Last edited by a moderator:
این من رو یاد این استفراغ سبز رنگها تو فیلمها و بازیها میندازه.
نهایتا بتونم خوب تصور کنم یه هیرو تو LOL هست به اسم Zac.
ملت بهش میگن دوباره روم به دیوار An دماغ
اگه حالتون رو به هم زدم شرمنده ولی این خیلی بدرنگه.
عمرا یه همچین چیزی رو اگه بخرم بخوام به کسی نشون بدم.
البته که حتما سلیقست ولی از دید من گذاشتن ایشون تو حال/پذیرایی کنار TV و قصد ست کردنش با باقی لوازم حکم تیر داره![]()
آقا مخلصیمتریلر DLC دووم که نشون میداد همش به یادت بودم و داشتم کف و خون قاطی میکردم! خود بازی دیوانه کننده بود DLCش دیوانه کننده تر شده! چی ساختن اینا؟
برم بشینم یبار دیگه از اول بازیش کنم تا این بیاد![]()
کلا سیستم فایتش و انیمیشنها افتضاح بود. برام عجیبه که چرا اینجوری میکنن. امیدوارم تا موقع عرضه بهتر بشه.یذزه انیمیشنای plague taele میتونست بهتر باشه
به یکی بگی شوتر اول شخص روی هوا کمبو میزنه بهت میخنده! منتهی نمایش امشب لعنتیا روی هوا داداشمون داشت کمبود میزد با اسلحه هاش! دهنم باز مونده بودآقا مخلصیم❤.
حقیقتا شاهکارن این تیم id . محاله روی دستشون بیاد توی ژانر. فقط چون احتمالا نت ها دوباره قطع میشه خدا کنه اینا یه نسخه استند الون و فیزیکی بدن چون واقعا نمیشه بدون دووم زندگی کرد.
این من رو یاد این استفراغ سبز رنگها تو فیلمها و بازیها میندازه.
نهایتا بتونم خوب تصور کنم یه هیرو تو LOL هست به اسم Zac.
ملت بهش میگن دوباره روم به دیوار An دماغ
View attachment 408711
اگه حالتون رو به هم زدم شرمنده ولی این خیلی بدرنگه.
عمرا یه همچین چیزی رو اگه بخرم بخوام به کسی نشون بدم.
البته که حتما سلیقست ولی از دید من گذاشتن ایشون تو حال/پذیرایی کنار TV و قصد ست کردنش با باقی لوازم حکم تیر داره![]()

استاد گفته بودن، سخت افزار این نسل بلاخره بهش این اجازه رو داد تا بازی که ۸۰۰ سال روش کار میکرد رو بسازه! الکی که نیستمن سایبرو موقع لانچ بازی کردم، همون زمانم باگا و نقص سیستم پلیس و اسکیل تریش رو کنار میذاشتی بازی قویی بود و پتانسیلش مشخص بود.
استارفیلدو بخوای درست کنی کل گیم دیزاینشو باید ریبوت کنیهمه فک میکنن مشکلش فقط لودینگای زیاد و اینا بود ولی حتی اگه یه دونه لودینگم نمیداشت بنظرم وضعش بهتر نمیبود چون از ریشه مشکل داره دیزاینش.
چرا در جریانم که چیه و چرا.این رنگ سبز و حالت شفاف بودن بدنه برمیگرده به اولین xbox که یه همچین طراحی داشت
کلا لیمیتد ادیشن برای ست کردن نیست و اتفاقا بیشتر برای اینه خودش از بقیه وسایل تفکیک کنه بگه من خاص و متفاوتم
View attachment 408719
فکرکنم گفت نیتیو و اینا منظورش رو سری X هست. سری s همینکه اجرا میشه باید خدا رو شکر کردView attachment 408722
جزئیات جدیدی از Gears of War: E-Day منتشر شد
بازی از کوآپ آنلاین چهار نفره پشتیبانی میکند.
امکان کوآپ دونفره روی یک دستگاه نیز وجود خواهد داشت.
کمپین بازی با وضوح 4K، نورپردازی Ray tracing سختافزاری و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا میشود. به نظر میرسد این مشخصات مربوط به نسخه Xbox Series X باشد، هرچند سازندگان بهطور رسمی پلتفرم موردنظر را اعلام نکردهاند.
استارفیلد حاصل یه گنده گو.زی و بازی با اعداد بود وقتی صحبت از 1000 سیاره شد مشخص بود یا تو طراحی گند میزنه یا تو کامبت و ...استاد گفته بودن، سخت افزار این نسل بلاخره بهش این اجازه رو داد تا بازی که ۸۰۰ سال روش کار میکرد رو بسازه! الکی که نیست![]()
هرکی تو فن فست بوده یکی از اینا رایگان نسیبش شده

Machine games سلام میرسونه.آقا مخلصیم❤.
حقیقتا شاهکارن این تیم id . محاله روی دستشون بیاد توی ژانر. فقط چون احتمالا نت ها دوباره قطع میشه خدا کنه اینا یه نسخه استند الون و فیزیکی بدن چون واقعا نمیشه بدون دووم زندگی کرد.