نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
سونی و مراسم جف کیلی خیلی خوب بودن، در نتیجه احتمالا مایکروسافت خراب کنه :دی هر چند با همون Fable و Gears و Clockwork هم میشه کار رو درآورد ولی باز این مراسم‌ها یکی دو تا سورپرایز خفن می‌خواد که این چند وقته اینقدر از اخبار دور بودیم اصلا ایده‌ای ندارم چی قراره رو کنن.
خراب نمیکنه محمد :دی انقدر بازی خفن هست که حتی اگه از عمدم بخوان نمیتونن خراب کنن

من تازه یادم اومد Toys for Bob واسه یه بازی با مایکروسافت قرارداد داشت :دی
بریم واسه Crash یا Spyro امشب :دی

یحتمل Spyro ـه جدیده و امشب معرفی میشه!

من کماکان مثل همیشه منتظر معرفی یه Banjo جدید یا Conker هستم. به نظرم ویدئو گیم به این دوتا بازی نیاز داره. مخصوصا Conker. اکثرا اینو بازی نکردن، اما یه شوتر درجه یک، با ظاهر کارتونی اما محتوا +18 درجه یک بود! اون زمان گرافیک پشم ریزونی ام داشت! یادمه با موهای بدن شخصیت ها چقدر حال میکردیم:دی مایکروسافت میتونه از Conker یه رقیب درجه یک برای R&C بسازه و Banjo&Kazooie رو هم بکنه یه پلتفرمر خوب که مقابل Astro بایسته و این وسط فن های این بازی ها (خودم) حال کنن:دی

ولی در کنار Gears، یه نمایش خوب از Fable واقعا نیازه! تو آخرین دایرکت اون چیزی که نشون دادن خیلی عالی بود، قشنگ مشخص کرد با وجود تغییر سبک بصری، PG به خوبی دنیای Fable رو می‌شناسه، از نظر گرافیکی هم که کلا تو یه لیگ دیگه به سر می‌بره :D یه نمایش چند دقیقه‌ای و بدون کات از یکی از ماموریت‌ها بهتر از اینه دوباره بیان امکانات بازی رو نشون بدن.
هیچکی اندازه من و تو منتظر Fable نیست
ما تو همین Albion موهامون و سفید کردیم :دی

مثل اینکه قرار بوده بیاد ولی جلوش رو گرفتن. احتمالا سیاست جدید آشا شارما باعثش شده و بنظرم اگه اتفاق بیفته نتیجه مثبتی هم داره. دوباره باید انحصاریا سر و کلشون پیدا بشه که فقط روی یک پلتفرم (چه اینور چه اونور) در دسترس باشن. اونایی که باعث نادیده گرفته شدنش شده بودن و یا میگفتن دوره زمونه بازیای انحصاری تموم شده اصلا درک و فهمی از ویدیو گیم نداشتن.

مثل اینکه قرار بوده بیاد ولی جلوش رو گرفتن. احتمالا سیاست جدید آشا شارما باعثش شده و بنظرم اگه اتفاق بیفته نتیجه مثبتی هم داره. دوباره باید انحصاریا سر و کلشون پیدا بشه که فقط روی یک پلتفرم (چه اینور چه اونور) در دسترس باشن. اونایی که باعث نادیده گرفته شدنش شده بودن و یا میگفتن دوره زمونه بازیای انحصاری تموم شده اصلا درک و فهمی از ویدیو گیم نداشتن.
اینم میاد :D اگر قرار بود با حرف زدن ایشون اوکی بشه با اسپنسر که سابقه بیشتری داشت می شد. مایکروسافت گیرز رو روی PS5 پورت کرد که برای دسپخت جدید کوالیشن بازاریابی کنه، همونطور که برای فورزا اینکارو می کنه، همونطور که برای هیلو اینکارو کرد. سیاست مایکروسافت در قبال ناشر شدن با تبلیغ گستردش رویکرد یکی دو ساله نبوده که همه جا توی بوق کنش. اینم با تاخیری کوتاه میاد روی PS. دیرو زود داره سوختو سوز نداره. خود اشا هم به این مورد اشاره می کنه

اونایی که باعث نادیده گرفته شدنش شده بودن و یا میگفتن دوره زمونه بازیای انحصاری تموم شده اصلا درک و فهمی از ویدیو گیم نداشتن.
اونا که تکلیفشون مشخصه کافیه آشا یک بازی دوباره انحصاری کنه ۱۸۰ میزنن یادشون میره چه چیزایی بخاطر اسپنسر درباره تموم شدن دوران انحصاری و آینده صنعت گیم میگفتن دوباره با ساز انحصاری میرقصن :D

• Like
Reactions: RoadRash
آشا در قدم اول صدای این یارو که قبل همه تریلرا میگه World Premiere رو برداره، میشه به آینده Xbox امیدوار شد! :D
چند ماه پیش که جنیفر انگلیش رو واسه یکی از شوکیس ها آورده بودن خیلی بهتر بود ای کاش دوباره بیان یه پولی بهش بدن یه World Premiere بگه واسمون :دی

سعی کنید از زندگی لذت ببرید واژه های exclusive و اینا چیزی به کسی نه اضاف میکنه نه کم
پارسال تو حملات خرداد چون کرج مکانی که زده شد وسط شهر کرج بود و منطقه زندگی ماست و کوچه اونورش دقیقا دبیرستان من بود دیوار اونجا میریزه یکی از صمیمیترین دوستام رفت.
زندگی به همین بی ارزشیه. سعی کنین از زندگی لذت ببرید، دیر میشه.
احتمالا od هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or