نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
از گرز راضیم یه شروع خوبی برای سری داره و خوبه که شماره های بعدی هم در کار باشه.
دایرکت گرز خیلی خوب بود و قشنگ مشخص هست با یه شوتر سوم شخص درجه یک طرفیم.

فقط ایکاش اون گرز هایوباستر رو هم ادامه میدادن خیلی کاراکترهای کله خرابی داشت 😁

از گرز راضیم یه شروع خوبی برای سری داره و خوبه که شماره های بعدی هم در کار باشه.
دایرکت گرز خیلی خوب بود و قشنگ مشخص هست با یه شوتر سوم شخص درجه یک طرفیم.

فقط ایکاش اون گرز هایوباستر رو هم ادامه میدادن خیلی کاراکترهای کله خرابی داشت 😁
اون شاید در ادامه تکمیل داستان ۵ بعدا ها منتشر کنن. ولی خب اگه e day موفق بشه به نظرم ۲ ۳ نسخه دیگه ازش میسازن

واقعا 10/10 بود مراسم چی بود میومدن ته ـش نیم ساعت راجع به تایتل Activision و COD حرف میزدن :دی یه ساعت و نیم دیگه هم فقط E-Day رو نشون میدادن کافی نبود واقعا

در خصوص گیرز من فقط یه حرف دارم بزنم، یعنی یه گیف دارم، که اونم ندارم:دی هوملندر که میگه Perfect. حس من الان فقط اون گیفه
:دی
homelander-the-boys.gif

قطعا از بین ۳تا شوکیس، بهترین امسال متعلق مایکروسافت بود. کیفیت نمایش، تنوع ژانر و حضور فرست پارتیا سنگ تموم گذاشته بودن و واقعا دمشون گرم. آشا شارما عالی شروع کرده کارشو.
تنها شوکیسی بود که حتی از یدونه نمایشش هم بدم نیومد و عملا تک به تکش برام جذاب بود. حتی نمایش MW4 هم برخلاف بلک اپس ۷ پارسال بشدت نفسگیر و جذاب از اب دراومده بود. رسما با اومدن DMZ نسخه بازی ماراتن پیچیده میشه و این احمقا قراره دستینی رو ول کنن بچسبن به ماراتنی که قطعا دد میشه تا اون موقع.
گل سرسبدشون هم برام گیرز جدید بود. با اینکه یکسری به المانهای تکراریش گیر دادین ولی من دوسش داشتم. فقط میمونه کیفیت نهایی بخش داستانی و مالتی پلیرش که اینم زمان عرضه معلوم میشه.
اینم یادم نره که حضور ۲تا پرسونا توی یه شوکیس چیزی از معجزه کم نداشت. با اینکه چیزی از ۶ نشون ندادن ولی ریمیک ۴ عجب چیزیه! :x
برم یبار دیگه نمایشو ببینم که خیلی کیف داد \m/ :D

واقعا 10/10 بود مراسم چی بود میومدن ته ـش نیم ساعت راجع به تایتل Activision و COD حرف میزدن :دی نیم ساعت دیگه هم فقط E-Day رو نشون میدادن کافی نبود واقعا

:دی
View attachment 408662
میخای کل بازی رو اسپویل کنن. بزار بقیشو بازی کنی.
______
شانس مارول بلید برا 2027 کمه ولی هنوز گیمز کام و گیم اواردز مونده
پرسونا 6 رو احتمالا تو توکیو گم شو چیزی ازش میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or