نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
بدترین نمایش برای من SOD 3 بود
الان کنسلش کنن سنگین تره
نه به اون تیزر رونمایی دارک و نه به این وضیعت فورتنایتی! با این حال بعیده بدتر از ۱ و ۲ چیزی تحویل بدن. من همچنان دوسش داشتم و صبر کن تا ریلیز نهایی.

نه به اون تیزر رونمایی دارک و نه به این وضیعت فورتنایتی! با این حال بعیده بدتر از ۱ و ۲ چیزی تحویل بدن. من همچنان دوسش داشتم و صبر کن تا ریلیز نهایی.
فکر کن ادعا داشتن میخوان با last of us رقابت کنن =)) =)) =)) =))

• Smile
Reactions: ravi and MyJinx
خداییش شوکیس ۱۰ از ۱۰ بود. تقزیبا تمام عناوین گولاخ و هیجان انگیز بودن
تریلر DLC دووم که نشون میداد همش به یادت بودم و داشتم کف و خون قاطی میکردم! خود بازی دیوانه کننده بود DLCش دیوانه کننده تر شده! چی ساختن اینا؟
برم بشینم یبار دیگه از اول بازیش کنم تا این بیاد :D

فعلا ایرادات مراسم رو بگم :دی نمایش CoD آخر مراسم اونم با انتقاداتی که پارسال سر این قضیه شد خیلی عجیب بود. از این بدتر نمایش هر ساله SoT و F76 و ESO هست، بابا بسه دیگه ده ساله دارید اینا رو نشون میدید :| اخیرا هم که Flight Simulator بهشون اضافه شده 😆

این CoD هم خیلی خوب بود. چه دوربینی، چه حسی، عجب اکشنی! شاهکار بود! نمیدونم چرا انقدر هیت میدید بهش گرفتید رو این بدبخت ولم نمیکنید:دی
همین که نشون دادن یارو تو تریلر دنبال medkit میگرده واسه من کافی بود
خسته شدم از بس تو DMZ 1 حتما باید یه جور فایت شروع میکردی که طرف رو همون اول مینداختی وکرنه نیم ساعت با یه اسکواد درگیر میشدی

خب به‌به جا ‌داره بعد 14 سال دوباره بحث بسیار اصیل و اساسی اینکه GOW بهتره یا GeoW رو استارت بزنیم :دی

وقتشه :D
View attachment 408671

هشتصد میلیون ریال

تا همین الان هم خیلی شانس آوردیم
می تونستیم تو قبر باشیم که نیستیم
ولی اگه تمومش نکنیم
جامون گوشه ی قبرستونه

مایکروسافت با نمایش امشب بهترین اتفاق گیمینگ سال را تا این لحظه رقم زد. برای گیمرها شبی فراموش‌نشدنی بود شبی باشکوه که با رونمایی‌های بزرگ غافلگیری‌های جذاب و نمایش‌های قدرتمند شور و هیجان را به اوج رساند.

زندگی جایی میان شادی و غم جریان دارد. همین لحظات کوتاه و گذرا هستند که آن را قابل زیستن می‌کنند دل‌خوشی‌های کوچک را نباید از دست داد، چرا که گاهی تمام معنای زندگی در همین لحظه‌های ساده نهفته است.

@AMIN-1399F
کاراکتر فیبل رو میشه تغییر داد. بیا بازی کن

دقیق یادم نیست کی بود ولی یه تریلر قبلا دادن که قیافه کاراکتر فرق داشت و مطمئن شدم قابلیت انتخاب و ساخت چهره رو قرار دادن.
متاسفانه هنوز مراسم رو ندیدم
ولی مثل اینکه خوب بوده و نظر اکثریت هم همینو میگه.
در کل خوبه که XBOX بتونه به رقابت برگرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or