Last edited by a moderator:

یادش بخیر NT یه موقع بازی hack n slash درست حسابی میساختشوکیس فوق العاده ای بود
سیاست های شفاف تر و رو به مسیر درست ایکس باکس
نمایش گیمپلی های متفاوت ، همکاری های درست
از مسیر الان میشه نسل کاملا متفاوتی رو برای ایکس باکس آینده پیش بینی کرد.
از همه بیشتر با E-DAY حال کردم . صبر ندارم براش
فیبل، کلاک همه عالی بود نمایششون
سنوآ واقعا سورپرایز کننده بود ، با توجه به نمایشش به نظر میاد شاهد میزان زیادی از مبارزات و تنوع در اون باشیم که در نوع خودش جالبه![]()

حالا بین خودمون بمونه ولی آواتار خودت ووکترین (!) چیز موجود تو تاریخ صنعت گیم هستView attachment 408826
View attachment 408827View attachment 408828
استودیوهای غربی و ووک و این صوبتا خلاصه ... آره
تایید میکنمحالا بین خودمون بمونه ولی آواتار خودت ووکترین (!) چیز موجود تو تاریخ صنعت گیم هست![]()
![]()
تایید میکنم
من به بازی های جدید سونی هم پریدم
مایکروسافت که حیاط خلوت ماس![]()
(یاد مقایسه فیزیک انچارتد ۴ با گیرز ۵ @The End Of Ps افتادم باید همون u4 برای این اپدیت بشه)سبک و سیاق و رویکرد بازی هم هیچ تغییر و پیشرفتی نکرده نسبت به بازی ۲۰ سال پیشی که من ریمستر گیرز ۱ چند دهه قبل رو ps5 بازی کردم خیلی خیلی خیلی شباهت داشت با تریلری که دیشب دیدم همون انیمیشن(یا یکم بهبود)همون فیزیک همون گیمپلی همون لول دیزاین همون هوش مصنوعی بیست ساله پیشه و صرفا بجز بخش داستانی و نوستالژی و یکم بهبود گرافیک(که اونم نسبت به تریلر معرفی اولیه سینماتیک بازی خیلی پایین تره)و سُر خوردن روی زمین واقعا تغییر و جهش انچنانی نکرده.البته وقتی اینهمه کارمند بی استعداد رو به خاطر DEI استخدام کنی عاقبتش همین میشه

چقدر فیزیک اشیا گیرز افتضاحه انصافا.فیزیک شکستن شیشه ها تو اون فروشگاه رو ببینید منو یاد دوران ps2 انداخت(یاد مقایسه فیزیک انچارتد ۴ با گیرز ۵ @The End Of Ps افتادم باید همون u4 برای این اپدیت بشه)سبک و سیاق و رویکرد بازی هم هیچ تغییر و پیشرفتی نکرده نسبت به بازی ۲۰ سال پیشی که من ریمستر گیرز ۱ چند دهه قبل رو ps5 بازی کردم خیلی خیلی خیلی شباهت داشت با تریلری که دیشب دیدم همون انیمیشن(یا یکم بهبود)همون فیزیک همون گیمپلی همون لول دیزاین همون هوش مصنوعی بیست ساله پیشه و صرفا بجز بخش داستانی و نوستالژی و یکم بهبود گرافیک(که اونم نسبت به تریلر معرفی اولیه سینماتیک بازی خیلی پایین تره)و سُر خوردن روی زمین واقعا تغییر و جهش انچنانی نکرده.البته وقتی اینهمه کارمند بی استعداد رو به خاطر DEI استخدام کنی عاقبتش همین میشه
حالا بعضی ها هر چقدر به سونی و سانتامونیکا میخوان فحش بدن برن بدن ولی اگه اون مثل ۲۰۱۸ تغییر نمی کرد همین بلا سرش می اومد و نمی تونست به لیگ بالای ۹۰ برسه
این مدیر جدید هم بیشتر از اینکه مدیر واقعی باشه یه هواداره که جای صندلی مدیریت نشسته هیلو و فورزا رو برای ps منتشر میکنه گیرز که فروشش به صورت کلی پایین تر از اون دو تا هست و به فروش بیشتر نیاز داره پورت نمیکنه!
با سیاست یک بام و دو هوا وضع ایکس باکس بیشتر از این هم آسیب میبینه
نمیشه ۴ تا انحصاری پورت کنی ۲ تا نکنی نمیشه هم سیستم گیمپس داشته باشی هم انحصاری
۳ سال بعد که نه ایکس باکس فروش داشت نه گیم پس رشد داشت نه انحصاری فروش داشت ایکس باکس دچار فروپاشی میشه.
یا باید انحصاری کامل و مطلق انجام بده و حتی روی پیسی هیچ وقت منتشر نکنه و گیمپس رو کامل بندازه دور
یا باید انحصاری کامل برداشته بشه و روی همه پلتفرم ها دی وان بیاد و گیمپس پلن اصلیشون باشه
حد وسط بودن نه سود و درآمد داره نه برند اعتباری داره