نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
خب.... در کل نمایش خوبی بود:دی ولی حقیقتا انتظار بیشتری داشتم. یخورده نمایش بازیهای فیلر زیاد بودن و پیس مراسم رو کند کردن. تموم کردن مراسم با COD هم همچنان غمنگیزه:دی
نا امید کننده ترین نمایش برای من Gears بود متاسفانه! انتظار خیلی بیشتری داشتم. تعجب میکنم یه سری از بچه ها گفتن که کلی تغییر کرده و استقبال کردن ازش. از نظر گرافیکی پیشرفت خیلی خوبی داشته ولی گیم پلی دقیقا همون نسخه X360 بودش و هیچ تغییری ندیدم. حتی انیمیشن ها بنظر تکراری میومد. شاید نمایش های بعدی بهتر باشه نمیدونم.
از اونور فیبل رو بسیار دوست داشتم و کاملا حس نسل بعدی میداد و حالا میشه بهش امیدوار بود:دی

خب تموم شد

به نظرم بعد این سه تا مراسم بهتره نینتندو چنان گند بزنه که حسرت بی پولی و وقت کم من از این بیشتر نشه :دی

با تشکر :دی
برم دوباره ویش لیست ام رو آپدیت کنم

====

Gears E-Day
Bad Magpie
Crazy Taxi World Tour
Persona 4 Re
Spyro
Catlevania Belmont's Curse

خدایا بس نیست؟ :دی

آخرین ویرایش:
بعد از نمایش سونی و جف کیلی واقعا انتظار نداشتم مایکروسافت هم نمایش خوبی داشته باشه :دی فقط این گذاشتن CoD واسه آخر مراسم خیلی مسخره هست، فکر کنم دیگه هر سال برنامه این باشه lol ولی در مجموع خیلی خوب بود و کلی بازی خفن نشون دادن، تقویم مایکروسافت واسه ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ خیلی عالیه، باید دید کیفیت کار چطور میشه.

از نظر گرافیکی پیشرفت خیلی خوبی داشته ولی گیم پلی دقیقا همون نسخه X360 بودش و هیچ تغییری ندیدم. حتی انیمیشن ها بنظر تکراری میومد. شاید نمایش های بعدی بهتر باشه نمیدونم.
لحظه ای که شروع کرد به دوییدن شبیه اون سکانس منتقده تو رتتویی شدم وقتی غذا رو خورد. حس کردم 14 سالمه با دسته 360 نشستم پشت کنسول :D

گرافیک gears خیلی داغون بود
گیم پلی از گرافیک داغون تر
عملا همون نسخه های قبلی بود
اون شکستگی شیشه ها یخچال ها تو اون مارکت نشون دهنده کم کاری تیم سازنده بود
فیبل ولی عالی بود
کلا چیز خاصی نداشت
همه چی بود ولی با این سطح کیفیت ساخت بازی ها عملا بود و نبودش فرقی نداره

عجب کنفرانس خوبی بود کلی بازی ریز و درشت معرفی شد فقط شخصا ضد حالش انحصاری شدن گیرز بود البته اونم احتمالا بعد یکی دو سال بیاد روی ps .معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن بالای ۹۰ درصد بازیهاشون مولتیه بعد گرزی که پارسال نسخه اولشو برای ps دادن تا فن بیس جمع کنن انحصاری میکنن .قشنگ معلومه از اون تصمیم های لحظه اخری رییس جدید تحت فشار هوادار ها بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or