Last edited by a moderator:
Machin games داداش دوقلوی id هست، ولی بازم خواهیم دید چه خواهد شدMachine games سلام میرسونه.
سال دیگه که با wolf زدن دهن id و doom رو نوازش کردن بهت میگم.
به قول اون املاکی خواهیم دید چه خواهد شد.
اونایی که مثل من بانمایش گرز حال نکردن حتما دایرکت رو ببین.
چرا مثل آدم همین و اول نشون ندادن؟
Wolf خیلی خوبه ولی ۳-۰ از Doom عقبه!Machine games سلام میرسونه.
سال دیگه که با wolf زدن دهن id و doom رو نوازش کردن بهت میگم.
به قول اون املاکی خواهیم دید چه خواهد شد.
اونایی که مثل من بانمایش گرز حال نکردن حتما دایرکت رو ببین.
چرا مثل آدم همین و اول نشون ندادن؟
دقیقا میشه گفت داداش کوچیکتر id ان.Machin games داداش دوقلوی id هست، ولی بازم خواهیم دید چه خواهد شد.
شیر بیشه ژانر fps همیشه id بوده و هست برادر.
نمیدونم بتونن doom بسازن یا نه ولی تو اولد اسکول fps تنه به تنه id میزنن.Wolf خیلی خوبه ولی ۳-۰ از Doom عقبه!![]()
حتی اگه روی پی سی هم با تاخیر 6 ماهه یا یکساله بدن من به شخصه راضیم. فقط ایکس باکس به اوج برگرده!مثل اینکه قراره دوباره فرستپارتیها رو انحصاری کنن!
Video: Matt Booty Lays Out Xbox Exclusive Strategy
به صورت خلاصه گفته بازیهایی که تا الان مولتیپلتفرم شدنشون اعلام شده، طبق برنامه عرضه میشن. بازیهای مولتیپلیر و لایو سرویس هم برای همه پلتفرمها میان، ولی بازیهای تکنفره به صورت case by case (لول جدی باز اینو گفتن) بررسی و اعلام میشن. در کل این همه سردرگمی برای این برند خوب نیست. این انحصاری شدن مجدد هم اگر رویه فروش Xbox همین باشه، نهایتا یکی دو سال دیگه دوام میاره و بازم همشون مولتیپلتفرم میشن. شما که یه بار فحش (!) این قضیه رو خوردید، دیگه همین رو ادامه میدادید، چرا هی شل کن و سفت کن در میارید![]()
جز کوردن خوشحال کردن بازمثل اینکه قراره دوباره فرستپارتیها رو انحصاری کنن!
Video: Matt Booty Lays Out Xbox Exclusive Strategy
به صورت خلاصه گفته بازیهایی که تا الان مولتیپلتفرم شدنشون اعلام شده، طبق برنامه عرضه میشن. بازیهای مولتیپلیر و لایو سرویس هم برای همه پلتفرمها میان، ولی بازیهای تکنفره به صورت case by case (لول جدی باز اینو گفتن) بررسی و اعلام میشن. در کل این همه سردرگمی برای این برند خوب نیست. این انحصاری شدن مجدد هم اگر رویه فروش Xbox همین باشه، نهایتا یکی دو سال دیگه دوام میاره و بازم همشون مولتیپلتفرم میشن. شما که یه بار فحش (!) این قضیه رو خوردید، دیگه همین رو ادامه میدادید، چرا هی شل کن و سفت کن در میارید![]()
چیز خاصی من ندیدمجز کوردن خوشحال کردن باز
وضعیت ووک موک چطور بود؟
نظرم عوض شد کیفیت 4K دیدم گرافیک خوب بودچه اتفاقی داره میوفته تو این تاپیک؟![]()