نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
فیبل باحال شده اون تم تاریک و دارکش جالبه واقعا
گیرز واقعا خوبه، اینکه نتونستن به کمبت گیرز اضافه کنن، بخشیش بخاطر گذشته بودنش هست که آماده چنین اتفاقی نبودن
state of decay 3 پایینتر از انتظارات بود
هیلو گرافیکش خوب بود ولی باید دید تونستن فیزیکشو در بیارن یا نه
project mara همونطور که شایعات میگفتن لغو شده و senua معرفی شد که اکشن تر و قابل قبولتر شده ولی با توجه به بودجه بالای نسخه قبل احتمالا بخشی از موشن کپچرش رو همون موقع گرفتم که آماده شده و انتظار تایم گیم پلی بالا نباید داشت
کلاک ورک هم جالب میزنه با توجه به اعضای سابقی که بهم پیوستن میشه انتظار بالایی داشت ازشون
گیم پس هم پر کردن برا امسال و سال دیگه

خوب من به همه چیزایی که می‌خواستم رسیدم :دی فقط ای کاش نمایش P6 بهتر از این تیزر کوتاه بود، کلاسیک اتلوس :دی

نمایش plague tale جدید هم عالی بود. عجب چیزی شده بود.

سورپرایز مراسم هم برای من هل بلید جدید و وولانگ ۲ بود. مخصوصاً وولانگ ۲ چون اولین سولز لایکی بود که کامل تموم کردم بی صبرانه منتظرم.

دلم برای سریز اس سوخت :D
نگاه نکن یه برکت خاصی داشت Series S و واقعا کارو عالی درآورد این نسل برخلاف حواشی اوایل 6 سال پیش :دی همین الان برای تجربه GTA VI شاید بهترین انتخاب باشه برای کسایی که تازه میخوان به نسل ورود کنن
غیر منتظره کنسول خیلی خوبی دراومد واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or