نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
من قبل از این که اوضاع دوباره بهم بریزه گفتم بیام و از تجربه امروز بنویسم اینجا.
هر سال تو بازی سنتر کلی مطلب آماده میکردیم اما امسال واقعا دل و دماغش نیست ولی خب برای عرضه GTA یک سری حرکت قرار شده که بزنیم و حالا تا اون موقع مشخص میشه که چیه و بیشتر توضیح نمی‌دم.

امسال همین طور که بالاتر گفتم مایکروسافت خیلی بریز و بپاش کرده بود و هر کدوم از مهمانان داخل سالن فن فست یک دونه کنسول XBOX Series X25 Limited Edition هدیه گرفتن.
23435.jpg

View attachment 23571.mp4

این حرکت ها از زمان دان متریک تا الان انجام نشده بود.

23426.jpg

یکی دیگه از اتفاقات بازگشت Larry Hryb البته تنها به عنوان مجری فن فست بود.

23430.jpg

تو بوت شوکیس امکان تجربه عناوین مختلفی وجود داشت که البته اکثرشون عناوین عرضه شده تا به امروز بودند. به مناسبت ۲۵ سالگی ایکس باکس تو هر بخش به یک نسل از کنسول ایکس باکس و بازی های اون اختصاص داده شده بود.
23431.jpg

در کنار این چیزا، امکان تجربه یکی از مراحل کمپین Halo: Campaign Evolved وجود داشت که همون نسخه بیلد چند ماه قبل بازی بود و غیر از افت فریم، بقیه موارد خیلی خوب و حتی عالی بودند. به بازی هم قابلیت اسپرینت اضافه شده که با گرفتن دکمه A انجام می‌شد.
دمو هم نسبتا سخت بود و تا جایی که من دیدم فقط دو سه نفر تونستیم مرحله رو تموم کنیم.
23445.jpg

23454.jpg

یک سری برنامه هم داشتند که مثلا یکی از اون ها مربوط به فیبل میشد و باید با عروسک مرغ یک سری هدف رو می‌زدیم و جایزه برنده می‌شدیم که در کل بامزه بود.
امکان تجربه فیبل و گیرز وجود نداشت.

23511.jpg

من امسال با تینا امینی، تاد هاوارد، لری هارب و آشا شارما تونستم کمی صحبت کنم.
23574.jpg 23575.jpg
جزئیات صحبت ها بمونه برای زمان دیگه ولی خب در خصوص آشا شارما میتونم بگم که بیشتر تو حالت آشنایی با همه چیز بود و مثل فیل اسپنسر خیلی هنوز با فضای این ایونت ها آشنایی نداشت.

در آخر باید بگم جای همه علاقمندان و دوستان خالی بود واقعا. امیدوارم یک روز بتونیم همه در کنار هم داخل این دست از مراسم و ایونت ها شرکت کنیم.

آخرین ویرایش:
با اینکه پول ندارم ایکس باکس بخرم و PC هم که اصلا حال نمیکنم ولی از تصمیم انحصاری شدن گیرز و کلاک خوشحالم ایشالا کم کم همه بازی ها رو انحصاری کنه فقط اون PC رو هم حذف کنه هر چی میخواید فحش بدید بهم ولی هیچ دوره ای شاخ تر از نسل هفت نبود. جنگ کنسولی و انحصاری در نهایت به نفع همه بود و بهترین و با کیفیت ترین بازی ها رو داشتیم .
اینطوری شاید سونی هم یکم آدم بشه و دست از چرت و پرت ساختن برداره .

شوکیس فوق العاده ای بود
سیاست های شفاف تر و رو به مسیر درست ایکس باکس
نمایش گیمپلی های متفاوت ، همکاری های درست
از مسیر الان میشه نسل کاملا متفاوتی رو برای ایکس باکس آینده پیش بینی کرد.
از همه بیشتر با E-DAY حال کردم . صبر ندارم براش
فیبل، کلاک همه عالی بود نمایششون
سنوآ واقعا سورپرایز کننده بود ، با توجه به نمایشش به نظر میاد شاهد میزان زیادی از مبارزات و تنوع در اون باشیم که در نوع خودش جالبه:))

شوکیس فوق العاده ای بود
سیاست های شفاف تر و رو به مسیر درست ایکس باکس
نمایش گیمپلی های متفاوت ، همکاری های درست
از مسیر الان میشه نسل کاملا متفاوتی رو برای ایکس باکس آینده پیش بینی کرد.
از همه بیشتر با E-DAY حال کردم . صبر ندارم براش
فیبل، کلاک همه عالی بود نمایششون
سنوآ واقعا سورپرایز کننده بود ، با توجه به نمایشش به نظر میاد شاهد میزان زیادی از مبارزات و تنوع در اون باشیم که در نوع خودش جالبه:))
یادش بخیر NT یه موقع بازی hack n slash درست حسابی میساخت :دی

بازی gears خیلی قشنگ بود ولی به نظرم هر کی ایده تریلر رو داده بود خیلی کارش خوب نبود توی تریلر مشکلاتی وجود داشت ولی خب خیلی مهم نیست مسئله خود بازی هست که فکر کنم خوب در بیاد
فقط بخشی که نفهمیدم قابلیت active reload بود که به نظر اصلا اشتباه داشت عمل می‌کرد
Active reload باید ابتدای ریلود باشه تا خشاب به سرعت پر بشه ولی قسمتی که داشت شات‌گان رو پر می‌کرد هیچ تاثیری شما از اکتیو ریلود نمی‌بینید چون خشاب دیگه پر شده بود
یا اومدن کارکردشو تغییر دادن یا به طور کلی داشت اشتباه عمل می‌کرد 🤔

• Like
Reactions: aha2012 and MyJinx
تایید میکنم
من به بازی های جدید سونی هم پریدم
مایکروسافت که حیاط خلوت ماس :D
به جز gta همشون خراب کردن، چه این وری ها چه اون وری ها
میشه گفت تقریبا اکثر استودیوهای غربی به فنا رفتن تو این زمینه ها

.​

چقدر فیزیک اشیا گیرز افتضاحه انصافا.فیزیک شکستن شیشه ها تو اون فروشگاه رو ببینید منو یاد دوران ps2 انداختx_x (یاد مقایسه فیزیک انچارتد ۴ با گیرز ۵ @The End Of Ps افتادم باید همون u4 برای این اپدیت بشه)سبک و سیاق و رویکرد بازی هم هیچ تغییر و پیشرفتی نکرده نسبت به بازی ۲۰ سال پیشی که من ریمستر گیرز ۱ چند دهه قبل رو ps5 بازی کردم خیلی خیلی خیلی شباهت داشت با تریلری که دیشب دیدم همون انیمیشن(یا یکم بهبود)همون فیزیک همون گیمپلی همون لول دیزاین همون هوش مصنوعی بیست ساله پیشه و صرفا بجز بخش داستانی و نوستالژی و یکم بهبود گرافیک(که اونم نسبت به تریلر معرفی اولیه سینماتیک بازی خیلی پایین تره)و سُر خوردن روی زمین واقعا تغییر و جهش انچنانی نکرده.البته وقتی اینهمه کارمند بی استعداد رو به خاطر DEI استخدام کنی عاقبتش همین میشه
حالا بعضی ها هر چقدر به سونی و سانتامونیکا میخوان فحش بدن برن بدن ولی اگه اون مثل ۲۰۱۸ تغییر نمی کرد همین بلا سرش می اومد و نمی تونست به لیگ بالای ۹۰ برسه
این مدیر جدید هم بیشتر از اینکه مدیر واقعی باشه یه هواداره که جای صندلی مدیریت نشسته هیلو و فورزا رو برای ps منتشر میکنه گیرز که فروشش به صورت کلی پایین تر از اون دو تا هست و به فروش بیشتر نیاز داره پورت نمیکنه!
با سیاست یک بام و دو هوا وضع ایکس باکس بیشتر از این هم آسیب میبینه
نمیشه ۴ تا انحصاری پورت کنی ۲ تا نکنی نمیشه هم سیستم گیمپس داشته باشی هم انحصاری
۳ سال بعد که نه ایکس باکس فروش داشت نه گیم پس رشد داشت نه انحصاری فروش داشت ایکس باکس دچار فروپاشی میشه.
یا باید انحصاری کامل و مطلق انجام بده و حتی روی پیسی هیچ وقت منتشر نکنه و گیمپس رو کامل بندازه دور
یا باید انحصاری کامل برداشته بشه و روی همه پلتفرم ها دی وان بیاد و گیمپس پلن اصلیشون باشه
حد وسط بودن نه سود و درآمد داره نه برند اعتباری داره

آخرین ویرایش:
از سال ۲۰۲۰ که کنسولای جدید اومدن و نسل نُه رسما شروع شد منتظر رسیدن به همچین نقطه‌ای از زمان بودم:دی چون از آغاز هر نسل چند سال طول میکشه تا موج بازیای واقعی نسل بعدی شروع بشن و یه دوره‌ی گذار از یک نسل به نسل بعد رو باید طی کنیم.
و تا پارسال سنگینی تعداد بالای ریمیک و ریمستر تا حدی اذیتم میکرد. ولی نمایش‌های امسال هم از سمت سونی، هم مایکروسافت، هم مولتی‌پلتفرم بلاخره تقریبا همش بازیای جدید و سیکوئل‌های در خور بود. فکر کنم اوج و پتانسل کامل نسل جدید رو قراره سال ۲۰۲۶-۲۰۲۷ ببینیم:(( :x

چقدر فیزیک اشیا گیرز افتضاحه انصافا.فیزیک شکستن شیشه ها تو اون فروشگاه رو ببینید منو یاد دوران ps2 انداختx_x (یاد مقایسه فیزیک انچارتد ۴ با گیرز ۵ @The End Of Ps افتادم باید همون u4 برای این اپدیت بشه)سبک و سیاق و رویکرد بازی هم هیچ تغییر و پیشرفتی نکرده نسبت به بازی ۲۰ سال پیشی که من ریمستر گیرز ۱ چند دهه قبل رو ps5 بازی کردم خیلی خیلی خیلی شباهت داشت با تریلری که دیشب دیدم همون انیمیشن(یا یکم بهبود)همون فیزیک همون گیمپلی همون لول دیزاین همون هوش مصنوعی بیست ساله پیشه و صرفا بجز بخش داستانی و نوستالژی و یکم بهبود گرافیک(که اونم نسبت به تریلر معرفی اولیه سینماتیک بازی خیلی پایین تره)و سُر خوردن روی زمین واقعا تغییر و جهش انچنانی نکرده.البته وقتی اینهمه کارمند بی استعداد رو به خاطر DEI استخدام کنی عاقبتش همین میشه
حالا بعضی ها هر چقدر به سونی و سانتامونیکا میخوان فحش بدن برن بدن ولی اگه اون مثل ۲۰۱۸ تغییر نمی کرد همین بلا سرش می اومد و نمی تونست به لیگ بالای ۹۰ برسه
این مدیر جدید هم بیشتر از اینکه مدیر واقعی باشه یه هواداره که جای صندلی مدیریت نشسته هیلو و فورزا رو برای ps منتشر میکنه گیرز که فروشش به صورت کلی پایین تر از اون دو تا هست و به فروش بیشتر نیاز داره پورت نمیکنه!
با سیاست یک بام و دو هوا وضع ایکس باکس بیشتر از این هم آسیب میبینه
نمیشه ۴ تا انحصاری پورت کنی ۲ تا نکنی نمیشه هم سیستم گیمپس داشته باشی هم انحصاری
۳ سال بعد که نه ایکس باکس فروش داشت نه گیم پس رشد داشت نه انحصاری فروش داشت ایکس باکس دچار فروپاشی میشه.
یا باید انحصاری کامل و مطلق انجام بده و حتی روی پیسی هیچ وقت منتشر نکنه و گیمپس رو کامل بندازه دور
یا باید انحصاری کامل برداشته بشه و روی همه پلتفرم ها دی وان بیاد و گیمپس پلن اصلیشون باشه
حد وسط بودن نه سود و درآمد داره نه برند اعتباری داره

View attachment gemini_generated_video_2C60C1CC.mp4

لذت بردن از هر گیمی از هر طرفی چقدر سخته که برای کوبیدنش بیای به شیشه و فلان گیر بدی؟! گیم میخری بشینی شبیه سازی شکستن شیششو ببینی (حالا کاری ندارم گیرز تو بحث فنی خدا بود نمایشش)!
بعدشم چه ۲تارو چه ۱۰تا از ایپی های خودشو انحصاری کنه! چیش به من و شماها میرسه؟ هرپلتفرمی داری بشین بازیتو بکن دیگه. سونی تر زده به استودیوهای خودش شما گیر اینی که مایکروسافت اینو انحصاری کرده اونو نکرده قراره ضررشو ببینه؟! فعلا تو کف ضرر گسای کنسل شده و شکست خورده همون طرف خودت باش که آتیش زده به حیثیت nتا استودیو. همش دنبال کل کل الکی و زهرمار کردن شوکیس به این خوبیین.
چرا شیشه اش فلانه. چرا ویو یوتیوبش فلانه. چرا رنگ پوست کاراکترش فلانه. چرا انحصاریه چرا انحصاری نیست. بکشید بیرون دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or