امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
سلام، منم چند تا بازی داخل قطعی نت زدم که امتیازام به این شرحه ( اضافه کنم جفتش با روش هایپروایزر زدم، خدا عمر بده به کاشف این روش )
اول بهترین بازی که این مدت زدم: Yakuza 3 Kiwami Dark Ties
y3dt.jpg
10/10
این بازی برای طرفداران سری از واجباته و به تمام طرفدارای سبک BeatEmUp هم شدید پیشنهاد میشه.
اومدن تمام مشکلات یاکوزا 3 رو شناسایی و حذف کردن، به جاش مینی گیم ها و مینی استوری های بسیار جذاب گذاشتن.
+ بخش مدیریت یتیم خونه با کلی مینی گیم جالب و سیستم reputation با بچه ها با مینی استوری مخصوص هر کدوم از بچه ها
+بخش مدیریت گنگ موتور سواری کیریو و استوری مخصوص خودش
+ سیستم فایت بازی رو کلا عوض کردن و 100 برابر بهتر از اورجینالش هست.
+ دی ال سی بسیار جذاب Mine که روند آشناییش با - به نظر من یکی از بهترین شخصیت های سری - سلطان Kanda. (دمه دنه هم میخونه :D )
+ برای اولین بار، کاستومایز کلی کیریو ! ظاهر خفن بخواین فان، جدی هر چی بخواین هست.
+++ اضافه شدن قابلیت دعوت دعوت دوستان به مینی گیم ها، چه صفایی داره با ماجیما kareoke بری دمه دنه و cindrella 24 =)) یا با کاندا بری بولینگ:D.
خلاصه که از دست ندین بی نظیره.
MoC.jpg

Mafia Old Country
8/10
+ داستان بازی و موسیقی و گرافیک در بهترین حالت خودشون قرار دارن و بازی رو کری میکنن واقعا فقط فقط:
ازتون خواهش میکنم با ویس اکتینگ سیسیلی بازی کنید، چقدر زیبا کار کردن،حیفه خودتون رو محروم کنید از این لحجه شیرین ایتالیایی.
+شخصیت های خاص و به یاد موندنی، ستینگ و مپ و دوره زمانی بی نظیری رو انتخاب کردن.
با کرکتر های اصیلی طرف هستیم که مرد هاشون به مرد میبره و زن هاشون به زن. چیزی قاطی نشده که تو این دوره زمونه قابل ستایشه.
- متاسفانه Hangar 13 بلد نیست گیم پلی خوب بسازه، گیم پلی بازی به شدت تکراری، کم عمق و با انیمیشن های فاجعه هست.
- بازی اصلا نیاز به اوپن ورد بودن نداشت و فقط باعث تلف وقت شد که میتونستن با خطی کردن، وقتشون رو روی چیزای مهم تری بزارن
+++ بزرگترین نکته مثبت بازی هم پایان بندیش هست که به بهترین نحو داستان رو به اخر رسوندن که اینم باز تو این زمونه به شدت کمیابه!

آخرین ویرایش:
First Light 007

1000059398.jpg

داستان :
درباره جیمز باند یک سرباز ساده که طی عملیاتی در ایسلند وارد ماجرایی شده و مسیرش با سازمان جاسوسی MI6 انگلستان گره می خورد . حال او باید بعد عضویت به دنبال مامور افسارگسیخته با نام مستعار 009 بگردد .

جدیدترین شماره از سری جیمزباند که به نوعی این فرانچایز محبوب رو احیا و ریبوت کرده .

بازگشت به دنیای ماجراجویی ، خیانت و جاسوسی از نوع 007 .

اتمسفر بازی و جو بازی قشنگ حس و حال فیلم های جیمزباند انتقال نی دهد و اون آهنگ های نوستالژی که جز DNA این سری هست به فضاسازی کمک شایانی می کند .

انتخاب دیالوگ ها جالب در بازی که گاهی باید هوشمندانه انتخاب کرد . معماها طراحی جالبی دارند و در کل بلزی ترکیب هیتمن و واچ داگز و آنچارتد هست .

تخریب پذیری محیطی عالیه در حد بازی Control .

از همان ابتدا ، بازی قدرتمند و با صلابت شروع می شود و بازیباز میخکوب می گردد . بازی خطی ولی با آزادی عمل هست و ریتم و هیچان آن لحظه ای افت نمی کند .

طراحی مراحل فوق العاده عالی و با لوکیشن های متنوع و گیم پلی در کامل اختیار بازی در جهت لذت هر چه بیشتر هست .

گجت ها همگی در جهتی کارآمد برای پیشبرد مخفی کاری و پیشروی در داستان . مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و میشه وامدار از سری WATCH DOGS هم دانست . می تونم بگم مخفی کاری عالی پیاده سازی شده و کلی استراتژی برای انجام هست حتی بلوف و فریب دادن هم گنجانده شده .

سیستم تیراندازی عالیه و قشنگ حس یک مامور آموزش دیده القا می کند مخصوصا صحنه آهسته کردن ها و هدشات ها .

آموزش های اولیه بازی به زیبایی انجام می شوند .

هوش مصنوعی دشمنان عالیه . در درجات سختی بالا واقعا مو دماغ می‌شوند.

گرافیک هنری و طراحی محیط بی نظیره و گرافیک فنی جز خوب های نسل ۹ . چهره ها و حرکات اعضا صورت طبیعی هستند .

بازی بسیار بهینه و عالی و روان اجرا می شد .

عملا با نسخه جدید و با کیفیتی از این سری رو به رو هستید که آینده روشن دارد .

شخصیت پردازی بازی در سطح عالی هست و کارکترهای ماندگار هستند . انتخاب بازیگر جیمزباند عالیه و قشنگ روی کارکتر نشسته و حس شوخ طبعی و کله شقی القا می کند . حس بازی هتی آنچارتد در بازی موج می زند .

بازی ۱۰ چپتر دارد ولی طولانیه . گاهی یک چپتر دو ساعت طول می کشد . تایم گیم پلی من حدود ۱۵ ساعت بود .

خلاصه بگم بازی فوق العاده هست و منو واقعا سوپرایز کرد . در انجامش شک نکنید .
بازی گاهی بسیار سخت و چالشیه با طراحی مبارزه هوشمندانه با باس ها .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 9 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 10 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 10 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 9.5 از 10

آخرین ویرایش:
1780732301222.png

Resident Evil Requiem
9.5/10

بازی از همه نظر پرفکته. هم از نظر ترس؛ هم از نظر اکشن؛ گرافیک و انیمیشن و...
بنظر من حتی تایم بازی مناسب بود نه اونقدر کم بود و نه اونقدر زیاد که دیگ حال بازی نداشته باشی. برای من بازی 10 ساعت طول کشید با گشت و گذار

بانو گریس چقدر عالی بود. وقتی با ترس حرف میزد یا با ترس فرار میکرد بسی لذت بردیم و امیدوارم در نسخه های بعدی شاهد حضورش باشیم.
لیان هم اصلا نیازی به گفتن نداره لامصب هنوزم خوشتیپ و سک///سی​

Capture_2026_06_06_13_12_49_229.png Capture_2026_06_06_12_52_28_446.png Capture_2026_06_06_12_50_26_648.png

Bubsy 4D 2026

نکات مثبت: صداپیشگی خوب شخصیت‌ها؛ کمی طنز
نکات منفی: دوربین افتضاح، فیزیک فاجعه‌آور؛ طراحی مراحل نه‌چندان جذاب؛ باس‌فایت نهایی؛ کوتاه

Score 3

شروع بازی: 15 خرداد 1405
پایان بازی: 16 خرداد 1405

ASSASSINS CREED ORIGINS​
همیشه برام سوال بود چی شد که سری اساسینز رفت تو دیوار. چون که مثلا Brotherhood جز بهترین بازیهای عمرم هست. من اساسینز رو تا نسخه ۳ بازی کردم و بعد به دلایلی هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم و یهو جامپ کردم رو والهالا و به معنای دقیق کلمه حالم بهم خورد:Dبعدشم میراژ و شدوز که نسبتا لذت بردم. حالا که برگشت زدم و اوریجینز رو بازی کردم، فهمیدم چرا این سری رفت تو دیوار. نگو همه چی از اوریجینز شروع شده. اوپن ورلد شدن، حذف پارکور، ماموریتهای تکراری،چرخه دائمی لوت، لول آپ و باس کشتن. متاسفانه به قدری این چرخه خسته کننده ست که بعد ۴ـ۵ ساعت بازی زجر آور میشه. از اون طرف حذف پارکور یکی از بزرگترین ضربات رو به گیم پلی زده. البته تو میراژ اوضاع بهتر شده بود و خطی بودن و بازگشت پارکور واقعا بازی رو لذت بخش کرده بود. اما سر اساسینز شدوز دوباره برگشتیم سر نقطه اول.
در کل امیدوارم تو نسخه های بعدی راه میراژ رو برن تا مثلا شدوز.

نکات مثبت:
داستان به شدت خوب
محیط مصر جذابه
شکار نسبتا لذت بخشه
جنگ با کشتی رو دوست داشتم
پایان بندی عالی

نکات منفی:
تکراری شدن بعد از ۴ـ۵ ساعت
حذف پارکور
اوپن ورلد بودن بازی

Screenshot (7).png

GTA 5 enhanced

بیشترین پلی تایم عمرم مربوط به gta5 هست. اون هم بخش داستانیش
از وقتی که اومده تاحالا 400+ ساعت رو پلتفرم های مختلف بازی کردم
نه بخاطر اینکه بهترین بازی عمرم باشه. بخاطر این که برای من یه گیم ریلکسینگ/کامفورت گیم هست

وقتی که میخوام بازی صددرصد مث یه قرص مسکن و فرار از واقعیت عمل کنه و هیچ چالشی نداشته باشه، میرم تو gta
داخل یه دنیای خیلی زنده و ایمرسیو قرار میگیرم. با دیالوگ های طنز و رنگ بندی شاد
میشن ها نه اونقدری آسونن که حواسم پرت بشه و برم تو فکر نه اونقدر سخت هستن که نیاز به تمرکز و انرژی زیادی باشه

خیلی ها میگن gta 4 بهتره. بله شاید از نظر فنی مث گرافیک و فیزیک خیلی از زمان خودش جلو تر بوده
اما تعجب میکنم اگه بگن نویسندگی gta4 بهتره.
دیالوگ ها، شخصیت پردازی و خصوصا پرفورمنس بازیگران توی gta5 یکی از بهترین های تاریخ ویدیو گیمه
شاید خط اصلی داستان یا پلات (اخاذی ماموران FIB و روسای خلافکار) اونچنان جالب یا قابل اهمیت نباشه. اما اصل مطلب اون نیست
اصل مطلب جر و بحث های عصبانی ترور و مایکله
اصل مطلب داینامیک فرانکلین و لاماره
اصل مطلب رابطه بیمارگونه و طنز ترور با مادرش و بعد یه زن مسن شوهر داره
اصل مطلب این جامعه ای هست که انقدر توی "نمایش" غرق شده دیگه اثری از واقعیت و زندگی عادی پیدا نیست
اصل مطلب همه اون شخصیت های اصلی و فرعی هستن که از شدت درب و داغون بودن خنده دارن اما همچنان مث یه فیلم خوب باورپذیرن

مثل بقیه اوپن ورلد های راکستار، گیمپلی یه زمانایی خسته کنندست، شوتینگ بی نقص و روون نیست و سازنده ها اصرار عجیبی دارن که واک اسپید عادی زیادی آروم باشه :D ولی

همه اینا با یه جهان ایمرسیو که یه فکاهی خیلی خوب از جامعه مدرن آمریکاییه
و کاراکتر ها و پرفورمنس هایی که سطحشون از ویدیو گیم بالاتره
جبران میشن، و بیشتر...

9.5/10
پ.ن: این اولین بار بود که بازیو رو pc میرفتم و این دفعه کلا با ماد و ترینر میرم جلو. این حتی از حالت عادی gta حس آزادی بیشتری میده، در لحظه هر ماشین و وسیله ای بخوام عوض میکنم، هرجا بخوام تلپورت میکنم. کلی ماشین واقعی با ماد وارد بازی کردم و...
واقعا تجربه جالبی هست gta با ماد و ترینر. ماد Natural vision هم ریختم و خوب بود ولی گرافیکم قدیمیه و آنچنان جهش گرافیکی نتونستم ازش بگیرم.

آخرین ویرایش:
بریم بخش دوم بسته بازی های دوران جنگ :دی

a86b64183ef06b523b7e35b51b6245e4969f2e6365f04c10e5373e44f5e9b37b.jpg

Venba رو یادمه چند سال پیش تو یکی از دایرکت های نینتندو دیدم
گفتم عه چه بازی ساده و بامزه ایه :x

و بالاخره این ایام گرفتم تجربه اش کردم
و واقعا بازی ساده و بامزه ای بود... واو :دی

بازی یخورده Woke هست (طبیعتا این چیزیه که باید در مورد یه بازی در مورد یه خانواده هندی مهاجر انتظارشو داشته باشید 8-| ) ولی اورآل داستان قشنگی داره بازی و مهم تر از اون هسته اصلی بازی که بخش آشپزی شه خیلی خوب با این داستان گره خورده. مکانیک اصلی بازی هم که باید یه جورایی مثل کارآگاه، دستورپخت های قدیمی ای که یه بخش هاییش از بین رفته رو دوباره شکل بدی واقعا تو مرحله به مرحله بازی عالی اجرا کردن.

نمره: 8.5/10

capsule_616x353.jpg

این رو وسط جنگ یه هفته سرش با @Arima Kishou دعوا داشتیم :دی

DMC 5 بازی خاصیه. کاریه که 11 سال بعد از آخرین نسخه اش اومده، وسط این 11 سال، یه بار تقریبا آبروی سری پیش فن های قدیمی اش رفته و موفق هم نشده فن جدیدی با DmC کسب کنه و از اون طرف هم کلی فرنچایز هک اند اسلش دیگه رو دستش بلند شده بودن تو این مدت
عملا DMC 5 هم باید فن های قدیمی رو راضی می کرد هم کلای فن جدید به سری اضافه می کرد و هم جایگاه خودش رو به عنوان شاه ژانر هک اند اسلش مستحکم می کرد.

حالا که 7 سال از عرضه بازی گذشته و من تازه بازی کردم، الان میدونم بازی تو کدوم یکی از اهدافش موفق بوده! :دی

بازی نهایی برای طرفدارای سری فوق العاده است. اصن حرفی توش نیست. من ندیدم هیچ طرفدار قدیمی سری بعد بازی کردن این بازی واقعا ناراضی باشه. شاید خورده شکایتی داشته باشه ولی نارضایتی اصن. واقعا ترکوندن از این لحاظ. عمق گیم پلی بازی و جوری که سنت های قدیم سری رو حفظ و در عین حال گسترش میده خارق العاده است
از طرفی برای پلیرهای جدید هم بازی فوق العاده است. نه تنها طول بازی خیلی زیاد نیست، بلکه گرافیک رئالیستیک خفن و کات سین ها و کارگردانی محشرشون با موسیقی گادلایک بازی رسما از همون دقیقه اول هر مخاطب جدیدی رو به خودش قفل می کنه. لامصب هم گیم پلی هم جوریه که هر دکمه ای بزنی یه حرکت باحال و خیلی Cool زدی. لذا این عاملیه که DMC 5 تونسته باهاش همچین فروش خفنی داشته باشه تو ژانر

حالا نکته اش چیه
نکته اش دسته سومه که من جزوشون ام :دی
اونایی که تو این 11 سال بین DMC 4 و DMC 5 به خاطر سری های دیگه (God of War - Bayonetta - Dante's Inferno - Nier و...) جذب این ژانر شدن.
و این جاست که بازی از نظر من یه شکست ناعادلانه است.

عامل اصلی این قضیه اینه که DMC 5 از بیس یه سری تفاوت های خیلی به خصوص تو کنترل و ریتم اکشن اش با تقریبا همه هک ان اسلش هایی که من بازی کردم داره (مخصوصا تو نحوه Parry، جاخالی و استرینگ های حملات هوایی) که برام واقعا سردردآور بود رو همه کاراکترها. شاید راحتترین کاراکتری که باهاش بازی کردم V بود چون اون دیگه رسما سنت شکنی خالص بود برای ژانر. توضیح این که چرا، چقدر و چطور این تفاوت های جزئی و کلی تو گیم پلی اکشن این قدر برام عذاب آوره یه طومار میگیره برای خودش واسه همین بیشتر از این باز نمی کنم، با ممد یه هفته سرش دعوا داشتیم، کافیه :D
از اون طرف هم بازی واقعا خارج از بخش اکشن اش هیــــــــچی نداره که خیلی از بازی های دیگه این ژانر برای من عقب اش میندازه. بخش های پلتفرمینگ بازی که رسما فحش به مخاطبه، Challenge Room ها هم عموما خیلی اهداف روانی کننده ای دارن و واقعا فان نیستن. پیدا کردن سوراخ سمبه و گشتن تو محیط هم که اصن وللش
یه نکته دیگه هم اینه که برخلاف مخاطب جدید ژانر که نیمه اول بازی هی از کات سین ها و صحنه های خفن بازی ذوق می کنه. مخاطب سابقه دار ژانر طبیعتا با این نوع ژانگولر بازی های معمول ژانر آشناست، برای همین این که نیمه اول بازی رسما هیچ داستانی نداره واقعا میره رو مخش. تاکید می کنم این قضیه عدم وجود هیچ نوع روایت داستانی "فقط" محدود به نیمه اول بازیه. نیمه دوم بازی (عملا از جایی که کنترل دانته رو به دست میگیریم) یه داستان خیلی منسجم و فوق العاده داره

اورآل فکر کنم من دقیقا اون جامعه مخاطبی بودم که نمیتونه با این بازی به خاطر عادت های قبلیم با بایونتا و GOW و... کنار بیاد.

نمره نهایی: 7/10

image-1568x876.png

من باید این بازی رو کامل تموم کنم
خیلی بازی محشریه این بازی.

این سازنده های Dead Cells واقعا بی نظیر اند. از طرف دیگه هم دیگه فکر نکنم PoP به این ایرانی ای دیگه نصیب مون شه. مخصوصا از حیث موسیقی که خداست این بازی
فقط بازی رو رسما نمیشه با کیبورد بازی کرد. حتما کنترلر میخواد.

نمره: 9.5/10

maxresdefault-900x506.jpeg

من کلا فن رزیدنت اویل نیستم اساسا. ادعایی هم ندارم و یه جورایی خودم رو به هیچ وجه مخاطب پای ثابت این ژانر نمیدونم
همون قدر که با تمام علاقه ام نسبت به Silent Hill f هیچ وقت نمیام از بازی جلو طرفدراهای ژانر و سری که ازش نفرت دارن دفاع کنم، نمیام هم مثل یه متخصص از خودم فتوا برای سری رزیدنت اویل صادر کنم.

ریمیک RE4 عملا دومین تجربه من تو سری بعد RE7 ـه (و میشه گفت تجربه سوم اگه کابوس های من بعد از تجربه RE3 کلاسیک رو پلی استیشن 1 پسر عمه ام رو تو دوران کودکی حساب کنیم :دی)
بازی انگار داری یه B Movie هالیوودی رو تجربه می کنی از اول تا آخر
و نمیدونم چطور بگم... خیلی محشره :دی اصن خفنی بازی به اینه که کلش هالیوودیه. بازی اصلا سینماتیک نیست ولی اون انرژی فیلم های درجه دوی هالیوودی رو داره که از اول تا آخر میشینی تحمه میخوری حالشو میبری. طبیعتا لول دیزاین و مکانیک های گیم پلی خیلی مستحکم و طراحی هنری خارق العاده بازیه که میذاره این قدر RE4 به آدم بچسبه. ولی اصل چیزی که من انتظارشو نداشتم این انرژی هالیوودی ایه که بازی از اول تا آخرش رو داره.

یعنی داستان با این که عمق و پیچیدگی نداره خیلی فان و دنبال کردنیه
با این که لئون از اول تا آخر بازی رسما تیکه کلام های کلیشه ای پرت می کنه سمت هر کی که میرسه، بازم چون خیلی خفن ـه حال می کنی باهاش
با این که اصن منطقی نیست چرا بغل یه دهکده یه قلعه خیلی خفنه و یخورده اون ور تر با قایق میرسی به یه مرکز نظامی فوق پیشرفته، همه چیز رو قبول می کنی چون خیلی ست پیس ها خفنه

خلاصه که RE4 به لحاظ بنیانی چیزیه که خیلی از بازی های رئالیستیک طرفش نمیرن چون میترسن مسخره شن. ولی این بازی همه چیزهایی که رو کاغذ میتونه مضحک باشه رو با افتخار تن خودش می کنه و سر همین یکی از هیجان انگیز ترین کارهای هارر ساروایول تاریخه.

نمره: 10/10

آخرین ویرایش:
در مورد ار ای 4، فقط این رو اضافه کنم که قرارگیری یک روستا در نزدیکی یک قلعه اتفاق عجیبی نیست و کاملا عادی هست، جفت کاملا طبیعی هم هستند قلعه و روستا، معمولا مخصوصا در اروپای مدیول (و حتی در همین ایران خودمون یا شرق اسیا یا همه جا) قلعه ها به شکل همجوار با روستا ها شکل میگیرند، خیلی بدیهی هست کافیه دقت کنید به بینهایت نمونه واقعی باقی مانده از قدیم، هم بر اساس ساختار جامعه باستانی یا قرون وسطی و فئودال که ترکیبی بود از شاه محلی/ارباب/فرماندار که در کاخ زندگی میکردند و کشاورزان/روستاییان/رعیت ها که در دهکده های مجاور زندگی میکردند و ساختاری ایجاب میکرد در نزدیکی هم باشند (کشاورزان و روستاییان کارگران قلعه (ارباب) بودند و تمام خدمات کاری رو به اهالی قلعه ارائه میکردند (قلعه فقط محل زندگی اشراف و یک پایگاه نظامی نبود، قلعه حکم مرکز شهر و دیوانسالاری و خدمات هم داشت) و در مقابل روستاییان با ارائه خدمات به اهالی قلعه حق زندگی در روستا و منافع عرف رو به دست میاوردند، و در بیرون قلعه زندگی میکردند محصولات مورد نیاز اهالی قلعه رو تولید میکردند و نقش سپر دفاعی بیرونی داشتند) قلعه هم در مقابل نقش یک پناهگاه برای روستاییان داشته در مواردی که دشمن خارجی یا متجاوز محلی پیدا میشده... یک رابطه کاملا متقابل و داینامیک، خیلی وقت ها دقت کنید قلعه در بالاترین نقطه قرار داره تا اربابان بر کار روستاییان نظارت داشته باشند... این رو حتی تو طراحی بسیاری از بازی هام میشه دید نمونه نزدیک هم کینگدام کام 1 و 2 و استرانگهولد و و ...

در بافت اروپایی بهش میگن Castle Town در بافت ایرانی بهش گفته میشه قلعه روستا، در بافت ایرانی خیلی وقت ها روستا به جای اینکه بیرون قلعه باشه، درون قلعه هست، مثل ارگ های باستانی باقی مونده برای مثال که کافیه بهشون دقت کنید...

اون پایگاه نظامی هم بعدا وقتی کالت (دیگه وارد اسم و داستان نمیشم اسپویل نشه) شکل گرفته و گسترش پیدا کرده... بازسازی شده و همونم از ساختار محیطی اش دقت کنید مشخص هست که قدیمی هست خیلی قدیمی و در طول زمان بازسازی شده و نهایتا در اختیار کالت قرار گرفته... بنابراین این بخش از ساختار محیط هیچ پدیده غیر منطقی نداره :دی

*نسخه ریمیک شاهکار هست و میشه مثل نسخه اصلی ان بار پشت هم تراکتوری بازیش کنم و میکنم، اما نهایتا نسخه اصلی رو بیشتر دوست دارم. از دستم در رفته چند ده بار در طول زندگیم تمومش کردم رو تمام پلتفرم ها از همون سالی که اومد... اخرین بار 2020 یا 21 بود فکر کنم که چند دور پشت هم رفتم و همینم اگر ساعت برنارد داشتم :دی میتونستم چندین دور دیگه هم پشت هم برم :دی پیداش کردم اینجا در موردش نوشته بودم... بعضی از بازی ها هیچ وقت ازشون خسته نمیشم، ار ای 1 2 3 4 5 از این دست بازی ها هستند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or