیک ۱۵۰ ساعت بازیش کردم و هنوز برام تکراری نشده.
تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم, بیش از حد رندوم و وابسته به RNG بودن بازی هست توی برخی پرافسی ها.

Saros:
این بازی برای من همون ریترنال بود. فقط محیط و شخصیت عوض شده بود. به طوری که اگر کسی ریترنال بازی کرده باشه و این بازیو بهش بدن و بهش نگن که این بازی مال سازنده های ریترنال هست, قطعا حس میکنه که شاید DLC ریترنال باشه :دی
کانسپت بازی دقیقا همون ریترنال هست. چارچوب، پایه و اساس داستان همون اساس ریترنال هست ولی با یه کانسپت جدید! هرچند گرافیک بازی خیلی خوب بود، اما طراحی شخصیت ها و انیمیشن صورت هاشون فاجعه بود. با این وجود، از گیم پلی روون، گان پلی ارضا کننده و سرعت بی نظیر بازی نمیشه گذشت; اما ما همه ی اینا رو توی ریترنال هم داشتیم. حتی ریترنال برای من لذت بخش تر، چالشی تر و دارک تر بود. قطعا این بازی تحت هیچ شرایطی برام یه تجربه ی به یاد موندنی نبود با اینکه پلت کردمش و در نهایت یه عنوان خوب بود و بس.

Silent Hill f
پیس آو شت محض. تاحالا نشده من به بازی ای این لقب رو بدم. تاحالا هم نشده بازی ای رو نصفه ول کنم. اما این بازی به طرز شگفت آوری تهوع آور، کسل کننده، بی اساس و مسخره بود.
سبک مبارزه ی بازی چیزی فراتر از فاجعس. مبارزاتی کند، کسل کننده و اعصاب خرد کن. دشمنای بازی، بی روح ترین، مسخره ترین و اعصاب خرد کن ترین انمی ها توی تاریخ ویدیو گیم هستن رسما :دی
تا ۶۰ درصد بازیو رفتم جلو و حتی یک لحظه ی ترسناک یا دلهره آور ندیدم. بیشتر برای من این بازی یه اکشن بی محتوا, خسته کننده و اعصاب خرد کن بود که هیچ ربطی به سایلنت هیل نداشته و نداره :دی
جدای از همه ی اینا, بازی در ۲ دنیا اتفاق میفته که دنیای دوم به قدری کسل کننده هست که فقط دوس داری تموم بشه.
طراحی سیستم Stamina ، parry و dodge و آپگرید توی شراین، مضحک ترین تصمیم ممکن بود که معنی بودن بازی رو به حد اعلای خودش رسوند و تبر زد به ریشه ی تاریخچه ی سایلنت هیل.
خلاصه اینکه لطفا تصور خودتون رو از فرانچایز سایلنت هیل نابود نکنین :دی

1780732301222.png

Resident Evil Requiem
9.5/10

بازی از همه نظر پرفکته. هم از نظر ترس؛ هم از نظر اکشن؛ گرافیک و انیمیشن و...
بنظر من حتی تایم بازی مناسب بود نه اونقدر کم بود و نه اونقدر زیاد که دیگ حال بازی نداشته باشی. برای من بازی 10 ساعت طول کشید با گشت و گذار

بانو گریس چقدر عالی بود. وقتی با ترس حرف میزد یا با ترس فرار میکرد بسی لذت بردیم و امیدوارم در نسخه های بعدی شاهد حضورش باشیم.
لیان هم اصلا نیازی به گفتن نداره لامصب هنوزم خوشتیپ و سک///سی​

Capture_2026_06_06_13_12_49_229.png Capture_2026_06_06_12_52_28_446.png Capture_2026_06_06_12_50_26_648.png

Bubsy 4D 2026

نکات مثبت: صداپیشگی خوب شخصیت‌ها؛ کمی طنز
نکات منفی: دوربین افتضاح، فیزیک فاجعه‌آور؛ طراحی مراحل نه‌چندان جذاب؛ باس‌فایت نهایی؛ کوتاه

Score 3

شروع بازی: 15 خرداد 1405
پایان بازی: 16 خرداد 1405

ASSASSINS CREED ORIGINS​
همیشه برام سوال بود چی شد که سری اساسینز رفت تو دیوار. چون که مثلا Brotherhood جز بهترین بازیهای عمرم هست. من اساسینز رو تا نسخه ۳ بازی کردم و بعد به دلایلی هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم و یهو جامپ کردم رو والهالا و به معنای دقیق کلمه حالم بهم خورد:Dبعدشم میراژ و شدوز که نسبتا لذت بردم. حالا که برگشت زدم و اوریجینز رو بازی کردم، فهمیدم چرا این سری رفت تو دیوار. نگو همه چی از اوریجینز شروع شده. اوپن ورلد شدن، حذف پارکور، ماموریتهای تکراری،چرخه دائمی لوت، لول آپ و باس کشتن. متاسفانه به قدری این چرخه خسته کننده ست که بعد ۴ـ۵ ساعت بازی زجر آور میشه. از اون طرف حذف پارکور یکی از بزرگترین ضربات رو به گیم پلی زده. البته تو میراژ اوضاع بهتر شده بود و خطی بودن و بازگشت پارکور واقعا بازی رو لذت بخش کرده بود. اما سر اساسینز شدوز دوباره برگشتیم سر نقطه اول.
در کل امیدوارم تو نسخه های بعدی راه میراژ رو برن تا مثلا شدوز.

نکات مثبت:
داستان به شدت خوب
محیط مصر جذابه
شکار نسبتا لذت بخشه
جنگ با کشتی رو دوست داشتم
پایان بندی عالی

نکات منفی:
تکراری شدن بعد از ۴ـ۵ ساعت
حذف پارکور
اوپن ورلد بودن بازی

Screenshot (7).png

GTA 5 enhanced

بیشترین پلی تایم عمرم مربوط به gta5 هست. اون هم بخش داستانیش
از وقتی که اومده تاحالا 400+ ساعت رو پلتفرم های مختلف بازی کردم
نه بخاطر اینکه بهترین بازی عمرم باشه. بخاطر این که برای من یه گیم ریلکسینگ/کامفورت گیم هست

وقتی که میخوام بازی صددرصد مث یه قرص مسکن و فرار از واقعیت عمل کنه و هیچ چالشی نداشته باشه، میرم تو gta
داخل یه دنیای خیلی زنده و ایمرسیو قرار میگیرم. با دیالوگ های طنز و رنگ بندی شاد
میشن ها نه اونقدری آسونن که حواسم پرت بشه و برم تو فکر نه اونقدر سخت هستن که نیاز به تمرکز و انرژی زیادی باشه

خیلی ها میگن gta 4 بهتره. بله شاید از نظر فنی مث گرافیک و فیزیک خیلی از زمان خودش جلو تر بوده
اما تعجب میکنم اگه بگن نویسندگی gta4 بهتره.
دیالوگ ها، شخصیت پردازی و خصوصا پرفورمنس بازیگران توی gta5 یکی از بهترین های تاریخ ویدیو گیمه
شاید خط اصلی داستان یا پلات (اخاذی ماموران FIB و روسای خلافکار) اونچنان جالب یا قابل اهمیت نباشه. اما اصل مطلب اون نیست
اصل مطلب جر و بحث های عصبانی ترور و مایکله
اصل مطلب داینامیک فرانکلین و لاماره
اصل مطلب رابطه بیمارگونه و طنز ترور با مادرش و بعد یه زن مسن شوهر داره
اصل مطلب این جامعه ای هست که انقدر توی "نمایش" غرق شده دیگه اثری از واقعیت و زندگی عادی پیدا نیست
اصل مطلب همه اون شخصیت های اصلی و فرعی هستن که از شدت درب و داغون بودن خنده دارن اما همچنان مث یه فیلم خوب باورپذیرن

مثل بقیه اوپن ورلد های راکستار، گیمپلی یه زمانایی خسته کنندست، شوتینگ بی نقص و روون نیست و سازنده ها اصرار عجیبی دارن که واک اسپید عادی زیادی آروم باشه :D ولی

همه اینا با یه جهان ایمرسیو که یه فکاهی خیلی خوب از جامعه مدرن آمریکاییه
و کاراکتر ها و پرفورمنس هایی که سطحشون از ویدیو گیم بالاتره
جبران میشن، و بیشتر...

9.5/10
پ.ن: این اولین بار بود که بازیو رو pc میرفتم و این دفعه کلا با ماد و ترینر میرم جلو. این حتی از حالت عادی gta حس آزادی بیشتری میده، در لحظه هر ماشین و وسیله ای بخوام عوض میکنم، هرجا بخوام تلپورت میکنم. کلی ماشین واقعی با ماد وارد بازی کردم و...
واقعا تجربه جالبی هست gta با ماد و ترینر. ماد Natural vision هم ریختم و خوب بود ولی گرافیکم قدیمیه و آنچنان جهش گرافیکی نتونستم ازش بگیرم.

آخرین ویرایش:
بریم بخش دوم بسته بازی های دوران جنگ :دی

a86b64183ef06b523b7e35b51b6245e4969f2e6365f04c10e5373e44f5e9b37b.jpg

Venba رو یادمه چند سال پیش تو یکی از دایرکت های نینتندو دیدم
گفتم عه چه بازی ساده و بامزه ایه :x

و بالاخره این ایام گرفتم تجربه اش کردم
و واقعا بازی ساده و بامزه ای بود... واو :دی

بازی یخورده Woke هست (طبیعتا این چیزیه که باید در مورد یه بازی در مورد یه خانواده هندی مهاجر انتظارشو داشته باشید 8-| ) ولی اورآل داستان قشنگی داره بازی و مهم تر از اون هسته اصلی بازی که بخش آشپزی شه خیلی خوب با این داستان گره خورده. مکانیک اصلی بازی هم که باید یه جورایی مثل کارآگاه، دستورپخت های قدیمی ای که یه بخش هاییش از بین رفته رو دوباره شکل بدی واقعا تو مرحله به مرحله بازی عالی اجرا کردن.

نمره: 8.5/10

capsule_616x353.jpg

این رو وسط جنگ یه هفته سرش با @Arima Kishou دعوا داشتیم :دی

DMC 5 بازی خاصیه. کاریه که 11 سال بعد از آخرین نسخه اش اومده، وسط این 11 سال، یه بار تقریبا آبروی سری پیش فن های قدیمی اش رفته و موفق هم نشده فن جدیدی با DmC کسب کنه و از اون طرف هم کلی فرنچایز هک اند اسلش دیگه رو دستش بلند شده بودن تو این مدت
عملا DMC 5 هم باید فن های قدیمی رو راضی می کرد هم کلای فن جدید به سری اضافه می کرد و هم جایگاه خودش رو به عنوان شاه ژانر هک اند اسلش مستحکم می کرد.

حالا که 7 سال از عرضه بازی گذشته و من تازه بازی کردم، الان میدونم بازی تو کدوم یکی از اهدافش موفق بوده! :دی

بازی نهایی برای طرفدارای سری فوق العاده است. اصن حرفی توش نیست. من ندیدم هیچ طرفدار قدیمی سری بعد بازی کردن این بازی واقعا ناراضی باشه. شاید خورده شکایتی داشته باشه ولی نارضایتی اصن. واقعا ترکوندن از این لحاظ. عمق گیم پلی بازی و جوری که سنت های قدیم سری رو حفظ و در عین حال گسترش میده خارق العاده است
از طرفی برای پلیرهای جدید هم بازی فوق العاده است. نه تنها طول بازی خیلی زیاد نیست، بلکه گرافیک رئالیستیک خفن و کات سین ها و کارگردانی محشرشون با موسیقی گادلایک بازی رسما از همون دقیقه اول هر مخاطب جدیدی رو به خودش قفل می کنه. لامصب هم گیم پلی هم جوریه که هر دکمه ای بزنی یه حرکت باحال و خیلی Cool زدی. لذا این عاملیه که DMC 5 تونسته باهاش همچین فروش خفنی داشته باشه تو ژانر

حالا نکته اش چیه
نکته اش دسته سومه که من جزوشون ام :دی
اونایی که تو این 11 سال بین DMC 4 و DMC 5 به خاطر سری های دیگه (God of War - Bayonetta - Dante's Inferno - Nier و...) جذب این ژانر شدن.
و این جاست که بازی از نظر من یه شکست ناعادلانه است.

عامل اصلی این قضیه اینه که DMC 5 از بیس یه سری تفاوت های خیلی به خصوص تو کنترل و ریتم اکشن اش با تقریبا همه هک ان اسلش هایی که من بازی کردم داره (مخصوصا تو نحوه Parry، جاخالی و استرینگ های حملات هوایی) که برام واقعا سردردآور بود رو همه کاراکترها. شاید راحتترین کاراکتری که باهاش بازی کردم V بود چون اون دیگه رسما سنت شکنی خالص بود برای ژانر. توضیح این که چرا، چقدر و چطور این تفاوت های جزئی و کلی تو گیم پلی اکشن این قدر برام عذاب آوره یه طومار میگیره برای خودش واسه همین بیشتر از این باز نمی کنم، با ممد یه هفته سرش دعوا داشتیم، کافیه :D
از اون طرف هم بازی واقعا خارج از بخش اکشن اش هیــــــــچی نداره که خیلی از بازی های دیگه این ژانر برای من عقب اش میندازه. بخش های پلتفرمینگ بازی که رسما فحش به مخاطبه، Challenge Room ها هم عموما خیلی اهداف روانی کننده ای دارن و واقعا فان نیستن. پیدا کردن سوراخ سمبه و گشتن تو محیط هم که اصن وللش
یه نکته دیگه هم اینه که برخلاف مخاطب جدید ژانر که نیمه اول بازی هی از کات سین ها و صحنه های خفن بازی ذوق می کنه. مخاطب سابقه دار ژانر طبیعتا با این نوع ژانگولر بازی های معمول ژانر آشناست، برای همین این که نیمه اول بازی رسما هیچ داستانی نداره واقعا میره رو مخش. تاکید می کنم این قضیه عدم وجود هیچ نوع روایت داستانی "فقط" محدود به نیمه اول بازیه. نیمه دوم بازی (عملا از جایی که کنترل دانته رو به دست میگیریم) یه داستان خیلی منسجم و فوق العاده داره

اورآل فکر کنم من دقیقا اون جامعه مخاطبی بودم که نمیتونه با این بازی به خاطر عادت های قبلیم با بایونتا و GOW و... کنار بیاد.

نمره نهایی: 7/10

image-1568x876.png

من باید این بازی رو کامل تموم کنم
خیلی بازی محشریه این بازی.

این سازنده های Dead Cells واقعا بی نظیر اند. از طرف دیگه هم دیگه فکر نکنم PoP به این ایرانی ای دیگه نصیب مون شه. مخصوصا از حیث موسیقی که خداست این بازی
فقط بازی رو رسما نمیشه با کیبورد بازی کرد. حتما کنترلر میخواد.

نمره: 9.5/10

maxresdefault-900x506.jpeg

من کلا فن رزیدنت اویل نیستم اساسا. ادعایی هم ندارم و یه جورایی خودم رو به هیچ وجه مخاطب پای ثابت این ژانر نمیدونم
همون قدر که با تمام علاقه ام نسبت به Silent Hill f هیچ وقت نمیام از بازی جلو طرفدراهای ژانر و سری که ازش نفرت دارن دفاع کنم، نمیام هم مثل یه متخصص از خودم فتوا برای سری رزیدنت اویل صادر کنم.

ریمیک RE4 عملا دومین تجربه من تو سری بعد RE7 ـه (و میشه گفت تجربه سوم اگه کابوس های من بعد از تجربه RE3 کلاسیک رو پلی استیشن 1 پسر عمه ام رو تو دوران کودکی حساب کنیم :دی)
بازی انگار داری یه B Movie هالیوودی رو تجربه می کنی از اول تا آخر
و نمیدونم چطور بگم... خیلی محشره :دی اصن خفنی بازی به اینه که کلش هالیوودیه. بازی اصلا سینماتیک نیست ولی اون انرژی فیلم های درجه دوی هالیوودی رو داره که از اول تا آخر میشینی تحمه میخوری حالشو میبری. طبیعتا لول دیزاین و مکانیک های گیم پلی خیلی مستحکم و طراحی هنری خارق العاده بازیه که میذاره این قدر RE4 به آدم بچسبه. ولی اصل چیزی که من انتظارشو نداشتم این انرژی هالیوودی ایه که بازی از اول تا آخرش رو داره.

یعنی داستان با این که عمق و پیچیدگی نداره خیلی فان و دنبال کردنیه
با این که لئون از اول تا آخر بازی رسما تیکه کلام های کلیشه ای پرت می کنه سمت هر کی که میرسه، بازم چون خیلی خفن ـه حال می کنی باهاش
با این که اصن منطقی نیست چرا بغل یه دهکده یه قلعه خیلی خفنه و یخورده اون ور تر با قایق میرسی به یه مرکز نظامی فوق پیشرفته، همه چیز رو قبول می کنی چون خیلی ست پیس ها خفنه

خلاصه که RE4 به لحاظ بنیانی چیزیه که خیلی از بازی های رئالیستیک طرفش نمیرن چون میترسن مسخره شن. ولی این بازی همه چیزهایی که رو کاغذ میتونه مضحک باشه رو با افتخار تن خودش می کنه و سر همین یکی از هیجان انگیز ترین کارهای هارر ساروایول تاریخه.

نمره: 10/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or