نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
Gears of War: E-Day گرافیک خفنی داره و اتمسفرش هم سنگین و تاریکه و حس و حالش بیشتر به نسخه‌های اولیه می‌خوره تا جدیدترها. فقط یه ذره انتظار تغییرات بیشتری از گیم‌پلی داشتم و با اینکه همین‌طوریش هم از نظر گیم‌پلی خوبه و نیازی به تحول اساسی نداره، ولی به نظرم بعد از سال‌ها می‌تونست اندکی تر و تازه‌تر بشه.
Fable نمایش خیلی خوبی داشت و بانو هیلی اتول هم حضور جالبی توی بازی داره. :دی به نظر می‌رسه بازی تعادل خوبی بین بخش‌های جدی و طنز برقرار کرده و بی‌صبرانه منتظرش هستم.
Halo هم چیز تر و تمیزی به نظر می‌رسه و خیلی خوبه که در کنار بازسازی نسخه اول، سه بخش جدید هم وارد بازی کردن و اون قسمت‌های فضایی واقعاً جذاب بود!
Wo Long 2 رو واقعاً انتظارش رو نداشتم! نسخه اول با وجود ایراداتی که داشت، به من حال داد و به نظرم زیادی بهش سختگیری کردن.
Senua هم عجیب‌ترین چیز ممکن بود! نه به Hellblade 2 که انقدر طول کشید تا ساخته بشه، نه به این یکی که انقدر سریع آماده شده! :دی نمی‌دونم چرا توی اسم بازی از عبارت Hellblade استفاده نکردن، ولی هرچی که هست به نظر می‌رسه بازی اکشن‌تر از قبل شده و هیجانش بالاتر رفته. نینجا تئوری پتانسیل ساختن اکشن‌های خوش‌ساخت رو داره و باید دید چه می‌کنن.
DLC بازی Doom: The Dark Ages عالی به نظر می‌رسه. گیم‌پلی در اوج و اتمسفر محشر و اطلاعات بیشتر از گذشته Doom Slayer. حس می‌کنم این DLC حتی از نسخه اصلی هم بهتر باشه!
Clockwork Revolution هم مثل نمایش‌های قبلی واقعاً جالب بود. حس می‌کنم جزو بهترین‌های سال بعد می‌شه و احتمالاً اولین بازی inXile که سراغش می‌رم.
بازی Bad Magpie هم بامزه بود و با اینکه فعلاً شاید خیلی‌ها آدم حسابش نکنن، ولی پیش‌بینی می‌کنم که طرفدارهای زیادی به دست بیاره و از اون بازی‌های جمع و جور محبوب بشه.
در نهایت هم Vivarium برای من جزو جذاب‌ترین بخش‌های مراسم بود و انقدر قشنگ و انیمه‌طور بود که می‌خواستم اشک شوق بریزم! :((
در کل با اینکه مراسم سورپرایز اساسی کم داشت، ولی کیفیت تریلرها خیلی خوب بود و لذت بردیم. :دی در کنار مراسم سونی و SGF کاری کرد که به نظرم بهترین «تابستون گیمی» توی سال‌های اخیر رقم خورد.

شوکیس خوبی بود.
عجیب ترین چیزی که داشت برای من هل بلید و وولانگ ۲ بود. وولانگ اخه؟ انگار فقط بودجه گیم پس رو میگیرن پروژه رو تحویل میدن.
خلاصه که تا اکتبر همه چی دستگرمی هست برای GTA و خیلی خوبم این چند ماه پر شده.

عجب کنفرانس خوبی بود کلی بازی ریز و درشت معرفی شد فقط شخصا ضد حالش انحصاری شدن گیرز بود البته اونم احتمالا بعد یکی دو سال بیاد روی ps .معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن بالای ۹۰ درصد بازیهاشون مولتیه بعد گرزی که پارسال نسخه اولشو برای ps دادن تا فن بیس جمع کنن انحصاری میکنن .قشنگ معلومه از اون تصمیم های لحظه اخری رییس جدید تحت فشار هوادار ها بوده
شیطون :D شما خودتون که از انتشار بازی های پلی استیشن برای pc و xbox ناراضی بودین

آقا showcase خیلی خوبی بود چسبید واقعا انتظارات رو برآورده کرد :D
به عنوان اولین قدم آشا شارما، اوکی بود همه چی مخصوصا GeoW و Fable که به شدت عالی بودن جفتشون. الانم که ادامه نمایش E-Day هست هر چی بیشتر نشون میدن مشخصه که انصافا عالی شده از همه لحاظ.
از اونور P6 هم ظاهرا قراره یه مقدار متفاوت تر باشه با همین یه ذره چیزی که نشونمون دادن، Metro هم که مثل همیشه پشم نذاشت برامون و expansion جدید DOOM هم خفن میزد واقعا :دی Senua هم همینطور. عالی میشه امیدوار بود به این XBOX
پ.ن: چه قدر جای Perfect Dark خالی بود کاش کنسل نمیشد :دی

photo_2026-06-07_21-50-57.jpg

شوکیس خوبی بود.
عجیب ترین چیزی که داشت برای من هل بلید و وولانگ ۲ بود. وولانگ اخه؟ انگار فقط بودجه گیم پس رو میگیرن پروژه رو تحویل میدن.
خلاصه که تا اکتبر همه چی دستگرمی هست برای GTA و خیلی خوبم این چند ماه پر شده.
حالا هلبلید که خیلی خرجی نمیشه ظاهرا.

ولی واقعا حیف بودجه و وقت که گذاشتن برای وولانگ 2.
بعید نیست مایکرو پولش رو داده باشه.

گرافیک gears خیلی داغون بود
گیم پلی از گرافیک داغون تر
عملا همون نسخه های قبلی بود
اون شکستگی شیشه ها یخچال ها تو اون مارکت نشون دهنده کم کاری تیم سازنده بود
فیبل ولی عالی بود
کلا چیز خاصی نداشت
همه چی بود ولی با این سطح کیفیت ساخت بازی ها عملا بود و نبودش فرقی نداره
اذیت میکنی؟:دی
از نظر منم شاهکار نیست ٬ ولی داغون نیست دیگه

شیطون :D شما خودتون که از انتشار بازی های پلی استیشن برای pc و xbox ناراضی بودین
قطعا ناراضی بودم الانم واقعا خوشحالم سونی سر عقل اومده و سیاست انحصاری رو ادامه میده ولی مشکل ایکس باکس اینه نمیدونه چیکارس اول کنفرانس بازی انحصاری معرفی میکنه بعدش رگباری لوگوی ps5 تو نمایشاش به چشم میخوره
حالا بگذریم بحثو کنسول وار نکنیم واقعا تو این دور و زمانه حسش نیست

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or