اموزش هک برای کنسول PS5

برای انتقال فایل به راحتی میشه ازhdd استفاده کرد و مشکلی نیست. ولی برای اجرای بازی نمیشه ازش استفاده کرد به دلیل کندی در اجرا.
حتی الامکان فایلا رو اول به exfat تبدیل کنید بعد انتقال بدین به کنسول. برای انتقال هم باید اول نرم افزار xplore نصب کنید بعد از توش کپی پیست کنید توی پوشه data/etaHEN/games
من با همین روش exfat ریختم داخل همین پوشه بازی ولی در لیست نمیاد و فقط از هارد خارجی اجرا میشه.لعنتی نمیدونم چرا اون payload manager چیه اون اصلا نمیاد ولی بازی از هارد اکسترنال اجرا میشه

من با همین روش exfat ریختم داخل همین پوشه بازی ولی در لیست نمیاد و فقط از هارد خارجی اجرا میشه.لعنتی نمیدونم چرا اون payload manager چیه اون اصلا نمیاد ولی بازی از هارد اکسترنال اجرا میشه
پلاگین shadowmountplus نصب داری؟

الان بخوای اکبند بخری چه ورژن و مدل باید خرید؟ که با سی دی کپی خور بشه
من یه کارکرده 1216 خریدم روش آپدیت نرم افزاری 7.20 بود. به نظرم اینجوری بگیری شما هم راحتتری. بگرد یه چی پیدا کن که آپدیت نر افزاری ش زیر 10 باشه. هر چی کمتر مشکلات کمتر

سلام من یه ssd داخلی به ps5 اضافه کردم با نرم افزار ftp مثل filezila یا cyberduck می‌خوام بازی رو هاردی که اضافه کردم بریزم کجا باید برم یا چی می‌نویسه هارد اضافه رو ؟
انجام ندادم نمیدونم. ولی فک کنم توی پوشه mnt باید درایوتو پیدا کنی و توش یه همچین چیزی
/mnt/ext0/etaHEN/games
بزاری و Shadowmountplus لودش می کنه

سلام دوستان
من تا به حال PS5 رو جلیبریک نکردم ، میخوام بدونم دستگاه هیچ وقت بن نمیشه اگر از طریق اینترنت خود سونی بفهمه دستگاه جلبریک شده ؟
و سئوال دوم اینکه هر لحظه بخوام میتونم جلیبرک رو حذف کنم؟
توی آموزش و فایلایی که توی سایت p30day هست شما احتیاجی به وصل شدن به نت نداری کلا توی تمام مراحل. هیچوقت هم نباید وصلش کنی به نت.
قطعا نباید مشکی پیش بیاد تا وقتی به نت وصل نکردی.
برگشتش هم با یه فکتوری ریست درست میشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه
من دستگاه اسلیم دیسک خور 12.40 رو جیل بریک کردم ولی سه تا مشکل دارم اگر می شه راهنمایی کنید :

1-برنامه payload managment تو لیست بازی ها نمایش داده نمی شه آیا باید جدگانه نصبش کرد یا بخشی از فایل بک آپ هست؟
2- بازی های PS4 رو نصب کردم ولی زمانی که play رو می زنم لحظهای عکس بازی رو نشون می ده بعد هیچ اتفاق نمی افته.روی بازی ها هم قفلی وجود نداره
3-با هر بار خاموش کردن 50 دقیقه طول می کشه عملیات جیل بریک دوباره انجام بشه آیا هر بار 50 دقیقه طبیعیه؟

ممنون
به نظر من پلاگین shadowmountplus خیلی بهتره و راحتتره کلا. تا این لحظه مشکلی نداشتم باهاش. بازیهارو هم توی منوی اصلی کنسول مثل اورجینال میاره.
کلا ترکیب xplor، پلاگین شدومونت و بک پورت داشته باشین دیگه هیچی نمی خوایید .
مشکل 50 مین هم کلا هستش برای بالای 10

• Like
Reactions: rezvideo
پلاگین shadowmountplus نصب داری؟
یه اموزش چند صفحه پیش بود پوشه autoloader اونو انجام دادم و داخل اون پوشه اون پلاگین هم بود ولی نمیدونم نصب شده یا نه چون برنامه payload manager واسم نیومده که از داخلش این پلاگینو فعال کنم

یه اموزش چند صفحه پیش بود پوشه autoloader اونو انجام دادم و داخل اون پوشه اون پلاگین هم بود ولی نمیدونم نصب شده یا نه چون برنامه payload manager واسم نیومده که از داخلش این پلاگینو فعال کنم
توی پوشه data/etahen/plugins با xplor میریزش بعد توی تنظیمات ایتاهن etahen toolbox قسمت پلاگین گزینه shadowmountplus رو روشن کنید

درود دوستان کنسول جللبریک ps5 12.00
اول کی استفاف لایت ران میکنم بعد شدومونت پلاس
ولی بعد از این که وارد بازی دیتا 4 میشم بعد از چند ثانیه اوتوماتیک کی استاف متوقف میشه و بازی هنگ میکنه با کنسول کسی از دوستان میدونه چطور اوکی کنم ؟؟؟؟

توی پوشه data/etahen/plugins با xplor میریزش بعد توی تنظیمات ایتاهن etahen toolbox قسمت پلاگین گزینه shadowmountplus رو روشن کنید
اصلا این گزینه نیست توی تنظیمات
کنسولو که خاموش کردم و دوباره اپ یوتیوبو اجرا کردم دیگه اصلا ایتاهن و اینا نصب نشد و بازیها هم دیگه اجرا نشد برای بار دوم کار خاصی باید کرد؟دوباره بکاپو باید ریستور کرد؟کابل لن هم قطع کردم برای بار دوم هر بار که ۵۰ دقیقه تموم میشه چیزهایی که نصب میشه فرق داره

2 تا پست پایینتر از پست شما یک فایل آپلود کرن شما دانلودش کن محتویاتش بریز در root فلش با فرمت xfat حالا هرچی خودتان خواستین جایگزین کنید بعد یوتیوب اجرا کنید
سلام منظور کدوم فایل منظور هست ؟ ممنون میشم راهنمای کنید
یکی از دوستان گفتن باید با اتاهن 2.6 بازی ps4 نصب کنم انجام دادم و فقط اتاهن 2.6 اجرا کردم اما بازم بعد از پنج دقیقه هنگ میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or