نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
یادی کنیم از ده ها و صدها گیمر معصومی که منتظر نمایش گیرز و باقی بازیای مورد علاقشون بودن ولی ۵ ۶ ماه پیش چه پیر چه جوون از بین رفتن و فقط اسمشون باقی موند! بین خوشحالیامون یادمون نره که چی بهمون گذشت و کیارو از دست دادیم!

همه مراسم ها 10 از 10 بودن امسال خوش به حال گیمر های اون ور اب
gears که پدیده بود اما ریمیک halo هم عالی بود گرافیک و گیم پلیش خیلی بهتر شده بود امیدوارم بعد اتمام ساختش برن سراغ ریمیک نسخه های بعدی .
باز هم خبری از Tes vi نشد فکر کنم ساخت بازی هنوز در مرحله ایده پردازی مونده

بدترین نمایش برای من SOD 3 بود
الان کنسلش کنن سنگین تره

من واقعیت نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی این تریلری که دیدم از نظرم جذاب بود:-":D

با اینکه کلا زامبی زیاد نمیپسندم ولی با این بازی حال کردم حالا تا نیاد مشخص نمیکنه کیفیت در چه حدی هست:-?

یادی کنیم از ده ها و صدها گیمر معصومی که منتظر نمایش گیرز و باقی بازیای مورد علاقشون بودن ولی ۵ ۶ ماه پیش چه پیر چه جوون از بین رفتن و فقط اسمشون باقی موند! بین خوشحالیامون یادمون نره که چی بهمون گذشت و کیارو از دست دادیم!
واقعا کسی خوشحال نیست فقط داریم صورتمون رو با سیلی سرخ نگه میداریم ، اون غم تا ابد تو ته قلبمون میمونه

انگار سران EA هم درحال تماشای شوکیس گیرز بودن الان شروع کردن زدن :دی

خداروشکر باز صب کردن شوکیسا تموم شه.
باز اگه اینجا قطع شد لااقل فرصت داشتیم همه این ۳تا شوکیسو کنار همدیگه ببینیم.

دقیق یادم نیست کی بود ولی یه تریلر قبلا دادن که قیافه کاراکتر فرق داشت و مطمئن شدم قابلیت انتخاب و ساخت چهره رو قرار دادن.
متاسفانه هنوز مراسم رو ندیدم
ولی مثل اینکه خوب بوده و نظر اکثریت هم همینو میگه.
در کل خوبه که XBOX بتونه به رقابت برگرده.
ایونت قبل مشخص شد زن و مرد داره ولی الان کاراکتر شخصی سازی داره
باید لایو ببینی و با تاخیر بدرد نمیخوره.

کسی اشاره نمیکنه ولی اکسپنشن جدید AOE4 خیلی خفنه! فکشن وایکینگ هارو اضافه کردن برین کیف کنین :D
لامصب شوکیس یه چیزی بود که سر فرصت باید دونه به دونشونو دربارش بنویسم. همه چیش خوب بود حتی نمایش اکسپنشن و DLCها.

این عزیزدل هم قیمت نخورد ببینیم آیا به لیست آرزوها اضافه کنیم یا نه :D
1780861211381.png
این من رو یاد این استفراغ سبز رنگها تو فیلمها و بازیها میندازه.
نهایتا بتونم خوب تصور کنم یه هیرو تو LOL هست به اسم Zac.
ملت بهش میگن دوباره روم به دیوار An دماغ :D
1780861305556.png

اگه حالتون رو به هم زدم شرمنده ولی این خیلی بدرنگه.

عمرا یه همچین چیزی رو اگه بخرم بخوام به کسی نشون بدم.

البته که حتما سلیقست ولی از دید من گذاشتن ایشون تو حال/پذیرایی کنار TV و قصد ست کردنش با باقی لوازم حکم تیر داره:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or