نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
4K دیدم. چه حالی داد. واقعا این حجم از بازی که تو یک هفته‌ی اخیر نشون دادن و تو ۶ ماه آینده میان رو کجای دلمون بذاریم؟😁

اینکه Clockwork Revolution رو انحصاری کردن عجیبه. یعنی اینقدر بازی خوب از آب درومده؟🤔

این من رو یاد این استفراغ سبز رنگها تو فیلمها و بازیها میندازه.
نهایتا بتونم خوب تصور کنم یه هیرو تو LOL هست به اسم Zac.
ملت بهش میگن دوباره روم به دیوار An دماغ :D
اگه حالتون رو به هم زدم شرمنده ولی این خیلی بدرنگه.

عمرا یه همچین چیزی رو اگه بخرم بخوام به کسی نشون بدم.

البته که حتما سلیقست ولی از دید من گذاشتن ایشون تو حال/پذیرایی کنار TV و قصد ست کردنش با باقی لوازم حکم تیر داره:D

من خوشم اومد و کلا اهل اینکه دکور ست باشه و یک رنگ باشه نیستم.
در کل تضاد و رنگهای جیغ و .. اینام فاز خودش رو داره.
کلا مشابه نبودن هر سری از هر کالایی با بقیه با حاله😁

نمایش تا جایی که World Primier تو تصویر نیومده بود عالی بود. این واژه رو چرا رها نمی‌کنن؟ مگه‌ پریمیر لیگه😁

مارکوس هم یه مقدار شبیه اسپایدی عمل می‌کرد. این پریدن‌ا، سُر خوردنا و از ۲ متر دکور بالا رفتن‌ها حس غیر واقعی به آدم‌ میده.

تریلر DLC دووم که نشون میداد همش به یادت بودم و داشتم کف و خون قاطی میکردم! خود بازی دیوانه کننده بود DLCش دیوانه کننده تر شده! چی ساختن اینا؟
برم بشینم یبار دیگه از اول بازیش کنم تا این بیاد :D
آقا مخلصیم😁❤.
حقیقتا شاهکارن این تیم id . محاله روی دستشون بیاد توی ژانر. فقط چون احتمالا نت ها دوباره قطع میشه خدا کنه اینا یه نسخه استند الون و فیزیکی بدن چون واقعا نمیشه بدون دووم زندگی کرد.

آقا مخلصیم😁❤.
حقیقتا شاهکارن این تیم id . محاله روی دستشون بیاد توی ژانر. فقط چون احتمالا نت ها دوباره قطع میشه خدا کنه اینا یه نسخه استند الون و فیزیکی بدن چون واقعا نمیشه بدون دووم زندگی کرد.
به یکی بگی شوتر اول شخص روی هوا کمبو میزنه بهت میخنده! منتهی نمایش امشب لعنتیا روی هوا داداشمون داشت کمبود میزد با اسلحه هاش! دهنم باز مونده بود :D

آخرین ویرایش:
این من رو یاد این استفراغ سبز رنگها تو فیلمها و بازیها میندازه.
نهایتا بتونم خوب تصور کنم یه هیرو تو LOL هست به اسم Zac.
ملت بهش میگن دوباره روم به دیوار An دماغ :D
View attachment 408711

اگه حالتون رو به هم زدم شرمنده ولی این خیلی بدرنگه.

عمرا یه همچین چیزی رو اگه بخرم بخوام به کسی نشون بدم.

البته که حتما سلیقست ولی از دید من گذاشتن ایشون تو حال/پذیرایی کنار TV و قصد ست کردنش با باقی لوازم حکم تیر داره:D

این رنگ سبز و حالت شفاف بودن بدنه برمیگرده به اولین xbox که یه همچین طراحی داشت :D

کلا لیمیتد ادیشن برای ست کردن نیست و اتفاقا بیشتر برای اینه خودش از بقیه وسایل تفکیک کنه بگه من خاص و متفاوتم:-":D

Screenshot 2026-06-07 233205.png

من سایبرو موقع لانچ بازی کردم، همون زمانم باگا و نقص سیستم پلیس و اسکیل تریش رو کنار میذاشتی بازی قویی بود و پتانسیلش مشخص بود.

استارفیلدو بخوای درست کنی کل گیم دیزاینشو باید ریبوت کنی :دی همه فک میکنن مشکلش فقط لودینگای زیاد و اینا بود ولی حتی اگه یه دونه لودینگم نمیداشت بنظرم وضعش بهتر نمیبود چون از ریشه مشکل داره دیزاینش.
استاد گفته بودن، سخت افزار این نسل بلاخره بهش این اجازه رو داد تا بازی که ۸۰۰ سال روش کار می‌کرد رو بسازه! الکی که نیست😁

این رنگ سبز و حالت شفاف بودن بدنه برمیگرده به اولین xbox که یه همچین طراحی داشت :D

کلا لیمیتد ادیشن برای ست کردن نیست و اتفاقا بیشتر برای اینه خودش از بقیه وسایل تفکیک کنه بگه من خاص و متفاوتم:-":D

View attachment 408719
چرا در جریانم که چیه و چرا.
نمیخوام روی نظرم پافشاری کنم.
همان بالاتر گفتم :D

IMG_1259.jpeg
🔳 جزئیات جدیدی از Gears of War: E-Day منتشر شد

▫️بازی از کوآپ آنلاین چهار نفره پشتیبانی می‌کند.

▪️امکان کوآپ دونفره و Split Screen، روی یک دستگاه نیز وجود خواهد داشت.

▫️کمپین بازی با وضوح 4K، نورپردازی Ray tracing سخت‌افزاری و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا می‌شود. به نظر می‌رسد این مشخصات مربوط به نسخه Xbox Series X باشد، هرچند سازندگان به‌طور رسمی پلتفرم موردنظر را اعلام نکرده‌اند.

▪️بخش مولتی‌پلیر بازی با نرخ فریم ۱۲۰ اجرا خواهد شد.

▫️بازگشت مبارزات کلاسیک مبتنی بر کاور، همراه با بهبود Traversal مدرن که آزادی عمل و عمق بیشتری اضافه می‌کند.

▪️سیستم Gore و خشونت پیشرفته

▫️سیستم صدای سه‌بعدی

▪️تخریب‌پذیری محیط و تخریب جزئیات

▫️مود جدید PvE با 12 بازیکن که در آن سه تیم از شهر Kalona در نقشه‌های شهری بزرگ‌تر دفاع می‌کنند.

▪️مود PvP چهار در برابر چهار در نقشه‌های کاملاً جدید؛ بخش Versus ترکیبی از طراحی کلاسیک نقشه‌های Gears با فرصت‌های Traversal جدید است‌.

▫️پشتیبانی فصلی پس از انتشار

▪️بتای عمومی بازی از ۶ آگوست شروع خواهد شد‌‌.

Attachments

• IMG_1259.jpeg
    IMG_1259.jpeg
    353.5 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
View attachment 408722
جزئیات جدیدی از Gears of War: E-Day منتشر شد

▫️بازی از کوآپ آنلاین چهار نفره پشتیبانی می‌کند.

▪️امکان کوآپ دونفره روی یک دستگاه نیز وجود خواهد داشت.

▫️کمپین بازی با وضوح 4K، نورپردازی Ray tracing سخت‌افزاری و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا می‌شود. به نظر می‌رسد این مشخصات مربوط به نسخه Xbox Series X باشد، هرچند سازندگان به‌طور رسمی پلتفرم موردنظر را اعلام نکرده‌اند.
فکر‌کنم گفت نیتیو و اینا منظورش رو سری X هست. سری s همینکه اجرا میشه باید خدا رو شکر کرد😁

استاد گفته بودن، سخت افزار این نسل بلاخره بهش این اجازه رو داد تا بازی که ۸۰۰ سال روش کار می‌کرد رو بسازه! الکی که نیست😁
استارفیلد حاصل یه گنده گو.زی و بازی با اعداد بود وقتی صحبت از 1000 سیاره شد مشخص بود یا تو طراحی گند میزنه یا تو کامبت و ...
استارفیلد ضربه اصلی رو حرف مفت خورد که بجای اینکه بیاد تو یه وسعت کوچیک ساخته باشه رفت دنبال اعداد و ارقام.
سایبر درست شد چون ضعفش قابل درست کردن بود استارفیلد میخای چیشو درست کنی حدود 1000 سیاره بی روح
داستان بازی که سطحی هست حتی گیم پلی هم چندان مناسب نبود
________
بعد استارفیلد پیشکش همین ریمستر ابلیویون رو هم توش گند زدن .
از طراحیاش گرفته تا پرفورمنس و سیستم کامبت
اینو درستش نتونستن بکنن چه برسه به استارفیلد

آقا مخلصیم😁❤.
Machine games سلام میرسونه.
سال دیگه که با wolf زدن دهن id و doom رو نوازش کردن بهت میگم.
به قول اون املاکی خواهیم دید چه خواهد شد.

اونایی که مثل من بانمایش گرز حال نکردن حتما دایرکت رو ببین.
چرا مثل آدم همین و اول نشون ندادن؟

خواستم یه متن طولانی در مورد مراسم بنویسم ولی بچه نمیزاره 😆 :دی خلاصه بگم درسته سورپرایز خیلی بزرگی نداشت ولی نمایش‌ها خیلی خوب بودن، خصوصا Gears و Fable و Clockwork. حتی با اینکه دوست داشتم گیم‌پلی یکپارچه از Fable نشون بدن ولی این تریلر خیلی تم‌ دارک و خفنی داشت و قابل قبول بود! :دی البته گویا چهارشنبه قراره نمایش کامل‌تری از بازی داشته باشیم. Senua سورپرایز خوبی بود و مشخص هست که متفاوت با نسخه‌های قبلیه و بیشتر سمت اکشن رفته. نکته جالب کنفرانس هم حضور دوباره Atlus هست، استودیویی که تا دو سه سال پیش اصلا نمی‌دونست Xbox چی هست ولی الان هر سال تو کنفرانس مایکروسافته و معروف‌ترین بازیش رو اینجا معرفی می‌کنه، اونم با عرضه دی وان گیم‌پس! کلا مایکروسافت همه چیزش عجیبه lol این سیاست برگردوندن انحصاری‌ها هم عجیب‌ترین بخش کنفرانس بود، همین جوری از وسط این همه بازی، یهو دو تاش رو انحصاری اعلام کردن، خب الان برنامه ـتون چیه؟! بیشتر به نظر میاد می‌خوان فن‌ها رو گول‌ بزنن و جای پای نفرات جدید رو محکم کنن 😆

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or