Final Fantasy VII: Revelation

ogp.jpg
سازنده: اسکوئر انیکس
ناشر: اسکوئر انیکس
سبک: اکشن ار پی جی, اوپن ورلد
پلتفرم: کنسول های نسل 9, سوییچ 2 و pc
تاریخ عرضه: بهار 2027
buster sword.png
"و سرانجام وعده داده شده به حقیقت پیوست.
سفر ما اینجا به پایان میرسه."

شهاب سنگ خراشی بر آسمان سیاره انداخته, نگهبانان غول آسای سیاره در آشوب به پا کردن و آتش جنگ همه جا را فرا گرفته است.
و در حالی که دنیا یک قدم با نابودی فاصله دارد و سفیروث به قدرت های خداگانه نزدیک میشود. کلود استرایف و دوساتانش با کشتی هواییشان آماده نبرد نهایی میشوند.
سرنوشت سیاره در دستان آنها است.

بالاخره قسمت سوم و پایانی سری بازسازی شده فاینال فانتزی 7 با نام رولیشن معرفی شد.
البته اینبار بسیار بزرگ تر و جاه طلبانه تر از ریمیک و ریبرف. چرا که حال پلیر میتواند کلود و دوستانش را با کشتی هوایی سید به هرکجا از نقشه بزرگ
و هرجایی که خواستند با چتر از آن پیاده شوند.
و طبق انتظاری که میرفت وینسنت و سید در این نسخه قابل کنترل هستند. وینسنت هنگام بازی میتواند به حالت هیولای خود درآید که قابل کنترل بوده و سید نیز برای قدر بیشتر میتواند سوار وینستن شود.
اما ویژگی جدید و هیجان انگیز گیم پلی مربوط به سیستم کلاس میشود و از حالا به بعد پلیر میتواند کارایی شخصیت ها به صورت دلخواه عوض کند.
همچنین سیستم جدیدی به نام فیت طراحی ده که به پلیر اجازه شخصی سازی بیشتر و استفاده از لباس های مخصوصی را داده که حرکات و قابلیت های جدید به شخصیت ها میدهد.
به گفته کارگردان رولیشن از آغاز تا پایان قابل تجربه بوده و تا به حال 40 بار به پایان رسانده است.

بهار 2027.
سرنوشت سیاره مشخص خواهد شد. مبارزه نهایی در انتظار شماست.

آخرین ویرایش:
یکی از جذاب‌ترین رونمایی‌های سامر فست بود واسه من. خیلی‌ها نالیدن که واسه بازی آخر، اون ضرب و هیجان رو نداشت ولی برای من چرا. این ریمیک‌ها قسمت به قسمت بهتر شدن و مطمئنم قسمت سوم هم سنگ تموم می‌ذارن و شاهکار تمومش می‌کنن. در خور اسم و رسم این بازی. گل کاشتن

یکی از جذاب‌ترین رونمایی‌های سامر فست بود واسه من. خیلی‌ها نالیدن که واسه بازی آخر، اون ضرب و هیجان رو نداشت ولی برای من چرا. این ریمیک‌ها قسمت به قسمت بهتر شدن و مطمئنم قسمت سوم هم سنگ تموم می‌ذارن و شاهکار تمومش می‌کنن. در خور اسم و رسم این بازی. گل کاشتن
منم حین نمایش گفتم که چرا این رو گذاشتن نمایش آخر؟
کاش یه رونمایی دیگه بعدش باشه و...
نه اینکه بازی متوسطی باشه ، منظورم این بود که خب انتظارش میرفت و از مدتها پیش هم خبرهای ساخت بازی و حتی زمان انتشارش رو پوشش داده بودن.

بازی که واقعا بزرگه و به راحتی میتونستن حداقل 10 دقیقه از نمایش رو بهش اختصاص بدن.
ولی انتظار از نمایش آخر یک سورپرایزه که همه فکشون بیفته و هیچ کس انتظارش رو نداشته باشه.
حداقل ناامیدی من از نمایش آخر بودن Revelation به این دلیل بود خب چرا سورپرایز جذابی رو نتونستن آماده کنن؟

دوستان انگار باید یه فاز منفی در مورد FF همیشه بدن درمورد این که تازه دیدیم چیه زیرپوستی:دی
بگذریم حتی نامگذاریشم عالیه
خبر خوب دیگه ای که درموردش شنیدم اینه که مینی گیماش مثل ریبرث رو اعصاب نیستن
امیدوارم تروفیاشم به مینی گیما خیلی وصل نکنن
سر تروفیای ریبرث والا پاره شدیم.

بعد این امیدوارم ۸ ریمیک شه که از نون شب واجبتره.

بعد این امیدوارم ۸ ریمیک شه که از نون شب واجبتره.
به نظرم دیگه تا یه شماره جدید شاخ و پروفروش نده بیرون ریمیک های دیگه به توفیق خاصی نمیرسن. مثلا اگه RE شماره هفتم رو نداده بود RE2 به اون موفقیت خیره کننده نمیرسید چون با 7 یه جورایی آی پی رو با اینکه شماره 6 هم بسیار پرفروش بود، یه شوک دوباره به فرنچایز داد و سرحالش کرد.

الان اسکوئر بیاد شماره هشتم رو ریمیک کنه تو فکر فن های قدیمی این شکل میگیره که دیگه عرضه شماره جدید ساختن نداره و تو ذهن گیمرهای جدید هم که اصلا چیزی شکل نمیگیره چون احتمال اینکه نیوکامر ها جذب نسخه های جدید بشن خیلی بیشتر از اینه که جذب ریمیک بازی 30 سال قبل بشن.

به نظرم اگر FFXV همونقدر که ورسوس فک همرو انداخته بود عرضه میشد فروش 7 ریمیک خیلی بیشتر از این حرفا میشد.

به نظرم دیگه تا یه شماره جدید شاخ و پروفروش نده بیرون ریمیک های دیگه به توفیق خاصی نمیرسن. مثلا اگه RE شماره هفتم رو نداده بود RE2 به اون موفقیت خیره کننده نمیرسید چون با 7 یه جورایی آی پی رو با اینکه شماره 6 هم بسیار پرفروش بود، یه شوک دوباره به فرنچایز داد و سرحالش کرد.

الان اسکوئر بیاد شماره هشتم رو ریمیک کنه تو فکر فن های قدیمی این شکل میگیره که دیگه عرضه شماره جدید ساختن نداره و تو ذهن گیمرهای جدید هم که اصلا چیزی شکل نمیگیره چون احتمال اینکه نیوکامر ها جذب نسخه های جدید بشن خیلی بیشتر از اینه که جذب ریمیک بازی 30 سال قبل بشن.

به نظرم اگر FFXV همونقدر که ورسوس فک همرو انداخته بود عرضه میشد فروش 7 ریمیک خیلی بیشتر از این حرفا میشد.
به نظر من که هیچ ربطی نداره والا.
اینم اولش خصوصا سر شماره اولش ضعیف شروع کرد چون انحصاری بود و مسخره بازی دراوردن
سر این شماره اخر که کمپلت مولتیه فقط منتظر باش ببین چطور بترکونه تو فروش

دوم داستان FF های کلاسیک هیچ وقت قدیمی نمیشه
یا بازیهایی مثل کرونو کراس و پارازیت ایو (البته کلا بازی زیاد داره)
به نظر من بهتره یه مدت بچسبه ریمیک کنه تا این تیمای جدیدی که هستن راهشونو از روی این عناوین old but gold پیدا کنن
و اینکه کپکام اصلا جلوی اسکوئر بازیهای کمی برای ریمیک داره:دی میگم از نون شب واجبتر به همین نکته مهم اشاره داره یعنی سوای همه چیز باید بیاد. تصویب شده از دید من که FF بعدی ریمیک FF VIII هست البته قبلش پروژه ریمیک IX تکمیل میشه میاد بعد اون:دی
ولی جنسیس هم تو بازی باشه شاهکار میشه:دی
DLC وینسنت بذارن
ری ایمجینشن عزای سربروس ولی کوتاهتر:دی

به نظر من که هیچ ربطی نداره والا.
اینم اولش خصوصا سر شماره اولش ضعیف شروع کرد چون انحصاری بود و مسخره بازی دراوردن
سر این شماره اخر که کمپلت مولتیه فقط منتظر باش ببین چطور بترکونه تو فروش

دوم داستان FF های کلاسیک هیچ وقت قدیمی نمیشه
یا بازیهایی مثل کرونو کراس و پارازیت ایو (البته کلا بازی زیاد داره)
به نظر من بهتره یه مدت بچسبه ریمیک کنه تا این تیمای جدیدی که هستن راهشونو از روی این عناوین old but gold پیدا کنن
و اینکه کپکام اصلا جلوی اسکوئر بازیهای کمی برای ریمیک داره:دی میگم از نون شب واجبتر به همین نکته مهم اشاره داره یعنی سوای همه چیز باید بیاد. تصویب شده از دید من که FF بعدی ریمیک FF VIII هست البته قبلش پروژه ریمیک IX تکمیل میشه میاد بعد اون:دی

DLC وینسنت بذارن
ری ایمجینشن عزای سربروس ولی کوتاهتر:دی
اتفاقا ریمیک سرعت فروشش از ریبرث بیشتر بود:-"
شاید تو طولانی مدت کار رو سخت کرد، ولی اون هایپ انحصاری سر ریمیک کمکش کرد اتفاقا:-"

اتفاقا شماره سوم کار سخت تری داره، یه سریا کلا مخالف سه پارته ن، یه سریا گذاشتن سومی بیاد بعد شروع کنند از اولی برن(خدا قوت 250~300 ساعت بخوان بزنند پشت هم:)) 90% اینا دراپ میکنند به سومی نمیرسن:-" )

و اگر اون مومنتوم پشت سری نباشه(که چندان نیست متاسفانه) سخته شماره سوم بترکونه:-"
اما این اومدنش برا سوییچ هم نکته مثبتیه و امیدوارم تاثیر خوبی بزاره
یه تایمی هم فاصله هست، ملت میتونند خودشون رو برسونند:-"

----

از بحث فروش بگذریم همه چیه بازی پرفکت میزنه(برای کسی که ریبرث و ریمیک هم براش پرفکت بودن:-" )

ولی بر خلاف شما، من امیدوارم جوایز مینی گیم ها با ارزش باشه همچنان و از مینی گیم ها نزده باشن و کم نکرده باشن...

گویا گفتن ملت از وجود اسکیل پوینت پشت مینی گیم قفل بودن ناراضین (هر کدومتون ناراضی هستید خیلی بیسلیقه و تنبلید:p ) ، ولی انگار موارد کاستومایز میخوان بزارن پشتش:دی

پ.ن: من تو بازی لباس AC رو نبینم اسکوئر رو به آتیش میکشم:-" شده بفروشن، ولی باید باشه:|

اتفاقا ریمیک سرعت فروشش از ریبرث بیشتر بود:-"
شاید تو طولانی مدت کار رو سخت کرد، ولی اون هایپ انحصاری سر ریمیک کمکش کرد اتفاقا:-"

اتفاقا شماره سوم کار سخت تری داره، یه سریا کلا مخالف سه پارته ن، یه سریا گذاشتن سومی بیاد بعد شروع کنند از اولی برن(خدا قوت 250~300 ساعت بخوان بزنند پشت هم:)) 90% اینا دراپ میکنند به سومی نمیرسن:-" )

و اگر اون مومنتوم پشت سری نباشه(که چندان نیست متاسفانه) سخته شماره سوم بترکونه:-"
اما این اومدنش برا سوییچ هم نکته مثبتیه و امیدوارم تاثیر خوبی بزاره
یه تایمی هم فاصله هست، ملت میتونند خودشون رو برسونند:-"

----

از بحث فروش بگذریم همه چیه بازی پرفکت میزنه(برای کسی که ریبرث و ریمیک هم براش پرفکت بودن:-" )

ولی بر خلاف شما، من امیدوارم جوایز مینی گیم ها با ارزش باشه همچنان و از مینی گیم ها نزده باشن و کم نکرده باشن...

گویا گفتن ملت از وجود اسکیل پوینت پشت مینی گیم قفل بودن ناراضین (هر کدومتون ناراضی هستید خیلی بیسلیقه و تنبلید:p ) ، ولی انگار موارد کاستومایز میخوان بزارن پشتش:دی

پ.ن: من تو بازی لباس AC رو نبینم اسکوئر رو به آتیش میکشم:-" شده بفروشن، ولی باید باشه:|
در کل جفتشون فروش جالبی نداشتن اوایل
پارت ۳ به نظرم کار زیاد سختی نداره، کافیه یه DLC خاص هم براش بزنن که کارگردان بازی گفته احتمالا میزنن، موفقیتش تو‌ فروش تضمین شده س.
مینی گیم باید آدمیزادی باشه، باشه رو چشام جا داره مثل کویینز بلاد، ولی اون مینی گیمای گلد سائسر مثلا بیشترشون تو مخی بود یا بخش موگلها، متاسفانه جفت اینام به دو تا از ساید میشنها ربط داشت و همین شد که نتونستم ساید میشنها رو تکمیل کنم، ربطش به شکل تو مخی ای بود که دوستان میدونن اتفاقا خیلیم زور زدم ساید میشنها رو تکمیل کنم که بگذریم... مثلا یکی تو داست باول بود حالت کلوسیوم و با چند تا جونور می جنگیدی با اعضای پارتیت (هر فایت یکی تکی در مقابل دشمن) و واقعا سخت بود، باس اخرش جوکر (اگه اشتباه نکنم) هم تو مخی بود و دهن ادم سرویس میشد...
بهتره در کل مینی گیم میخوان بسازن از فاینالای قدیمی الگو برداری کنن که همین کویینز بلاد کپی کارت بازی فاینال فانتزی ۸ یعنی تریپل تریاد بود.

من حاضر بودم بازیو روی هارد تموم کنم ولی بعضی از مینی گیم ها رو نرم والا.
این این مساله ش حل شده باشه احتمالا اصلا گوتی شه ببینید کی گفتم.

بعدشم ایشالا انونس فاینال فنتزی ۸ ریمیک پارت ۱... اسکوئر به فنها اینو بدهکاره اصلا قبل ریمیک ۷ که نسل هفت تو مخ ملت انداخت تیزر داد اینا، نسل شش یه تک دمو از ۸ داد...
روزشماری میکنم برای انونسش و بازگشت باشکوه اسکوال...

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or